2009 anne adayları

canım biz haziranda başlıyoruz ben öylesine bekleme listesine yazdım kendimi ama incir kürü yapıyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur

elifcim bu incir kürünü bana tarif edermisin canım bide ne işe yarıyo :uhm:

öncelıkle buradan hamıle olan arkdaslarımı tekrar tebrık etmek istedım bugün hastaneye gittik evlatlarımın kalp atışlarını duydum çok şükür 6+3günlükmüşüm evvlatlarımın biri 66mm diğeri 46mm olmuş.çok güzel bi duygu arkdaslar allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah biran önce hepınıze tatırır bu duyguyu.birde bugün kan tahlılı istedıler 5 tüp kan aldılar sonuçları yarın alacakmışız sonrasında 3lü 2 li testler yapılacakmış 12 mayıstada tekrar kontrol var ense kalınlığı ölçülecekmiş bebişlerımın inşallah gayet sağlıklı ilerlerler ve bi an önce kucagıma alırım evlatlarımı

canım öncelikle soru sormaktan hiç çekinme.ben memnun olurum.bende senin aşamalarından geçtim.bende bir dal bulsamda tutunsam.hepimiz burada birbirimize tutunuyoruz.çünkü birtek biz anlarız yaşadıklarımızı.canım öncelikle KORKMA.inan herşey geçiyor.
selman bey olmasa bile aysun hanım mutlaka var.herşey hastanede oluyor.dışarıda yapılmaz. ayrıca ilaçlarıda gülten hanımdan al daha ucuza geliyor.canım trasferden sonra 24 yatmak gerek. ayrıca iş felan yapma biryerlere uzanma...kalbini ferah tut. kk dE MEHAY adlı üye tek bir yumurta ile hamile kaldı dahada var ama aklıma ilk gelen isim..transferden sonra olan belirtiler kişiden kişiye değişiyor.yani adet olacakmış gibi hissediyorsun.kafaya takma. ferah ol.:dance:aklına geldikçe yaz canım... hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5

medico arkadasım nasılsın nasıl gidiyo hamılelık bebişlerın bellı oldu mu canım tek mi çift mi senın :)

elifcim bu incir kürünü bana tarif edermisin canım bide ne işe yarıyo :uhm:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

penses çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin ben de ikiz olur diye bekliyordum ama tekmiş herhalde benim için hayırlısı buymuş hamilelik iyi gidiyor sadece öğleden sonraları hafif bulantılarım oluyor ve cildim aşırı derecede sivilcelendi benim kontrolüm 28 nisanda inşallah bebek bekleyen herkes yavrularını sağlıklı bir şekilde kucaklarına alır.

canım biz haziranda başlıyoruz ben öylesine bekleme listesine yazdım kendimi ama incir kürü yapıyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur

anladım canım hayırlısı olsun. bizim de en erken haziran oluyo. ama belki ben biraz daha geciktiririm. çünkü hem psikolojik olarak yıkıldım hem de çok yoruldum. hala toparlanamadım. umarım senin de benim de tüm isteyenlerin de yüzü güler....

ben de haziranda başlayacağım, ya incir kürü hamilesi olacağız ya da bu sefer hamile olacağız inşallah, ama ben şimdiden düşünmemeye çalışsam da embriyolar nasıl olacak, kaç yumurta olacak diye korkmaya başladım.. buarada sormuştum ama kimse cevap vermemiş kırmızı ginseng'e bakan oldu mu? sperm kalitesini artırıyormuş.. herhalde eninde sonunda süper yumurtalarımız ve spermlerimiz olacak kızlardelikafadulden

Multi aslında bizim en son teşhis sebebi bilinemeyen infertilite, ama aslına bakarsan çok çok ayrıntılı incelemeler yapılmadı, başta eşimde spermde şekil bozukluğu vardı, şimdiki tahlillerde çıkmadı, rahim filmi falan da çekilmedi, ama doktor yapılan tahliller sonucu sebepsiz infertilite dedi, ama ben kür uygulamalarına devam edeceğim, belki birşeyler düzelir diye.. kırmızı ginseng'de sperm artırıyormuş, tabii keçi boynuzuna devam.. incire de...

dedim ya bizim sayfayı şenlendirecek haberler lazım bize, sanırım mayısta, haziranda halaylara başlayacağız, şimdilik herkes yeni tedavisi için beklemede, kimseler yok?:)

evet ya bi sessizlik çoktu benim daha çok girmek istemiyorum çünkü burda tanışıp çok içten sevdiğim arkadaşların birer birer bebişlerini kaybetmeleri çok üzüyo beni o yüzden girmiyorum ama mayıta tedavi hazırlıkları derken yine başlarız az kaldı

bide incir kürü yapıyom adetin 17. günü daha yumurtlama akıntısı olmadı bende bunu taktım şimdi incir kürü kullananlar kaçıncı günü akıntınız yoğunlaştı

incir küründe benim de akıntım olmadan adet oldum, ilginç oldu , bu akıntı meselesine çok dikkat etmemiştim , ama doğru akıntım olmadan direk adet oldum..

bende de akıntı yok sadece sarı bişi geldi o kadar bende bekliyorum adeti bi değişiklik olcakmı bakalım son 2 günüm ondan sonra 7 gün aram var ..sonra yine devam küre.

allah allah nasıl oluyo yumurta çatladığında renksiz yapışkan akıntı gelmeli o gelmeyince nasıl hamiş kalcaz neyse belkide geç çatlıyodur

Size ve diğer arkadaşlara bir önerim de yumurta çatlama günlerinizi tespit edin ve ogünlerde ilişkiye girmeye özen gösterin. Nasıl test edeceğiz diye sorarsanız, basit bir yöntem söyleyeceğim. Adetinizin ilk gününden itibaren sayın, 12, 13, 14, 15, 16. günlerde işaret parmağınızı vajina sıvısına sürün. Sonra sıvı bulaşmış parmağınızı baş parmağınızla birleştirin. Biraz bastırın. Sonra yavaşça parmaklarınızı aralayın. Sıvı iki parmağınız arasında sakız gibi uzuyorsa o gün doğru gündür. Yok, uzamıyor da, su gibi hemen ayrılıyorsa büyük olasılıkla yumurtanız çatlamamıştır. Sonraki günlerde denemeye devam edin. Umarım faydası olur, sevgiler...

bi arkadaş yazmış böle bende onun için dikkat ediyordum yumurtlama gününü kaçırmayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…