canım biz haziranda başlıyoruz ben öylesine bekleme listesine yazdım kendimi ama incir kürü yapıyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur
canım çok teşekkür ederim
sanıyorum ki benim kısa protekol olacak yaşım ilerlediği için selman bey önce lekelerim gelince geleceksin hap vereceğim dedi sonrasında iğnelere başlayacağız dedi ben geçen sene kendiliğinden hamile kalmıştım yaşımda 39 yani artık en kısa zamanda yaptırmam gerekli
her aşamada selman bey yanımızda oluyor mu ? sperm burda mı veriliyor başka yere mi yönlendiriyorlar ? bide transfer den sonra nelere dikkat etmek gerekir ? bazıları çok zor diyor sence korkmalımıyım bide benden çok fazla yumurta toplayamayacak gibi geliyor en fazla 3 - 4 tane dedi sence şansım ne olur ? ay o kadar çok şey sormam lazım ki sseni boğduğumu biliyorum kusura bakma canım
görüşmek üzre
he bide belirtin oldumu senin ?
elifcim bu incir kürünü bana tarif edermisin canım bide ne işe yarıyo :uhm:
canım biz haziranda başlıyoruz ben öylesine bekleme listesine yazdım kendimi ama incir kürü yapıyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur
artık haziran listesinde halay çekeriz inşallaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?