2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar farkettimki en çok ben yazıyorum buraya, pek fazla uğrayan yok
bıktınızmı benden :) rahatsız etmek istemem kimseyi
işte olduğum için bütün gün bilgisayardayım ,işte boşluk oldukça giriyorum kk ya
neyse çok yazmıyım bari

merhaba kızlar o kadar işim var ki yarına günüm var bende toplanıyoruz ilk ve ortaokul arkadaşlarım geliyolar en fazla 10 kişi oluyoruz ama daha yapacak çok işim var temizliğim bitti şimdi mamalara başlıcam yarın ben hiç giremem hasta bebeklere geçmiş olsun mutlu günler diliyorum :)

işte olduğum için bütün gün bilgisayardayım ,işte boşluk oldukça giriyorum kk ya
neyse çok yazmıyım bari

canım neden bıkalım.burda birileri olmalıki hep açık kalsın :)ben bebişten doolayı çok yazamıyorum.ş,imdi bide hasata kuzu.ama mutlaka uğrayıp okuyorum.

merhaba kızlar o kadar işim var ki yarına günüm var bende toplanıyoruz ilk ve ortaokul arkadaşlarım geliyolar en fazla 10 kişi oluyoruz ama daha yapacak çok işim var temizliğim bitti şimdi mamalara başlıcam yarın ben hiç giremem hasta bebeklere geçmiş olsun mutlu günler diliyorum :)

kolay gelsin canım:)

selam hanımlar :)
haftasonu istanbula gittik, reyyan'ımı hasta ettim :( onun için fırsat bulup da gelemedim....

sormak istediğim birşey var kızlar...
inegöldeyim ve kızımın özel bi doktoru yok çünkü özeller 150 lira civarı o kadar gücüm yok açıkçası...
bursada bahar ya da doruk gibi anlaşması olan özel bi hastanede doktorumuz olsun istiyorum ama...
ya çok abartıyorum gibi düşünüyor etrafımdaki insanlar ama napiim, herkesin çocuğu kendne kıymetli değil mi...
öyle bi doktor olsun ki bana ilaç damla vermesin sürekli, mamaya teşvik etmeye çalışmasın..
Allaha şükür hiç mama vermek zorunda kalmadım (yanlış anlaşılmasın, sütüm olup da emzirebildiğim için diyorum)
şimdi de doğal organik beslemeye çalışıyorum çocuğumu elimden geldiğince...
bu konuda anlaşabileceğim bi doktor arıyorum ve inegölde de çok uzun süredir oturmuyorum doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok...

bi fikri bilgisi olan varsa çok çok sevineceğim kızlar...
canım geçmiş olsun üşüttümü kuzu.benim bebişimde grip malesef.bencede özel bi dr un olmalı.acil durumlarda heran ulaşabilmelisin.inegölde özel hastane yok mu canım?

gunaydın kızlar bırkaç gundur bakamadım
geçmışı okuyamıyorum
hasta olan bebişlere geçmiş olsun benım oğluşum da hasta
havalar o kadar kotu kı
bır gun sıcak bır gun soğuk mınıkler hasta oldu :(

selam hanımlar :)
haftasonu istanbula gittik, reyyan'ımı hasta ettim :( onun için fırsat bulup da gelemedim....

sormak istediğim birşey var kızlar...
inegöldeyim ve kızımın özel bi doktoru yok çünkü özeller 150 lira civarı o kadar gücüm yok açıkçası...
bursada bahar ya da doruk gibi anlaşması olan özel bi hastanede doktorumuz olsun istiyorum ama...
ya çok abartıyorum gibi düşünüyor etrafımdaki insanlar ama napiim, herkesin çocuğu kendne kıymetli değil mi...
öyle bi doktor olsun ki bana ilaç damla vermesin sürekli, mamaya teşvik etmeye çalışmasın..
Allaha şükür hiç mama vermek zorunda kalmadım (yanlış anlaşılmasın, sütüm olup da emzirebildiğim için diyorum)
şimdi de doğal organik beslemeye çalışıyorum çocuğumu elimden geldiğince...
bu konuda anlaşabileceğim bi doktor arıyorum ve inegölde de çok uzun süredir oturmuyorum doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok...

bi fikri bilgisi olan varsa çok çok sevineceğim kızlar...

slm cnm bir kere ferah olmayı öğrenmen gerek diyene bak bide sen :roflol::roflol:
bizim doktorumuz baharda AYLA ŞAHİN çok dr değiştirdim bu teyzeden memnunum teyze diyorum çünkü yaşlı bir kadın ama süper tahlil değerlerinin neden düşük yada yüksek olduğunu bile ben sormadan anlatıyo çok ilgili ben sadece dinliyorum sorduğum sorulara kızmadan surat asmadan uzun uzun cvp veriyo 25 tl muayene ücreti tahlilller ücretsiz tavsiye ederim

neyse çok yazmıyım bari

ayyy yazma ben rahatsız oldum senden :sm_cool:
valla bende çok yazıyodum da bu ara malum ders çalışıyorum falan hayırlısı ile haftaya çarşambayı atlatayım sana katılıcam cnm hem bu bacılar buluşma ayarlayana kadar biz buluşuruk merinosta kahve kulesinde de birer mocha içeriz ohh deyme keyfimize :1hug:

kızlar merhaba ecrinin ateşi ara ara yükseliyor üst dişer çıkacak herhalde çok huysuz durmuyor uykuya dalamıyor yani zor günler geçiriyoruz bu yüzden nete giremiyorum.emelcim ecrinin durumundan dolayı sohbete katılamıyorum umarım geçici bir durumdur sakın kendini yalnız hissetme kızım iyileşir iyileşmez yanındayım canım bebişleri hasta olan tüm annelere geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Sağol canım benim, birden kendi kendime konuşuyorum gibi hissettimde dün kendimi ondan öyle yazdım iyiyim , inşallah kısa zamanda görüşür tanışırızda daha güzel sohbetler ederiz

bu dişler mahvetti çocukları
benim oğlumda günlerdir ne uyudu ne yemek yedi, çıktı dişide rahatladı bugün yemiş mamasını
Ecrin Yağmurda çabucak ağrısız sızısız çıkarsın dişini inşallah
elmalar yesin ısıra ısıra :)

merhaba kızlar.tüm hasta bebişlere geçmiş olsun.
arzucum bizimde ecrinin azı dişleri çıkıyor huysuz huzursuz ve bugün biraz öksürük ve geniz akıntısı var sanki yarın doktora gideceğiz inş.su çiçeği aşımız var.inş sorun olmaz bebişler hasta olmasın inşaallah.çok üzülüyoruz.
emelcim renk katıyorsun canım biz zevkle okuyoruz yazılarını.bende pek giremiyorum ecrin huzursuz olunca izin vermiyor.2gündür gündüz uykusuda uyumadı.
öpüyorux hepinizi geçmişi okuyamadım kuzurabakmayın

Sağol canım benim, birden kendi kendime konuşuyorum gibi hissettimde dün kendimi ondan öyle yazdım iyiyim , inşallah kısa zamanda görüşür tanışırızda daha güzel sohbetler ederiz

benim oğlumda günlerdir ne uyudu ne yemek yedi, çıktı dişide rahatladı bugün yemiş mamasını

emelcim inşallah canım en yakın zamanda tanışırız güzel sohbetler ederiz bende çok istiyorum ,oğluşuna kıyamam ben nasıl acı çekmiştir yavrum. ecrinde aynı çok iyi anlıyorum seni ,ecrin Allahtan yemek yiyor birde yemese ben naparım? oğlunun dişini çıkarmasına inan çok sevindim darısı bizim başımıza. Allahım tüm diş çıkaran bebişlere ağrısız sızısız kolay diş çıkarmalar nasip etsin Aminnnnnnnnn

arzucum bizimde ecrinin azı dişleri çıkıyor huysuz huzursuz ve bugün biraz öksürük ve geniz akıntısı var sanki yarın doktora gideceğiz inş.su çiçeği aşımız var.inş sorun olmaz bebişler hasta olmasın inşaallah.çok üzülüyoruz.
emelcim renk katıyorsun canım biz zevkle okuyoruz yazılarını.bende pek giremiyorum ecrin huzursuz olunca izin vermiyor.2gündür gündüz uykusuda uyumadı.

canım ayyyy kıyamam ya sizdedemi aynı sorun. zeynepcim inşallah ecrinde ağrısız sızısız çabucak dişini çıkarır. ya bu çocukların durumu ne olacak yazık valla nekadar çok ıstırap çekiyorlar. Rabbim onlara güç versin (tabi bizlerede ),inşallah kuzularımız rahat diş çıkarırlar. ilkgün bizdede öksürük vardı birde ishal neyse onlar geçti. zeynepcim ecrin 13 aylık değilmi neden çiçek aşısını şimdi vurduruyorsun? 15. ayda vurulacak demişti doktorumuzda, sağlık ocağındaki hemşirede.

günaydınlarrrrr bu aralar pek giremedim :sinifsinif:neler yapıyosun bakalım...bu rada bebeişlere çok geçmiş olsun..havalar ısınıyo artık buluşma ayarlayalım bebeişleride anneleride tanıştıralımkaydirigubbakcemile5

kaç aylık canım seninki kaç tane dişi var?bide neler yaptın rahatlatmak için

Sağol canım benim, çok geçmiş olsun ecrinimede , çabucak çıksın incileri, ağrısız sızısız

emelcim inşallah canım en yakın zamanda tanışırız güzel sohbetler ederiz bende çok istiyorum ,oğluşuna kıyamam ben nasıl acı çekmiştir yavrum. ecrinde aynı çok iyi anlıyorum seni ,ecrin Allahtan yemek yiyor birde yemese ben naparım? oğlunun dişini çıkarmasına inan çok sevindim darısı bizim başımıza. Allahım tüm diş çıkaran bebişlere ağrısız sızısız kolay diş çıkarmalar nasip etsin Aminnnnnnnnn

canım ayyyy kıyamam ya sizdedemi aynı sorun. zeynepcim inşallah ecrinde ağrısız sızısız çabucak dişini çıkarır. ya bu çocukların durumu ne olacak yazık valla nekadar çok ıstırap çekiyorlar. Rabbim onlara güç versin (tabi bizlerede ),inşallah kuzularımız rahat diş çıkarırlar. ilkgün bizdede öksürük vardı birde ishal neyse onlar geçti. zeynepcim ecrin 13 aylık değilmi neden çiçek aşısını şimdi vurduruyorsun? 15. ayda vurulacak demişti doktorumuzda, sağlık ocağındaki hemşirede.
Sağol canım, darısı ecrinimin başına, iki fıstık ecrinde ağrısız sızısız çıkarsın inşallah

kaç aylık canım seninki kaç tane dişi var?bide neler yaptın rahatlatmak için
6. dişi çıktı canım, 12. ayın içindeyiz, 22 gün var yaşına
çok deli gibi kaşımaya çalışırsa dentinox jel sürüyorum, diş kaşıyıcı veriyorum, ateşi olursa hiç durmassa kulağını tutuyor hep ağrıyor herhalde
ozaman calpol veriyorum rahatlasın diye
çok ta yapçak bişey yokki tatlım, bu bir süreç ve atlatmak zorundayız
sıra sıra inciler dizilince rahatlıcak kuzular

Back
X