kayra aftabru
üçlü testlerinizi ne zaman yaptıracaksınız.yani gittiğinizde bebişler kaç haftalık olacaklar.ben 15 şubatta gideceğim o zaman sanırım 16+1 gibi olucağız ileri yada geri atmazsa bebek
ocak yazmışım 15 şubat diye değiştirdim şimdi
ben 2 li test yaptırdım bazı dr lar 2 li testen sonra 3lü testi gerekli görmüyomuş...kayra aftabru
üçlü testlerinizi ne zaman yaptıracaksınız.yani gittiğinizde bebişler kaç haftalık olacaklar.ben 15 ocakta gideceğim o zaman sanırım 16+1 gibi olucağız ileri yada geri atmazsa bebek
kayra aftabru
üçlü testlerinizi ne zaman yaptıracaksınız.yani gittiğinizde bebişler kaç haftalık olacaklar.ben 15 şubatta gideceğim o zaman sanırım 16+1 gibi olucağız ileri yada geri atmazsa bebek
ocak yazmışım 15 şubat diye değiştirdim şimdi
evrişşş geçmiş olsun ben hep dişimle ilgili sorun olmasın diye dua ediorum hamilelikde ama du gece hafif hafifi sızlamalar oldu sanki.. ya ben çok korkuyorum ama sen korkma bişii olmaz inş. çabucacık iyileşir...
Kimseciklerrr yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????
Dişçiden geliyorum.. bir tanecık çürük dişim vardı.. adamcagız oyuyo oyuyo bıtmıyor.. dedı Evrim, ya kanal tedavısı ya cekecegızz.. dedi.. az kalsın düşüp bayılıyordum, halbukı dolgu yapıp gelecektımm, dedim keske yapmasaydık.. dedi gelmeseydın dişini hamileliğin ilerleyen zamanlarında tamamen sürüne sürüne kaybederdin..
Şimdi dualarınıza ihtiyacım var.. ağrımazsa sorun yok.. ama ağrırsa kanal tedavısı yapılacak.. kaçışım yok.. sorunsuz sıkıntısız dişin başıma açtığına bakın yaaa....((((
Kizlar aklima takilan baska bi soru, tirnaklara oje surebilir miyizz?? ben bikac ay once(hamilelikten once) protez tirnak yaptirmistim ve tirnaklarim mahvolmustu o yuzden sonrasinda bi kac ay tirnaklarimi dinlenmeye birakmistim, simdi eski hallerine geri donduler.. kendimi cok bakimsiz bulmaya basladigim icin bari tirnaklarim guzellessin diyorum, bu konuda gorusleriniz nelerdir???ay artik biraz kendime bakayim, cici bi hamis olayim...ne o yuzde sivilceler cikmis, makyajsiz olu bir surat, kendimi begenmemeye basladim((
İrem, sözlük süperdi :)
Kızlar bir de chicco'da park yatak vardı bugün, tulum almaya gittiğimde baktım. 360 tl, ama çok fonksiyonel, güzel bir şeydi. SAnırım öyle bir şey alacağım, daha sonra oyun alanı olarak kullanılıyormuş. Kademeli, bebeğin altını almak için ayrıca platform vardı.. Hoş bişiydi.
ben de dün toyiki'de baktım park yatak,o da chicco markaydı ve 250 tl idi.model farkı mı vardı acep?ama yazdığın özelliklere sahip,senin baktığında yatağı(şiltesi) da fiyata dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?