- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
evlilik yıldönümünüz kutlu oolsun canım.nice senelere inşaallah.herkeze iyi pazarlar kızım babannesiyle dedesiyle botanik parkta geldiler aldılar oraya götürüceklerdi bizde kocamla pazar keyfi yapıyoruss yarın evlenme yıl dönümümüzbugünden kutlayalım dedik 3 yıl oldu bilee :))
30 yıl beraber olsak yine doymuyor insan sevdiğine :))
süper canım havalarda düzelince bende hep alışveriş yapmak isterim.neler aldın bizde görelim olmazmı.eminim ecrinyağmura çoooook yakışmıştır.Allah esirgesinherkese merhaba yoğun bir hafta sonu geçirdik misafirimiz vardı biraz gezdik birazda kızım ecrin yağmura alışveriş yaptık çok güzel şeyler vardı zaradan ve mothercare den çok güzel şortlar tişörtler pantolan aldık yani yaz sezonunu açtık. kızımada giydirdim maşallah hepside çok yakıştı kızımda süslenmeyi seviyor kıyafetleri denerken hiç sıkılmadı üstüne birde aynada kendine baktı :) bugün biraz yorgunum kızlar birazda halsizim çokyoruldum galiba :))) birde saçlarımı kestirdim uzundu ,bayağı bir kısaldı boyattım ama röfle rengini istediğim gibi (eski rengini:) tutturamadı birazda buna canım sıkıldı neyse idare etcez bakalım bizden bukadar birazdan kızımı uyutmaya çalışacağım tekrar yazarım hepinizi ve kuzularınızı kızımla beraber öpüyoruz
canım çok teşekkür ederiz daha iyileri sizlerin olsun inşallah.iyi günlerde giysin cicilerini küçük hanım
bizde sizi öptük canım
evlilik yıldönümünüz kutlu oolsun canım.nice senelere inşaallah.
süper canım havalarda düzelince bende hep alışveriş yapmak isterim.neler aldın bizde görelim olmazmı.eminim ecrinyağmura çoooook yakışmıştır.Allah esirgesin
merhaba herkese.kuzumu uyuttum birazdan yemek yapacağım????????????şu yanardağı patlamasından dolayı buradada külleri yağmurla zararlı etki yapacak deniyor.ben kızımı hergün babaannesine götürüyorum bu durum canımı sıkıyor.CADIARZU
iyi aksamlar kızlar, benim fikrim geldi :) anneler gunu cekilisi yapalım mı? hem bebislere hem annelere birer hediye alalım yollayalım birbirimize bursalli anneler olarak.
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Nagişim güle güle giysin eymen paşa cicilerini :)
doğumgünümüz yaklaşıyor ne yapsam diye düşünüyorum
pastanın yanına çeşit olarak
evin süsü olarak , tabaklarım yeterde bardağı kağıt alayım diyorum
doğumgünü deneyimli anneler neler yaptınız ?
biraz anlatırmısınız bana
biraz anlatırmısınız bana
biraz anlatırmısınız bana[/QUO
canım bizim doğum günümüzde çok güzeldi herşey istediğim gibi oldu umarım sizinkide öyle olur .doğum günü pastamızı nilüferde gazi caddesinde cakelounge da yaptırdık 1 şeklinde ve çok güzeldi lezzetide görüntüsüde. ayrıca saolsun kayınvalidemde vardı oda çok yardım etti içli köfte .zeytinyağlı yaprak sarması ve lahana sarması patates salatası, kurutulmuş salatalık patlıcan biber den zeytinyağlı dolmalar peynirli poğaca susamlı simit papatya kurabiye yaptık aklıma gelenler bunlar unutmadan papatya kurabiye çok güzeldi süslemesine bayıldılar kurabiyeleri papatya şeklinde yaptım çubuk şişlere taktım bunları küçük poşetlere koyup pembe kurdaleyle bağladım üzerinede nazar boncuğu yapıştırdım istersen sana resimlerini gösteririm canım. bardak olarak bencede kağıt kullanma cam bardak daha güzel duruyor tabak olarakta ben porselen kullandım. evimizi ,odanın kapısını balonlarla süslerle süsledik gelen misafirlere vermek üzere tek sayfa takvim yaptım üzerine kızımın resimlerini koydum, netten küçük çalar saat ler aldık nikah şekeri gibi süslettik üstüne ecrin yağmur 1 yaşında yazdırdık, ecrinin resimlerinden oluşan buzdolabı magnetleri yaptım bunların hepsini gelenlere hediye ettik ayrıca harika bir slayt hazırladım hamileliğimden ecrinin 1 yaşına kadar olan resimleri koyduk mısafırlere izlettik. slayttaki müziklerimizde çok güzeldi. ayyy yazarken bile yoruldum valla düşünki bunları hazırlarken nasıl yoruldum :)) şaka bir yana çok zevkle hevesle yaptım Allahım kızımı bize nasip ettiki yaptıklarım az bile gelir. umarım sizin içinde herşey mükemmel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?