2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

pbinay aha iste benimkide geneled oyle yatıyor yuzu koyun yapısık plesenta ve kordonuna zar zor gormeye calısıyoruz yuzunu onden goruntusunu bacaklarının arasını:)
insallah uçlu sonucunda guzel çıkar artık bir asama kalıyor sonrasında detaylı ultrason. onuda atlattıkmı tamamdır :)

AFTABRU canım çok sagolasın ben de esimle ve oglumla arabayla gideceğim hatta bir arkadasımız daha var hamile benden 20 gun onde onuda alacagız onun esi calısıyor ctesi gunleri. yoldan kuçukyalı dan sirketten arkadasımla iki araba bulusup pespese gideceğiz . çunku yeri karısıkmıs bizi tuzla da esiminisyerinden ark var ordaki tesiste calısıyor oraları iyi biliyor o goturcek hatta karısıkmı tarifle bulamayabilirsiniz demis. yer konusunda sıkıntı yasarsanz oraları bilmiyorsanız telefonlasalım pes pese yapabiliriz sizle de .
saat konusunda 10 da acılıyor dediler aradık ama geçen seneler 8 de acılıyormus 9 da kalmıyormus birsey seciliyormus. o yuzden bizde emin olamadık 8 de olmasada 9 da falan oralarda olalamı baktık kapalı kahvaltı falan ederiz biryerlerde dedik:)

helin ya koysana albumune yada eklesen buraya falan pipisini gormek isterim sahsen pipili olunca nasıl goruntu oluoyr merak ediyorum.

mercimekim gozun aydın olsun. sonuçlar iy çikmis ne guzel
4 ayda 4 kilo gayet iyi saglık ocagındakilerde pek bilmis turunden heralde bosverrr. dr un iyi dediyse hiççtakılma. valla ben on gunde 1,5 kilo aldım bu ara yani çokda yemiyorum alıyorum napimm. ac mı gezeyim elim ayagım titreyerek diyette gibi.

Günaydın kızlar.Şu anda çalışıyor olmam gerekiyor. Hşşt! Çaktırmayınyerimseniben

Müdürrrrrrrrrrrrrrrrrrr Beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, Örttttttmeninisss kaytarıooooooooooooooooooo,aaaaaaaaaaa skandalll vallahiiiiiikaydirigubbakcemile3

Bence sen bunu bı doktoruna danış, herkeste agrı nedenı farklı olabılır, en azından doktorunda bılsınç

Maşşallahh de Helinn.. Allah nazarlardan saklasın. Bize de nasip etsin inşallah.

evriş
canım bizleri ihmal ediyorsun bak.artık seyrek girmeye başladın. sen iyi olda canım bizi ihmal etsende olur

Ya bugunlerde mısafır akınına ugradım, önumu goremedım resmen.. dün kırıklık vardı gözlerim yanıyordu, uzanarak gecırdım, kendime doping yaptım, ondan yoktum, bugun de sol bacagım gece uyutmadı agrıdan, derdı nedır anlamadım, ondan muzdaribim, bir de gecmişi okuya okuya gelıyorum, ondan isim görünüyor, kendim yokmusum gibi oluyor.. ama furdayımmmm Helinim :)))

kizlar gunaydin, ben bugun evde kaldim, kasiklarimda tuhaf bir agri var, ayaktayken artiyor, dun butun gun ayaktaydim, ogrencilerin pratik dersi vardi,aksam eve zor attim kendimi,dinleneyim bari bugun dedim, butun gecede agridan uyuyamadim..
COMELY hosgeldin canim, tebrikler sinavin icin...
BURKO o agrilar bendee var yururken ve uzun sure ayakta kalirsam....
SAKALEYN dualarimiz minikle canim, insallah iyi gecer amelyati..

Evrim hakikaten benim de dikkatimi çekti..bu ara girmez oldun...iyisindir umarım...

Hepinize küstümm, çok dargınımm hepinize, acayıp kırgınımmmmmm, fenalardayımm.. ama nedenini unuttum, kaydirigubbakcemile3,savunmamı Heline yasdım mercimekim, cok sukur ıyıyımmm, saolasınn kuzummm.

ESRAKO, eşimi ikna ettim, gideceğiz biz de. bana adresi yazabilir misin? ya da web sitesi neydi onu tekrar yazsana canım. web sitesinde de tarifi vardır herhalde. gerçi gps ile adres bulmak kolay oluyor.

MERCIMEKIM bence artik horonlar ruyalarimizi da etkiliyor, bende dogumla bebkle emzirmekle ilgili ruyalar goruyorum, bigun normal doguruyorum bi suru dikis goruyorum, bigun discim bana sezeryan yapiyor hemde uyanikken ben:))))

Hepinize küstümm, çok dargınımm hepinize, acayıp kırgınımmmmmm, fenalardayımm.. ama nedenini unuttum, kaydirigubbakcemile3,savunmamı Heline yasdım mercimekim, cok sukur ıyıyımmm, saolasınn kuzummm.

evrisim okadar guzel bir elektrigin varki, sen yokken forum oksuz kaliyor...a.s.

noraa
geçmiş olsun canım ağrın ne nasıl bi ağrı

evrim
geçmiş olsun benim tüm gece bacaklarım ağrıyor.bi de yan yatmaktanda oluyor sürekli yan yatmak sırtımda ve bacaklarımda ağrı yapıyorben normalde de çok pozisyon değiştiren sabaha kadar dönüp duran biriydim.şimdi pozisyon sayım azaldı öyle oluncada tüm eklem yerlerim ağrıyor sırtüstü yatmayı karnımın üzerine yatmayı özledim.bi de bel fıtığı olunca sabaha kadar bi sağa bi sola dönmekten uyuyamıyorum okuldakilerd dağılmışsın yine diyorlar

evrisim okadar guzel bir elektrigin varki, sen yokken forum oksuz kaliyor...a.s.

kesinlikle katılıyorumhihoyyyt

bu arada ben bikaç kişiye arkadaslık teklfii yapmıştım nie kabul etmionus ya....senağlama:çok üzgünüm:

ESRAKO, eşimi ikna ettim, gideceğiz biz de. bana adresi yazabilir misin? ya da web sitesi neydi onu tekrar yazsana canım. web sitesinde de tarifi vardır herhalde. gerçi gps ile adres bulmak kolay oluyor.

canım gokbora.com depo satısıın yapılcagı yer bir lojistik firmasının deposu imis. chicco kiracıları imis. burda istanbul anadolu bolge denen adres iletisim kisminda goreceksin. kroki de var.

kızlar, SEÇMECE albümüme yeni bir foto ekledim. cmts sabah kahvaltıya gittiğimiz mekanda çektim. bakalım mekanı tanıyan çıkacak mı?

Teskkur ederim Norraa.. onurlandırdın benı.. böyle düşündüğün için ne mutlu bana, saolasın.

Aynen Helin, dön dön gercekten yoruluyorum, sol tarafıma kalpten dolayı fazla yatamıyorum,saga yata yata uyusuyorum.. ama bu bıraz farklı bısı hala hafıf agrıyor.. sanırım catı acılımı bacaga da vuruyor dıye dusunuyorum. Calsıyum eksıklıgı falan oldugunu dusunemıyorum çünkü hem vıtamınden hemde bol süt içmemden ihtimal veremıyorum.

EVRıŞ, geçmiş olsun. ben de aynen öyle kırgınım.
bacak ağrına gelince, HELıN in de dediği gibi yatarken tutuluyor bence bacaklar. eskisi gibi dönüp duramuyoruz ya... bence de ondan...

valla benm bi kaç keredir sag kalçamın tam üstünde bi kıtırdama oluyor bazen tutuluyor hani böle kıt kıt yapar ya öle oluyor....buda hamileliğe özelmiş kızlar aklıma gelmişken yazıyım dedim malum herseye panik oluyoruz ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…