2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar yarın eşim gece geç gelcekmiş, yalnızım yani, müsaitseniz yarın akşam buyrun gelin bana
12yi geçti tabi artık bu akşam
neyse sabah ararım sizi
arzuyla konuştuk doğumu pazartesi günüymüş selam söyledi size

günaydın cnm epeydir kayınvalidemlere inmiyorum akşamlarıda çocuğu alıp çıkıyorum eşime dedim dün bu ara çok ihmal ettik akşam yemeğimizi alıp oraya inelim diye onun için bişey diyemiyorum ama hülya da gelirse gelmek için zorlarım haberleşelim

emelcim çok mu cadıyız bılmıyorum ama çarşamba gunlerı bızde kayınvalıdemın oradan süt alıyoruz . ne kadar zorlasam da erken kaçamam canım ya zaten ablamda var artık hiç bırakmazlar gıbıb bırsey (((

cnm hava muhalefeti nedeniyle iptal oldu zaten
bu arada arzu hangi hastanede olacak pazartesi bilgisi olan varsa beni haberdar etsin :44:

hülyacım kayrayla süt almaya çıktık beş dakikalık yolda küçücüğümün burnu kıpkırmızı oldu çok soğuk diye aramadım hiç
güzel bir havada görüşürüz artık
arzu jimerde doğum yapçakmış, pazar pepe geliyormuş carfura oraya gidelim diyoruz pazar günü olsaydı doğumu uğrardım
bellide olmaz ağrıları başlamış, en geç pazartesi demiş doktor

kızımm aklınımı yedin girilirmi o kalabalığa linç olursanız yardım isteyin gelelim

merhaba canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum. çooook uzun ve yorucu bir maratonun sonuna geldim. hamilelik dersane ecrin ev iş derken inanın aşırı yoğun ve yorucu günler geçirdim. bu dönemde sohbetlerinize katılamadım ama hep aklımdaydınız. hepinizi ayrı ayrı çok özledim arada telefon görüşmeleriyle sesinizi duymak desteğinizi hissetmek güzeldi . canım arkadaşlarım Allah kısmet ederse pazartesi jimerde doğum yapacağım. sabah 9 gibi hastanede olacağım Allah kısmet ederse 11 gibi falan doğuma alırlar beni :)) canlarım hepinize arkadaşlığınz dualarınız ve desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. hakkınızı helal edin dualarınızı esirgemeyin hayırlısıyla şu doğumu atlatıp ceylin sena ' mı kucağıma alayım. hepinizi ve kuzucuklarınızı ayrı ayrı öpüyorum iyiki varsınız canlarım

Helal olsun canım ne hakkımız olacak, sende helal et,
ceylin sena çok güzel bir isim ayrıca Allahım problemsiz ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin inşallah

arzucum helal olsun sende helal et Allah hayırlısı ile kurtarsın minik kızımızın ismide pek güzelmiş
pazartesi bir aksilik olmazsa hastaneye 5 dk olsa uğrayabilirim inş arayamadım seni hiç az buçuk tahmin edersin yoğunluğumu benim sakin olduğum saatlerde de senin derste olma durumunu falan düşünüp aramadım öpüyorum

Helal olsun canım ne hakkımız olacak, sende helal et,
ceylin sena çok güzel bir isim ayrıca Allahım problemsiz ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin inşallah

emelcim ve nagihancım dualarınız için sağolun canlarım benimde eğer varsa hakkım helal olsun hepinize. tekrar nete girermiyim bilmiyorum eğer nete giremezsem emelcim nagihancım zeynepcim hülyacım hepinizi tek tek öpüyorum

merhaba kızlarrrrrrrr.hepinizi kocaman öpüyoruz
biz çok şükür bu hafta iyiyiz.geçen 2 hafta çooook hastaydık ateşimiz 40 dereceyi buldu acillere taşındık hatta son hafta raporluydum okula gidemedim.2 haftada anca atlattık en büyük servet sağlık gerçekten.
haberiniz vardır arzu çok şükür ceylin senayı dünyaya getirdii.çok şükür ikiside iyiler3.480kg 51 cm prenses maşalllah.ablası gibi çok güzel.ecrin ablası sakindi kardeşini seviyordu ama evde daha iyi anlaşılır.Allah yardımcıları olsun hülyacım sen tecrübelisin bu konuda zor bir dönem insan daha çok büyüğü düşünür heralde arzuda bu konuda tedirgindi.
nagihancım,emelcim,hülyacım inş hepiniz çoooooooooook iyisinizdir paşalarla beraber havalar çoooooooooook soğuk aman dikkat.geçmişi henüz okuyamadım daha sonra inceleyeceğim.hepinizi öpüyoruz

Zeynepçim çok geçmiş olsun ecrin prensese, havalar çok fena tam hastalık havası
ceylin senada hoşgelmiş sefa gelmiş, konuştuk arzuyla, inşallah görmeye gideriz bir gün, gidemedim hastaneye
hülya nagihan sizde iyisinizdir inşallah kızlar
görüşemiyoruz kardan kaldık :)

bız d hastayız benımkıler de çok kotu hamza kutayın da ateşi vardı ama benım canıma okuyan o olmadı koçişimde hasta (((
bu adam hasta olunca evden kaçasın gelıyor valla ya
çocukla mı uğraşayım onunla mı bılmıyorum
ceylın senamız da gelmış hoşgeldın prensesler üç oldu artık
arayamadım arzuyu ekndı telaşemden gerçi pazar konuştuk ama
tecrube mı bılmıyorum zeynep ama benımkı kıyamamaktı
oğlum mınıkken abı olmuştu onada sormamıştık
zaten kuçuk bırsey anlamıyor dıye bırakıyordum kenara sonra zamanla oda alışmıştı evde bırısı olmasına inşallah benımkıler gıbı ıyı anlaşırlar
yüzleri hep biribirlerine donsun prenslerının
ay kutay bıran önce ıyıleşsede koklamaya gıtsem senayı
kızmayın ama özledım bebek kokusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…