kızlar selam geldim muayeneden. bebek öyel bir yatmış ki öldük gülmekten. Namaz kılar gibi kapanmış ayaklarıda toplamış değmeyin keyfine. Doktor uğraştı çok ama göstermedi..Sağlığı yerinde maşallah.. Üçlü için ultrason sonucu güzel dedi birde tahlillere bakacak cuma günü. Sonuçları almaya gidince rica edeyim diyorum dr a. Baksın yine..Ama nasıl gzel yatmış sormayınç Bir ara elini çıkardı parmaklarına baktık..yine kapandı sonra..Canım benim....:CüvCüv:
ESRAKO, tamam o zaman CHİCCO da görüşürüz. ama ben öyle 8 gibi gidemem. hem 10 da açılıyorsa ne işimiz var ki 8 de? 10 diyorlar ama kalabalık artınca açıveriyorlar herhalde kapıları. izdihamdan da nefffrreeettt ederim. inşallah çok kalabalık olmaz. ben konsere bile gitmem kalabalık olur diye. koltuk numaraları belliyse ancak öyle giderim. yoksa öle ayakta itişip kakışmaya hiç gelemem.
gidersek alalım mı seni? ne de olsa evler yakınmış.
eftelya
benim bebeim kesin erkek.benimde doktorum pipisinin görüntüsünü çekip verdi.kime göstersem anlıyor erkek olduğunu.hatta doktorum kız doğurursan kitaplara girersin mucize gerçekleştirmiş olursun bu kadar büyük bi pipili kızın olamaz diyede espiri yaptı
günaydın arkadaşlar,
güne iyi başladım bugün...3 lü sonucum iyi çıkmış...çok sevindim..darısı bekleyenlerin başına...
dr.dan sonra sağlık ocağına gittim..tetenoz aşımın ilk dozunu yaptırdım...acı çekmedim ama ilk 3 gün kolun biraz ağrıyabilir dediler....
ordaki kayıttaki bayan biraz fazla kilo aldığımı söyledi...şunları ye bunları yeme vs.dedi..bilindik şeyler yani...dedim dr.um normal olduğumu söyledi...yok yok dedi biraz fazla alıyosun...iyi dedim dikkat ederim dedim ve çıktım...4 ayda 4 kilo aldıım..fazla dedi kadın yaaaaa.......
Günaydın kızlar.Şu anda çalışıyor olmam gerekiyor. Hşşt! Çaktırmayınyerimseniben
Bence sen bunu bı doktoruna danış, herkeste agrı nedenı farklı olabılır, en azından doktorunda bılsınçKızlar dün akşam yolda yürürken müthiş bir ağrı girdi kasığıma. Sanki karnımdan vajinama doğru bıçak saplamışlar gibi. Yürümekte zorlandım. İki büklüm oldum :1no2:Sizde de oluyor mu böyle ağrılar?
sakaleynmaste
yeğenine acil şifalar diliyorum canım
kızlar bugün oğlum coştu.durmuyor hemde güçlü hareketler hissediyorum bide farklı noktalarda ya pozisyon değiştiriyor yada farklı uzuvlarını oynatıyor allahım ne kadar güzel bi şey resmen tekmeliyor çok güçlü
evriş
canım bizleri ihmal ediyorsun bak.artık seyrek girmeye başladın. sen iyi olda canım bizi ihmal etsende olur
Evrim hakikaten benim de dikkatimi çekti..bu ara girmez oldun...iyisindir umarım...
Hepinize küstümm, çok dargınımm hepinize, acayıp kırgınımmmmmm, fenalardayımm.. ama nedenini unuttum, kaydirigubbakcemile3,savunmamı Heline yasdım mercimekim, cok sukur ıyıyımmm, saolasınn kuzummm.
evrisim okadar guzel bir elektrigin varki, sen yokken forum oksuz kaliyor...a.s.
ESRAKO, eşimi ikna ettim, gideceğiz biz de. bana adresi yazabilir misin? ya da web sitesi neydi onu tekrar yazsana canım. web sitesinde de tarifi vardır herhalde. gerçi gps ile adres bulmak kolay oluyor.
evrisim okadar guzel bir elektrigin varki, sen yokken forum oksuz kaliyor...a.s.
noraa
geçmiş olsun canım ağrın ne nasıl bi ağrı
evrim
geçmiş olsun benim tüm gece bacaklarım ağrıyor.bi de yan yatmaktanda oluyor sürekli yan yatmak sırtımda ve bacaklarımda ağrı yapıyorben normalde de çok pozisyon değiştiren sabaha kadar dönüp duran biriydim.şimdi pozisyon sayım azaldı öyle oluncada tüm eklem yerlerim ağrıyor sırtüstü yatmayı karnımın üzerine yatmayı özledim.bi de bel fıtığı olunca sabaha kadar bi sağa bi sola dönmekten uyuyamıyorum okuldakilerd dağılmışsın yine diyorlar
kesinlikle katılıyorumhihoyyyt:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?