gypsyesra bende phytolastil kullanıyorum ama seninkinin ücreti baya makul ben 65 e aldım.nereden aldın acaba söyleyebilirnisin.
norraa iste o uyku bende yok.gece 11bucuk 12den asagı yatmıyorum sabahlarıda 8de kalkmak zorundayım is icin ama haftasonu 10-11e kadar uyuyorum. yanlız ben hamile kaldıgımı anlamadan o regle 1 hafta kala hergun koltukta sızıp kalıodum bide bulantı sıralarında 3-4 kere masa basında 1saat kestirmisiligim var :) ama genelde uykulu deilim burda ayrıldı belirtimiz :))
ama kardesimin oglandı 9-10da koltukta sızıyodu carsısan gelioduk uzanıodu uyuyodu heran ici gecebiliodu yani
norraa iste o uyku bende yok.gece 11bucuk 12den asagı yatmıyorum sabahlarıda 8de kalkmak zorundayım is icin ama haftasonu 10-11e kadar uyuyorum. yanlız ben hamile kaldıgımı anlamadan o regle 1 hafta kala hergun koltukta sızıp kalıodum bide bulantı sıralarında 3-4 kere masa basında 1saat kestirmisiligim var :) ama genelde uykulu deilim burda ayrıldı belirtimiz :))
ama kardesimin oglandı 9-10da koltukta sızıyodu carsısan gelioduk uzanıodu uyuyodu heran ici gecebiliodu yani
ARKADAŞLAR,
bir de bebişlerimizin cicilerinden bahsedip duruyorsunuz ama ben onlara nereden bakabileceğimi bilemiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca geçen bir hemşire arkadaşla görüşürken bana badem yağının kıllanma yaptığını söylemişti ben de alıp kullanmayı düşünüyordum ama tırstım. Sizi etkilemek için söylemiyorum ama onun kullanan arkadaşları öyle demişler, ne derece doğru bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?