ide kitaplarda bile yazıo arkadaşım il aylarda her ay 1 kilo alınırmış senin ki gayet normal işte böle bazıları bildiklerini sanıyorlar boşver sen yemene bakgünaydın arkadaşlar,
güne iyi başladım bugün...3 lü sonucum iyi çıkmış...çok sevindim..darısı bekleyenlerin başına...
dr.dan sonra sağlık ocağına gittim..tetenoz aşımın ilk dozunu yaptırdım...acı çekmedim ama ilk 3 gün kolun biraz ağrıyabilir dediler....
ordaki kayıttaki bayan biraz fazla kilo aldığımı söyledi...şunları ye bunları yeme vs.dedi..bilindik şeyler yani...dedim dr.um normal olduğumu söyledi...yok yok dedi biraz fazla alıyosun...iyi dedim dikkat ederim dedim ve çıktım...4 ayda 4 kilo aldıım..fazla dedi kadın yaaaaa.......
saol canım hoşbuldummmhihoyyyteftelya..tekrar aramıza hoşgeldin.....
helincimm....ben de bebişimi sağ tarafımda hissediyorum..özellikle akşam yemekten sonra sola yatıyorum, sağıma elimi koyduğumda çok rahat hissedebiliyorum...
aidaa....geçmiş olsun tatlım..devam ederse bi dr.una git istersen....
kızlar ben daha yaptırmadım her ay ki gittiğim doktoramı yaptıracağım yoksa sağlık ocaklarınamı yaptıracağım?????????gözünaydın canım
bence kilon iyi canım.ben en son 4,5 aylıkken gittiğimde 4 kilo almıştım normal dedi doktorum.ayda 1,5 kilo alırsan iyi dedi.tetanoz aşısını ben cuma yaptırdım banada üç gün acıyabilir dedi ama acımadı
bebeğini hisseden arkadaşlar bebeğinizi hangi noktalarda hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin hizasında bazen daha aşağı kasık bölgemde hissediyorum herhalde oğlumdur değilmi hissettiğim ayırt etmeye çalışıyorum aslında hareketler bebekmi gaz hareketlerimi diye.ilk ve tecrübesiz olmak böyle bi şey
bıde ben esımle cok kawga edıorum gunlerdır ızınde sureklı ewde beraberız gece 3e kadr otruorum ogle 2 ye kdr yatıorum onunla butun sıstemımı altust ettı :S ..........
demekki benim hissettiğimde bebeğim.bende de aynı noktada kalp atışı gibi pıt pıt bi şeyler hissediyorum bazen sol alt kasığımda bazen göbek deliğimin hizasında bazende sağımda
kızlar gece gördüğüm rüyamı anlatmadan geçemiyeceğim...zira çok etkilendim...
annemlerle beraberdim ve karnım daha büyümemiş...belli erken doğum yapıcam....bir anda oturduğumuz yerde suyum geliyo...saate bakıyorum...04:58.....
arkadaşlar dünden beri hareketler hissediyorum.gaz hareketlerinden farklı gibi böyle gıdıklanma oluyor..sizce bebişim olabilir mi? sizler nasıl hissediyorsunuz.
bebeğini hisseden arkadaşlar bebeğinizi hangi noktalarda hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin hizasında bazen daha aşağı kasık bölgemde hissediyorum herhalde oğlumdur değilmi hissettiğim ayırt etmeye çalışıyorum aslında hareketler bebekmi gaz hareketlerimi diye.ilk ve tecrübesiz olmak böyle bi şey
kızlar gece gördüğüm rüyamı anlatmadan geçemiyeceğim...zira çok etkilendim...
annemlerle beraberdim ve karnım daha büyümemiş...belli erken doğum yapıcam....bir anda oturduğumuz yerde suyum geliyo...saate bakıyorum...04:58...annem de diyo ki ''iyi bikaç saat bekleyelim sancın sıklaşsın hem dr.unda gelmiş olur diyor...aklıma bebeğin eşyalarının hazır olmadığı, yıkanmadığı geliyor..anne napıcaz bebeğime yıkanmamış şeyler mi giydircez diyorum...başka çaremiz yok diyor...deliriyorum resmen...ufak ufak sancım başlıyor ve hemen dr.a koşuyoruz..öğreniyorum ki dr.um şehir dışana çımış o gün izinliymiş...çıldırıyorum hüngür hüngür ağlıyorum....o an uyandım...ama çok etkilenmişim....
tekrar uyumaya çalıştım..dedim bakayım rahat rahat doğum yapabilecekmiyim...malesef uyuyamadım...hayırdır bakalım...
yeni doğum yapan bi arkadaşım son aylarda her gece rüyasında doğum yaptığını söyledi...ben biraz erken başladım sanırım...
Kızlar dün akşam yolda yürürken müthiş bir ağrı girdi kasığıma. Sanki karnımdan vajinama doğru bıçak saplamışlar gibi. Yürümekte zorlandım. İki büklüm oldum :1no2:Sizde de oluyor mu böyle ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?