hadi gözün aydın fasulyeko çok sevdindim testinin güzel çıkmasına, darısı tst sonucu bekleyenlerin başına
Hadi nezman yapıyoruz İstanbul buluşmasını, babymom da hazır ist. e gelmişken buluşsaydık ?
buluşmaya bende varım umarım pazar olmas ..ctesi uyar bana ..pazarı eşime ayırıyom...aman biz ayarlanalımda pazarıda feda edrim ..ii olure valla ..bildiim kadarıyla baby ist olcak ay sonuna kadar o gitmeden buluşma olsa çok ii olur ne dersiniz
kıslar bu ralar aksilikler peşimi bırakmıyor..bu sabah işyerinde popo üstü düştüm...klavyenin kablosunu kasaya takamadım eğilemiyorum malum..erkek arkadaşlardan birine rica ettim göremiyorum takamam dedi gıcık şey..sonra eğildim takayım derken elim klavye sürücüsüne takıldı o da yerinden çıktı ben yerdeyim popo üstü tabii..böyle işte allahtan çanak sağlamda bir şey olmadı ama korktum
Teşekkürler ESRAKO. güzel bir haber. ben değerlendireceğim galiba bu fırsatı. eşimi kandırabilirsem tabi. outdoor spor malzemeler, müzik ekipmanları filan olmadığı sürece nefret eder alışverişten. ama tuzlaya da yalnız gidemem. belki orda karşılaşırız. ben seni tanırım hemen.
kizlar gunaydin, doktordan yeni geldim... yolda yine kufrede ede geldim icimden hay ben burdaki sistemin icine ..... diye diye, usg cekmedi bu defer doktor yolda, daha dogrusu ben atistim, o dinledi:))) sonra doktoru aradik yolda adam tip top 10dk gec kalsak iptal ediyor randevuyu..15 dk gecikirseniz sizi alamayabilirim, bi stres daha, 40dk gec kaldik!! allahtan hastalar erken gelmis bize zaman ayirabildi, kaydirinca bizim sirayi...
sadece kalp seslerini dinledik bide muayene etti, sadece uterusun cok gergin ve kasilmis dedi, kendini fazla yorma, herseyi yavas yavas yap se STRESTEN UZAK DUR!!! dedim hayatim stres:)) kizlar haklisiniz kendimizi uzmemek gerek, dunden beri cok gergindim, bebise yansiyor hemen, rahat olalim....
benim için ctesi pazar farketmez ama baby birhaftalık burdaydı donmek uzredir nerden bulcazki onuu. evris okuyormusun baby nin cep tel i varmıy sende hani bilgi toplamıstın bir ara ????
gül canım gül ben de güldümdidecim çok geçmiş olsun güldüm ama affet:))) gözümün önüne geldide anlatışından:))) dikkat et güzelim ...
nazancım gözünaydın valla benim kandırıkçı kızımda çirkin görünüyor sonradan güzelleşecek bu cadılar ...
bu arada arkadaşlar ben gerçekten henüz neredeyse hiç bebiş alışverişi yapmadım bu nedenle koyamıyorum ilk gittiğim doktor bana 7 aylık olmadan hiçbirşey alma demişti saçma gelmişti ama etkisindende kurtulamıyorum galiba üç beş tane tulum aldım oda nazan demişti galiba hediye getiren olmazsa erken filanda gelirse çıplak kalmasın diye yoksa inanki koyacağım evrişşş:))))
pbinay iyi haberlerini bekliyoruz
norracım öncelikle stresli geçen günün için geçmiş olsun..... bebeğine iyi bak.....
kızlarrr
dun kuafore gittimm ve saclarımı kestirdim. once içimden dua okudum:) allahım nolur aklıda omrude kisa falan olmasın diye. sonra kendi kenidime guldum. çok sıkılmıstım 6 ay oldu yani kestireli saclarımı koylu guzeli gibi gezmekten h içç hoslanmam. tabi adam yine iste bitkisel boyalar zararlı değil vsvs dedim hiçç konusma bosa konusursun yaptırmayı dusunmuyorum su an canıma tak edene kadar d evam boyle. havası olsun hamis olmanın dimi ama :) bir izi belirtisi olsun napim. cesaret edemem. su an enazından.
sorna bu ara karnım acayip buyudu uyuz oludgum birsey var insanların yorumları.
ya insanlarımız ne kadarr meraklılar yorum yapmaya. aaa 4 aylıkmı daha bizim bilmemkimin de 4 aylık onun hiççbelli olmuyor e benim oluoyr napimm içinemi tıkayım..
iste her goren hangi dr agidiyorsun bak benim dr um harikadir bilmemkim bilmemnerde calısıyor falan .
yada yakın zamanda dogum yapan hatta ilk dogumunu yapan benim ikinci oldguunu unutan çok bilmis tipleme var :) vitaminne içiyorsun sen hımm onu içmene gerek yok ama benim dr um ona gerek olsa kesinn verirdi çok iyi birdr çunku. seninki onu niye vermiyor sunu niye değisikkik falan . allahıh tip ikiye bolunmus birçok konuda. milet kenid dr unun dogru bildigini savunuyor falan.
en son ablamın kayınbraderi yorum yapmıs ablam simdi soyledi cinlerim attı:))) bir ay sonra falanmı dogurcak kardesin demis otururken arkamdan gordu karnı kocamandıda demis:) ay keske bana deseydi :))) yok artık diycektim bir gozluk alıp vermek gerek. insanlar ne mernaklı yorum yapmayaaa karısmaya.
sokakta gordugum komsu bile yorum a hak goruyor kendinde. sen çokmu kilo aldın aman dikkat et sistinmi ? soylemi oldun boylemi oldun. bi sussa herkes bu ara herkees uyuz olma modundayım sanırım adet donemim geldi 4. ay donumu tam ondan bu asabiyiet ama millet de kasınıyor yani:))
kızlar size ne dicem şimdi klasik müzik felan dinlemek gerekiyomuş ya ben hiç sevmem gelemem öle müziklere bayar beni ben yabancı cıstak cıstak müzikler dinliyorum şimdi bebişimi kötü etkilermi bu durum mirmirmirmir
kızlar size ne dicem şimdi klasik müzik felan dinlemek gerekiyomuş ya ben hiç sevmem gelemem öle müziklere bayar beni ben yabancı cıstak cıstak müzikler dinliyorum şimdi bebişimi kötü etkilermi bu durum mirmirmirmir
esraccım çok tatlısın ya germişler seni hadi meraklı kadınları anladıkta erkeklere noluyo onu anlamıyorum yaa bende bugün çok asabiyim önce ablama sinirlendim sonra kaynanama en sonda kocişle konuştuk piyango ona patladı ondan aldım sinirimi çok asabi oluyorum yaa kendimi tanıyamıyorum bazen çok basit şeyleri kafaya takıyorumm
ay bide kızlar mart ve nisan anneleri göbeklerine baktımda valla çok tırstım yaa bizdemi böle olcaz o kadar büyükki patlıcak gibilerr ayyyy yandıkkk
esraccım çok tatlısın ya germişler seni hadi meraklı kadınları anladıkta erkeklere noluyo onu anlamıyorum yaa bende bugün çok asabiyim önce ablama sinirlendim sonra kaynanama en sonda kocişle konuştuk piyango ona patladı ondan aldım sinirimi çok asabi oluyorum yaa kendimi tanıyamıyorum bazen çok basit şeyleri kafaya takıyorumm
ay bide kızlar mart ve nisan anneleri göbeklerine baktımda valla çok tırstım yaa bizdemi böle olcaz o kadar büyükki patlıcak gibilerr ayyyy yandıkkk
üç hafta demişlerdi pazartesi doluyor canım süre.negüzel 20. haftanı bitirdin yolu yarıladın : )
neden bu kdar uzun sürdü sonucu alman ? güzel çıkacak inşallah
üçlün güzel çıkmış hayırlı olsun canım.hihoyyytSelam herkese;
Güzel haberler alan herkes adına çok mutlu oldum,cinsiyetini öğrenenler için hayırlı olsun ve sonuç bekleyenlere Allah yardım eder inşallah diyorum.
Ben dün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet güzel çıktı acayip sevindim, hatta akşam eşime bebişimle (kız malum) birlikte kek bile yaptık. İkili testimde problem vardı benimde artık detaylı ultrasona kadar (31 mart) mutlu mesut bir hamilelik geçirmeyi diliyorum.
Bu arada İst buluşması haftasonu olursa mutlaka katılırım, ilerde buluşmaları ilerletirsek alışveriş turları bile yaparız, :CüvCüv:
sağol evrişim darısı benim başıma :Saruboceq:Hayırlı olsun arkadasım.. darısı Derya mın basına ınsallahh..
inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür esrakaydirigubbakcemile3kızlar hepinize slm
adaşım sağolasın davetin için keşke sen çıkabilseydin ne güzel olurdu bu arada istanbul buluşması için yavaş yavaş katılımlar olcak gibi gözüküyor inşallah
duyurun için ayrıca tşkler ama ben tuzlya gidene kadarr çok uzak yani keşke daha yakın bi yerler olsaydı be güzelim yinede sağol sen git bizede izlenimlerini aktarırsın
fasulyeko gözün aydın canım
sakaleyn güzel olucak sonuçların Allahın izniylee sen gerçekten en önden gidensin sanırımm temmuzda mı olucak senin doğum?
pinbay güzel haberlerle gel sende canım
ah be canım dikkat etsen yardım etmek bukadar zor olsa gerek .bebiş ve sana bişey olmasında totuşa bişicik olmaz.a.skıslar bu ralar aksilikler peşimi bırakmıyor..bu sabah işyerinde popo üstü düştüm...klavyenin kablosunu kasaya takamadım eğilemiyorum malum..erkek arkadaşlardan birine rica ettim göremiyorum takamam dedi gıcık şey..sonra eğildim takayım derken elim klavye sürücüsüne takıldı o da yerinden çıktı ben yerdeyim popo üstü tabii..böyle işte allahtan çanak sağlamda bir şey olmadı ama korktum
bende yanlızım senağlamaooooo forum almış başını gitmiş yetişemiyorum sizlere hangisine cevap yazacağımı şaşırdım en iyisi genel olarak yazmakCADIARZU
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın, tahlil sonuçları güzel çıkanlar sizinde gözünüz aydın:teytey:
kıskanıyorum ama ben ya kiminiz izminde buluşacak kiminiz istanbulda:dilcikar: olmayacak bu böyle ya istanbula taşınmamız lazım yada izmire burda garip kaldım bensenağlama
ya bende amniyo öncesi devlet hastanesinde tavsiye üzerine bi doktora gittim ordada muayene olamadım dedim bi bebeğe bari baksak bana söyledikleri devlet üç defa usg ye izin veriyor bakamyız haftaya gelince bakarız demişlerdi şaşırmıştım.çünkü özelde her gittiğimde usgyle bakılıyordu sanırım başalrından savmak için böyle söylediler bende ısrar etmemştim.ama çok gıcık olmuştum ya seni şimdi daha iyiy anlıyorum.kizlar gunaydin, doktordan yeni geldim... yolda yine kufrede ede geldim icimden hay ben burdaki sistemin icine ..... diye diye, usg cekmedi bu defer doktor sadece kalp sesini dinletti muayene etti, bundan sonraki usg 22. haftada cekilicekmis, ondan once cekilmesinin anlami yokmus, burda etik yapiyorlarmis herseyi, yoksa her isteyen her dakka bebegi gormek icin gelirmis mis mis....
sinir oldum doktora, ama dedim ben cok hazirlamistim cinsiyetini ogrenicem bugun diye, hatta babamiz bile sabah randevularini iptal etti gormek icin bebisi... zaten sabahtan basladi aksilikler trafige takilip 40dk geciktik randevuya, yolda kaza olmus, babamizda biraz rahat davrandi evden cikmak icin, bi onunla atistik yolda, daha dogrusu ben atistim, o dinledi:))) sonra doktoru aradik yolda adam tip top 10dk gec kalsak iptal ediyor randevuyu..15 dk gecikirseniz sizi alamayabilirim, bi stres daha, 40dk gec kaldik!! allahtan hastalar erken gelmis bize zaman ayirabildi, kaydirinca bizim sirayi...
pazartesi geliyor inşallah haber :1shok:merhaba kızlarrr... noracım geçmiş olsun asablar zaten hemen bozuluor şu aralar kimse de eskisi gibi hamileye saygı kalmamış. eskiden öğretirlerdi yaşlılara ve hamilelere nasıl davranılcağını.
tazecim kızın oluormuş artık %100 gibi bişi galiba.inşallah son aylarda deişmez bu cinsiyetler.insan alışıor.
sakaleynmaster sonucun ne zaman çıkacak hala gelmedi.hayırlı haberler inşallah
kızlar sonucu gelenler - cinsiyet öğrenenler- kaynanasından kurtulanlar :) - bebişini görenler hepinize hayırlı olsunnnnnnnnnn
benimde totuş aldı başını gidiyor .bu sabah kızım dediki anne kardeşim burayada geliyor onun için böyle değilmi kardeşim gidince oda küçülücek delikafaduldençocuk bebeğin arada orayada gittiğini düşünüyor kocaman görünce ne yapsın :roflol::roflol:çok sağolun arkadaşlar..popodan laf açılmışken size bu gün yaşadığım başka bir şeyi anlatayım..benim 4. ayım bitti 5. aydayım ama hala hamile olduğum belli olmuyor. yalnız çok fena popom büyüyor elşime diyorum yok bir değişiklik diyor..bir arkadaşım var hep bana senin popon büyüdü diyor ama o da koca totolu olduğundan benimle eğleniyor diye düşündüm..bu gün bizim çaycı bayana bizim ram'a arasıra gelen bir bayan var demişki benim için hamile mi oda çok şaşırarak nerden anladın hiç kimse anlamıyor onun hamile olduğunu ben 5 çocuk doğurdum anlamazdım bana söylemeseydi..kız ne derse beğenirsiniz poposundan anladım..hayatta büyümeyen yerimdi popom şimdi çok acayip hissettim kendimi.kız da popo büyür diyorlar da acaba küçülüyor mu sonra?
benimde canım benimd3e çok ağrıyor geçmiş olsun.offff başım çok ağrıyor...... ya bıktım artık çok sık baş ağrılarım oluyor.....
sanada maşallah helincim.teşekkür ederim canım inşallah iyi haber gelecek.selam kızlar
bugünlerde okulda çok yoğunum giremiyorum fazla
sakaleynmaster bebişini maşallah.benimde bi kaç günüm kaldı 20.haftmı bitirip 6. aydan gün olmaya.inşallah ki ben buna inanıyorum senin sonuçlarda güzel çıkacak
fasulyeko
gözünaydın canım.iyi bi rahatlamışsındır
dide
geçmiş olsun canım.dikkat e kendine.arkadaşında gerçekten gıcıkmış
pbinay
hayırlı haberlerle dön canım
he valla ya erkege noluyorsa kocakarı kılıklı :)) bende dedim ablama allahaskına dedim ölumu gor soyle ona ilk gorustugunde esra da seni gordu ya geçen gun hani sacları ne kadar dokulmus irsi heralde ailede falan dedi senin için de dedim :) ablam taamm derim merak etme dedi çunku içimde kalcak yani:)) (eniste d kel o yuzden irsi diyorum :))) )
YA DİDE İNANMIYORUM YA
poponu olc dedi ha. aslında kızmayacaksınız bakın. ben unutuyorun bu taktigi hep karnın çok ç ıkmıs ayy aman kilo alma çok diyene ya evet çok çıktı e sismanlıkda vardı bende zaten napalım diycen karsıdnaki seni sinirlendiremedigin farkedip tilt olcak:)
çok alma kilo aman diyenede almıyorum aslında vs diye acıklamaya gerek yokk haklısın dikat edicem bu tavsiyeni dinliycem falan desek suratları nası olur acaba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?