2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

noraa
gözün aydınmı desk sevinsekmi bilmiyoruz.ama en azından senden uzaklaşmış olmasıgüzel.ilişkilerde bence geri dönüş düşünülerek yutulmayacak laflar edilmemeli.saygı elden bırakılmamalı ve açık bi kapı bırakılmalı demekki geri dönmeye yüzümüz olsun diye.beni bu hayatta hiç bi şey şaşırtmıyor atık canım

günaydın arkadaşlar iyisiniz hepiniz dimi:)))

geçmişe biraz göz attım bugün büyük buluşma varmış.... kıskanmadım desem yalan olur.....belki birgün buluşmaların birine bizde katılırız gerçekten burda yazışmanın haricinde yüz yüze görüşmek apayrı birşey olur.....

norracım hani derler ya büyük lokma ye büyük söz konuşma diye hakikaten çok doğru ama yapılıyor malesef..... bende çevremde çok gördüğüm için bu gibi olayları artık şaşırmıyorum bilmiyorum benim için birşey ya vardır ya yoktur ortası yoktur bitti dediğim şey kesin bitmiştir bir daha dönüşü olmaz..... ya birde ben yaşlı başlı insanlara yakıştıramıyorum kavgayı gürültüyü ayrılmayı ne bilim tonton dede ve nine olsunlar hep ikinci baharlarını yaşasınlar zaten şurda ne kadar ömrümüz varki.....keşke hayat hep bayram olsa:)))))

ben varım eftalya......

sanırım herkes büyük buluşma için hazırlanıyor daha sabahtan:))))

Kızlar ben şimdi bebişin giysilerini albüm yapacağım 15 dk ya kadar bakın tamam mı?bakalım beğenecekmisiniz....hihoyyyt
eftelya yazını sanırım bold yazıyorsun çok zor okuyorum ben sahsen diger arkadaslar rahat okuyormu bilemem ama kırmızı ve koyu punto olunca karekter olarakta okumakta zorlanıyorum.

petrikcik gozun aydınn . ama sende benim gibi cinsiyetten emin olamayanlardansın iste bende daha tek bir igne satın almadım. alamıyrum. unisex almak istemiyorum evde erkek çocuga dair pekç ok sey var kız oldgu kesin ise direk kiz esyaları almak istiorum çunku:)
bakalım ay sonuna artık detaylı ultrason var kesin gorulur

adascım bana herrr zaman uyar bir gun evelinden haberim olması kaydıyla tabi. hafta içi haftasoun vs baska programımda varsa dr kontrolu haric değistiririm size uyarım bu kadar kalabalık grua uyum saglamak gerek çunku ve sizleri gormek içinde planimi vs mi seve seve değistiririm. baby pazar ist da ise çok sevinirim aksamustu falan bulusakk ???

e ben bile şoklardayım...seni düşünemiyorum...kafamıza öyle yerleşti ki senin ve bikaç kişinin kayınvalidesi..unutmak ne mümkün...az çok anlattığın kadar , kafamda kurduğum kayınvaliden bence geri döner gibi geliyor.....aman sana bulaşmasın da, seni üzmesin de...bizlerin tek isteği o...

nora çok guldum ya bu yasta bosanma lafları hakaretler falan hala olabiliyor demek yaslılar asla bosanmazgibi gelir hep bana. hani niye bosanasın baskasınımı bulcan mantıgı var bende sanrıım isteristemez:) e iyi bari sevinmelisin sanırımda. nası yani bebgi alcakmıs size vermiycekmis falan sen susup dinliyormusun bunları ?? allahım aklımı koru ne tarz insanlar var yahuu.

zinnur hosgeldin.
dun hamilelik egitimine katıldım ve orda birkez daha anladımkı bu testler tamamen tarama testi. hiç bir netligi yok teshis koymak için yapılmıyor asla. ve anladımkı hani simdi ki aklım olsa belki hiç birini yaptırmayabilirdim. simdi ayrı bir mesajda detaylı onlatacagım okursan belki biraz için rahatlar.

günaydın güzel hamişlerim.
a.s.

gunaydınn chee

GUNAYDINLARRRR

oncelikle bebeklerimize nası kavustugumuzuu yazmıssınız dun soyle bir okudum ogleden sonra izinliydim gebelik egitimine katıldım benim gittigim hastane yani medikal park da oluyor bu seminerler ve benim dr um konusmacı idi. onu ayrıca anlatacagım. doggum hikayeleri okumayı severseniz benim oglum için yazdıgım yani ilk hamilieligimden sonra yazdıgım dogum hikayemi birçok bilindik anne bebek sitelerinde bulabilirsiniz.
ornegin bebek.com da dogum hikayeleri bolumunun ilk hikayesini ben yazmıstım. ilk hikayeye bakarsanız adımı goreceksiniz.
gebelik.org sitesindede ilk 5. hikaye falan benim. esra odabas olarak bakarsanız su an sayfalarca dogum hikayesi var o zamanlar bu tarz siteler yeni yeni çıkıyordu ben en basında yakaladım çok az sayıda uyesi vardı herkes aile gibi idi burdada oyle ama oz aman daha bir yakınlık soz konusu iid herkesde bbilgisayar yoktu internet yene gelmisti turkiyeye alan filan. ayrıca yine yillar onceye ait hamile iken olan bulusmalara katılmıstım gebelik org sitesi vasıtası ile. google da esra odabas olarak aratırsanız bu tarz hikeyeler ve resimler çikiyor hakkımda .:)

ikinciye nasıl hamile kaldıgımı ayrıca anlatacagım :) o pek zorlu oldu.

ama ilk dogum hikayemi okurekn lutfen gulmeyin :))) yani 22 yasındaki bir insanın kaleminden dokulmus sozler oldugun lutfen unutmayın okudukca hem utanıyorum hem guluyorum hemne salakmısım diyorum neler ne ifadelerle yazmısım yhani sacma sapan geliyor bazi ifadelerim. artık mazur gorun :)

günaydın herkese, hayırlı cumalar

saol canım, amin inşallah evet en doğrusu , ama genel olarak bilinen ne kdar çok emzirirsen o kadar iyi daha öğreneceğimiz çok şey var a.s

saol helincim, bende artık hissetmek istiyorum ama biraz daha sabretmem gerekecek sanırım ...ne güzel her zman görüyorsun bebeğini

petrikcim gozun aydin canim..
saol noraa..

günaydın güzel hamişlerim. a.s.

günaydın Che

çatladım vallahi banane .yerimseniben
sende polis eşiymişsin kaydirigubbakcemile5iyi eşlerimizin işinden dolayı zati stresli oluyozdelikafadulden anam danış danış ne sorarsan elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.kaydirigubbakcemile3
canım geç gitmekte sonuçları etkiliyor diye biliyorum zamanından geçmi gittinki.:uhm:üçlünüde yaptır daha iyi olur :teselli:
saygı çok önemli bence ne olursa olsun ileride yüzyüzede bakılabileceğini unutmamalı .ama benide hiç birşey şaşıtmıyor neler gördük duyduk bu hayatta delikafaduldeninsanlar bi garip oluyor kafamçokkarıştı
günaydın güzel hamişlerim.
a.s.

gelelim ikiniye nası hamile kaldım :

oglum 7 yasına gelene kadar asla ikinci bir bebek dusunmedim. hatta ikinci yap falan diyenlere sinirlenip tersliyordum kolaysa siz yapın diye. ilk hikaymde okuyacak olursanzı goreceksiniz kuçuk çok hayati olmayan ama birsuru saglık sorunu ile ugratım oglum dogduktan sonra ve çok yıprandık. gozum yemiyordu hiçbirseyi. ve boyle 7 sene geçti. oğlumun hemen herseyini dagıtıtm eng uzelleri ablama sakladım o kadar. bu arada emzirme bitip adet baslayınca hemen spiral taktırmıstım. ve 6,5 sene kullandım. sonrasında 2007 temmuz ayında agrılarım olmaya basladı dr a gittim vs ki hersene duzenli gdiip baktırıyorum herseyime vs titimizmdi bu konuda. enfeksiyon var alalım dedi dr neyes çıkartılrı spiral panik oldum en buyuk fobim istemeden hamile kalmak kurtaj a falan çok karsıyım çunku. ama ikinci bebegede karsıyım :) neyse hemen sorudm tekrar ne zaman takarız vs çıktık hastaneden. o andan itibaren aklıma dustu. su an istesemhamile kalabilirim aa ne kolay hani su an engel yok spiral yok. sanki spirali istesem kendim gidip kendim istegdigim için çıkartamaycaktım bilincaltımda baskılamısmı birdr un yorumuna gore:)neyse onbes gun kadar esmi ikna etmeye calıstım. kendiis oglumun bakımı ile bizzat ilgilenen onla gece hep uyanık olan hatta ilk bir yildan sonra ben hiç gece kalkmadım o hep baktı oglumuza falan:) oyle ilgili bir baba oldugu iuçin asla istemiyor rahatının bozulmasını falan konuuy acınca mekanı tekediyor gidioy içeri falan derken ikna oldu ama ggonulsuz aylar geçti vs ben hamile kalamıyorum . ogluma hemen kalmıstım. neyse çok uzatmiyim . yaklasık olarak 16 ay olmadı ve ben bua 16 ayda 7 tane dr değistirdim. birtanesi marmarıs te bir hastaneden hatta orda idim yumurtlama gunlerimde ve orda baktırdım tatilde idik :B) çok komik yani oyle taktımkı illa dogurcam birtane daha asla istemeyen bana esim dostum arkadaslarım inanamaz gozlerle bakmaya basladılar.

bu arada cekilen rahim filminde anlasıldıki spiral yuzunden oludgu sanılan tek tupum tıkalı. digeri acık ama falan acık yerden yumurta gelyior ama yine gebelik olusmuyor derken son gittigim dr lapsroskopi yapalım diger tup un durumunu net olarak gorelim oburunude acmayı deneyelim zorda olsa dedi .v e ben hemen ameliyata karar verdim.) nası yaptım hala aklım almıyor ameliyat yani kuçuk de olsa narkoz var. iste esim dostum simarıklık olarak bakıyor bir çocugn var ne bu israr allahın birbildgi vardır vvs. vs anlama k istemiyorlar derken ameliyat oldum ekim 2008 de tup acılamadı digernin saglam oldugunu ogrendim ama umutlu değliim pek. dr birkaç kuçuk yapısıklık vardı rahimde engel olcakseyler değildi ama temizledim falan dedi. neyse bir umut ameliyat ertesi ay yumurta takibi yapıldı ve ben o ay hamile kaldım. ogrendigimde saatlerce agladım mutluluktan saskınlıktan. meger ne kadar istemisim bu bebegi.
dekken 7-8haftalar kanama ile geçti . korktum gidiyor diye vs ve bugunler egeldik sonrasını z aten surekli konusyoruz:) biliniyor iste benim ikinci için olan hikayemde bu sekilde. uzun oldu kusura bakmayın ben kısa yazamıyorum kısa yazma ozurluyum:)

Kızlar, bir ense kalınlığı lafı dönmüş.. Ense kalınlığının standardı nedir bilen var mı?..

ben varım eftalya......

sanırım herkes büyük buluşma için hazırlanıyor daha sabahtan:))))
canım yaa ne buluşması ben konuyu kaçırdım sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…