çok şükür çok iyi gidiyorpetrik şeker nasıl gidiyo, benim son zamanlarda düşük seyrediyor, tatlı yeseem bile 130 un üstüne cıkmadı hiç maaşallah
evet ya ne güzel düşünmüş, Allah daim etsin mutluluğunuzu...
Eşim Çağan'ın odasına not yazmış :)
"anne yakında geliyorum yatağımı hazırla Çağan :)"
çok tatlı benim sefgilim
çok tatlı benim sefgilim
çok tatlı benim sefgilim
Görüşlerinizi alayım;
Bu terlıgı ben yaptım.. elımde otellerın terlıklerı var.. bazılarının da kalıtelerı cok cok ıyı.. onlardan bırını bu sekılde susledım.. nası olmus??
merhaba kızlar bi doğum daha olmuş maşallah bebeğimize topiğin ilk tosuncuğu
esram maşallah sancılar başlamış allah yardımcın olsun geliyor yahya celil bey demek
Görüşlerinizi alayım;
Bu terlıgı ben yaptım.. elımde otellerın terlıklerı var.. bazılarının da kalıtelerı cok cok ıyı.. onlardan bırını bu sekılde susledım.. nası olmus??
bence müthiş olmuş ellerine sağlık - evrim duruyon duruyon patlatıyosun bombayı
EVRİM hastanede giymek içinmi yaptın bu terlikleri hafif oluyor bunlar rahat ayagına geçirebilcekmisin egilip duzeltmeden ameliyat sonrasında gorunusleri çok sık olmus ama
bende de cok var o otel terliklerinden nasıl yaptın evrimmm şahane olmuş
sorma benden hyecanlı ,alkisalkisalkis
onlardada babalık heycanı had safhada..
hak etti alkışı :) alkisalkisalkisgercekten cok iyi dusunmusalkisalkisalkiscok guzel bir jest:))
yazışarak değilde bu sohbetleri yüzyüze yapsaydık bol bol ağlardıkPetrik.. duruyorsun.. duruyorsun.. aglatıyorsun sen benı her seferınde yaa.. mafoldumben
Görüşlerinizi alayım;
maşallah gözün aydın canım bende normali bekliyorum olmadı sezeryan olcek hayırlısı hakkımızdaben geldim doktordannn oğlum 3005 gr olmuş herşey gayet iimiş sezeryan tarihini iptal ettik normal kendi sancılarımı beklicez 11 ağustosa kadar doğurdum doğurdum yoksa sezercikler arasına girecekmişimkaydirigubbakcemile3
maşallah bebeğine allah uzun sağlıklı ömür versinarkadaşlar günaydın ben bu sabah doğum yapıcaktım ama 24 ü gecesi sancım tuttu.ve sezeryan ile doğum yaptım.allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın.3850 gr bebeğim. opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş evriş güle güle giyin sağlıkla inşallah eline sağlıkGörüşlerinizi alayım;
Görüşlerinizi alayım;
becerikli gadın seni çok şık el emeği olması dahada bi güzel güle güle giy hastane terliğinmi olacak evrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?