2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

evlilik yıldönümünüz kutlu oolsun canım.nice senelere inşaallah.

süper canım havalarda düzelince bende hep alışveriş yapmak isterim.neler aldın bizde görelim olmazmı.eminim ecrinyağmura çoooook yakışmıştır.Allah esirgesin

merhaba herkese.kuzumu uyuttum birazdan yemek yapacağım????????????şu yanardağı patlamasından dolayı buradada külleri yağmurla zararlı etki yapacak deniyor.ben kızımı hergün babaannesine götürüyorum bu durum canımı sıkıyor.CADIARZU

iyi günlerde giysin cicilerini küçük hanım
bizde sizi öptük canım
canım çok teşekkür ederiz daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

zeynepcim saol canım kıyafetleri sizlere göstermek isterim ama ben resim yüklemeyi beceremiyorum daha önce denemiştim olmamıştı resim yükleme sitelerinde sorunda vardı herneyse bana anlatırsanız memnuniyetle yüklerim.Canım valla Allaha emanetiz şu hayatta bize zararı dokuna okadar çok şey varki hangisinden nekadar ve nasıl korunacağız ? umarım zarar görmeyiz Allah hepimizi korusun esirgesin canım

slm bende çarşıya çıktım oğluşa çıt çıtlı badi aldım büyüdüde gelmiyo badileri hihoyyyt
yazlık çok güzel kıyafetler vardı almadım artık önceden kıyafet almıcam boyumun ölçüsünü aldım ben giydirene kadar çocuk büyüyo

iyi aksamlar kızlar, benim fikrim geldi :) anneler gunu cekilisi yapalım mı? hem bebislere hem annelere birer hediye alalım yollayalım birbirimize bursalli anneler olarak.

bu konuda ne dusunuyorsunuz?

iyi aksamlar kızlar, benim fikrim geldi :) anneler gunu cekilisi yapalım mı? hem bebislere hem annelere birer hediye alalım yollayalım birbirimize bursalli anneler olarak.

bu konuda ne dusunuyorsunuz?

bana uyar ama göndermek yerine buluştuğumuzda falan versek yani aynı şehirde kargoyla falanmı uğraşıcaz :uhm:
ama ben açığım yeni fikirlere yada direk gün yapalım :tomato::tomato:

benim oğluşta öyle giyinirken ağlıyor
ateşli delikanlı bunlar :))
iyiyim çalışıyorum karışık biraz işler gerginim biraz
az kaldı ama bu hafta perşembede evdeyim

doğumgünümüz yaklaşıyor ne yapsam diye düşünüyorum
pastanın yanına çeşit olarak
evin süsü olarak , tabaklarım yeterde bardağı kağıt alayım diyorum
doğumgünü deneyimli anneler neler yaptınız ?
biraz anlatırmısınız bana

merhaba canım şimdi sende nasıl heyecan vardır.bence kesinlikle kağıt alma çok basit kaçar ilk doğum gününüz çünkü
biz pembe 1 numaralı pasta yaptırdık yanına tavuklu börek poğaça mercimek köftesi kurabiye pastaland var cumhuriyet caddesinde ordanda pembe gıda boyası aldık ayrı pembeli şekilli kurabiye de yaptım süperdi evin heryerini süsledik balonlarla mumlarımızı üflediğimizde üstümüzden karlar yağdı en güzeli oydu kar spreyi mutlaka alın :)
sütüdyoda fotoraf çektirdik
en güzel andı kızımın doğum günü allahım onu bize verdi ya ne yapsam az kızıma

evler yakın şekerim gel benim bardakları götür kaydirigubbakcemile5
valla deneyimim yok ama çok özel olsun istiyorum şimdiden hayali bile hoş geliyo

Nagihan sağol canım düşünmen yeter,
Biz senle daha öncede tanışabiliriz komşu sayılırız, hafta sonu hava güzel olursa bebişleri gezdirelim istersen parkta ne dersin
Sedacım çok sağol fikirler için , kar spreyi nasıl canım merak ettim şimdi bir araştırayım
pastayı bende 1 şeklinde istiyorum, dayımız yaptırcak hediye :)

kar spreyi her yerde satılıyo istersen nerden aldığımı yazarım böyle deodorant gibi çalkalıyosun siz mumlarını üfletirken üstünüze karlar yağıyo ve mis gibi bi koku kaplıyor bulunduğunuz yeri

tamam canım bulamassam sorarım çok sağol
biz mum üflerken birinin sıkması lazım spreyi değilmi :)
birde 1 yazılı balonlardan alıcam bütün evi doldurcam
22 mayıs doğumgünümüz bekleriz teyzoşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…