yani ben şimdi 13 kasımda mı hamile kalmış oluyorum? bizim başka ihtimal yok zaten. korunuyorduk biz. 13 kasımda hamile kalmışsam mı ben 8+4 oluyorum? şunları bi öğrenemedim gitti.
tuana3434 canım iyi dileklerin için tşk ederim bizimkinin cinsine bakabildinmi acaba heyecanla bekliyorum da canım yaa
aftabru çok sevindim senin adına.benim dr.da kırmızı eti az beyaz eti fazla yememi sölemişti,özellikle balık ve ben nefret ediyorum.nasıl yiycem bilmiyorum.bir de ben sadece folic plus kullanıyorum.başka bi ilaç vermedi.sanırım anneye ve dr.a göre değişiyo.
biz kaç kişi olduk iyiki burası var bazı şeyler paylaşıldıkça güzelleşiyor ne güzel herkesin farklı hisleri farklı beklentileri var ama hepimizin tek bir ortak noktası var ( rabbim izin verirse ) anne olacağımız inş.
Benim zaten 1 düşüğüm olduğu için, bu sefer de ufak ufak lekelenmelerim olduğu için girmiyoruz ilşkiye. Ama sağlığın yerindeyse korkacak bir şey yok, ama şunu da unutma, meni, rahimde kasılmalara neden oluyormuş. Pek iyi bir şey değil yani bebiş için.
meni kasılmalarama neden oluyormus???CADIARZU hiç duymamıştım gerçi sorun yok benim acımdan gebeliğimi öğrendiğimizden beri eşimde bende korkudan ilişkiye giremiyoruz adam gibi söylemesi ayıp 2-3 kez anca olmustur:asigimndada içime bırakmasına izin vermedim klava:
canımk ac haftalık hamılesın dr hangı ılacı verdı
benim niye midem bulanmıyor folic acid kğ aldırır mı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?