2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yokmu artıran ya hadi kızlarrrr...
forumda geziyorum bebeklere alınan cicilere bakıyorumda.gecen senen agustos anneleri nisanda başlamıslar almaya..biz mi hızlıyız yoksa onlarmı sabırlıymış............

ben kaçtım kıslar iyi geceler iyi bakın bebeklerinize kendinze..tatlı rüyalar

babycim sen istanbula gelince ne kadar kalıcan?biz ist. grubuda yapalım diyoruz bi buluşma ama sen varken olursa daha güzel olur ne dersin?

pazar gunu gelicem canım insallah.
yapalım cok sevinirim ama hafta ici olsun hsonu misafirler gelen giden oluyo gelemem

bana her zaman uyar ama çalışanlar var hatta çoğu kişi çalışıyorr haftaya cumartesii ayarlayabilsen herkesede uyarsa süper olur derim ben ama haftaiçi kim katılırki bi sormak gerek yarın haber versin arkadaşlar

kizlar sukur kavusturana ama kimse kalmadi ben girene kadar( ben bugun yilin dumurunu yasadim:1shok:hatta belkide son 10 yilin, artik bundan sonra hayatta hic biset beni sasirtamaz heralde, agustosta kar yagsa bile:1shok:kisaca anlatayim sebebini..
simdi benim kayinvalidem ve kayin pederim boanma asamasina gelmisti, kayinvalidem eylulden beri burada, kayinpeder turkiyede idi..en son birbirlerine ne hakaretler,ikiside birbirini bize kotuluyor, kesin bbosanicaz bittti bu is falan, kayin peder 3 hafta-1 ay once geldi buraya isleri icin ayrica bosanma davasi acicak burada, kesin kararli, biri kardesinde digeri annesinde kaliyor,anamm bunlar sen 2 haftadir gorusmeye basla,buarada bize hic tuyo yok, kotulemeler bitti, ayri ayri ariyoruz yada cagiriyoruz yemege mecburen...bugun bize geldiler kayinpeder yarin tr'ye donuyor, bunlar sarmas dolasss:1shok:dipdipe oturuyorlar, biri digerine meyve soyuyor, biri digerine cay koyuyor-tatlicadiarzu-resmen ikinci bahar yasiyorlar, ask tazelemisler...ee dedim icimden o kadar laf noldu, tukurdugunu yalamak gibi....esimle biz baktik kaldik, kayin validemde isleri yoluna koyup 2 hafta sonra temelli tr'ye donuyor, hayatta gitmem dedigi evine:1shok: ayy bizz soklardayiz, sevinsekmi napsak bilemedikk, insallah 1 ay sonra bavulu elinde yine gelmez kaynanam....

petrikcim gozun aydin canim..
fasulyem evet annedir ne yapsa yeridir diyoruz ..annemde tutturdu bebegi ben size vermem diye?? tr'de bakicakmis, siz yenisini yapin bu benim diyo, saka mi cidi mi anliyamiyorum...:1shok:

izmirli hatunlar sizi cok kiskandim, yarin benim icin de kordon havasi cekin(hatta kulaklarimi cinlatin...benim gelismde de bi bulusma yapmazsak cok kuserim (Çok üzgünüm çoook denize karsi bi foto cekin, insallah hava bol gunesli olur yarin, tadini cikarin...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk. şuan 16 haftalık hamileyim beni şansızlığım ikili testi songün yaptırmak oldu. o yüzden başka yerde yaptırma gibi bir fırsatım olmadı. üçlü test istediler. salı günü randevum var doktorla tekrar görüşeceğim. artık teste falan girmek istemiyorum bir iki gündür kendimi topladım şimdi daha iyiyim. teste girip kendimi ve bebişimi üzmek istemiyorum artık. Allah hakkımızda hayırlısını versin. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. :CüvCüv:

Peki üçlü? Hemen karamsar olma.. Doktorların o "çok yüksek" dediği risk bile aslında çok da yüksek değil. Atıyorum 1/50 çıktıysa, bu 50 bebekte 1 ihtimal demektir. Kalan 49'u sağlıklı doğacak anlamına gelir. Ense kalınlığı kaç çıktı?

ense kalınlığı 3,2 çıktı. trisomy 21 ultrason riski: 1/42 biokimya riski 1/114 çıktı.

zinnur
canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.istersen bi üçlü yaptır.gerçi ense kalınlığıda fazla çıkmış ama üçlüde sonuç normal çıkarsa için rahat eder diye söylüyorum canım.yine de karar senin.seni ne rahatlatacaksa öyle davran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…