hadı hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar dua edin bugün 12 de allah nasip ederse bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidiyorum.çok heyecanlıyım.
aa eger istiyorsan inşallah ikizdir bebeklerın hihoyyyt agustos annelerınde bı üşüz annesı var bıde ikiz annesı olsun.ya canım daha cok yenısın oyuzden yoktur belırtın ki aten herkezde mıde bulantısı olcak dıe bıse yok takılma sen ona.benım 5gün öncesıne kadar sadece kasığım agrıdı ve gögüslerım sızladı ara ara.ama 5 gun önce hafıf hafıf mıdem bulantım oldu.genelde hep aksam oluyodu ama ilk defa busabah kalvaltıyı yarıda kestım çünkü mıdem dönüyo süreklı.senınde hersey yolundadır zaten senınkıler ikiz galıba,bılıyolar ileri zamanlarda senın yorulcagını oyuzden şimdiden gözünü korkutmuyoarlar kaydirigubbakcemile3Selam Kızlar
Ben de bir aksilik olmazsa Ağustos ta doğum yapacağım . Pazartesi günü keseleri göreceğiz. Keseleri diyorum çünkü 12. günde değerim 340 çıktı ve doktor çogul gebelik ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.
Umarım ikizdir. ama kızlar, Ben şu an 5 hafta 4 günlük hamileyim (SAT a göre) . Ama tüp bebek transferim 8 in de yapıldı , yumurta toplama da 5 inde . Her neyse hesaplama SAT a göre yapıldığında 4 hafta 5 günlük hamileyim . Ama hiçbir belirtim yok göğüs şişliği ve ağrı dışında . Bulantım filan da yok .
Aslında panik olmamak lazım ama ne bileyim . Herşey duyulmuş, geleneksel şekilde olmayınca rahat edemiyor insan .
Hepinize Sevgilera.s.
günaydın kızlarrr. yeni gelenlere hoşgeldinizzz.inşallah 8 ay daha her şey yolunda gider :) çok var daha yaaa. ben daha doktora bile gitmedim yılbaşından sonra gitmeyi planlıorum burdan aldığım tavsiyelerle :) kızlar ya benim ne mide bulantım var ne de başka bir belirtim. göğüslerim ağrımasa anlamayacağım hamile olduğumu.çok hareket ettiğim an biraz dalgalanıyor midem ama genelde pineklediğim için hiç bir şey hissetmiyorum. sizin belirtiler ne şu sıralar. ben 5-3 üm.
kızlar dr a gittim kalp atışlarını duyamadım .dr dedi ki daha çok küçük 1 hafta sonra gel.kese büyümüştü sanki ama içi boş gibiydi.ya da ben mi evham yapıyom bilmiyorum offfff.
canım kac haftalıksın.eger cıddı bı sorun olsa doktorun mutlaka o ıhtımalıde söylerdı sana.ben gecen gun doktora gıttım 7+4 olmam lazımken ben daha 6+4tüm sadece keseyı gördük,doktor karsılastıgımız bı durum muhtemelen gec döllenme dedı.ama bana karından bakmak zorunda kaldı vajınal baksaydık belkı görürdük kalp atıslarını.sana da eger karından baktıysa cok normal kalp atısını görmemenız
kızlar. herkes nasıl beslendiğini yazabilir mi.çok önemli bir konu bu.birbirimize destek olalım yemek konusunda :) abur cubur yok pasta kek yok sadece ve sadece minikleri en iyi şekilde beslemek gerekiyor. fazla abur cubur şekerlemeler tatlılar bebekte şeker hastalığı gibi tansiyon gibi hastalıklara yol açabiliyormuş.
herkes nasıl beslendiğini yazabilir mi acaba. bir de şimdiden göbişimize yağ sürmeye başlamak gerekiyormuş ki nemi iyice benimsesinmiş. ben acı badem yağı kullanıyorum eczaneden aldım.
Ya kızlar, ben bir yerde fesleğenin hamilelikte zararlı olduğunu okudum. Fesleğen neyse de, ben nanesiz yapamam. Naneyle ilgili birşeyler okuyan oldu mu?
arkadaşlar 6 haftalık hamileyken ultrasona gireniniz var mı kese nasıl görünüyordu?lütfen yazın yoksa çatlayacam
canım,ben de fesleğeni yeni öğrendim,naneyi uzun zamandır biliyorum.tekrarlayan düşükleri olan bir arkadaşıma doktor naneyi yasaklamıştı,düşük riskini arttirıyormuş.
canım ben hem grip olmamak için hemde palesenta için c vitamının önemını cok okudum oyuzden hergun taze sıklımıs portakal la greyfurt veya lımonuda sıkıp karıstırıyorum kocaa bır bardak tüketiyorum.badem ceviz yiyorum şimdi kuru incir ve kuru üzümünde cok faydalı oldugunu okudum linki paylasıcam sizlerle.süt içmek istiyorum ama şimdilikj midem kabul etmıyor.zaten süt içimini 4.aydan sonra yapsakta olurmus.ama tercıhen hergun tüketılmesı lazımmıs.şu sıralr mıdem almıyor sütü ama yogurt yıyorum.bunun yanında balık yedım bı kac kere onuda pek yemek istemıyor canım ama arada aburcubur götütüyorum kendıme kızıyorum bazen am yınede abartmıyorum yerken.ben enıyısı linki paylasıyım ordan oku cak faydalı bılgılert varkızlar. herkes nasıl beslendiğini yazabilir mi.çok önemli bir konu bu.birbirimize destek olalım yemek konusunda :) abur cubur yok pasta kek yok sadece ve sadece minikleri en iyi şekilde beslemek gerekiyor. fazla abur cubur şekerlemeler tatlılar bebekte şeker hastalığı gibi tansiyon gibi hastalıklara yol açabiliyormuş.
herkes nasıl beslendiğini yazabilir mi acaba. bir de şimdiden göbişimize yağ sürmeye başlamak gerekiyormuş ki nemi iyice benimsesinmiş. ben acı badem yağı kullanıyorum eczaneden aldım.
canım,ben de fesleğeni yeni öğrendim,naneyi uzun zamandır biliyorum.tekrarlayan düşükleri olan bir arkadaşıma doktor naneyi yasaklamıştı,düşük riskini arttirıyormuş.
arkadaşlar 6 haftalık hamileyken ultrasona gireniniz var mı kese nasıl görünüyordu?lütfen yazın yoksa çatlayacam
sadece kese vardı... bebek ve kalp atısı yoktu... 8.haftada gel dedı dr.. takma kafanı.. rahat ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?