sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim gözun aydın...:)günaydın arkadaşlar,
güne iyi başladım bugün...3 lü sonucum iyi çıkmış...çok sevindim..darısı bekleyenlerin başına...
dr.dan sonra sağlık ocağına gittim..tetenoz aşımın ilk dozunu yaptırdım...acı çekmedim ama ilk 3 gün kolun biraz ağrıyabilir dediler....
ordaki kayıttaki bayan biraz fazla kilo aldığımı söyledi...şunları ye bunları yeme vs.dedi..bilindik şeyler yani...dedim dr.um normal olduğumu söyledi...yok yok dedi biraz fazla alıyosun...iyi dedim dikkat ederim dedim ve çıktım...4 ayda 4 kilo aldıım..fazla dedi kadın yaaaaa.......
badem değil buğday yağı yanlış yazmışım.
benim bebişte erkek ünlü üçlüyü bizde görük iki top bi çıkıntı .
benim bebiş iki gündür kasıklarımda pıt pıt ediyordu şimdi tam sol göbek tarafımdan pıtpıt ladı kuzum.bazende iki sağdan iki soldan aynı anda vuruyor.
öyle gelmiyordur canım ta da öyle kendileri vuruyor kuzuların o pıtlar ondan geliyor annesi.kıslar o seyirme gibi pıt pıt bende de oluyo 2 haftadır var aslında ama 2 3 günde bir hissediyom ben gaz olmadığına eminim gaz gibi diil karnımın altı..yanği daha önce böle bişi olmuyodu..of ne bilim banamı öle geliyo...
sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim gözun aydın...:)
kilo konusunda ben henuz eksilerimi kapatmaya çalişiyorum ozmaan ben nolcam. sen gayet normal kilo almışsın bence....hihoyyyt
ilahi sakaleyn ya çok güldüm meşhur 3 lü :roflol::roflol:sırnaşık şey
BEN GELDİMM YANI BİZ KIZIM VE BEN İLAYDAM COK İİ KIZLAR nevaanne hoşgeldin aramıza lifeisgoodsende hoşgeldin bitanembuketbhepiniz hoşgeldınız
KASIK AĞRISINA GELINCEDE BENIMDE SAĞ VE SOL IKI TARAFTANDA OLUYO TA VAJİNAMA BICAK GIRER GIBI BIDE ZONK ZONK EDER GIBI OLUYO COK KÖTÜ BİŞEY YA
AYRICADA MUHASEBE SINAVIMDAN 80 ALDIM COK SEVINDIRIGIMhihoyyyt
demekki benim hissettiğimde bebeğim.bende de aynı noktada kalp atışı gibi pıt pıt bi şeyler hissediyorum bazen sol alt kasığımda bazen göbek deliğimin hizasında bazende sağımda
Kızlar dün akşam yolda yürürken müthiş bir ağrı girdi kasığıma. Sanki karnımdan vajinama doğru bıçak saplamışlar gibi. Yürümekte zorlandım. İki büklüm oldum :1no2:Sizde de oluyor mu böyle ağrılar?
Günaydın, topic halkı.. Ben yine yetişemedim bütün geçmişi okumaya..
BEN GELDİMM YANI BİZ KIZIM VE BEN İLAYDAM COK İİ KIZLAR nevaanne hoşgeldin aramıza lifeisgoodsende hoşgeldin bitanembuketbhepiniz hoşgeldınız
KASIK AĞRISINA GELINCEDE BENIMDE SAĞ VE SOL IKI TARAFTANDA OLUYO TA VAJİNAMA BICAK GIRER GIBI BIDE ZONK ZONK EDER GIBI OLUYO COK KÖTÜ BİŞEY YA
oğlunu kulağına tüp takılacak şimdi ameliyatta yavrum dua edin kızlar iyileşsin kuzumuz .:Saruboceq::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?