Dimi cnm?? Bir an önce sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah..ben geri geldim yawf bugün içim bi garip doğranları duydukca nasıl heycanlanıom bi doğursaydım diee şimdi evde tek başıma oturmaktansaa oğluşumla otururdum yaa ne güsel yaa:asigim:
ayy valla am böle bebeğine kavuşmayı düşünce insan doğum korkusu aklına gelmio yani benim doğum korkum olmuyor onu düşünce allahım hayırlıca kurtarsın hepimizi canım yaakaydirigubbakcemile5Dimi cnm?? Bir an önce sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah..
ben dün gece yoktum forumda, ama dizi de izlemiyordum. dedim ya tek dizim "yaprak dökümü". foruma giremedim çünkü eşimle ISSIZ ADAM ı izledik. izlemeyi pek düşünmüyorduk ama aşk filmi modundaydık, e hadi o zaman dedik... çok beğenmedim ama fena da değildi.doğğruu bugün aşkı memnu vardıı ben izlemediğim için kurtlar sandım benim kociş kurtları izlediğindennn
-tatlicadiarzu-
ense kalınlığı 3,2 çıktı. trisomy 21 ultrason riski: 1/42 biokimya riski 1/114 çıktı.
Kızlar, bir ense kalınlığı lafı dönmüş.. Ense kalınlığının standardı nedir bilen var mı?..
nazan hanımcım gelmislerr :)))
sen simdi geçmisi okumassın ama son birkaç safyaya bir goz at bak. dun gebe eğitimine gittim onu yazdım onu oku istersen :)
kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere
ya yine küçük oldu ayhh .....NAZAN y aaa sende sonradan ögrendin bu büyük yükleme işini bana bi anlat ya lutfennnnnn
kizlar ben size bisi sorucambiz bikac haftadir esimle birlikte olamiyoruz, bebis izin vermiyor, tum giris kapilarini kapatiyor bizde esimle uzun demeler sonrasi kardesceziiim deyip sariliyoruz birbirimizekaydirigubbakcemile3...bu boyle doguma kadar devam edermi acaba, esim zaten korkak, benim israrimla yaklasiyor bana, ama yinede bisi olamiyor-tatlicadiarzu-bebeisim beni babasindan kiskanip izin vermiyor heralde demmeye basladim...
ayni durumda olan varmi acep???
Dostlar cıkıyorum.. malum bugun bulusma var.. ondan once ıslerım var.. arada fırsat bulursam yıne gırerım.. herkesin göbüşlerinden birer makas aldımmm... :)))
hırka yapcam inş.
ama benm bu rebklerde days in colours pikem var..battaniye olarakda çok hoş duruyor..ipler fazlasıyal yeter battaniyede yapcam
ben anlamadım ki sizin sorununuzu. yani sen istiyorsun ama vücudun mu istemiyor? o nasıl bişey yaw? şimdi suçu sabinin üstüne atmayalım NORA hanım :dilcikar:
şaka bir yana, bence geçici bir durumdur. ama zaten şunun şurasında 2 ay kadar süremiz var. iyi değerlendirelim bence. :asigim:
hırka yapcam inş.
norracım ayhh her türlüsünü küçük küçük deneyip karr vermek en iyisi galiba..renkler harika alırken bayıldım ama şimdi sıralamaya karar veremiyorum.iş işten geçtikdn sonra keşke demekde istemiyorum dogru sıralama için sanırım e güzeli her sıralamayı denek..
bu arada kardeş kardeş yatma konusunda hormonlarım kesnlıle altüst oldu benm..yani isteksizlik geldi sanki...ama bi kaç hafat cok be canım.valla aftabruya katılıyorum zaten surda kaç ayımız kaldıkı..
aaa kız ne hızlı yürümesi annesi kendine dikkat et bebek sıkışıyorselam kızlar hayırlı cumalar herkese ay ben dün çok büyük bir hata yaptım kızlar kızımı okuldan almaya giderken geç kaldım diye hızlı yürüdün solugu okulda aldım resmen ama eve gelnce bir kasık agrısı olduki sormayın sonra belime vurdu sanki dogum sancısı gib korkudan öldüm resmen belimin agrısı halen devam ediyor eşimdende bir sürü fırça yedim acalen neydi sanki nasıl hamile kaldıgını unutunmu diye haklıydıda birşey diyemedim.
herşyin hayırlısını istemek lazım canım.önce sağlıklı ve hayırlı olmaları sonra cinsiyet kaydirigubbakcemile5çarşamba dr gittigimde kızlar bir akrabamızın geliniyle karşılaştım kızını getirmiş oda dr ikinci çocugu var kızı onu kıskanıyor imiş yemek yemiyormuş kız gerçekten zayıftı neden kıskanıyor dedim ne duyayım kadının 2 çocugu erkekmiş ama özürlü dogmuş şimdi düşmesin diye çok ilgi gösteriyorlarmış bir ayagı aksıyor bir elide tutmuyormuş o an kendimden çok utandım neden derseniz erkek çocuk beklerken kız olacagını duyugumda üzülüp aglamıştım çok yanlış yaptıgımın farkındayım heran dua ediyorum saglıklı sıhatli dogsunda kızım olsun diye allah isyan etmiş gibi görüyorum kendimi allah herkese saglıklı evlatlar versin arkadaşlar.
lierac kullanıyorum ben memnunum.geçen eşim şöle bi yokladı cildin ne güzel ipek gibi dedi hamisiz diye kendimize bakmayı bırakmadıkya dedim.bu hafta sonu çatlak kremi almayı düşünüyorum bana bir isim önerirmisiniz?? çarşamba günü ebeye gittim bir ton fırça yedim:))) sadece bebe yağınla banyodan banyoya olurmu senin günde 2 kere sürmen lazım dedi..... mecbur artık alıcam bir krem....ama sizden isim istiyorum.....
ya bende bu günlerde acayip biz boğaz oldum :1no2:valla bende ogulma hamile iken pis bogazlıktan yiyordum ama yani hamileyim ohh ekmek elden su golden hesabı:)) ama bunda cidden deli gibi acıkıyorm ve aklıma yiycekler dusuyor. yazmiyim simdi birsezbe yemegi geçen takıldım yani hep yapılan bilindik birsey severdim ama bu kadar duskunlugum yoktu yaptım uç gun onu yedim:)))
ya dr sonra arkasını falan dondu milelt lafa tuttu bir uiki kuru pasta aldım ama secilmis en guzeller gitmisti napim :)
güzel haberlerle geleceksin canım merak etme.:teytey:kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere
kizlar ben size bisi sorucambiz bikac haftadir esimle birlikte olamiyoruz, bebis izin vermiyor, tum giris kapilarini kapatiyor bizde esimle uzun demeler sonrasi kardesceziiim deyip sariliyoruz birbirimizekaydirigubbakcemile3...bu boyle doguma kadar devam edermi acaba, esim zaten korkak, benim israrimla yaklasiyor bana, ama yinede bisi olamiyor-tatlicadiarzu-bebeisim beni babasindan kiskanip izin vermiyor heralde demmeye basladim...
ayni durumda olan varmi acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?