eee ilahi başak 35. daha ne ev işi yapacakmışsın ki. kuzum yemek yaparken ayakta kalmıyomusun sanki. çok önemli sanki yemek alla allah yani. şu an önemli olan sensin unutma arkadaşım. sen iyi, sağlıklı olcaksın ki bebeğinde iyi olsun. yemek olmasın, ev batsın ne önemi var. sen ilk önce kendine bak, hadi dinlen bence biraz
ay canim nasil dayandin yemeden..valla benim oglanda canim hicbirsey cekmedi..ama bu cadi kizda ne görsem yiyesim geliyor..yemesem sanki catlayacakmisim gibi..gece gündüz düsünüyorum..canim tabiki dikkat etmek lazim ama bir iki atistirmadanda birsey olmaz..sikma kendini..
sarmaşııkk bebeğin eşi ne demek aşağıda falan olan ne anlamadım ne cahilim yaa yoksa ikizmi seninki eşi felan deyince fisfisfis
kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere
hoş geldin canım on gündür nerelerdeydin nasılsın iyisindir inşallah.
Teşekkür ederim kızlar iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yokirem..
hoşgeldin canım...nerelerdeydin..iyisin dimi?
Canim aman dikkat et, bende bazen ayni hatayi yapiyorum benim biraz tezcanli bir yapim var, hic agir hareket edememe, bazen bizilere yetisecem diye kaptiriyorum kendimi, ama yavas yavas yapmak gerek herseyi...selam kızlar hayırlı cumalar herkese ay ben dün çok büyük bir hata yaptım kızlar kızımı okuldan almaya giderken geç kaldım diye hızlı yürüdün solugu okulda aldım resmen ama eve gelnce bir kasık agrısı olduki sormayın sonra belime vurdu sanki dogum sancısı gib korkudan öldüm resmen belimin agrısı halen devam ediyor eşimdende bir sürü fırça yedim acalen neydi sanki nasıl hamile kaldıgını unutunmu diye haklıydıda birşey diyemedim.
esracim bebegin esi plesantasidir...hatta bebek dogduktan sonra esinide dogurttuk denir, bebegin 1/4u kadar falan yer kapliyor, az da degil...sarmaşııkk bebeğin eşi ne demek aşağıda falan olan ne anlamadım ne cahilim yaa yoksa ikizmi seninki eşi felan deyince fisfisfis
10 günlük bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar.. a.s. Biriken 30 sayfam var, yavaştan başlayayım okumaya kafamçokkarıştı Umarım herkes iyidir..
Özledim sizi :asigim:
kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere
hosgeldin iremcim, niye giremedin 10 gundur..
Hoşbuldukk Evrimcim, Nurdancıım.. Taşınma telaşından giremedim, fırsatım olmadı maalesef hiç. Çok ösledim ama sizi :asigim:ırem selam arkadasım hoşgeldın..
Dostlar cıkıyorum.. malum bugun bulusma var.. ondan once ıslerım var.. arada fırsat bulursam yıne gırerım.. herkesin göbüşlerinden birer makas aldımmm... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?