arkadaşlar birşey sorucaktım cevaplarsanız sevinirim.burda okudukarım trasverden önce dr rahim kalılığına bakıyomuş ne zaman bakılır ve nasıl bakılıyo.bana yapılmadı acaba ondanmı tutmadı.2. denememe başladım bilgilendirirseniz sevinirim böyle birşey varsa ben dr ne diyeyim tşk
slm arkdslar pc bozuldu gıremıodum dra gıttım 2tane bebısımız var cuma gunu kalp atıslarını dınlemeye gıdıces rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alırız dualarınızı esırgemeyın rabbım herkese bu duyguyu yasatsın dualarım sızınle.arkdslar crıone jel sızdede geri gelıomu toplanıp bılen arkdslar paylasırsa sevınırım kahvemsı gerı gelıo normalmı
serife nolur kendini üzme, en doğru en hayırlı zamanda olur inşallah.. biliyorum böyle söylemesi kolay diye düşüneceksin ama inan hep bebişlerimiz en hayırlı zamanda gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar, sağlıklı olsunlar diye dua ediyoruz ya, onlar da en doğru zamanda bizi daha fazla üzmeden gelecekler... kendine çok çok iyi bak.. ben de haziranda 2. denemeye başlayacağım belki de aynı zamanda hamile kalırız..
sefda nasılsın? tebrikler diye yazmıştım önceki sayfalara , birdaha tebrik edeyim.. napıyo bebişko?
eliiiiif nasılsın? sen beklerken biz hepimiz senin adına heyecanlandık, hayırlı haberlerini bekliyoruz...ne zaman test yapacaksın birdaha:) 12. günü beklemezsin sen gibime geldi de..
eşimi çok seviyorum şimdi onun yüzünde birazcık üzüntü görsem dayanamam o zaman yıkılırım asıl allahım ne olur yardım et bana
sedacım senin kaçıncı gün transfer olmuştu benim ikinci gün transfer oldu seninki 3. günse senin 9. gün benim 10. gün oluyo beni umutlandırdın biraz ama bakalım inşallah yarın herşey belli olcak
sedacım profilindeki resim çok güzel ne güzel yakışmışsınız
canım ben şuan gonal kullanıyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?