arkadaşlar günaydın size bir sorum olacak yaptıran arkadaşlar bilirler. 3'lü test için ne zaman kan verdiniz benim yarın 16+0 oluyor Allahın izniyle. yarın dayanayıp gidicem doktora 1 ay oldu son kontrolden beri. sormak istediğim bir başka şey de hani ikili test yaptırdığımızda ultrasonla aynı gün kan veriyorduk. üçlüde de böyle bir durum varmı ona göre izin almam lazım işyerimden. şimdiden teşekkürler.Hepimiz sağlıkla kavuşlım inşallah bebeklerimize.
kızlar birazdan show tvde çağla ile alişanın programında ahmet maranki hamilelerin beslenmesi ile ilgili konuşacakmış izleyin
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar günaydın...
ikili test yaptırdınız mı... yaptıranlar özelde ne kadara yaptırdınız bana bilgi verir misiniz... benim ilk oğlumda hiç test falan yaptırmamaıştım... bunda yapılması gerekiyormuş... bir de ben şu an 15. haftadayım bana 15 gün sonra gel ikili test yapalım dedi... ikili test 13. haftaya kafar yapılmıyo mu...
kızlar günaydın...
ikili test yaptırdınız mı... yaptıranlar özelde ne kadara yaptırdınız bana bilgi verir misiniz... benim ilk oğlumda hiç test falan yaptırmamaıştım... bunda yapılması gerekiyormuş... bir de ben şu an 15. haftadayım bana 15 gün sonra gel ikili test yapalım dedi... ikili test 13. haftaya kafar yapılmıyo mu...
kızlar günaydın...
kızlar günaydın...
günaydın arkadaşlar bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
arkadaşlar günaydın size bir sorum olacak yaptıran arkadaşlar bilirler. 3'lü test için ne zaman kan verdiniz benim yarın 16+0 oluyor Allahın izniyle. yarın dayanayıp gidicem doktora 1 ay oldu son kontrolden beri. sormak istediğim bir başka şey de hani ikili test yaptırdığımızda ultrasonla aynı gün kan veriyorduk. üçlüde de böyle bir durum varmı ona göre izin almam lazım işyerimden. şimdiden teşekkürler.Hepimiz sağlıkla kavuşlım inşallah bebeklerimize.
kızlar günaydın...
aranıza yeni katıdım bende inş.2 ağustosta dogum yapacam oğlumolacak:)))))
canım gittiğin hastanedenın sigortayla anlasması yoksa yada senı n sigortan yoksa vermıs olabılırsın.genel olarak 50 lira verdık sanırım cogumuzarkadaşlar ya bişi sorcam. ikili yaptırdığınız zaman ultrason+kan alınımınamı o fiyatları verdiniz. ben 2liye 160 tl verdim.
Günaydın herkese
kayracım gözün aydın çok sevindim
evriş acıbadem yağının kremide çatlaklara iyi geliyormu cidden? bebak var bende hem kremi var hemde makyaj temizleme sütü var çok güzel ürün aa negüzel çokda ucuz bi krem
gece dudağımda uçuk çıktı, kremi vardı bende sürmedim bebeğime zarar verir diye, uçuğun zararı varmı acaba , ateş yapar bende ne yapsam acaba
günaydın kızlar. ne zamandır yoktum. biraz geçmiş okuyup gelecğim. evrişçim hayırlı olsun oğluşun ve behiyecim senin de kızın. allah ömürler sağlık versin. bu arada bebak iyi mi geliomuş en son sayfayı bi gözden geçirdim. var ondan evde ama makyaj çıkaruodum.artık göbişe sürerm. kızlar 14. haftaya girdim 2-3 gündür göbekli kalkıorum maşallah. birden mi büyüo bu göbişler
kaydirigubbakcemile3 demek baya bı gercek sparta şekerim senın erkekiiinnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 hadi hayırlı ugurlu olsun canım.saglıkla gelsın inşallah
ayy aynen yaa benımde nefes alısım bı tuhaflaştı.burnumdan aldıgım nefes yetersız kalıyo resmen.hatta gecen gece koçiş diyoki "aşkım ya azcık yavas al nefesını benıde içine cekmenden korkuyom "dio :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar sakaleyn bbegım 630 gr. demıstı.heralde doktorunu yalnıs anladı ben şimdi nette gördüm 18.haftada bebek ancak 220 ile 240 gr oluyomus,zaten bana bıraz fazla gıbı gelmıstı.huu sakaleyncım ordamısın kız sen doktoru yalnıs duydun galıba sekerım yerimseniben
arkadaşlar ya bişi sorcam. ikili yaptırdığınız zaman ultrason+kan alınımınamı o fiyatları verdiniz. ben 2liye 160 tl verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?