2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

didecim çok geçmiş olsun güldüm ama affet:))) gözümün önüne geldide anlatışından:))) dikkat et güzelim ...

nazancım gözünaydın valla benim kandırıkçı kızımda çirkin görünüyor sonradan güzelleşecek bu cadılar ...

bu arada arkadaşlar ben gerçekten henüz neredeyse hiç bebiş alışverişi yapmadım bu nedenle koyamıyorum ilk gittiğim doktor bana 7 aylık olmadan hiçbirşey alma demişti saçma gelmişti ama etkisindende kurtulamıyorum galiba üç beş tane tulum aldım oda nazan demişti galiba hediye getiren olmazsa erken filanda gelirse çıplak kalmasın diye yoksa inanki koyacağım evrişşş:))))

pbinay iyi haberlerini bekliyoruz

norracım öncelikle stresli geçen günün için geçmiş olsun..... bebeğine iyi bak.....

benim için ctesi pazar farketmez ama baby birhaftalık burdaydı donmek uzredir nerden bulcazki onuu. evris okuyormusun baby nin cep tel i varmıy sende hani bilgi toplamıstın bir ara ????

çogunluk ctesi mi pazarmı diyor ona gore bana iikside uyar .

ah didecim yaaa çok gecmis olsun ne hodukler var ya su dunyada ne kaba erkekler var yaa..

aftabru kuzum bende seni tanırım tanımammı seksi bakıslı arkadasım:) hehe saka saka . bakarım etrafıma valal gitmen kesinlesirse yaz bana ben buyuk bir mani çikmassa kesin gitcem. depoyu aradık 10 da acılıyor dendi bana haberi ileten arkadasım hep giden oraya 8 de acılıyor 9 da gidenlere çok sey kalmıyor falan dedi. umarım su media markt acılısı gibi izdiham falan olmaz tv lere çıkmayız :))))

vallahi burası cennet diyorumda hala milet buarısı turkiye burda hersey olur mantıgı ile yurdumuzu begenmiyor. yani her tur nimet elinin altında. en azından parası ile de olsa var ordaki napsın parasınla ible yok dimi nora istege bagılı habire hastaneye ultrasona gidilmiyor. bendeki bollgua bak haftada uç dr a gidiyorum bazen . tuh ya çok uzuldum yasadıgın hayal kırıklıgın tahmin ederim birazad geç kaldınız diye killik yapmıs olmasın dr. bekleyceksin artık yapack birse yok

kızlarrr
dun kuafore gittimm ve saclarımı kestirdim. once içimden dua okudum:) allahım nolur aklıda omrude kisa falan olmasın diye. sonra kendi kenidime guldum. çok sıkılmıstım 6 ay oldu yani kestireli saclarımı koylu guzeli gibi gezmekten h içç hoslanmam. tabi adam yine iste bitkisel boyalar zararlı değil vsvs dedim hiçç konusma bosa konusursun yaptırmayı dusunmuyorum su an canıma tak edene kadar d evam boyle. havası olsun hamis olmanın dimi ama :) bir izi belirtisi olsun napim. cesaret edemem. su an enazından.

sorna bu ara karnım acayip buyudu uyuz oludgum birsey var insanların yorumları.
ya insanlarımız ne kadarr meraklılar yorum yapmaya. aaa 4 aylıkmı daha bizim bilmemkimin de 4 aylık onun hiççbelli olmuyor e benim oluoyr napimm içinemi tıkayım..

iste her goren hangi dr agidiyorsun bak benim dr um harikadir bilmemkim bilmemnerde calısıyor falan .

yada yakın zamanda dogum yapan hatta ilk dogumunu yapan benim ikinci oldguunu unutan çok bilmis tipleme var :) vitaminne içiyorsun sen hımm onu içmene gerek yok ama benim dr um ona gerek olsa kesinn verirdi çok iyi birdr çunku. seninki onu niye vermiyor sunu niye değisikkik falan . allahıh tip ikiye bolunmus birçok konuda. milet kenid dr unun dogru bildigini savunuyor falan.

en son ablamın kayınbraderi yorum yapmıs ablam simdi soyledi cinlerim attı:))) bir ay sonra falanmı dogurcak kardesin demis otururken arkamdan gordu karnı kocamandıda demis:) ay keske bana deseydi :))) yok artık diycektim bir gozluk alıp vermek gerek. insanlar ne mernaklı yorum yapmayaaa karısmaya.

sokakta gordugum komsu bile yorum a hak goruyor kendinde. sen çokmu kilo aldın aman dikkat et sistinmi ? soylemi oldun boylemi oldun. bi sussa herkes bu ara herkees uyuz olma modundayım sanırım adet donemim geldi 4. ay donumu tam ondan bu asabiyiet ama millet de kasınıyor yani:))

canım peki sizin orda muayne ne sekil oluyor kalp atısı dinleniyor baska ? karnını gergin diye elle mi muaynede anlıyorlar alttan muayne falanmı yapılıyor ??

benim için ctesi pazar farketmez ama baby birhaftalık burdaydı donmek uzredir nerden bulcazki onuu. evris okuyormusun baby nin cep tel i varmıy sende hani bilgi toplamıstın bir ara ????

bende c.tesi günleri uygunum, baby bu ayın sonuna kadar tr de olacak sanırım

hi hi çok güldüm yazdıklarına sinirlendirmişler seni, kıl oluyorum bende öyle yorum yapanlara sizene göbeğimin boyutundan dimi çok abartıyorlar ve çok düşüncesizlerr
yeni saçların da hayırlı olsun foto eklede görelim :1rolleyes:

gül canım gül ben de güldüm

yav esrako ne alem kadınsın sen ya..kadınlar da bu çok bilmişlik hastalığı oluyor..neyseki biz onları kafama takmıyoruz..bana da biri metreyle poponu ölç bakalım ne kadar büyüyecek demişti malum benim popo büyüyor karın aynı..ben de çok sinirlendim ve merak etme ne kadar büyürse büyüsün seninki kadar lmaz dedim..yaptım bunu ..biz hamileyiz yahu uğraşmasınlar değil mi cicim:sm_cool:

esraccım çok tatlısın ya germişler seni hadi meraklı kadınları anladıkta erkeklere noluyo onu anlamıyorum yaa bende bugün çok asabiyim önce ablama sinirlendim sonra kaynanama en sonda kocişle konuştuk piyango ona patladı ondan aldım sinirimi çok asabi oluyorum yaa kendimi tanıyamıyorum bazen çok basit şeyleri kafaya takıyorumm

ay bide kızlar mart ve nisan anneleri göbeklerine baktımda valla çok tırstım yaa bizdemi böle olcaz o kadar büyükki patlıcak gibilerr ayyyy yandıkkk

kızlar size ne dicem şimdi klasik müzik felan dinlemek gerekiyomuş ya ben hiç sevmem gelemem öle müziklere bayar beni ben yabancı cıstak cıstak müzikler dinliyorum şimdi bebişimi kötü etkilermi bu durum mirmirmirmir

gypsesracım klasik müzik dinlemeyi denedinmi Baby Einstein dinliyorum uykumu getiriyor dinlendiriyor
forumda okumuştum hamileliği boyunca halk oyunları oynayan biri vardı, bbeği davul sesinde mışıl mışıl uyuyormuş : ) bildiğim kadarıyla dinlediğin müzige bebeğin alışıyor duyunca rahatlıyor, kötü etkileneceğini sanmıyorum

canım bence sevmediğin müziği çocuğa zorla dinletmenin bir alemi yok..bazı araştırmalar okumuştum..bu müziklerin zeka gelişimine bir etkisi olmadığını yalnız anne karnındaki seslerin ritmine uygunluğu nedeniyle sakinleştirici etkisi vardır..bir de doğduğunda aynı müziği dinleyince sakinleşme olabiliyormuş

oo süper bizim çocukta o zaman shakira ile felan uyuycak :))
petrikcim bi denimmm sölediğin müziği

yok be guzelim yaaa istedgin muzigi dinle kendin de keyif al mutlu ol bebisde hissetsin bunu ben tum gun klasik muzige maruz kalıyorum zaten dogal yoldan sirkette calıyor :) bir fark olcagını sanmam bebislerimizi arasında:))))

yok be gülün korkma patlamıyacagız dahada büyüdükçe zevkle taşıyacagız biz o minikleri geçenlerde kızımla bir bebek magzasından birşeyler aldık oraya bir bayan geldi ama ne mütiş karnı vardı kızım korktu ay anne sendemi öyle olucan kocaman kadının karnı diye şaşırdı bende biran önce dahada büyüsün diye bakıyorum sahsen :1shok:

he valla ya erkege noluyorsa kocakarı kılıklı :)) bende dedim ablama allahaskına dedim ölumu gor soyle ona ilk gorustugunde esra da seni gordu ya geçen gun hani sacları ne kadar dokulmus irsi heralde ailede falan dedi senin için de dedim :) ablam taamm derim merak etme dedi çunku içimde kalcak yani:)) (eniste d kel o yuzden irsi diyorum :))) )

YA DİDE İNANMIYORUM YA

poponu olc dedi ha. aslında kızmayacaksınız bakın. ben unutuyorun bu taktigi hep karnın çok ç ıkmıs ayy aman kilo alma çok diyene ya evet çok çıktı e sismanlıkda vardı bende zaten napalım diycen karsıdnaki seni sinirlendiremedigin farkedip tilt olcak:)
çok alma kilo aman diyenede almıyorum aslında vs diye acıklamaya gerek yokk haklısın dikat edicem bu tavsiyeni dinliycem falan desek suratları nası olur acaba:)))

başakcım sen tecrübelisin ne güzell ama bana o kadar garip geldiki bi anda gerçekle yüzleştim tıpkı bizimki gibi onlarda önceki haftaları çekmişler ufak ufak bi büyümüşşş göbişler aman yarabbii sonraa kocaman olmuşş..bizde bizim topiğe bakcaz ilerde böyleydik böyle olduk diee bu yüzden göbişlerimizi belli sıklıklarla koyalım kızlarr çoğumuz koymuyoruz,belli kişilerin var niyekii halbuki listemiz kabarık :bbo:

slm kızlar geçmişi gülerk okudum herkes gergin sinirli ama etraf deli dolu. herkesin söleyecek bir lafı varmış hamilelere. ne kadar boş laf söleyen adam doluymuş etraf yeni anlıorum. yok göbeğin çok büyük yok az kilo aldın. ben de 16 haftalık hamileyim kayınvalidem az yiorsun dio. 6 kilo aldım. az yedim 6 aldım çok yersem 60 alırım heralde. böle laf sokmak için yarışan boş insan dolu etraf. esranın dediği gibi gıcık cvplar verin. onlar eleştiriorlar sizi kızdırsınlar diye tam tersi cvp verinn. ayh ölemmiiiiii kocamannn dimmiiiiiii salak kız oldum artık. yoksa dövücem mecbur kalıorum. artık kurtulamıcaz galiba. çocuk doğunca nie boyu kısa nie şişko nie uzun nie zayıf herşeye bahane buluncak galiba.

negüzel 20. haftanı bitirdin yolu yarıladın : )
neden bu kdar uzun sürdü sonucu alman ? güzel çıkacak inşallah
üç hafta demişlerdi pazartesi doluyor canım süre.
üçlün güzel çıkmış hayırlı olsun canım.hihoyyyt
Hayırlı olsun arkadasım.. darısı Derya mın basına ınsallahh..
sağol evrişim darısı benim başıma :Saruboceq:
inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür esrakaydirigubbakcemile3
ah be canım dikkat etsen yardım etmek bukadar zor olsa gerek .bebiş ve sana bişey olmasında totuşa bişicik olmaz.a.s
bende yanlızım senağlama
ya bende amniyo öncesi devlet hastanesinde tavsiye üzerine bi doktora gittim ordada muayene olamadım dedim bi bebeğe bari baksak bana söyledikleri devlet üç defa usg ye izin veriyor bakamyız haftaya gelince bakarız demişlerdi şaşırmıştım.çünkü özelde her gittiğimde usgyle bakılıyordu sanırım başalrından savmak için böyle söylediler bende ısrar etmemştim.ama çok gıcık olmuştum ya seni şimdi daha iyiy anlıyorum.
stres rahimi kastığı için canım bebek sıkışıyormuş ona göre üzülün bebişide düşünerek sengözlerimebaksanab
pazartesi geliyor inşallah haber :1shok:
benimde totuş aldı başını gidiyor .bu sabah kızım dediki anne kardeşim burayada geliyor onun için böyle değilmi kardeşim gidince oda küçülücek delikafaduldençocuk bebeğin arada orayada gittiğini düşünüyor kocaman görünce ne yapsın :roflol::roflol:
offff başım çok ağrıyor...... ya bıktım artık çok sık baş ağrılarım oluyor.....
benimde canım benimd3e çok ağrıyor geçmiş olsun.
sanada maşallah helincim.teşekkür ederim canım inşallah iyi haber gelecek.

amannn kızlar popoda bizim göbişte taşıyanda biziz onlara ne kikaydirigubbakcemile5

yarın sabah doktora gidiyorum öğlende meme muanesine sonra da kısmet olursa eminönüne alışverişe hihoyyyt , yarın tüm gün izinliyim evden yazamam eşim evde çalışıyor ondan fırsat kalmaz, perşembe sabahı görüşürüz, inşallah cinsiyetini öğrenipte gelirim iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…