2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

helin cnm benim evet en yakınından hiç beklemediğin şeyler oluyosa büyük hayal mkırıklığı yaşıyorsun..bende kinci diilim asla ama unutmayacam asla bunu biliyorum asla ii niyetimi kötüye kullandı ..neyse geçti kapattım ben ...bebişim için sakin olmaya çalışıyorum... aftabru yok cnm anlatmadım burda anlatmam bilmesini istemedğim kişiler var ...hepinize çok teşekkür ederim ...ilginiz için...

kıslar o seyirme gibi pıt pıt bende de oluyo 2 haftadır var aslında ama 2 3 günde bir hissediyom ben gaz olmadığına eminim gaz gibi diil karnımın altı..yanği daha önce böle bişi olmuyodu..of ne bilim banamı öle geliyo...

sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim gözun aydın...:)
kilo konusunda ben henuz eksilerimi kapatmaya çalişiyorum ozmaan ben nolcam. sen gayet normal kilo almışsın bence....hihoyyyt

ilahi sakaleyn ya çok güldüm meşhur 3 lü :roflol::roflol:sırnaşık şey

şimdi kocişi aradım bugünkü maceraların ne diye şakkıdıbu sefrede gözümün önünde iki bayan kavgaya tutuştu ya hanım ne bu böyle diyor ayının sevmediği ot dibinde bitermiş diyorkafamçokkarıştı eşim ilçede görevli oluğu için hergün 2 saatlik otobüz yolculuğu çekiyor adamcağızdelikafadulden
kızlar bu gün abimin oğlunu kulağına tüp takılacak şimdi ameliyatta yavrum dua edin kızlar iyileşsin kuzumuz .:Saruboceq::enbuyukkk:

öyle gelmiyordur canım ta da öyle kendileri vuruyor kuzuların o pıtlar ondan geliyor annesi.

ne yapayım be yavru öyle değilmi meşhur onlar anamnaniknanik bizimkiler kıymetli onların ki meşhur :jeyyar:

burko o agrılar bazen bendedeoluyor üstelik bi akşam evde mutfakda yere düşen bişeyi almak için egildiğimde resmen kaskatı oldugumu bilirim çok korkmustum hemen doktorumu aramıştım o bu haftalar gayet normal oldugunu sölemişti... olacak artık napalım ben bazen kendikendime diyorum artık bundan sonra kesinlikle yalnız değilim..herzamn heryerde bebiş var...

BEN GELDıMM YANI BıZ KIZIM VE BEN ıLAYDAM COK ıı KIZLAR nevaanne hoşgeldin aramıza lifeisgoodsende hoşgeldin bitanembuketbhepiniz hoşgeldınız
KASIK AĞRISINA GELINCEDE BENIMDE SAĞ VE SOL IKI TARAFTANDA OLUYO TA VAJıNAMA BICAK GIRER GIBI BIDE ZONK ZONK EDER GIBI OLUYO COK KÖTÜ BıŞEY YA

AYRICADA MUHASEBE SINAVIMDAN 80 ALDIM COK SEVINDIRIGIMhihoyyyt

kızlar ben çıkıyorum azcık evimöi toparlayayım sonrada okuldan kızmı almaya gideceğim hepini öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın taze annecikler.

ooooooooo...tebrikler....minik İlayda anneye şans getirdi desene...

demekki benim hissettiğimde bebeğim.bende de aynı noktada kalp atışı gibi pıt pıt bi şeyler hissediyorum bazen sol alt kasığımda bazen göbek deliğimin hizasında bazende sağımda

evet HELİNCİM, benim de öyle oluyor. yer değiştiriyor sürekli sanki. eskiden ayırdedemiyordum gaz sancısından şimdi ise çok net anlıyorum. bazen kuvvetli sıçrayışlar bazen de göz seğirmesi gibi hissediyorum. özellikle muz yediğimde coşuyor kızım. seviyor annesi gibi demekki.

valla BURKO, ve diğer arkadaşlar, hepinizde dönem dönem kasılmalar kasık ağrıları filan oluyor galiba. bende hala başlamadı. hiç kasık ağrım olmadı desem yeridir. galiba bende bir tuhaflık var. mirmirmirmir

Günaydın, topic halkı.. Ben yine yetişemedim bütün geçmişi okumaya..

kimse yakalayamıyor, artık hepimiz önce yazıyor, sonra fırsat buldukça eski sayfalara göz atıyoruz. sen de öyle yap canım.

comely hoş geldin canm
demek bebişin ismi ıLAYDA olacak ..ohh ne mutlu sana ismiyle seversin bebişini ...bide ben ögrenseydim hayırlısıyla ... sınv notunda yuksek afferin kız sana çalişkan anne adayıa.s.

Ben üçlümü yaptırmadım diğer dr. yaptırma dedı yaptrmadım ama otekı taraftakı cınar has. dr. bana cok kızıcak yuzumde yokj aramaya ama neyse cnm hıssetmeye gelınce ben bısey cok hıssedemıyorum sanırım ya bende ıstıyorum ama yaaaaaaaaaaaaaaAFTABRUM sen nasılsın bıtanem CINSIYETLERDE DEĞıŞıKLIK OLMUSTUR BAYA ÖĞRENENLER OLMUŞTUR AMA BEN KAÇIRDIM YA HEPıMıZE HAYIRLI OLSUN MELEKLERIMIZ

gözünaydın comelycim tebrik ederim hihoyyythihoyyyt

KIZLAR COK TEŞEKKÜR EDERIM KIZIM BANA HEP UĞUR GETIRIYO GECEN SINAVA GIRMISTIMYA O ZAMAN YENI ÖĞRENMıŞTıM HAMıŞ OLDUGUMU 8 SINAVA GIRDIM 6 SINI GECTIM GECEN DONEMDEN IKI DERSIM VAR AMA ONLARIDA KURTARICAM ıNŞ. COK ÖZLEMıŞTıM SıZLERı YA

oğlunu kulağına tüp takılacak şimdi ameliyatta yavrum dua edin kızlar iyileşsin kuzumuz .:Saruboceq::enbuyukkk:

acil şifalar diliyorum. inşallah çok başarılı geçer ameliyat. bizim bir arkadaşımızın oğluna da takıldı. gayet iyi şimdi.

AYRICADA MUHASEBE SINAVIMDAN 80 ALDIM COK SEVINDIRIGIMhihoyyyt

OOOO MAŞALLAH, İLAYDA ANNESİNE ZİHİN AÇIKLIĞI VERMİŞ. GÖZÜNAYDIN CANIM, TEBRİKLER... DEVAMINI BEKLİYORUZ

comelly hoşgeldin sınav sonucun için tebrikler.o vajinaya bıçak girme gibi ağrılar bende daima var.ben de de her ağrıdan oluyor yani kim ne ağrısını yazsa bende de var diyorum

sakaleynmaste
yeğenine acil şifalar diliyorum canım

kızlar bugün oğlum coştu.durmuyor hemde güçlü hareketler hissediyorum bide farklı noktalarda ya pozisyon değiştiriyor yada farklı uzuvlarını oynatıyor allahım ne kadar güzel bi şey resmen tekmeliyor çok güçlü

ya benimde ilk defa şimdi oldu ayağa kalkmamla sol kasığıma ve vajinama doğru şiddetli bir ağrı hissettim korkttum ben ya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…