- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.801
kızlar yarın eşim gece geç gelcekmiş, yalnızım yani, müsaitseniz yarın akşam buyrun gelin bana
12yi geçti tabi artık bu akşam
neyse sabah ararım sizi
arzuyla konuştuk doğumu pazartesi günüymüş selam söyledi size
emelcim çok mu cadıyız bılmıyorum ama çarşamba gunlerı bızde kayınvalıdemın oradan süt alıyoruz . ne kadar zorlasam da erken kaçamam canım ya zaten ablamda var artık hiç bırakmazlar gıbıb bırsey(((
hülyacım kayrayla süt almaya çıktık beş dakikalık yolda küçücüğümün burnu kıpkırmızı oldu çok soğuk diye aramadım hiç
güzel bir havada görüşürüz artık
arzu jimerde doğum yapçakmış, pazar pepe geliyormuş carfura oraya gidelim diyoruz pazar günü olsaydı doğumu uğrardım
bellide olmaz ağrıları başlamış, en geç pazartesi demiş doktor
merhaba canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum. çooook uzun ve yorucu bir maratonun sonuna geldim. hamilelik dersane ecrin ev iş derken inanın aşırı yoğun ve yorucu günler geçirdim. bu dönemde sohbetlerinize katılamadım ama hep aklımdaydınız. hepinizi ayrı ayrı çok özledim arada telefon görüşmeleriyle sesinizi duymak desteğinizi hissetmek güzeldi . canım arkadaşlarım Allah kısmet ederse pazartesi jimerde doğum yapacağım. sabah 9 gibi hastanede olacağım Allah kısmet ederse 11 gibi falan doğuma alırlar beni :)) canlarım hepinize arkadaşlığınz dualarınız ve desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. hakkınızı helal edin dualarınızı esirgemeyin hayırlısıyla şu doğumu atlatıp ceylin sena ' mı kucağıma alayım. hepinizi ve kuzucuklarınızı ayrı ayrı öpüyorum iyiki varsınız canlarım
Helal olsun canım ne hakkımız olacak, sende helal et,
ceylin sena çok güzel bir isim ayrıca Allahım problemsiz ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin inşallah
arzucum helal olsun sende helal et Allah hayırlısı ile kurtarsın minik kızımızın ismide pek güzelmiş
pazartesi bir aksilik olmazsa hastaneye 5 dk olsa uğrayabilirim inş arayamadım seni hiç az buçuk tahmin edersin yoğunluğumu benim sakin olduğum saatlerde de senin derste olma durumunu falan düşünüp aramadım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?