2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tabikide canım ben ve bebegim daha önemli tabiki zaten evi varsın mok götürsün umurumda degil zaten evet dinlenicem tabi canım kızımı okul bırakayım bütün gün benim dana gibi yatarım ilgin için sagolasın canım a.s.

valla bende ogulma hamile iken pis bogazlıktan yiyordum ama yani hamileyim ohh ekmek elden su golden hesabı:)) ama bunda cidden deli gibi acıkıyorm ve aklıma yiycekler dusuyor. yazmiyim simdi birsezbe yemegi geçen takıldım yani hep yapılan bilindik birsey severdim ama bu kadar duskunlugum yoktu yaptım uç gun onu yedim:)))
ya dr sonra arkasını falan dondu milelt lafa tuttu bir uiki kuru pasta aldım ama secilmis en guzeller gitmisti napim :)

esrako canım dünde benim canım kurupasta çekti akşam kipadan alırım dedim ama kasık ve bel agrısından listemi tamaladım hemen gidelim dedim eşime böyleliklede pastayıda unuttum

helin sagol canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz ne güzel bebişini görüceksin benim çatlak dr um fazla incelemiyor neyse daha iyi şartları olan bir klinik buldum ordan birdaha alıcam randevu doya doya sıpamı görmek istiyorum

Hayırlı Cumalar Arkadaslar..

Başakım gecmiş olsun kuzum.. bir daha zaten yapmazsın emınım, Allaha emanet olun bebegınle.

Norracım.. yazdıklarını okudum.. hersey ınsana yakısıyor dıye bır tabır vardır, çok da severim bu lafı.

Esrakom.. paylaşımın için tesekkur ederım arkadasım, ellerine sağlık.

hoş geldin canım on gündür nerelerdeydin nasılsın iyisindir inşallah.
irem..
hoşgeldin canım...nerelerdeydin..iyisin dimi?
Teşekkür ederim kızlar iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok Taşınma telaşı vardı.. Ne kadar dikkat edersem edeyim yoruldum yine de biraz.. H.sonu bol bol dinlenmeyi planlıyorum hihoyyyt Salı günü de randevum var doktorumuzla.. Umarım bebişimi de yormamışımdır bu arada :Saruboceq: Geçmişi okumaya çalışıyorum ama zor oluyor iş yerinde.. Umarım herkes iyidir...

Canim aman dikkat et, bende bazen ayni hatayi yapiyorum benim biraz tezcanli bir yapim var, hic agir hareket edememe, bazen bizilere yetisecem diye kaptiriyorum kendimi, ama yavas yavas yapmak gerek herseyi...

sarmaşııkk bebeğin eşi ne demek aşağıda falan olan ne anlamadım ne cahilim yaa yoksa ikizmi seninki eşi felan deyince fisfisfis
esracim bebegin esi plesantasidir...hatta bebek dogduktan sonra esinide dogurttuk denir, bebegin 1/4u kadar falan yer kapliyor, az da degil...

10 günlük bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar.. a.s. Biriken 30 sayfam var, yavaştan başlayayım okumaya kafamçokkarıştı Umarım herkes iyidir..
Özledim sizi :asigim:

hosgeldin iremcim, niye giremedin 10 gundur..

saol başak
en önemlisi sağlıklı bebekler dünyaya getirmek.etrafımızda kötü olaylar gördükçe bunu daha iyi anlıyoruz.kız erkek hiç önemli değil canım.yeterki sağlıklı olsunlar

kizlar ben size bisi sorucam biz bikac haftadir esimle birlikte olamiyoruz, bebis izin vermiyor, tum giris kapilarini kapatiyor bizde esimle uzun demeler sonrasi kardesceziiim deyip sariliyoruz birbirimizekaydirigubbakcemile3...bu boyle doguma kadar devam edermi acaba, esim zaten korkak, benim israrimla yaklasiyor bana, ama yinede bisi olamiyor-tatlicadiarzu-bebeisim beni babasindan kiskanip izin vermiyor heralde demmeye basladim...
ayni durumda olan varmi acep???

Dostlar cıkıyorum.. malum bugun bulusma var.. ondan once ıslerım var.. arada fırsat bulursam yıne gırerım.. herkesin göbüşlerinden birer makas aldımmm... :)))

ben geri geldim yawf bugün içim bi garip doğranları duydukca nasıl heycanlanıom bi doğursaydım diee şimdi evde tek başıma oturmaktansaa oğluşumla otururdum yaa ne güsel yaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…