Tesekkur ederim Norramm cevapların için..
Bebekten 8 ay once miyom ameliyatı oldugum ıcın normal dogum yapma sansım kalmadı... aslında fazla kan kaybetmemem acısından normal dogum yapmam daha ıyı, sonucta doktorum sorunumu biliyor.. ona göre önlemini alacaktır.. yogun bakım ünitesi de oldukca ıyı bır hastanede dogum yapacagım ıcın içim rahat.. Ve dr da ne desin ki Norra.. sonucta kalbimin üzerine yatmam sakıncalı.. seçme şansım yok acıkcası.. ben yine de fazla yatmamak kaydıyla solda da yatıyorum bir süre :)
Diş için.. sanırım dediğin gibi yırrtık.. ama o dişçi koltugunda nasıl içten dua ettiğimi ben bilirim.. bebeğimin hatrına bu sıkıntıdan bizi uzak tut Yarabbi diye.. şükürler olsun duamızı kabul etti, umarım bu saatten sonra da olmaz.
slm ben geldım bütün gün kaç defa girmeye çalıştım olmadı dr. gittim ıkılı sonuclarım ıyı cıktı cinsıyete gelınce karnımdan erkeğe benziyo dedı vajinal baktık pipisi yok kıza benzıyo dedı onumuzdekı pazartesı tekrar gıdıcem bakalım hayırlısı kızlar gecmısı okuyamadım ancak netten gırebıldım sıteye hemen paylaşmak istedim.
Mercimekim gözün aydın kuzum.. darısı bizim başımıza.
Esracım.. gözün aydın.. şimdi kız annesi mi olacaksın sen???
bu alınganlık yapan arkadaslarımız yada aklına her eseni yazan arkadaslarımızın ortak bir ozelligi var yaslarının genelde kuçuk olması. olgunluk ayrı birsey ve genelde yasla ilgil birsey. fevri yanıtlar genelde kuçuk anne adaylarımızdan geliyor artık mazur goreceğiz yada kimse kendini uzmeyecek e burda herkes hamile yani uzulmek yok.kaydirigubbakcemile3 Bir süre sonra alışıyorsun.. takma kafana..
Kendini bilmek, seviyeni bozmamak, sadece her insanın birbiriyle paylaşabileceği ortak paydalarda buluşabilmek.. aklına gelen herşeyi yazmamak sanırım bir erdem DİDEMİM.. o yüzden çok takmayacaksın.. hele hele ki üzülmeyeceksin. Boşver gitsin..
Esracığımın çok güzel bir sözü vardı böyle konularla ilgili.. sıkıntı yaşattığınız insan da hamile.. kimsenin kimseye böyle bir şey yapmaya hakkı yok diye. Çok da katılmıştım can-ı gönülden.
Selam Kızlaar,
Geçmişi okumadan hemen bir haber vereyim. Bugün ikili sonuçları aldık herşey yolunda dedi doktor. 3 lü teste gerek yok dedi. Yalnız kağıtta beta hcg değerini bulamadım. AFTABRU canım senin dediğin değer acaba kağıtta fB-hCG yazan
Şimdi biraz geçmişi okuyayım neler yaptınız bakalım...
esrako benim beta hcg 15 idi.doktorda ultrasona göre erkek dedi.
Günaydın kızlar:CüvCüv:Aidacığım gözün aydın canım. Umarım hep böyle güzel haberler alırsın. Şu free beta hcg-cinsiyet ilişkisi bir topikte tartışılıyor. Görünüşe göre o kadar da güvenilir değil:1no2:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ler/156175-ikili-testte-bhcg-ve-cinsiyet.html
slm ben geldım bütün gün kaç defa girmeye çalıştım olmadı dr. gittim ıkılı sonuclarım ıyı cıktı cinsıyete gelınce karnımdan erkeğe benziyo dedı vajinal baktık pipisi yok kıza benzıyo dedı onumuzdekı pazartesı tekrar gıdıcem bakalım hayırlısı kızlar gecmısı okuyamadım ancak netten gırebıldım sıteye hemen paylaşmak istedim.
gözün aydin canim..benimde ilk oglumda kasintim cok vardi ve bunun yüzünden 3 hafta önce dogum yaptim..ama bende 6 aydan sonra baslamisti ve bende gebelik sekeride cikmisti..sanirim ondandi ama bende geceleri hic uyuyamiyordum..birde benim karnimda ve bacaklarimdaydi..cok kasidigim icinde gebelik catlaklarim derinlesti ve kalici oldu..bence doktorunla hemen konus ve kasimamaya özen göster.belki bir krem felan kullanabilirsin..günaydın sabah doktorumu aradım ikili testim iyi çıktığı için üçlüye ultrason değerlendirmesinden sonra karar vericez dedi.randevu tarihimde uygunmuş yani iki hafta daha bekleyeceğim.kızlar bir sorunum var iki gecedir kaşıntıdan uyuyamıyorum doktorada sormayı unuttum bu gecede olursa onu bahane edip erkendende gidebilirim.gerçi bahane gibi basitte değil uykusuz kalıyorum benden haberler bu kadar şimdilik.bu gün doktora gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Genel olarak tüm güzel anne adayalarına ama tavuk zihinleri kurcalayan bu yumurta nimeti de zararlı olabilir mi acaba diye. Ne diyorsunuz?
Ben de dün bulgurlu bir yemek yedim ama kafamçokkarıştı böyle bir sorun olmadı. Geçmiş olsun.
Sanırım rahim büyümesindendir. E bebek de büyüyor tabii. Benim de hapşırdığım zaman bir sancı giriyor ya sağ ya sol kasığıma. Çok fena oluyor. Gerçekten inanılmaz bir sancı. Ama şunu da farkettim, uzanırken hapşırınca giriyor bu sancı. Otururken hapşırdıysam bir sorun olmuyor.
epidural genel göre daha kolay diye duydum da araştrıyorum :)
al benden de o kadar.bugün eşimin ve benim okul kıyafetlerini ütüledim söylenerek ne güzeldi tatil.şimdi 8:30-15 arası çalış sonra gel yemek yap evi düzenle neyseki eşim çok yardımcı oluyor bi de kız kardeşim yanımda ama ben uykuya çok düşkünleştim o zorlayacak beni
Norraa, benim de sol tarafa yatmam yasak.. kalp kapakcıgımda 2.
Bu arada cuma dan beridir bendeki bu diş ağrımadı.. bu saatten sonra sence ağrır mı? Bir görüşünü almak istiyorum..
bende senin gibi neyi duysam yada görsem canim cekiyor..bencede konusabiliriz ama mevsiminde olmayan yiyecekleride bence konusmamak lazim diye düsünüyorum..cünkü canimiz istesede ya bulamiyoruz yada bulsakta hormonlu oluyor..bu yüzden biraz dikkatli olmak bence en dogrusu..yemek türü seyler zaten yapilabilir..bence sakincasi yok..arkadaslar bu aradi yiycekisimleri yazmayalım demis bir kaç arkadas. aslında ben bu konuda kararsızım. yani kumpir diyince arkadaslar benimde canım cekti ama haftasın evde yaptım patates tereyag kasar dan ibart birsey. mercimek kftesi dendi onuda canım cekti valla onuda yaptım dun aksam:) tum bunları yapmama sebep burda yazan arkadaslar:)) ama ne bileyim ben sunu yaz ın bunu ya zmayın diyemem kimseye. ayrıca ben gordugum seyleride canım istiyor yani bir restorant onunden geçeyim içerde milletin tabagına gozum gidiyor yediklerini canım geçiyor. geçen gun ablama gidiyorum sislide burger king onunden geçtim içerde yiyenlere baktım alt katta biraz kaldırım ustet direk yedikilerini goruyorsun a blamada yemege gdiyorudm ayıp olur diye yiyemedim burger falan aklım da kaldı en yakın zamandada onu yiycem:) yani onun haricinde iste orda burda herkes yiyceklerden bahsediyor kimseyi susturmak olmazki. ne bilim bende sizler gibi can cekme durumundayım ama onu diyin bunu demeyin diyemiyorum insan bir an bos bulunur yazar hani.
simdi kızlar yazmıs bulgurlu yiycek yedim e ne yedin be kardesim diyesim geliyor:)) merak iste
simdi kızlar yazmıs bulgurlu yiycek yedim e ne yedin be kardesim diyesim geliyor:)) merak iste
:roflol: Sen çok yaşa be kadın, yine güldürdün beni...
Sarmaşık sana bu konuda katılıyorum.. ince bir ayrıntı ama en dogrusu da bu dur. Bir de burada bulunup yurt dısında bulunması zor seyler var.. onlara da dikkat etmek gerek.. malum yurt dısında olan ınsan sayısı da az değil aramızda.
aftabru ben ikili test sonucumu aldım tam olarak çıktısını yani free beta hcg 60 cıktı kızmı falan diye heyecan yaptım ama bir suru forumda okudum baskasitelerde falan insanların yorumalrını
tam uyumlu değil sonuçlarla bu hormon değeri . hani bira z etki var sakni ama
hemen umutlanmak istemiyorum kiz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?