Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki nerdeyse 1 aya yakındır ağız ,burun,göz,kulak,saç,el ,ayak hepsini gösteriyor ,tut deyince tutuyor.hatta babanınkini veya benimkini tut deyincede ayırabiliyor.gözlüklerimizi alıp kendine veya köpeğine tavşanına falan takıyor.biz ona mama yedirirken o da bize eliyle verirmiş gibi yapıyor.oyuncaklarına mama verirmiş gibi yapıyor bazen.ağızlarına kaşığı sokmaya çalışıyor :)saati görünce parmağını sağa sola sallayıp tiktak yapıyor.ben ona herşeyi şarkıyla veya oyunla öğretiyorum.erken demeyin çünkü eğer üstüne düşerseniz zekaları hepimi şaşırtacak seviyede bence bebişlerin.ee nede olsa son modeller :)))mini mini bir kuşu öğrettik.ellerim bak boş kaldı derken ellerini açıyo ve bak diyor.şarkı bitincede alkışlıyor.hatta tv de bile bi şarkı duysa alkışlıyor tempo tutuyor ve parmaklarını şıklatmaya çalışıyor.sonra bitincede alkışlıyor.geçen gün sınıfa götürdüm eski öğrencilerimin arasına onlara alkış yaptırdı :)))(maşallah deyin)