2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petrik
gözünaydın canım.inşallh bende cumartesi görüceğim bebeğimi.ilk defa 2 hafta görmemiş olacağım.ben her hhafta yada 10 günde bir gidiyordum.doktorum 3-4 hafta sonra gel diyor ben hooop bi hafta sonra ordayım.artık üç dört haftada bi giderim diyorum nasıl olsa hissetmeye başladım ya içim bi daha rahat

tazefasulye
çok kafana takma canım hemen hemen hepimizin annesinde senin annene benzer yönler var.saçımı kestireceğim annem bebeğin ömrü az olur diyor.alış veriş yapacağım sakın yapma uğursuzluktur diyor.bende onu kırmamaya çalışıyorum.benim annem uzakta.zaten tatillerde görüyorum.büyüklerin her söylediğine takacak olsak kafayı yer her gün tartışma çıkar.kendi bildiğini yap herşeyi onun bilmesi gerekmez.söylediklerinide duymamazlıktan gel.hele bi bebek doğsun sen o zaman gör çatışmaları canım

izmir'in güzelleri,
yarın benim için yoğun bir gün olacak.12:00'da okuldan çıkıp 13:45'teki randevuma yetişmeye çalışacağım.oradan çıkıp siz gelene kadar biraz kemeraltı'nı turlarım.yani siteye girmem imkansız,size sadece telefonla ulaşabilirim.telefonlarınız açık olsun. delikafadulden

ayy ne yesem yaa kızlar bişiiler söleyinde canım ceksinde yiyim yorgunlukdan yemek yapmadım eşimde geç gelcek kendi başımın çaresine bakmam lazım ........

kızlar bu buluşma muhabbeti benide çatlattı yaf :jeyyar:ne olcek biz burda böyle boynu bükük sizemi bakcez be kuzular offsenağlama
eh neyseeee iyi eğlenceler koca göbişler :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

bugün bende temizlik yaptım yoruldum ama iyi oldu epeydir kendi işimi kendimi göremiyordum :çok üzgünüm:hep kocişim yapıyordu bu gün onada süpriz olcekhihoyyyt:lepi:

kızlar bu buluşma muhabbeti benide çatlattı yaf :jeyyar:ne olcek biz burda böyle boynu bükük sizemi bakcez be kuzular offsenağlama
eh neyseeee iyi eğlenceler koca göbişler :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

çatlama kısss,atla gel izmir'e.iyi dileklerin için sağol.
bu arada sen de benim gibi polis eşiymişsin.tecrübeli bir polis eşi,tecrübeli bir anne olarak sana danışırım artık.geceleri ilgiye muhtaç bir bebecikle başbaşa kalmak zordur değil mi :çok üzgünüm:

pinky ben naptım biliyonmu patatesleri soydum doğradım yumurtayı çırptım kahvaltılıda çıkarttım salatamıda yaptım kociş gelince patatesleri kzıartcam yumurtayıda ocağa koyucam valla aslında bu saatte kızartma doğru diil ama canım çektii napimmmm sende hazırla bi kahvaltı gitsin cicim zatii yorgunsun bütün gün iş yaptınnn

esra süpersin canım çekti vee aklıma yattı...evet hemen mutfaga...saol yavrııım...

ya kimsecikler yok yine...akşamları forumda in cin bi de ben top oynuyos....kaydirigubbakcemile2

Demam demam sös, çekilces fol fol... sös sana. Evet ileriki buluşmalarda görüntü gercekten komik olacak :))))

İyiyimm kuzu, merak etme, halsizdim, tansiyonum da düşüktü, toparladım kendimi. Saolasın.

Demam kuzu, merak etme..

ay evet ya herke nerde yoksa Kurtlar vadisinimi izliyonuzzzz kaydirigubbakcemile3

:)) Aşk-ı Memnu mm var,reklam aralarında gös gesdiriyorummm.. .:)))

h.geldin pinky_42 nbr nsl gidiyor ya benim bulantılarım hala ara ara devam ediyor acaba sonuna kadarmı sürecek üff yaa

kız iyi düşün ya inşallah devam etmez ama doktoruna giittiğinde sor... birde yediklerine dikkat et bakalım belki yediğin bişey bulantı yapiyordur?

kız iyi düşün ya inşallah devam etmez ama doktoruna giittiğinde sor... birde yediklerine dikkat et bakalım belki yediğin bişey bulantı yapiyordur?

ya inan her yolu denedim hiç bi şekilde tamamen kesilmedi pazartesi randevum var kısmetse cinsiyet öğrencez o zaman doktora sorucam bu bulantı işini ya bide yaza denk geliyor şimdi katlanıyorumda o sıcaklarda nsl dayanırım bilmiyorum

doğğruu bugün aşkı memnu vardıı ben izlemediğim için kurtlar sandım benim kociş kurtları izlediğindennn

-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…