2009 anne adayları

arkadaşım ,
ultrason muayende doktor rahim kalınlığını ölçüyor, o muhtemelen bakmıştır ama sana söylememiştir, sen muayende sor ona. 7 mm den kalın olması isteniyor transfer yapılmadan evvel .ideali 9-10 mm demişti bana doktorum benim 8.8 falandı yapıldığında ama.

allah kucağına almayı nasip etsin canım analı babalı büyütsün

canım ben bugün 10. gün test yaptım ikinci çizgi yok moralim sıfır annem var ağlayamıyorumda kan testine kadar üzülme diyor ama olsaydı 10. gün çıkardı ne yapcam ben şimdi çok kötüyüm gözlerim doluyo ama korkudan ağlayamıyorum en çok eşim için üzülüyorum ne hevesle bekliyordu bi görseniz nasıl heycanlı nasıl söylerim şimdi

elifcim
allahın aşkına üzme kendini, benim 12. günüm bgün hiç test yapmadım meraktan ölüp ölüp dirilmeme rağmen. 2 arkadaşım var ikisi de idrar testi yaptırıp negatifi görüp 2-3 gün sonra kanda pozitifi gördüler. Allah aşkına üzme kendini , doktorum bana yapmayacağın tek şeyi söylüyorum , yasaklıyorum sana hatta o da STRES dedi. Senin tahmin edemeyeceğin kadar tutunmayı etkiliyor demişti. Lütfen kan testini bekle.
Ben saat 9 .3 da verdim kanı, 15.00 te sonuçları alıcam. Rabbim hepimizin umudunu sevincew dönüştürsün, sana da aynısı olsun inşallah. HAmile miyim değil miyim bilemiyorum ama ben olmasam bile rabbim size nasip etsin. Lütfen ağlama. Birbirimizi omuzlayacağız ki mraller artsın, sevinçler paylaşılsın. Lütfen bu kadar gerilme.

Elıfcım dur bakalım allahtan Ümıt kesılmez.hemen moral bozma canım dua edelım hep bırlıkte....

elimde değil gözümden yaşlar akıp gidiyor çeşmelerim açıldı bu saate kadar nasıl tuttum bilmiyorum kendim için değil eşim için çok üzülüyorum nasılda hevesliydi bişey olcak diye nasıl dikkat ediyordu bana prenses gibiydim

eşimi çok seviyorum şimdi onun yüzünde birazcık üzüntü görsem dayanamam o zaman yıkılırım asıl allahım ne olur yardım et bana

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar şuan 3.denemeyi düşünmüyorum hazırda hissetmiyorum kendimi kısmet ne zamansa o zaman olur die düşünüyorum ...

elifcim 10.gün idrar testi yapmışsın umut vermek karşı taraf için çıkan sonuç negatif olunca çok ağır bi darbe oluyor..ben ilk denememde 10.gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı..bu ikinci dememde 10-11.günlerde yaptım çıkmadı hee herkesin aynı olurmu bilemem ben hissetmiştim bişi olmıyacağını hatta sanada söylemiştim ama bi noktayı atlamamak lazım herkes aynı olacak die bi kaide yok mucizeler bizim için biliyorsun ki idrara hormon geç gidior ama kan testi verirsen kesin sonuç alırsın zaten sende bunu biliyorsun..Allah gönlüne göre versin canım.

diyorsun yaaa eşimi çok seviyorum o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı sen gibiyim bende kendimi düşündüğüm hiç yok hiç bi zamanda düşünmedim onu babasız bırakmak istemezdim ama 2005 ten beri gelen negatif olaylar bizim elimizde değildi.

eşimi çok seviyorum şimdi onun yüzünde birazcık üzüntü görsem dayanamam o zaman yıkılırım asıl allahım ne olur yardım et bana

elif canım kendını üzme ne olur arkadaşım biliyorsun bende 9. yaptım negatıftı ama 12. hamıleydım bak ne dıcem 7. güne kadar tutunma oluyormus belkı bebeğin geç tutunmuştur arkadaşım kendını üzmekı bebişin varsa ona bişiii olmasın yoksada allahın takdırı için rahat edıcekse kan testı yaptır cnm 10 gunu bişiiler varsa değerın azda olsa yükselmiştir dualarım senınle cnm sana umıt vermek ıstemıyorum ama içime hamılesın gibi doğuyor

canım benim benimde o kadar içime doğuyorduki hamile gibi hissediyordum öylede davranıyordum ama ne yapayım elimde değil yıkıldım yarın kan testi yapcaz bakalım ne olcak hastaneyi aradım musait değiller 5 gibi ararız dediler çağırmazsa başka hastaneye gitcem bakalım ne olcak

sedacım senin kaçıncı gün transfer olmuştu benim ikinci gün transfer oldu seninki 3. günse senin 9. gün benim 10. gün oluyo beni umutlandırdın biraz ama bakalım inşallah yarın herşey belli olcak

sedacım profilindeki resim çok güzel ne güzel yakışmışsınız

sedacım senin kaçıncı gün transfer olmuştu benim ikinci gün transfer oldu seninki 3. günse senin 9. gün benim 10. gün oluyo beni umutlandırdın biraz ama bakalım inşallah yarın herşey belli olcak

canım benım 3. gun donduruldu ve 5. gün transfer yapıldı

elıfcım uzulme canım benımde 2.cı gun transfer edıldı 10cu gun ıdrar testı yaptım hıc bır sey yok aglamaktan ölecektım ama kan testı yaptım 120 cıktı bence kanda baktır ve degerlerımde cok gec arttı yavas arttı bebek son anda tutunmus dedı dr benım ıkıncı cızgı ıdrarda regl gunum gectı 4 5 gun öle cıktı oda sılık sakın uzulme bebıslerını uzme dualarımız senınle sakın uzulmekı hayırlı haberler alasın ben ınanıyorum hamıle olduguna :)

kızlar selam,
ben bu aralar kendimi ev işi sosyal hayat vs.ye adadım pek giremiyorum...bahar da geldi dışarılara da atıyorum kendimi...kafayı boşaltmam lazım...
sefda canım tebrik ediyorum seni...Allah tamamına erdirsin...
elifcim kızacağım ama sana ....niye acele edip stres yapıyosun hayatım, inşallah hamişsindir...stres yapma inşallah eşine güzel haberler vereceksin üzme kendini daha erkenden...

Eliif canım dur ya daha kan tahlili var hemen yılma be vede zaten yoksada yılmak yoktu hani hani daha güçlü devam etcektik her sferinde biraz yaklaşcaktık belkide kendiliğinden gelir ALLAH VERDİMİ O DOKTOR LARIN PEŞİNDEN SÜRÜNMEYİZ BELKİDE HAYIRLISI DE GÜSELİM SAKIN İSYAN ETME VAKTİ ZAMANI DENEN ŞEYE İNAN CANIM BENİM :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…