günaydın canım ve dier güsel hamislerrhihoyyytbu arada herkese günaydın kızlar
eftelya yazını sanırım bold yazıyorsun çok zor okuyorum ben sahsen diger arkadaslar rahat okuyormu bilemem ama kırmızı ve koyu punto olunca karekter olarakta okumakta zorlanıyorum.Kızlar ben şimdi bebişin giysilerini albüm yapacağım 15 dk ya kadar bakın tamam mı?bakalım beğenecekmisiniz....hihoyyyt
merhaba herkese,
dün tüm gün izinliydim sabah yeni doktorumuza gittik, memnun kaldık kendisinden TAZEFASULYEcik tekrar teşekkürler :) her ayrıntıyı sordu doktorumuz uzun uzun gösterdi ihtiyaçlarımı aldım chicco nun mağazasını buldum normal mağazasına göre yarı yarıya ve doktorum uyardı bebeğimi 1 YILDAN FAZLA EMZİRME dedi 6 ayda zaten vitaminini alıyor 1 yıldan fazlası anneye zararlı bebeğde faydası yok dedi, bilmiyordum böyle oldugunu
geçmişi okuyamadım çok işim var
bana her zaman uyar ama çalışanlar var hatta çoğu kişi çalışıyorr haftaya cumartesii ayarlayabilsen herkesede uyarsa süper olur derim ben ama haftaiçi kim katılırki bi sormak gerek yarın haber versin arkadaşlar
kizlar sukur kavusturana ama kimse kalmadi ben girene kadar( ben bugun yilin dumurunu yasadim:1shok:hatta belkide son 10 yilin, artik bundan sonra hayatta hic biset beni sasirtamaz heralde, agustosta kar yagsa bile:1shok:kisaca anlatayim sebebini..
simdi benim kayinvalidem ve kayin pederim boanma asamasina gelmisti, kayinvalidem eylulden beri burada, kayinpeder turkiyede idi..en son birbirlerine ne hakaretler,ikiside birbirini bize kotuluyor, kesin bbosanicaz bittti bu is falan, kayin peder 3 hafta-1 ay once geldi buraya isleri icin ayrica bosanma davasi acicak burada, kesin kararli, biri kardesinde digeri annesinde kaliyor,anamm bunlar sen 2 haftadir gorusmeye basla,buarada bize hic tuyo yok, kotulemeler bitti, ayri ayri ariyoruz yada cagiriyoruz yemege mecburen...bugun bize geldiler kayinpeder yarin tr'ye donuyor, bunlar sarmas dolasss:1shok:dipdipe oturuyorlar, biri digerine meyve soyuyor, biri digerine cay koyuyor-tatlicadiarzu-resmen ikinci bahar yasiyorlar, ask tazelemisler...ee dedim icimden o kadar laf noldu, tukurdugunu yalamak gibi....esimle biz baktik kaldik, kayin validemde isleri yoluna koyup 2 hafta sonra temelli tr'ye donuyor, hayatta gitmem dedigi evine:1shok: ayy bizz soklardayiz, sevinsekmi napsak bilemedikk, insallah 1 ay sonra bavulu elinde yine gelmez kaynanam....
kizlar sukur kavusturana ama kimse kalmadi ben girene kadar( ben bugun yilin dumurunu yasadim:1shok:hatta belkide son 10 yilin, artik bundan sonra hayatta hic biset beni sasirtamaz heralde, agustosta kar yagsa bile:1shok:kisaca anlatayim sebebini..
simdi benim kayinvalidem ve kayin pederim boanma asamasina gelmisti, kayinvalidem noldu, tukurdugunu yalamak gibi....esimle biz baktik kaldik, kayin validemde isleri yoluna koyup 2 hafta sonra temelli tr'ye donuyor, hayatta gitmem dedigi evine:1shok: ayy bizz soklardayiz, sevinsekmi napsak bilemedikk, insallah 1 ay sonra bavulu elinde yine gelmez kaynanam....
hoşbulduk. şuan 16 haftalık hamileyim beni şansızlığım ikili testi songün yaptırmak oldu. o yüzden başka yerde yaptırma gibi bir fırsatım olmadı. üçlü test istediler. salı günü randevum var doktorla tekrar görüşeceğim. artık teste falan girmek istemiyorum bir iki gündür kendimi topladım şimdi daha iyiyim. teste girip kendimi ve bebişimi üzmek istemiyorum artık. Allah hakkımızda hayırlısını versin. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. :CüvCüv:
günaydın güzel hamişlerim.
a.s.
gözün aydın canım hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin emzirme işine bende çok uzun süre katılmıyorum benim dr gerek görmemişti bende ilk bebegimde 10 ay emzirdim buda öyle olur sanırım önemli olan ilk 6 ay
saol helincim, bende artık hissetmek istiyorum ama biraz daha sabretmem gerekecek sanırım ...ne güzel her zman görüyorsun bebeğinipetrik gözünaydın canım.inşallh bende cumartesi görüceğim bebeğimi.ilk defa 2 hafta görmemiş olacağım.ben her hhafta yada 10 günde bir gidiyordum.doktorum 3-4 hafta sonra gel diyor ben hooop bi hafta sonra ordayım.artık üç dört haftada bi giderim diyorum nasıl olsa hissetmeye başladım ya içim bi daha rahat
saol noraa..petrikcim gozun aydin canim..
günaydın güzel hamişlerim. a.s.
çatladım vallahi banane .yerimsenibençatlama kısss,atla gel izmir'e.iyi dileklerin için sağol.
bu arada sen de benim gibi polis eşiymişsin.tecrübeli bir polis eşi,tecrübeli bir anne olarak sana danışırım artık.geceleri ilgiye muhtaç bir bebecikle başbaşa kalmak zordur değil mi :çok üzgünüm:
canım geç gitmekte sonuçları etkiliyor diye biliyorum zamanından geçmi gittinki.:uhm:üçlünüde yaptır daha iyi olur :teselli:Peki üçlü? Hemen karamsar olma.. Doktorların o "çok yüksek" dediği risk bile aslında çok da yüksek değil. Atıyorum 1/50 çıktıysa, bu 50 bebekte 1 ihtimal demektir. Kalan 49'u sağlıklı doğacak anlamına gelir. Ense kalınlığı kaç çıktı?
ense kalınlığı 3,2 çıktı. trisomy 21 ultrason riski: 1/42 biokimya riski 1/114 çıktı.
saygı çok önemli bence ne olursa olsun ileride yüzyüzede bakılabileceğini unutmamalı .ama benide hiç birşey şaşıtmıyor neler gördük duyduk bu hayatta delikafaduldeninsanlar bi garip oluyor kafamçokkarıştınoraa
gözün aydınmı desk sevinsekmi bilmiyoruz.ama en azından senden uzaklaşmış olmasıgüzel.ilişkilerde bence geri dönüş düşünülerek yutulmayacak laflar edilmemeli.saygı elden bırakılmamalı ve açık bi kapı bırakılmalı demekki geri dönmeye yüzümüz olsun diye.beni bu hayatta hiç bi şey şaşırtmıyor atık canım
günaydın güzel hamişlerim.
a.s.
canım yaa ne buluşması ben konuyu kaçırdım sanırım?ben varım eftalya......
sanırım herkes büyük buluşma için hazırlanıyor daha sabahtan:))))
eftelya yazını sanırım bold yazıyorsun çok zor okuyorum ben sahsen diger arkadaslar rahat okuyormu bilemem ama kırmızı ve koyu punto olunca karekter olarakta okumakta zorlanıyorum.
valla tatlım ben herkesinkini rahatlıkla okuyorum bold olanları senin pcde vardır
petrikcik gozun aydınn . ama sende benim gibi cinsiyetten emin olamayanlardansın iste bende daha tek bir igne satın almadım. alamıyrum. unisex almak istemiyorum evde erkek çocuga dair pekç ok sey var kız oldgu kesin ise direk kiz esyaları almak istiorum çunku:)
bakalım ay sonuna artık detaylı ultrason var kesin gorulur
adascım bana herrr zaman uyar bir gun evelinden haberim olması kaydıyla tabi. hafta içi haftasoun vs baska programımda varsa dr kontrolu haric değistiririm size uyarım bu kadar kalabalık grua uyum saglamak gerek çunku ve sizleri gormek içinde planimi vs mi seve seve değistiririm. baby pazar ist da ise çok sevinirim aksamustu falan bulusakk ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?