aftabru anadolu yakasındamısın hangi hastaneye idiyosun ?
ist da oturan arkadaslardan ozelikle hastaneye gidenler hangi hastaneye gidiyorlar acaba ? ben su anda medikal park goztepe ye gidiyorum.
cin takvimi listemiz
1- babymom- kız
2-NILUFERSAHH- erkek
3- tuana3434- kız
4-aftabru- kız
5-dide- erkek
6- petrik - erkek
7-basak35- erkek
8-desdona- erkek
9-defnedamla- kız
10-Lalece-erkek
11-perlin- kız
12-norraa- erkek
13-gamze_hlm- kız
14-esrako- erkek
:1hug: canımm ben sana demıstım hersey yolunda gıdıcek die.evet kesınlıkle katılıyorum Allah sıgınıp dua etmekten baska pek birşey gelıyo elımızden.inan senı adınada dıger arkadaslarımızın adınada cok sevındım.cogu lkekelenmelı gecırıyorlardı ve ben hepsınınde hayırlı haberlerle döencegıne ınanmıstım.cok sevınclıyım suan inşallah bende hayırlısıyla haftaya kalp atısını duyarım sevıncımı sizlerle paylasırım :1hug:
evet gerçekten öyle. inş biz de senin mutlu haberlerini bekliyoruz benimki 5+4 olmuştu kesesi büyümüş beslenme kesesi de oluşmuş. kendisi karından çok net görünmedi 15 gün sonra gitcem.Rabbim korusun miniklerimizi.
dide bende 7+3 te gittim benim hesabıma göre.7+1 dedi gerçi doktor.ve 2 hafta sonra tekrar gel gelişimine bakalım dedi.demekki senin bebeğin maşallah iyiki 1 ay sonraya vermiş randevuyu.benim 2 hafta sonra gidicem ondan sonra aylık gitmeye başlıcam.
kızlar bişey sorcam benim ne midem bulanıyor ne başım dönüyor ne canım bişey istiyor bu normalmi
bide sigara içiyordum şimdi 1 tane içiyorum günde yaaa doktorda bişey demedi 4.haftalık henüz bişey olurmu ???
kimse yok herhalde.bir sen bir ben birde bebişlerimiz....
kızlar ya bende 7+3 hamişim benimde konusmaya hakkım var ben yenıyım dıye kımse benle konusmuyor ya herkez tanıdıklarıyla muhabbet ediyo neyse bebişim ve bana arkadaşlık edicek kimse yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?