kizlar sukur kavusturana ama kimse kalmadi ben girene kadar
( ben bugun yilin dumurunu yasadim:1shok:hatta belkide son 10 yilin, artik bundan sonra hayatta hic biset beni sasirtamaz heralde, agustosta kar yagsa bile:1shok:kisaca anlatayim sebebini..
simdi benim kayinvalidem ve kayin pederim boanma asamasina gelmisti, kayinvalidem eylulden beri burada, kayinpeder turkiyede idi..en son birbirlerine ne hakaretler,ikiside birbirini bize kotuluyor, kesin bbosanicaz bittti bu is falan, kayin peder 3 hafta-1 ay once geldi buraya isleri icin ayrica bosanma davasi acicak burada, kesin kararli, biri kardesinde digeri annesinde kaliyor,anamm bunlar sen 2 haftadir gorusmeye basla,buarada bize hic tuyo yok, kotulemeler bitti, ayri ayri ariyoruz yada cagiriyoruz yemege mecburen...bugun bize geldiler kayinpeder yarin tr'ye donuyor, bunlar sarmas dolasss:1shok:dipdipe oturuyorlar, biri digerine meyve soyuyor, biri digerine cay koyuyor-tatlicadiarzu-resmen ikinci bahar yasiyorlar, ask tazelemisler...ee dedim icimden o kadar laf noldu, tukurdugunu yalamak gibi....esimle biz baktik kaldik, kayin validemde isleri yoluna koyup 2 hafta sonra temelli tr'ye donuyor, hayatta gitmem dedigi evine:1shok: ayy bizz soklardayiz, sevinsekmi napsak bilemedikk, insallah 1 ay sonra bavulu elinde yine gelmez kaynanam....