2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar hayırlı cumalar herkese ay ben dün çok büyük bir hata yaptım kızlar kızımı okuldan almaya giderken geç kaldım diye hızlı yürüdün solugu okulda aldım resmen ama eve gelnce bir kasık agrısı olduki sormayın sonra belime vurdu sanki dogum sancısı gib korkudan öldüm resmen belimin agrısı halen devam ediyor eşimdende bir sürü fırça yedim acalen neydi sanki nasıl hamile kaldıgını unutunmu diye haklıydıda birşey diyemedim.

erkes slm kızlar nasılsınız? hepinize hayırlı cumalar...bebişlerimiz için dua edelim bugun... şahsen benm dua listem var hepinizi yazdım kiminiz rumuzla kiminiz isimle her duamda sizede dua ediyorum

merhaba canim..ben kendi adima iyi olmaya calisiyorum..bu aralar bebisimi baya yogun hissediyorum..bu yüzden bütün sikintilarim azaliyor..dualarin icinde cok sagol..

canım bakla yasagı oglumun kanında olan bir maded eksikliginden dolayı idi. iki yasına gelince o madde noraml sınırlara girebilir dendi ve nitekim oyle oldu en alt sınırdan normal içine girmeyi basardıb. zaten çok fazla bakla yapan biri degilim annem yapar ben yerim genelde o sekil yiyoruz ama berke zaten sevmiyor ve onada ye ye diye israr etmiyoruz yinede içimizdekusku var.

taze faulyernin dedigi bizler için sakıncası olabilceği idi sanırım okuyunca benimde aklıma bu knu geldi ama benim oglumunu kan durumu ile bizlerin su anki durum farkıl ama anladıgım su ki baklada her sebzede olandan farklı baskın bir madde var demekki butraz sakıncaları olabiliyor.

evet banu aynen oyle dedi ve gordgum herkes bu hareketi yaptı:) yapanlara yada bu dugygusallıkta olanlar ahiç bir lafım yok yanlıs anlasılmak istemem bana gore değil:) birde ben kendimi bebek annesi olark goremiyorum su an kocaman bir oglum var ve veli arkadasalrım var. oglumun sınavları testleri okul secimi ogretmen dedikodusu vs konuları içinde iken birden kendmi tekrar gebelik bebek bezleri emzirme yontemi vs konuları içinde bulmak garibime zaten gidiyor:) bired o hareketleri hic yapamıycaktım vlla:))
zaten ben duygusallıgımı oyle herkesler içinde yasayamam kendim bazen içimden gelip sevip tabiki konusuyorum karnımadık bebeginle ama orda herkesle topluca bu olayı yapamam bize uymaz agır abiyim dermisim:)))

başak 35 bugün biraz istirahat et bari. ahhh şu hamileliğimizi unutup hepimiz yapıyoruz ani ve hızlı hareketler. fazla takma kafanada biliyorsun herşeyin başı moral. dinlen olmadı bir parol iç , geçmiş olsun arkadaşım

Canım ilk üç ay içindeyken gittiğimiz doktora belirtmiştim önemli olmadığını söylemişti ama sonra o doktorun hiç iyi bir dr. olmadığına karar verdik ve değiştirdik 20 gün önce başka bir dr. gitmeye başladık ama bu arada da o parçacıkların gelmesi bitmişti ve tekrar yeni dr. sormakta aklıma gelmedi. Dr. aradım ama hastası varmış 12'den sonra ara dedi asistanı ama o saate kadar sabredemediğim içinde size yazdım. Çok teşekkür ederim
beni rahatlatan mesajın için. Umarım herşey yolundadır. Sağlıklı bir hamilelik dilerim. Allah yavrunu sağlıklı şekilde sana bağışlasın.

sarmaşııkk bebeğin eşi ne demek aşağıda falan olan ne anlamadım ne cahilim yaa yoksa ikizmi seninki eşi felan deyince fisfisfis

malesef ben de sendenim canım..ama çalıştığım için dinlenemiyorum malesef..ben de çabuk yoruluyorum artık..bir de nefes almam zorlaşmaya başladı...ama bebiş iyi şu an..

erkes slm kızlar nasılsınız? hepinize hayırlı cumalar...bebişlerimiz için dua edelim bugun... şahsen benm dua listem var hepinizi yazdım kiminiz rumuzla kiminiz isimle her duamda sizede dua ediyorum

saol canım...sana da hayırlı cumalar....yüreğine sağlık...

basakcım naptın gulum yaa senn. dikkat et kendine. bende dun seminere yetismek için otobuse kosturdum kacırcam diye kasıklarım battı ama bes dk içinde geçti. sonra dedim artık hafiften kosmak bile yok dikkat etmeliyim. vs.

banu

bu arad yanıtlamayı unuttum supriz hediye falan yoktu yahu .sadece sponsor firmanın catlak kremi tester ları vs vardı balonlar esliginde verdiler balonu tabiki almadım onu tasıyamazdım :)
birde kahve molaları yapıldı harika ikramlar vardı valla kurupastalar kuçuk pastalar vs vs :)) ama çok kilo a ldın diye fırca atan dr um orda dikilirken ben masaya yasanamadım bile acıkcaksı: ))

vla biri 52 biri 55 yasinda, ama inan okadar laftan ve hakaretten sonra nasil biraraya geldiler ben anlamadim...simdide sanki hic bisey olmamais gibi saygi yitirilmemeis gibi cifte kumrular...
buarada bebegi almayi dusunen benim annem,kayin valideme hic oyle bisey soyletirmiyim, cesaret bile edemez...

gözün korktu dimi doktordan :))) ay ne çatlaksın sen ya. kızım çaktırmadan yaklaşıp atsaydın bi tanecik ne olcakki . sen hamilesin canım çekti derdin :) ama cidden doktorun olduğu bölüm gayet iyiyimiş anlattıklarına göre.

başakcım dikkat et kendine şimdi uzan bacaklarını kendine doğru çek yat.... dinlenince geçer inşallah... ama canım bazen unutuyoruz hamile olduğumuzu ani hareketler falan yapabiliyoruz:teselli:geçmiş olsun....

valla ne söyleseniz haklısınız arkadaşlar ne bileyim biranda hamile oldugumu unuttum heralde sanki unutulcak şeymiş gibi biraha asla hızlı yürümem bu çok kötü bir ders oldu bana.
ev işi fazla yapmıyorum zaten bugün sabahtan akşam yemeginide yaptım yarım kk buluşmamız var akşamkine gidemiyecegim malesef kızımla yetişemeyiz birde anneme yarın bırakıcam kızımı dedim yarının yemeginide yaparım sonra dinlenirim.

sarmaşııkk bebeğin eşi ne demek aşağıda falan olan ne anlamadım ne cahilim yaa yoksa ikizmi seninki eşi felan deyince fisfisfis

hayir canim degil...bebegin esi Plesenta denilen yapiymis..normalinde bebegin esi 24.hafta civarlarinda yer degistirir dogum agzindan yukari cekilirmis..benimki gecen hafta dogum agzini kapatiyormus ama doktor daha zaman var o yüzden normal dedi..cok asagida olmasi ara kanamalarada neden olabiliyormus ama Allaha sükür böyle bir sorunum yok..

eee ilahi başak 35. daha ne ev işi yapacakmışsın ki. kuzum yemek yaparken ayakta kalmıyomusun sanki. çok önemli sanki yemek alla allah yani. şu an önemli olan sensin unutma arkadaşım. sen iyi, sağlıklı olcaksın ki bebeğinde iyi olsun. yemek olmasın, ev batsın ne önemi var. sen ilk önce kendine bak, hadi dinlen bence biraz

ay canim nasil dayandin yemeden..valla benim oglanda canim hicbirsey cekmedi..ama bu cadi kizda ne görsem yiyesim geliyor..yemesem sanki catlayacakmisim gibi..gece gündüz düsünüyorum..canim tabiki dikkat etmek lazim ama bir iki atistirmadanda birsey olmaz..sikma kendini..

çarşamba dr gittigimde kızlar bir akrabamızın geliniyle karşılaştım kızını getirmiş oda dr ikinci çocugu var kızı onu kıskanıyor imiş yemek yemiyormuş kız gerçekten zayıftı neden kıskanıyor dedim ne duyayım kadının 2 çocugu erkekmiş ama özürlü dogmuş şimdi düşmesin diye çok ilgi gösteriyorlarmış bir ayagı aksıyor bir elide tutmuyormuş o an kendimden çok utandım neden derseniz erkek çocuk beklerken kız olacagını duyugumda üzülüp aglamıştım çok yanlış yaptıgımın farkındayım heran dua ediyorum saglıklı sıhatli dogsunda kızım olsun diye allah isyan etmiş gibi görüyorum kendimi allah herkese saglıklı evlatlar versin arkadaşlar.

bu hafta sonu çatlak kremi almayı düşünüyorum bana bir isim önerirmisiniz?? çarşamba günü ebeye gittim bir ton fırça yedim:))) sadece bebe yağınla banyodan banyoya olurmu senin günde 2 kere sürmen lazım dedi..... mecbur artık alıcam bir krem....ama sizden isim istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…