2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Norraacımm..sakin olmaya çalış..tabiki dünkü olay bir de sabahki yaşadıkların gerilmene sebebiyet vermiş...kaçtıkça bazı şeyler gelip bizi bulabiliyor...sakin olup,olaylara olumlu tarafından bakıp kendimizi germememiz lazım bu ara...
avrupadaki sistemi anlamış değilim..her ay usg ye girsek nolcakki..bi zararı yokmuş nasılsa...neyse güzelim içini ferah tut..bebişin iyidir..merak etme..
ingilterede annem dediğim ingiliz bi bayan var...dün konuştuk da...cinsiyetini ne çabuk söylüyorlar orda diyor..orda 5.aydan sonra söylüyolarmış..şaşırdı kadın..

valla cok sanslisiniz ne guzel her istediginizde bebisi gorebiliyorsunuz, cok moralim bozuldu, o kadar hazirlamistim ki kendimi gorucem, cinsiyeti belli olucak diye...

iste burdada da 5. aya denk geliyor..haklisin kesinlikle bundan sonra daha relax olmaya calisicam, duydugum kasik agrilarinin sebebi de oymus, sen kendini kastigin icin rahimde kasiliyor dedi, cidden cok sertti...

kuzuuu seni kim kizdirdiii?? valla dovucem bu hamileleir uzenleri....

nora sakin olmaya çalış bebeğini düşün, sen üzüldükçe bebeğinde üzülür annesi

tuana kim üzdü seni neden moralin bozuldu, ağlama bebeğinde üzülür ..

Norra,
Kıskandım seni.Bir süreliğine mi gittin Brüksel'e yoksa hep orda mıydın? Ben de 6 yıl kadar arş. görevliliği yaptım. Güzel ama çok stresli tabi. Beynin hep işle dolu. ışi işte bırakamıyorsun değil mi..Sakıncası yoksa hangi bölümde çalışıyosun?

Canım geçmiş olsun ne kadar çok dayaklık insan var etrafta hödük yardım etse bi yerleri eksilir sanki.

tum cici alma hayallerim suya dustu( bir ay daha bekliycem alisveris icin((

Azcık daha dur annesi bi şeycik olmaz bi dahaki sefere öğrenirsin inşallah.

valla kızlar nasıol anlatlasamki ...çok doluyom allaha havale ediyorum..hayal kırıklığına uğradım çok büyük..bukadr diyim...

çok sağolun arkadaşlar..popodan laf açılmışken size bu gün yaşadığım başka bir şeyi anlatayım..benim 4. ayım bitti 5. aydayım ama hala hamile olduğum belli olmuyor. yalnız çok fena popom büyüyor elşime diyorum yok bir değişiklik diyor..bir arkadaşım var hep bana senin popon büyüdü diyor ama o da koca totolu olduğundan benimle eğleniyor diye düşündüm..bu gün bizim çaycı bayana bizim ram'a arasıra gelen bir bayan var demişki benim için hamile mi oda çok şaşırarak nerden anladın hiç kimse anlamıyor onun hamile olduğunu ben 5 çocuk doğurdum anlamazdım bana söylemeseydi..kız ne derse beğenirsiniz poposundan anladım..hayatta büyümeyen yerimdi popom şimdi çok acayip hissettim kendimi.kız da popo büyür diyorlar da acaba küçülüyor mu sonra?

tuana neyin var canımm anlat açılırsınn

valla didecim popo büymesinin kızla erkekle alakası yok bence benimki erkek ama bi popo oldum görmee göbeğimden daha büyük oldu umarım doğurunca gider ya gitmezseee napcam bilmiyorumm

selam kızlar
bugünlerde okulda çok yoğunum giremiyorum fazla

sakaleynmaster bebişini maşallah.benimde bi kaç günüm kaldı 20.haftmı bitirip 6. aydan gün olmaya.inşallah ki ben buna inanıyorum senin sonuçlarda güzel çıkacak

fasulyeko
gözünaydın canım.iyi bi rahatlamışsındır

dide
geçmiş olsun canım.dikkat e kendine.arkadaşında gerçekten gıcıkmış

pbinay
hayırlı haberlerle dön canım

valla cok sanslisiniz ne guzel her istediginizde bebisi gorebiliyorsunuz, cok moralim bozuldu, o kadar hazirlamistim ki kendimi gorucem, cinsiyeti belli olucak diye...

norraa canım her istediğinde görenlerde var ama göremeyenlerde var ; ben 7. haftaya girerken öğrendim hamile olduğumu özel hastaneye gittim sonrasında bazı tahliller istendiği için ve normal doğum olursa devlet hastanesinde yapabilirim diye devlet hastanesinede gittim bebeğim daha 1.5 aylık filan devlet hastanesindeki dr bana daha önce ultrasona girdinmi dedi evt başka bi yerde dedim tamam dedi tahlilleri istedi 5 aylıkken gel o zaman organları oluşur o zaman bakarız dedi. Düşünebiliyomusun dr beni 3,5 ay salladı Allahtan özele gidebiliyoruz yoksa bekle dur . Herkes bizim kadar şanslı bile olamıyo yani demek istediğim bu. Daha fazla üzülme emi.

canim ben 3 sene once geldim buraya..esimle nisanliydik ozaman sonrada evlenince onun isleri burda oldugu icin kaldik ama ilerde nolur bilemem.ben donmek istiyorum..
ben tip fakultesi mezunuyum, doktorum yani ama klinisyen olarak calismiyorum burdaki bi universitede diyabet uzerine arastirma bolumundeyim..doktora da yapiyorum ayni zmanda, 2 senem kaldi, sonra allah kerim...insallah turkiye donus..

sagol eylemcim napalim 4 hafta daha beklicez sipayi, burda ozelde farketmiyor, demistim belki ordan yirtariz..

fasulyeko gozun aydin canim, kendi derdimden seni unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…