Norraacımm..sakin olmaya çalış..tabiki dünkü olay bir de sabahki yaşadıkların gerilmene sebebiyet vermiş...kaçtıkça bazı şeyler gelip bizi bulabiliyor...sakin olup,olaylara olumlu tarafından bakıp kendimizi germememiz lazım bu ara...
avrupadaki sistemi anlamış değilim..her ay usg ye girsek nolcakki..bi zararı yokmuş nasılsa...neyse güzelim içini ferah tut..bebişin iyidir..merak etme..
ingilterede annem dediğim ingiliz bi bayan var...dün konuştuk da...cinsiyetini ne çabuk söylüyorlar orda diyor..orda 5.aydan sonra söylüyolarmış..şaşırdı kadın..
ah aha cnm dediğin gibi uzak durmak mümkünmü sen başka şeyden ben başka şeytlerden stres oluyo akşam ağlaktan gözlerim şişti bir yandanda bebğimi düşünüyorumsenağlama allahım ağlamak istemiyorum diye kendimi alıkoymaıyom..bende de kasılmalar oluyo.. şşimdi rahatladım...gözyaşlarımın hesabını vecekler inşallahkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso...ya kimseye iiylik yapcan kötüde olmıcan elbet ama..valla iki yüzlü dostun olacana ..açık sözlü düşmanın olsun valla..
sadece kalp seslerini dinledik bide muayene etti, sadece uterusun cok gergin ve kasilmis dedi, kendini fazla yorma, herseyi yavas yavas yap se STRESTEN UZAK DUR!!! dedim hayatim stres:)) kizlar haklisiniz kendimizi uzmemek gerek, dunden beri cok gergindim, bebise yansiyor hemen, rahat olalim....
kıslar bu ralar aksilikler peşimi bırakmıyor..bu sabah işyerinde popo üstü düştüm...klavyenin kablosunu kasaya takamadım eğilemiyorum malum..erkek arkadaşlardan birine rica ettim göremiyorum takamam dedi gıcık şey..sonra eğildim takayım derken elim klavye sürücüsüne takıldı o da yerinden çıktı ben yerdeyim popo üstü tabii..böyle işte allahtan çanak sağlamda bir şey olmadı ama korktum
tum cici alma hayallerim suya dustu( bir ay daha bekliycem alisveris icin ((
valla kızlar nasıol anlatlasamki ...çok doluyom allaha havale ediyorum..hayal kırıklığına uğradım çok büyük..bukadr diyim...
valla cok sanslisiniz ne guzel her istediginizde bebisi gorebiliyorsunuz, cok moralim bozuldu, o kadar hazirlamistim ki kendimi gorucem, cinsiyeti belli olucak diye...
Norra,
Kıskandım seni.Bir süreliğine mi gittin Brüksel'e yoksa hep orda mıydın? Ben de 6 yıl kadar arş. görevliliği yaptım. Güzel ama çok stresli tabi. Beynin hep işle dolu. İşi işte bırakamıyorsun değil mi..Sakıncası yoksa hangi bölümde çalışıyosun?
norraa canım her istediğinde görenlerde var ama göremeyenlerde var ; ben 7. haftaya girerken öğrendim hamile olduğumu özel hastaneye gittim sonrasında bazı tahliller istendiği için ve normal doğum olursa devlet hastanesinde yapabilirim diye devlet hastanesinede gittim bebeğim daha 1.5 aylık filan devlet hastanesindeki dr bana daha önce ultrasona girdinmi dedi evt başka bi yerde dedim tamam dedi tahlilleri istedi 5 aylıkken gel o zaman organları oluşur o zaman bakarız dedi. Düşünebiliyomusun dr beni 3,5 ay salladı Allahtan özele gidebiliyoruz yoksa bekle dur . Herkes bizim kadar şanslı bile olamıyo yani demek istediğim bu. Daha fazla üzülme emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?