çok hoşsun nicole, demek ki norraa sandığımızdan da gençmiş.
aa teyzoşları ben bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmmmmmmm kimse yorum yapmamış.
merhaba kızlar geçmişe kısaca göz atabildim.bugün doktora gittim bebişim erkek üçlüm içinde kan verdim.bir haftada önden gidiyoruz teyzeleri.bizimki çok net gösterdi.kesin erkek bebek dedi doktorumuz babamızda bende gördüm oğluşumu.
SARMAŞIK, haklısın canım, ben de senin gibi düşünürdüm eskiden, şu üç çizgi olayını duyana kadar. sen beni bırak da GİZZE ye ne demeli, o benden daha geri olduğu halde iki hafta önce açıkladı kızı olacağını. ben de ona aynen senin söylediklerini söylemiştim. kız denince yanılma payı olabiliyor gerçekten de. hatta benim bir yengem erkek bebek beklerken kız doğurdu. buna ne demeli. 9 ay boyunca erkek sanılmıştı. o zamanlar usg epey kötüymüş herhalde.
Birazcık konu değiştireyim. Geçenlerde İstanbul'dan yeğenim geldi. Her yediğime karışıyor. Yok benim acı yememem gerekmiş. Yok şalgam içmemem gerekmiş. vs.vs. En son da kesinlikle çukulata yeme dedi. Yeditepe Üniversitesinden bir hocadan mı duymuş neymiş nedenini tam hatırlamıyor ama çukulatanın içindeki bir madde bebeğe zarar veriyormuş, kesinlikle yeme dedi.
Benim de kafam karıştı. Çünkü burda sizlerin hep yediğine şahit oluyorum. BU BİİİİRRR...
Bir de gene bir arkadaşım. Bebeklerin 1 yaşına gelene kadar bal yememeleri gerektiğini söyledi. Onu zaten biliyordum. Benim de yengem doktor o bebeğine 1 yaşına kadar hiç bal vermedi. Ama o arkadaşım bana sen hamileyken de yeme o da zarar veriyor dedi. Gene kafam karıştı. Çünkü ben her sabah kabızlığı önlesin diye bir bardak ılık suyun içinde bal eritip içiyorum. Çok iyi geliyor. BU DA İİKKKİİİİİ....
Bu konularda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
Artı badem yağı nerelerde satılır ve nasıl ve kaç güne bir sürüyorsunuz. Göğüs ucuna da sürenler var mı!
Biliyorum çok soru sordum. Hepinizi seviyorum.
Bu arada PETRİK'ciğim eline sağlık çok zor bir işe girişmişsin.
Benim başlangıç kilom 51,6 idi. Şu an 15+0'ım ve kilom 53,2.
aa teyzoşları ben bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmmmmmmm kimse yorum yapmamış.
hadı canım gözünaydın darısı dıer sonucları nbekleyen arkadaslarımızın basına.buarada o degerlerın bı hükmü kalmadı çürüttük cogumuz.benımde 20.50ydi ama beebişim %80 kız dedı doktorum.valla hayırlı ve saglıklı olsunlar gerısı sadece ayrıntı bencekızlar merhaba,
ben 2li test sonuçlarımı aldım.. çok şükür her şey çok iyifree beta hCG 26.58 çıktı ama bakalım artık cinsiyeti ne olacak delikafadulden
bence görürsün canım.benımkını doktor 13+5deyken tahmın ettı.tabı üstüne basa basa kesın olmadıgını yanılma payının yüksek oldugunu vurguladıHadi gözün aydın.. eskiye göre sözüm ona erkek ti ama.. şimdi ne desek boşş :))
Ctesi günü 14+6 oluyoruz.. cinsiyet için gitsem erken olur mu? Normalde ayın 27 sınde randevum.. önerilerinizi yazarsanız sevinirim dostlar..
.
ayy canım hadı gözünaydın bı erkek daha eklendı listemıze desene.hayırlı olsun hayatımaa teyzoşları ben bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmmmmmmm kimse yorum yapmamış.
gözün aydın hayırlı olsun oğluşun gamyoncuiremsu
kizlar kilo takibinden vazgeçtim çok çok uzun ve vakit alacağı için her zman vaktim olmaz
ama cinsiyetleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?