Gozun aydin emrem, masalah kuzucuga, en kisa zamanda iyilesir umarim...arkadaşlar günaydın ben bu sabah doğum yapıcaktım ama 24 ü gecesi sancım tuttu.ve sezeryan ile doğum yaptım.allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın.3850 gr bebeğim. opuyorumnanaktan
oh be yavrum hele sukur zamani gelmisti:))evrim hakli bu tarif ettigin agrilar dogum sancisi,hemen saat tut, sikligi artarsa hazirlan, zira bu kadar gezmeye senin rahim agzi birden acilabilir..günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
gözümüz aydın olsunnn
artk benimde sancılarım başladııı
sevineyimmi üzüleyimmi siz söyleyin heeee
gozun aydin eftelya, insallahseni uzmeden zamaninda gelir yavrun...ben geldim doktordannn oğlum 3005 gr olmuş herşey gayet iimiş sezeryan tarihini iptal ettik normal kendi sancılarımı beklicez 11 ağustosa kadar doğurdum doğurdum yoksa sezercikler arasına girecekmişimkaydirigubbakcemile3
buarada dun itibariyle siki yonetim altindayim, egilmem, biseyi uzanarak almam, bisey kaldirmam, hatta ayakta durmam bile yasaklanmis durumda anne sultan tarafindan...kurallari ihlal etigim anda zilgiti yiyorum...
kıçtan gireni bilmiyorum ben..düzenli mi?ben sana yazdım ya be kadın baksana ne yazdıma hayret bişisin yaaa
iki görürdüm seni aynı yerdeydik bütün gün
pess diyorum sanaa kardeşimmmm pesss
evet yaa bencedeeee
süperr fikirrrr :lepi:
hoşbulduk bebişlerrr
didom kıçımdan giriyo ağrı öne doğru devam ediyor ve kasıklarımda şiddetleniyor
ne ağrısıdr bu sizce??
buarada dun itibariyle siki yonetim altindayim, egilmem, biseyi uzanarak almam, bisey kaldirmam, hatta ayakta durmam bile yasaklanmis durumda anne sultan tarafindan...kurallari ihlal etigim anda zilgiti yiyorum...
benim canım yine bişe istemedi.süt içtim ve meyve yedim..siz yapabiliyor musunuz kahvaltı??
benim canım yine bişe istemedi.süt içtim ve meyve yedim..siz yapabiliyor musunuz kahvaltı??
bencede yersin zılgıtıda tokatıda.:mymeka: uzanmayın diyoruz aylardır..ee bi zahmet artık yat be kzuu..inşaattı semişnerdi sunumdu derken senin yatış vaktin geldiii
ablam bizde annem gitti ablam geldi
dönüşümlü kalıyolarrr
tırstılarrr galiba dün piknikte yamulunca
zemuszemus
fazla takılamam bugün habarınızz olsunnnn
negüzel yasaklar, anneye selamlar :)buarada dun itibariyle sıkı yonetim altindayim, egilmem, biseyi uzanarak almam, bisey kaldirmam, hatta ayakta durmam bile yasaklanmis durumda anne sultan tarafindan...kurallari ihlal etigim anda zilgiti yiyorum...
ben geldim doktordannn oğlum 3005 gr olmuş herşey gayet iimiş sezeryan tarihini iptal ettik normal kendi sancılarımı beklicez 11 ağustosa kadar doğurdum doğurdum yoksa sezercikler arasına girecekmişimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
gözümüz aydın olsunnn
artk benimde sancılarım başladııı
sevineyimmi üzüleyimmi siz söyleyin heeee
besigi kurduk bebegin tr den gelen esyaları var onlar yıkanıcak bugun
cantalar zaten hazır
dr randevumuz yarın bakalım yarınki duruma gore agda isini halletmem gerek cok kafamı kurcalıo
saat 9u gecio ama hekes uyuyo . emrahı yolcu ettim sessizlikten istifade size monolog yapayım dedim
canım maşaallah bebeğine de sana da. ne güzel Allah bize de nasip etsin...arkadaşlar günaydın ben bu sabah doğum yapıcaktım ama 24 ü gecesi sancım tuttu.ve sezeryan ile doğum yaptım.allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın.3850 gr bebeğim. opuyorumnanaktan
Eşim Çağan'ın odasına not yazmış :)
"anne yakında geliyorum yatağımı hazırla Çağan :)"
çok tatlı benim sefgilim
alkisalkisalkisEşim Çağan'ın odasına not yazmış :)
"anne yakında geliyorum yatağımı hazırla Çağan :)"
çok tatlı benim sefgilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?