2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

iyi pazarlar herkese
şansımıza hava kötü bi pazarımız var onda da hava kötü olunca canım sıkılıyor

herkese iyi pazarlar evet hava kötü gibi bizde bu pazar evdeyiz.ütü yapacağım birazdan hiç sevmiyorum ya ben ütü yapmayı.herkes iyidir inşallah.öpüldünüzzemuszemus

herkeze iyi pazarlar kızım babannesiyle dedesiyle botanik parkta geldiler aldılar oraya götürüceklerdi bizde kocamla pazar keyfi yapıyoruss yarın evlenme yıl dönümümüzbugünden kutlayalım dedik 3 yıl oldu bilee :))
30 yıl beraber olsak yine doymuyor insan sevdiğine :))

cnm şimdiden kutluyorum
bütün sevdiklerinizle mutlu huzurlu uzunnnnnn seneler geçirmeniz dileğiyle

öğleden sonra hava açtı çarşı pazar işleri biraz da keremi gezdirdik bi arkadaşa kahve içmeye uğradık eve geldim ütü vs. yarın sabah yine işşş
şeker bende sevmiom ütüyü ama mecbur olmadan da olmuo
seda evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun yıllara ağız tadınız bozulmasın hiç..

Hafta sonu misafirim vardı çok yoğun geçti bu yüzden buraya yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir sedacım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun umarım hep mutlu olursunuz inşallah

aminn allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın
teşekkür ederim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün hava bozuktu ve evde de bi yığın iş vardı mecburen onlarla ilgilendim ve oğlumu dışarı çıkaramadım offff cuma günü tatil ii olursa hava gezicez fellik fellik inş...

günaydın kızlar..biraz yavaşlamış topic ( bende bi kaç gündür giremyrm..hafta sonu eşim evde olunca zaten pek canım girmek istemiyo biraz da ondan..gününüz aydın bereketli olsun..kuzularınızda sağlıklı olsun inş.

herkese merhaba yoğun bir hafta sonu geçirdik misafirimiz vardı biraz gezdik birazda kızım ecrin yağmura alışveriş yaptık çok güzel şeyler vardı zaradan ve mothercare den çok güzel şortlar tişörtler pantolan aldık yani yaz sezonunu açtık. kızımada giydirdim maşallah hepside çok yakıştı kızımda süslenmeyi seviyor kıyafetleri denerken hiç sıkılmadı üstüne birde aynada kendine baktı :) bugün biraz yorgunum kızlar birazda halsizim çokyoruldum galiba :))) birde saçlarımı kestirdim uzundu ,bayağı bir kısaldı boyattım ama röfle rengini istediğim gibi (eski rengini:) tutturamadı birazda buna canım sıkıldı neyse idare etcez bakalım bizden bukadar birazdan kızımı uyutmaya çalışacağım tekrar yazarım hepinizi ve kuzularınızı kızımla beraber öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…