2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben geri geldim yawf bugün içim bi garip doğranları duydukca nasıl heycanlanıom bi doğursaydım diee şimdi evde tek başıma oturmaktansaa oğluşumla otururdum yaa ne güsel yaa:asigim:
Dimi cnm?? Bir an önce sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah..

Dimi cnm?? Bir an önce sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah..
ayy valla am böle bebeğine kavuşmayı düşünce insan doğum korkusu aklına gelmio yani benim doğum korkum olmuyor onu düşünce allahım hayırlıca kurtarsın hepimizi canım yaakaydirigubbakcemile5

kızlar ya hani gcnelerde yazmıştım ya turuncu asker yeşili kahve krem ve sarı ip aldı diye şimdi kombinasyon yapamıyorum yardım lutfenn.. sizce hangisi hada hoş.bu arada cinsiyetimizi bilmiorus henuz..sizin aklına gelen başka bir sıralama varsa yazın bana fikr verin...

ya yine küçük oldu ayhh .....NAZAN y aaa sende sonradan ögrendin bu büyük yükleme işini bana bi anlat ya lutfennnnnn

sarili olan cok daha hos, beyaz olani okdar begenmedim...bir de en son ne yapmaya karar vermistin...

sabah geldim baktım sadece 5-6 sayfa var okumam gereken e hadi geriden başalayım hızlıca okurum dedim. ama millet sabahın köründe üşüşmüş foruma. maaşallahınız var ben okudukça siz yazmışsınız. sinir bastı bi ara sonuncu sayfaya bir türlü gelemiyorum diye ama neyse ki bitirdim.

doğğruu bugün aşkı memnu vardıı ben izlemediğim için kurtlar sandım benim kociş kurtları izlediğindennn
-tatlicadiarzu-
ben dün gece yoktum forumda, ama dizi de izlemiyordum. dedim ya tek dizim "yaprak dökümü". foruma giremedim çünkü eşimle ISSIZ ADAM ı izledik. izlemeyi pek düşünmüyorduk ama aşk filmi modundaydık, e hadi o zaman dedik... çok beğenmedim ama fena da değildi.

ense kalınlığı 3,2 çıktı. trisomy 21 ultrason riski: 1/42 biokimya riski 1/114 çıktı.

Kızlar, bir ense kalınlığı lafı dönmüş.. Ense kalınlığının standardı nedir bilen var mı?..

11-14 haftalar arasında en fazla 3mm olması gerekiyor. ama eğer haftan yanlış hesaplanmışsa yanıltıcı bir test olabiliyor ZİNNUR. yani son güne bırakmakla bence hata etmişsin. eğer erken döllenmişsen bi de ikili test için geç bile kalmış olabilirsin. ensenin kalın çıkması bundan olabilir. yani aldatıcı bir risk olabilir 1/42. ki umarım da öyledir. ben de erken gitmiştim, 11+3 ken yaptırmıştım ikilimi. o yüzden bizim kızın da ensesi çok ince çıkmıştı. 0,76 - 0,95 arasındaydı hep. sadece bir kere 1,05 çıktı doktor da onu kaale aldı, diğerleri çok ince diye. yani belki ben de 2 hafta geç gitsen çok daha kalın çıkacaktı.
benim nacizhane tavsiyem; işin ehli bir doktora maniyosentez yaptırman. iyice araştır ve bence amniyosentez yaptır. üçlüyü de yaptır istersen. allah bebeğini sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın arkadaşım.

nazan hanımcım gelmislerr :)))

sen simdi geçmisi okumassın ama son birkaç safyaya bir goz at bak. dun gebe eğitimine gittim onu yazdım onu oku istersen :)

geçmişi de okudum şeker. yazdıklarını da.... çok sağol bizle de paylaşmışsın. ben de gelirim bir daha o seminerden olursa. benim evden yürüme mesafesi ne olsa....
yalnız senin doğum hikayeni daha sonra okuyacağım. hem ilkini hem de ikincisini. eminim ikisi arasında dağlar kadar anlatım farkı vardır. birinde resmen toymuşsun. (sakın sen de darkness gibi küsme de şimdi)

kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere

biliyor musun HELİN, benim hiç şüphem yok. oğluşunla hasret giderip gelip bize anlatacaksın. herşeyin yolunda olduğundan eminim.

NORRA, gözünaydın canım. aman allah bir daha ayırmasın onları. kendi evlerinde mutlu mesut yaşasınlar. sadece mutlu insan etrafına huzur verebilir. o yüzden onların iyi olması sizin işinize gelir.

ya yine küçük oldu ayhh .....NAZAN y aaa sende sonradan ögrendin bu büyük yükleme işini bana bi anlat ya lutfennnnnn

ben de öğrendim sayılmaz, baksana ben hep albümüme ekliyorum fotoları. ama resize dan 640*480 i seçip HOST IT diyecekmişsin. öyle anlatmışlardı da ben yine de yapamamıştım.

ama benm bu rebklerde days in colours pikem var..battaniye olarakda çok hoş duruyor..ipler fazlasıyal yeter battaniyede yapcam

ben çıkıyorum kızlar azcık uyuyup geliyorum bugün çok erkekn uyandım uykum geldi birazdanda uyanıp yürüyüşe çıkacağım yürüyüş normal dooğum için çok iimiş herkes önerdi bende bol bol yürüyorum hadi herkese mutlu günlera.s.

ben anlamadım ki sizin sorununuzu. yani sen istiyorsun ama vücudun mu istemiyor? o nasıl bişey yaw? şimdi suçu sabinin üstüne atmayalım NORA hanım :dilcikar:
şaka bir yana, bence geçici bir durumdur. ama zaten şunun şurasında 2 ay kadar süremiz var. iyi değerlendirelim bence. :asigim:

Dostlar cıkıyorum.. malum bugun bulusma var.. ondan once ıslerım var.. arada fırsat bulursam yıne gırerım.. herkesin göbüşlerinden birer makas aldımmm... :)))

hırka yapcam inş.

ıZMıR TAYFASI,
hadi bakalım size iyi buluşmalar. çok heyecanlı olmalısınız. bol bol foto ekleyin, ama lütfen göbekler fora olsun.
ıSTANBULLULAR, biz de yapacağız di mi?

valla bende anlamadim canim, ya vucut bilincaltinda bebege bisey olucak diye izin vermiyor, ya da bende bi problem var-tatlicadiarzu-biz kardes kardes yatiyoruz bikac haftadir...

kızlar bu dönem bebeğimizin beyin gelişiminin hızla ilerlediği dönemmiş...bol bol omega 3 içeren besinler yiyin....ıspanak, ceviz, balık,kuru fasulye, nohut, mısır, yeşil yapraklı sebzeler,..vs..

norracım ayhh her türlüsünü küçük küçük deneyip karr vermek en iyisi galiba..renkler harika alırken bayıldım ama şimdi sıralamaya karar veremiyorum.iş işten geçtikdn sonra keşke demekde istemiyorum dogru sıralama için sanırım e güzeli her sıralamayı denek..

bu arada kardeş kardeş yatma konusunda hormonlarım kesnlıle altüst oldu benm..yani isteksizlik geldi sanki...ama bi kaç hafat cok be canım.valla aftabruya katılıyorum zaten surda kaç ayımız kaldıkı..

pinky canim sanrirm sende benim gibi biraz mukemmeliyetcisin, en iyisi olsun istiyorsun hep, bu bende kararsizligi getirir cok..

ya valla istiyoz ama anlamadik, resmen yollar calisma nedeniyle kullanima kapali:)))kaydirigubbakcemile3psikolojik mi yoksa fizyolojik mi anlamadim, devam ederse doktora bi danisicam... esim hayatta senden cocuk falan cikamaz diyor, bu gidisle sezeryan olursun diyor...

aaa kız ne hızlı yürümesi annesi kendine dikkat et bebek sıkışıyor banada oldu geçendefisfisfiskaydirigubbakcemile3 neyse sen bari yapmayasakkelimeyat dinlen bende iş yaptım hiç dinlenmeden aynen bi sancı kafamçokkarıştı
herşyin hayırlısını istemek lazım canım.önce sağlıklı ve hayırlı olmaları sonra cinsiyet kaydirigubbakcemile5
lierac kullanıyorum ben memnunum.geçen eşim şöle bi yokladı cildin ne güzel ipek gibi dedi hamisiz diye kendimize bakmayı bırakmadıkya dedim.
bu arada size bir formül vereyim.mısır unu ve sütü karıştırın ayda bir mesela banyo çncesi bütün vücüdunuzu ovalayın pürüzsüz oluyor cilt doğal peling üstünede banyo sonrası kakao fındık buğday karışımı sürüyorsnuz ve bebek gibi bir vucutla geziyorsunuz kaydirigubbakcemile3.doğum çatlağınıda önler bu yöntem kaydirigubbakcemile5
ya bende bu günlerde acayip biz boğaz oldum :1no2:
kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere
güzel haberlerle geleceksin canım merak etme.:teytey:

ay geçen aynısı bizede oldu dediğin gibi kociş çekiniyor zaten ben yaklaşmazsam uzak duruyor canım benim.ama aynısı oldu beni gülme krizi tuttu eşimden de utandım ::rofloldelikafaduldenyaa bende anlamadım ama sonunda emellerimize ulaştık tabi şakkıdı:sm_cool:

ay ben aslında bu tür konuları konuşmam ama anlamdımkine :uhm:
bu arada toplantıya katılmayacağım sınıf annesinde detayları öğrenecğim ,hani bu kız toplantıya gidecekti diyen olursa:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…