erkes slm kızlar nasılsınız? hepinize hayırlı cumalar...bebişlerimiz için dua edelim bugun... şahsen benm dua listem var hepinizi yazdım kiminiz rumuzla kiminiz isimle her duamda sizede dua ediyorum
Esrakoo..teşekkürler bilgi paylaşımın için...
ilk doğum hikayeni buldum okudum ben de..çok farklıymışsın...açıkçası anlatımına felan takılıp kalmadım..neler yaşadığını bir bir okudum..minik berke zorlu yollardan geçmiş...hepsini atlatmış..bebekliği de çok şekermiş..bayıldım yaaa...2. bebek için de düşünmediğini yazmışsın...nerdeeen nereye...şu an minik yavrun karnında...allah sağ salim daha kolay bi şekilde kucağına almayı nasib etsin..bakla ile ilgili bişeyler yazmışsın...geçenlerde taze fasulye de söylemişti...hala evinize almıyomusunuz??
:))))) hadi ya.ne dedi haydeee hep beraber elimizi göbeklere koyalımmıen iyisini yapmışsın bakmakla :) yok anam bendede duygusallık o boyutta değil. bende olsam şoka girer senın yaptığın gibi bakardım :))) ya benım okuduğum semıner çizelgesinde bebek bakımı, banyosu, vs. filanda vardı konuşmaları içinde. belkide diğerki seminerlerinde anlatacaktır. not:bu arada sürpriz hediye yazmışlardı :))) ne verdiler bakiim :)
dilek
canım o kahve leke ve parçalardan 3 hafta geldi benden.kırmızı kan değilse korkulacak bi şey yok ama sen yinede mutlaka doktora bi git.lekeler düşük tehlikesi enfeksiyon yada bebekte bi soruna işaret edebilir.daha önce hiç kontrole gidip durumu anlatmadın mı doktora.öyle önemsiz olup olmadığına sen değil doktorun karar versin canım
günaydin bayanlar!!!nasilsiniz ??bende kac gündür giremedim ama ara ara okuyordum..neyseki bugün evdeyim ve rahat rahat konusabiliriz..benim bugün evde kalmamin sebebide asiri yorgunluk ve vücudumun kimildayamayacak kadar tutulmus olmasi..sizdede öylemi bilmiyorum ama zaten karnimda baya büyüdü ve artik daha zor hareket eder oldum..ayrica otomatikmen bacaklarimi acarak yürümeye basladim...buarada gecen muayenemde bebegin esinin asagida oldugu söylenildi..bakalim haftaya tekrar randevum var..insallah bu sefer yukari cikmistir..doktor bu zamanda sonra yukari cikmasi gerektigini söyledi bakalim artik..
erkes slm kızlar nasılsınız? hepinize hayırlı cumalar...bebişlerimiz için dua edelim bugun... şahsen benm dua listem var hepinizi yazdım kiminiz rumuzla kiminiz isimle her duamda sizede dua ediyorum
nora çok guldum ya bu yasta bosanma lafları hakaretler falan hala olabiliyor demek yaslılar asla bosanmazgibi gelir hep bana. hani niye bosanasın baskasınımı bulcan mantıgı var bende sanrıım isteristemez:) e iyi bari sevinmelisin sanırımda. nası yani bebgi alcakmıs size vermiycekmis falan sen susup dinliyormusun bunları ?? allahım aklımı koru ne tarz insanlar var yahuu.
sarmaşık
geçmiş olsun canım.bu haftalarda bazı gebelerde bebeğin eşi aşağıda olabailiyormuş.sanırım 24.haftalarda yukarı çıkıyormuş.seninki de çıkacaktır canım
insallah öyle olur canim..zaten bu genellikle ilk hamileliklerde olurmus..oysaki benim ikinci olacak...
dilek arkadasim gecmis olsun..bunun cesitli sebepleri olabilirmis..kontrollerini ihmal etme ve kendini de fazla yorma..
canim sende cocuk gibisin yaa!!bilmiyormusun vücudumuzu zorlayacak her türlü hareketler bebislerimize zarar...sonra bebisten iki üc tekme yersin aklin basina gelir..selam kızlar hayırlı cumalar herkese ay ben dün çok büyük bir hata yaptım kızlar kızımı okuldan almaya giderken geç kaldım diye hızlı yürüdün solugu okulda aldım resmen ama eve gelnce bir kasık agrısı olduki sormayın sonra belime vurdu sanki dogum sancısı gib korkudan öldüm resmen belimin agrısı halen devam ediyor eşimdende bir sürü fırça yedim acalen neydi sanki nasıl hamile kaldıgını unutunmu diye haklıydıda birşey diyemedim.
basakcım naptın gulum yaa senn. dikkat et kendine. bende dun seminere yetismek için otobuse kosturdum kacırcam diye kasıklarım battı ama bes dk içinde geçti. sonra dedim artık hafiften kosmak bile yok dikkat etmeliyim. vs.
banu
bu arad yanıtlamayı unuttum supriz hediye falan yoktu yahu .sadece sponsor firmanın catlak kremi tester ları vs vardı balonlar esliginde verdiler balonu tabiki almadım onu tasıyamazdım :)
birde kahve molaları yapıldı harika ikramlar vardı valla kurupastalar kuçuk pastalar vs vs :)) ama çok kilo a ldın diye fırca atan dr um orda dikilirken ben masaya yasanamadım bile acıkcaksı: ))
selam kızlar hayırlı cumalar herkese ay ben dün çok büyük bir hata yaptım kızlar kızımı okuldan almaya giderken geç kaldım diye hızlı yürüdün solugu okulda aldım resmen ama eve gelnce bir kasık agrısı olduki sormayın sonra belime vurdu sanki dogum sancısı gib korkudan öldüm resmen belimin agrısı halen devam ediyor eşimdende bir sürü fırça yedim acalen neydi sanki nasıl hamile kaldıgını unutunmu diye haklıydıda birşey diyemedim.
sarmaşııkk bebeğin eşi ne demek aşağıda falan olan ne anlamadım ne cahilim yaa yoksa ikizmi seninki eşi felan deyince fisfisfis
valla ne söyleseniz haklısınız arkadaşlar ne bileyim biranda hamile oldugumu unuttum heralde sanki unutulcak şeymiş gibi biraha asla hızlı yürümem bu çok kötü bir ders oldu bana.
ev işi fazla yapmıyorum zaten bugün sabahtan akşam yemeginide yaptım yarım kk buluşmamız var akşamkine gidemiyecegim malesef kızımla yetişemeyiz birde anneme yarın bırakıcam kızımı dedim yarının yemeginide yaparım sonra dinlenirim.
basakcım naptın gulum yaa senn. dikkat et kendine. bende dun seminere yetismek için otobuse kosturdum kacırcam diye kasıklarım battı ama bes dk içinde geçti. sonra dedim artık hafiften kosmak bile yok dikkat etmeliyim. vs.
banu
bu arad yanıtlamayı unuttum supriz hediye falan yoktu yahu .sadece sponsor firmanın catlak kremi tester ları vs vardı balonlar esliginde verdiler balonu tabiki almadım onu tasıyamazdım :)
birde kahve molaları yapıldı harika ikramlar vardı valla kurupastalar kuçuk pastalar vs vs :)) ama çok kilo a ldın diye fırca atan dr um orda dikilirken ben masaya yasanamadım bile acıkcaksı: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?