2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ide kitaplarda bile yazıo arkadaşım il aylarda her ay 1 kilo alınırmış senin ki gayet normal işte böle bazıları bildiklerini sanıyorlar boşver sen yemene bak

eftelya..tekrar aramıza hoşgeldin.....

helincimm....ben de bebişimi sağ tarafımda hissediyorum..özellikle akşam yemekten sonra sola yatıyorum, sağıma elimi koyduğumda çok rahat hissedebiliyorum...

aidaa....geçmiş olsun tatlım..devam ederse bi dr.una git istersen....

gözünaydın canım
bence kilon iyi canım.ben en son 4,5 aylıkken gittiğimde 4 kilo almıştım normal dedi doktorum.ayda 1,5 kilo alırsan iyi dedi.tetanoz aşısını ben cuma yaptırdım banada üç gün acıyabilir dedi ama acımadı

saol canım hoşbuldummmhihoyyyt

kızlar ben daha yaptırmadım her ay ki gittiğim doktoramı yaptıracağım yoksa sağlık ocaklarınamı yaptıracağım?????????

bende kakao yağı fındık ve badem yağı karışımı yaptım bayodan banyoya onu sürüyorm hergünde lierac kullanıyorum cildim çok nemli ve rahat tavsiye ederi.
kızlar fındık yağı doğum sonrası göbeğin daha hızlı toparlanmasınada yardımcı oluyormuş

badem değil buğday yağı yanlış yazmışım.
benim bebişte erkek ünlü üçlüyü bizde görük iki top bi çıkıntı .
benim bebiş iki gündür kasıklarımda pıt pıt ediyordu şimdi tam sol göbek tarafımdan pıtpıt ladı kuzum.bazende iki sağdan iki soldan aynı anda vuruyor.

Helincim ben bazen göbeğimin üç parmak altında, bazen sağ kasığımda bazen de sol kasığımda hissediyorum. Deri altında pıt pıt kalp atışı gibi küçük vuruşlar oluyor. Gaz sancısı hareketli oluyor ama bebeğin vuruşları hep aynı noktaya, sürekli oluyor. ikisini öyle ayırıyorum. Doğru mu yapıyorum bilemem tabi, ben de senin kadar acemiyim. Karı-koca bir haftadır kızımızın kıpırtıları diye gazıma konuşup duruyor da olabiliriz.:roflol:

bıde ben esımle cok kawga edıorum gunlerdır ızınde sureklı ewde beraberız gece 3e kadr otruorum ogle 2 ye kdr yatıorum onunla butun sıstemımı altust ettı :S ..........

Elifcim sakın ha sakın boşanma gibi bir kararı böyle bir dönemde vermeyin. Arkadaşlar da yazmışlar. Aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ama kendini, beklentilerini, kırgınlıklarını açık ve net konuşman gerek eşinle. Ve tabi eşinin beklentilerini de dinlemelisin. Seni umursamadığını düşünüp ne kadar kırıldığını anlayabiliyorum. aftabrunun da dediği gibi mümkünse bir uzmandan yardım alın.

kilo artışlarını çok güzel ben 8 kilo almışım şu ana kadar
tetanoz aşısı daha bende yaptırmadım bu gittiğimde soracağım bakalım.

kızlar gece gördüğüm rüyamı anlatmadan geçemiyeceğim...zira çok etkilendim...
annemlerle beraberdim ve karnım daha büyümemiş...belli erken doğum yapıcam....bir anda oturduğumuz yerde suyum geliyo...saate bakıyorum...04:58...annem de diyo ki ''iyi bikaç saat bekleyelim sancın sıklaşsın hem dr.unda gelmiş olur diyor...aklıma bebeğin eşyalarının hazır olmadığı, yıkanmadığı geliyor..anne napıcaz bebeğime yıkanmamış şeyler mi giydircez diyorum...başka çaremiz yok diyor...deliriyorum resmen...ufak ufak sancım başlıyor ve hemen dr.a koşuyoruz..öğreniyorum ki dr.um şehir dışana çımış o gün izinliymiş...çıldırıyorum hüngür hüngür ağlıyorum....o an uyandım...ama çok etkilenmişim....
tekrar uyumaya çalıştım..dedim bakayım rahat rahat doğum yapabilecekmiyim...malesef uyuyamadım...hayırdır bakalım...
yeni doğum yapan bi arkadaşım son aylarda her gece rüyasında doğum yaptığını söyledi...ben biraz erken başladım sanırım...

Günaydın kızlar.Şu anda çalışıyor olmam gerekiyor. Hşşt! Çaktırmayınyerimseniben

demekki benim hissettiğimde bebeğim.bende de aynı noktada kalp atışı gibi pıt pıt bi şeyler hissediyorum bazen sol alt kasığımda bazen göbek deliğimin hizasında bazende sağımda

demekki benim hissettiğimde bebeğim.bende de aynı noktada kalp atışı gibi pıt pıt bi şeyler hissediyorum bazen sol alt kasığımda bazen göbek deliğimin hizasında bazende sağımda

E o zaman ben çok mu erken başladım ki hissetmeye?:uhm:Ben 2-3 haftadır hissediyorum ama bu hafta daha bir yoğun pıtpıtlarhihoyyyt

Hayırdır inşallah mercimekim 04:58 bana ilginç geldi. Ben de iki gündür acayip rüyalarla boğuşuyorum. Doğumlarımız yaza geliyor ve doğum başladığında doktor izinde olursa kaygısını ben de yaşıyorum. Hatta doktorla da paylaştım. Rüyaların tersi çıkarmış, sen çok rahat bir doğum yapacağını düşün canım. :CüvCüv:

Kızlar dün akşam yolda yürürken müthiş bir ağrı girdi kasığıma. Sanki karnımdan vajinama doğru bıçak saplamışlar gibi. Yürümekte zorlandım. İki büklüm oldum :1no2:Sizde de oluyor mu böyle ağrılar?

arkadaşlar dünden beri hareketler hissediyorum.gaz hareketlerinden farklı gibi böyle gıdıklanma oluyor..sizce bebişim olabilir mi? sizler nasıl hissediyorsunuz.

canım benimde bazen gıdıklanma gibi, bazen kalp atışı gibi, bazende sanki içimde birkaç noktada aynı anda atımlar oluyor ben o şekilde hissediyorum.....

helinim benimde aynen öyle bazem kasıklarımda pıt pıt atışları oluyor bazende göbek deliğimin hizasında ama ben eminim o bebeğim benim gaz değil artık ayırt edebiliyorum.... farklı yerlerde hissetmemiz normal bana göre eee artık epey büyüdü sıpalar......

burko o ağrılar bende de oluyor hatta kızkardeşim daha o neki ilerleyen aylarda daha keskin olacak dedi

bende çok erken haftalarda bebeğimi hissettiğimi düşünüyordum erken değil bence sadece şimdi daha bi ayırt ediyoruz

hayır olsun canım .gebelikte böyle rüyalar normal bilinç altı endişelerimizi rüyada dışarı çıkarıyor.ALLAH HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN.:Saruboceq:

canım benimde oluyor bayada keskin.özelliklede sağ kasığımda ve oturduğum zmanda yerimde kalkıncada topallıyorum baya doktor bebeğin duruşuyla ilgili demişti ama bu gittiğimdede soracam her zaman değil ama bi tuttumu akşama kadar süründürüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…