kızlar bu buluşma muhabbeti benide çatlattı yaf :jeyyar:ne olcek biz burda böyle boynu bükük sizemi bakcez be kuzular offsenağlama
eh neyseeee iyi eğlenceler koca göbişler :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
izmir güzelleri ben bile heyecanlanıyorum şu sizin buluşmayı düşündükçe..düşünsenize aylarca sanal ortamda yazışş sonrada biraraya gel,herkesin karakterini iyi kötü tanıyosun ama fiziksel olarak bi tanışıklık yok ne kadar ilginç kızlar yaa..bakın peşin peşin söylim koca göbeklerrrr eğer foto makinasız gidipte unuttuk foto çekemedik vs dersenizz yarın akşam görmimm hiçbirinizii topiktee ona göree tüm ayrıntıları ile anlatcaksınızı neler yaptınızı yarın akşam bekliyo olcam haberlerinizi ben çok meraklıyımdır çat die çatlarım ortadan bilesiniz..ayy hepsinin göbiş kocaman gelen geçen size bakar artıkınbide son aylarda buluştunuzu düşünsenize yaa sırnaşık şey
slm kızlar ayyhhh nihayet bitti temizlik.....kaydirigubbakcemile2dinlene dinene yaptım anca bitti valla.bu arada bebişimi hep sag tarafımda hissediyorum ben kuzum benm ya ben bugun ne iş yaptıyam anlattım ona oda arada hissettirdi kendini yavrıııııııımm...
şöle bi göz ucuylan bakındım geçmişe
petirk gözun aydın bebişi görmüşsün
tazefasülye ah ahhh anneler hepmi aynı yahu...gecen yıl annem babam bize gelmişti. tam bu zamnlrdı sanırım okula mufettiş gelcekmiş haberini aldık ben akşamdan ayakkabılarımı sildim baktım boyayay ihtiyacı az biraz süreyim dedim aklıma kocişim geldi onada sabah sürpriz lsun diye onun ayakkabısınada sürdüm malesef bunu gören annem beni eşime kul köle olmakla adlandırdı ve bi kaç gun agladı vahh kızım gelmiş gurbette neler yapiyor diye...anneler farklı bir bakış açısına sahip.sen şükret sennki yazılı sorusu hazırlarken görmüş...ya benmki gibi olsaydı Çok üzgünüm çoook:1shok: kafamçokkarıştı
evrişim rahatsızmış bugun maleesef yeni okudum kuzuum noldu yaff sana tansiyn falan..tabii bu hafta full misafirn vardı ya yoruldun ondandır.dikkat et kendine bbeişeede.
izmir buluşmasını dün gece rüyamda gördüm.:teytey:valla resim istiyos şöle topluca...
izmir'in güzelleri,
yarın benim için yoğun bir gün olacak.12:00'da okuldan çıkıp 13:45'teki randevuma yetişmeye çalışacağım.oradan çıkıp siz gelene kadar biraz kemeraltı'nı turlarım.yani siteye girmem imkansız,size sadece telefonla ulaşabilirim.telefonlarınız açık olsun. delikafadulden
ay evet ya herke nerde yoksa Kurtlar vadisinimi izliyonuzzzz kaydirigubbakcemile3
kız iyi düşün ya inşallah devam etmez ama doktoruna giittiğinde sor... birde yediklerine dikkat et bakalım belki yediğin bişey bulantı yapiyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?