2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Niye acayip hissediyorsun ki.. hamilesin yani, herkeste durum farklı gelısecek.. amannnn bizim insanlarımız böyle işte bayılır arkadan car car konusmaya.. takma kafanı, gül-geç.

Demam demam, kızmıyorum da.. yemişim o doktoru.. kafadan kontak mı ne.. doktor da boyle soylerse.. içinden nasıl gecıyorsa oyle davran.. gözünü seveyim.

Kayınbıradere bakk.. Alla alla.. cinsiyeti ne onun.. halıyle mahalle arkası kadınları gibi dedıkodu yaptıgına göre, şüphe ederim sahsen.. ya millet tam sopalık be arkadasım.. sananeeee.. sannaanneeee senin doktorundan, ılacından, karnının çapından.. neden geriyor milleti anlamış değilimm!!

canım peki sizin orda muayne ne sekil oluyor kalp atısı dinleniyor baska ? karnını gergin diye elle mi muaynede anlıyorlar alttan muayne falanmı yapılıyor ??

hem karna hem alttan vaginal muayene her seferinde bakiyoçr uterusun buyuklugu ve gerginligi icin ve kalp atisini dinletti, normalde her gittigimde usg yapardi ozel doktorum, universitede sadece muayene ve kalp sesi var, universiteyle devam etseydim sadece tum hamileleik boyunca 3 kere usg ye giricektim 1.-2.-3. trimestrde...

buarad yorumlar konusunda haklisin bende sinir olmaya baladim, sistinmi cok mu buyuk karnin, 2 tane olmasin, emin misin 1 bebek olduguna:)) bende kasiyacam yakinda herkesi....

Arkadaşlar evet üzmeyin kendinizi sakın. Benim de rahmimde kasılma olmuştu, Ultrason görüntüsünde görmüştüm.Bebeğin başı sıkışıp kalmıştı valla öyle üzülmüştüm ki.. Zaten aynı yerde dön dolaş canı sıkılıyordur diye çok üzülüyorum:)

Hepinizi öptüm ve kaçtım...

kızlar selam geldim muayeneden. bebek öyel bir yatmış ki öldük gülmekten. Namaz kılar gibi kapanmış ayaklarıda toplamış değmeyin keyfine. Doktor uğraştı çok ama göstermedi.. Sağlığı yerinde maşallah.. Üçlü için ultrason sonucu güzel dedi birde tahlillere bakacak cuma günü. Sonuçları almaya gidince rica edeyim diyorum dr a. Baksın yine..Ama nasıl gzel yatmış sormayınç Bir ara elini çıkardı parmaklarına baktık..yine kapandı sonra..Canım benim....:CüvCüv:

Selam kızlar. İki gündür başım ağrıyor. Öyle uzuun uzun bakamıyorum yazılanlara. Genel olarak baktım anladığım kadarıyla ağızları torba olmayanlar her yerde varmış. Vardır, olacaktır, e onlara da yazık. Kimse onlara aman ne güzelsin ne hoşsun demediği için başkalarını çirkin görüp kendilerini güzel zannedecekler....de o kayınbiraderin derdi ne hiç anlamadımlülülülülülü

Doktordan güzel haberlerle dönenlere hayırlı olsun diyorum.

Saç kesimim için yorumlarınızı okudum, eksik olmayın kızlar. Dediğim gibi o bakan gözün güzelliği.

Bir de sanki bir haftasonunda şiştim gibi geliyor bana. Göbeğimi, göğüslerimi bir yere sığdıramıyorum:bbo:Zaten büyüktü göğüslerim. Şimdi kaç numara sütyen alacağım? 100 mü?:1shok:

Bu arada İzmir buluşması Konak Pier'in önünde mi olacak, içinde mi? Yakalarımıza kırmızı karanfil takalım mı?:roflol:

tuana
canım üzmüşler seni ama biliyorsun stres en büyük düşmanımız.stres rahimde kasılmalara sebep olurki buda bebişimiz için tehlike demektir.haksızlığa hayal kırıklığına uğramak ne demek bilirim.geçen sene en yakın arkadaşım tarafından anlatılmaz ve affedilmez bi hayal kırıklığına uğradımki yaptığım tek şey hemen hayatımdan çıkarmak oldu.öyle hemen koparıp atan silen bi insan değildim ama yaptığı affedilir bi şey değildi.yani hakedene hakkını vereceksin

pbinay
gözünaydın canım.bebişin sağlıklıymış

noraa
üzülme canım bir ay sonra öğrenirsin.kalbinin attığı duymak ve bilmek bile güzel.

evet BURKO cum, NO PANİK... aynen öyle oluyor. hatta uyarmıştım sizi 16-18 haftalar arasında atağa geçti benim göbek diye. bundan sonra biraz daha dikkat etmeliyiz beslenmemize. ama benim feci iştahım açık, çok fenayım çooookkkcokacimcoook

selam kızlar,
bu akşam da çok kalamayacağım zira biraz rahatsızım. galiba grip oluyorum. saç köklerim, göz çukurlarım ve eklem yerlerim ağrıyor. bi de üstüne hafif ishal olmuşum. istirahat etsem iyi olacak. cmts günü hep açık havadaydım galiba üşüttüm.
buarada;
doktor muayenesi yi geçenlerin, sonucu iyi çıkanların ve cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın olsun. (son 3 günde belli olan cinsiyet var mı? kimin nesi oluyor? bilen biri özet geçebilir mi?)
rahatsız olanlara geçmiş olsun...
sadece son iki sayfayı okuyabildim.
NORA cım, ultrasona girmedin diye üzülmüşsün ama boşver. orda da sistem o şekildeymiş bak sana özel bir durum değil. cinsiyetini bir daha ki sefere öğrenirsin. üstelik sen daha şanslısın, inan bana merak içinde olmanın keyfi bir başka güzeldi. bana kalsa ben 6 ay bitene kadar öğrenmek istemiyordum cinsiyetini. eşim çok ısrarcı oldu.
ESRAKO, DıDE göbek ve popo dedikoduları iyice asabınızı bozmuş anlaşılan. gülün geçin yaw, kötü niyetle söylemiyorlardır. ne var ki, benim de büyüdü hem popom hem göbeğim. hele göğüslerim :1shok:
ama bu durumun farkedilmesi ayrıca hoşuma gidiyor. hatta sürekli insanlara göbeğimi gösteriyorum bakın ne kadar çıktı diye.yani millet benim için "görmemiş bir hamile kalmış göbeğini gere gere geziyor" diye düşünse kınamam valla. hamileyiz ayol biz, tabi ki şişeceğiz. yeter ki sağlığımızı bozmayalım.
LALECE, ben de 5,5 kilo aldım. buna rağmen büyüklerimiz beni "bırak formunu düşünmeyi, güzel güzel yemene bak, bebeğin sağlığı daha önemli, sonra zayıflarsın" filan gibi yorumlarla gıcık ediyorlar. ayol ben her gün kusarken, herşeyden tiksinirken bile 3 kilo almışım. iştahım açılalı 3 hafta oldu ben 2,5 kilo daha aldım. daha ne kadar yiyeyim bilmiyorum. doktor da "hızlı kilo almışsın" demez mi? neyse ki eşim bunu duydu da artık "ye ye ye ye " diye bunaltmıyor beni.

o zaman benim bol bol rock dinlemem lazım. eşim evde elektro gitar çalar haftada 3 akşam filan. sesi de açar sonuna kadar, konu komşu da rahatsız olmuyormuş sorduk. çocuk alışsın madem de uyuması problem olmaz o zaman. eşim de rahat eder naz da... zaten şimdi bile "hayatım azcık soft bişeyler çalsan kızın için" diyorum, "yok yok alışsın" diyor. arabada da rock dinliyoruz. yani benim mozart filan dinlemek gibi bir şansım yok zaten. ha belki ilerde doğum iznimde yürüyüşlere çıkarsam şöööleee sahil boyunca, kulağımda kulaklıkla... o zaman dinlerim klasik müzik. severim ben. çok severim hem de....

ESRAKO, tamam o zaman CHıCCO da görüşürüz. ama ben öyle 8 gibi gidemem. hem 10 da açılıyorsa ne işimiz var ki 8 de? 10 diyorlar ama kalabalık artınca açıveriyorlar herhalde kapıları. izdihamdan da nefffrreeettt ederim. inşallah çok kalabalık olmaz. ben konsere bile gitmem kalabalık olur diye. koltuk numaraları belliyse ancak öyle giderim. yoksa öle ayakta itişip kakışmaya hiç gelemem.
gidersek alalım mı seni? ne de olsa evler yakınmış.

Dide, sizin işyerindeki o erkek arkadaş bir hoşmuş. Valla bizim işyerindekiler o kadar tatlılar ki, ben eğilsem hemen atlayıveriyorlar, bir de onlardan azar işitiyorum... En ufak bişey taşıtmıyorlar. Herşeyi "sen bırak biz getiririz, sen bırak biz götürürüz, sen bırak biz yaparız..." hatta biri var ki, su içmeyi unutuyorum diye her 15 dakikadabir bana su hatırlatıyordu. şimdi de farklı katlardayız, çocuk hala telefonla arayıp "suyunu içiyorsun di mi?" diye sık sık hatırlatıyor. şişemi dolu görünce kızıyor, vicdanımı rahatsız edecek şeyler söylüyor ki içeyim....

TUANA, sana ne oldu kuzum? hayalkırıklığı filan demişsin sonradan anlattın mı acaba? dur bi bakayım...

ay aftabru çok tatlısın ya nefes almadan üst üste yazmışsın yorumlarını :))
bende yakın olsamda benide alsanızz tuzla çok uzak yaa bence bayada kalabalık olur dikkat edin oralarda ben normalde heryere araçla gidiyorum geçen gün metrobüse binme gafletinde bulundum ezilme tehlikesi yaşadım resmen kalabalık yerlerden korkuyorum özellikle bu dönem dikkat edin cumartesii kızlarr
kociş gelir birazdan yemek hazır sofrayı kurayım bari

iyi akşamlar kızlar nslsınız ben bugün hiç iyi değildim başımda bir ağırlık bir uyku hali bir uyuşukluk sormayın hep yatmak istiyorum

ay evet bende gecen haftaya gore 1.5 kilo daha almisim, totalde 5.5 kiloyu buldu nerdeyse..gobegim birden sisti ya....

sorma benimkide cezaya takti arabada rap dinliyoruzdelikafaduldenhatta diyorum hecin icerde kafasi ve elleriyle ritm tutuyodur bizim velet rap muzige...fark varr fark varr...

iyi akşamlar kızlar nihayet bebişim için örmeye başladıgım hırka bitti şimdi bebklerimizin cicileri başlıgına ekliyorum malum ben henuz bişey almadıgım için el emegi örgümü koyuyorum....Ortak renkleri kullandım sarı yeşil beyaz ve turkuaz kızda erkekde giyer...

Son düzenleme:

kafanıza takmayın kiloları aşırı yemedikten sonra illaki alcas kızlar..yeterki ekmek pilav ve makarnayı az tüketelim..

noracım varya bebğin içerdeki rap dinler halini hayal ettikçe gülümsedim ..ilahi kız sen çok yaşa emi...sırnaşık şeysırnaşık şey
ben müzik konusunda hertelden çaliyorum radyoda ne denk gelirse yani.. alışsın yavrucum ben bazen zıplarım müzikle bazsende aglarım o yuzden şimdiden pop rock slow raap klasik ne gelirse dinliyorum....:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…