- Konu Sahibi ecrinyagmur
nagiş ayarla sende işlerini merinos parkında buluşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.bende sizleri görmeyi çook istiyorum eğer cuma okuldan erken çıkabilirsem bende gelirim süper olur.
ya kızlar bahar geldimi bende alışveriş yapma isteği uyanıyor.kendime birşeyler almak istiyorum bugün asmerkeze gittik hiçbirşey yok yaaaa:1no2: nerden bulacağım nerden alacağım bilmiyorum.okulda giymek için birşeyler arıyorum nerelerden alıyorsunuz sizler???
merhaba kızlar bugün evi temizledik ohh valla mis gibi oldu keşke hiç kirlenmese...
kızlar aşkolsun nerede buluşalım diye yazdım kimse alternatif sunmamış senağlamasenağlama
aaa kızlar bensiz buluşacakmışsınız aklım sizde kalır benim ya . merinos parkı nerde benim şuanki evime 3 ay oldu taşınalı daha önce fsm bulvarındaydım buraları pek bilmiyorum. bende sizleri tanımayı çok istiyorum yeri tarif ederseniz bende gelmeye çalışırım ama ben asmerkez tarafındayım nasıl gelicem onuda bilmiyorumm offf hafta sonu olsa eşim bırakırdı ay içim sıkıldı hepimizin buluşabileceği bir mekan seçsek olurmu? birde çocuklarımızın altını değiştirmek için bir yer lazım merinos parkında muhtemelen öyle bir yer yoktur sizlerin evleri yakın böyle derdiniz olmaz ama benim için zor olur.
zeynepcim benim ev asmerkeze yakın keşke buralara gelmişken uğrasaydın bir kahve içerdik canım. valla bu aralar alışveriş yapmıyorum aldığım kiloları vermeye çalışıyorum zayıflayayım da öyle alışverişe çıkacağım.
merhaba kızlar bugün evi temizledik ohh valla mis gibi oldu keşke hiç kirlenmese...
kızlar aşkolsun nerede buluşalım diye yazdım kimse alternatif sunmamış senağlamasenağlama
aaa kızlar bensiz buluşacakmışsınız aklım sizde kalır benim ya . merinos parkı nerde benim şuanki evime 3 ay oldu taşınalı daha önce fsm bulvarındaydım buraları pek bilmiyorum. bende sizleri tanımayı çok istiyorum yeri tarif ederseniz bende gelmeye çalışırım ama ben asmerkez tarafındayım nasıl gelicem onuda bilmiyorumm offf hafta sonu olsa eşim bırakırdı ay içim sıkıldı hepimizin buluşabileceği bir mekan seçsek olurmu? birde çocuklarımızın altını değiştirmek için bir yer lazım merinos parkında muhtemelen öyle bir yer yoktur sizlerin evleri yakın böyle derdiniz olmaz ama benim için zor olur.
zeynepcim benim ev asmerkeze yakın keşke buralara gelmişken uğrasaydın bir kahve içerdik canım. valla bu aralar alışveriş yapmıyorum aldığım kiloları vermeye çalışıyorum zayıflayayım da öyle alışverişe çıkacağım.
valla cnm marka takıntın yoksa açık çarşıda da çok güzel şeyler var
ben nerden denk gelirse ordan giyiniyorum
cnm ben alternatif sundum görmedin galiba KENT MEYDANI CAFE CROWN dedim ne dersiniz bu arada merinos bizim evlerimize yürüme mesafesinde diye dedik cnm çocukları gezdirirken grşelim diye yoksa bu asıl buluşma değil yani sensiz olurmu kaydirigubbakcemile5
kızlar dananın kuyruğu yarın kopuyo bakalım neler olacak bana dua edin
atlatayım artık stresi yetti ne olacaksa olsun
tamam canım cuma görüşürüz , adını bilmiyorum bu arada kusura bakma
kolay gelsin canım sana çocukla çok zor temizlik
ben çocuğu kayınvalideme bırakıyorum cumartesi günleri, heryeri kaldırıyorum sil süpür işim bitince gidip çocuğu alıyorum daha çabuk bitiyor böylece[/
çocukla pek olmuyor hafta başından beri yapmaya çalışıyorum işte
ama benım çocuğu bırakacak yerim yok canım mecburen benımle
adın hulya canım bu arada
nagişim hadı hayırlısı canım inşallah kazanırsınvalla cnm marka takıntın yoksa açık çarşıda da çok güzel şeyler var
cnm ben alternatif sundum görmedin galiba KENT MEYDANI CAFE CROWN dedim ne dersiniz bu arada merinos bizim evlerimize yürüme mesafesinde diye dedik cnm çocukları gezdirirken grşelim diye yoksa bu asıl buluşma değil yani sensiz olurmu kaydirigubbakcemile5
Nagihancım yarınki aşamada Allah yardımcın olsun dualarım seninle canım.inşallah mutlu haberlerle dönersin.hayırlısıyla yarın sınavı hallet canımda ondan sonra buluşma yerine karar verelim kent meydanı olabilir.
zeynepcim valla temizlik bitince üstümden bir yük kalktı dip köşe hallettik bugün yardımcımla :teytey: ,darısı sana canım :) asmerkez ziyaretinde seni ve ecrini bekliyorum kahven nasıl olsun:içelim:
ecrincim park bana yakın olduğundan ben çocuğu oraya goturuyorum kızlarda o tafarta oturuyorlar çocuklar oynarken tanışalım dedım yoksa buluşma falan değil canım gönül koyma sakın
şekerim benım kahvem yandan çarklı olsun
Canım gelirsen çok sevinirim,merhaba kızlar.bende sizleri görmeyi çook istiyorum eğer cuma okuldan erken çıkabilirsem bende gelirim süper olur.
ya kızlar bahar geldimi bende alışveriş yapma isteği uyanıyor.kendime birşeyler almak istiyorum bugün asmerkeze gittik hiçbirşey yok yaaaa:1no2: nerden bulacağım nerden alacağım bilmiyorum.okulda giymek için birşeyler arıyorum nerelerden alıyorsunuz sizler???
Canım asıl buluşma değil işte çocukları gezdirirken görüşçezmerhaba kızlar bugün evi temizledik ohh valla mis gibi oldu keşke hiç kirlenmese...
yusuf kayra mayıs 2009 doğumlu canımKızlar bilgileri eksik olanlar lütfen bu listeye eklesin
yada söylesinki eksik kalan yerleri dolduralım.
1- ecrin yağmur.................. Arzu.................. Ecrin Yağmur .........2009 Mart
2- s_eker........................... Zeynep ..............Ecrin......................2009 Mart
3- h.mine........................... ZeynepCeylin....................................2008 Kasım
4- Trackeki..........................Sabriye..............Hayrunisa................2009 Eylül
5-ballım .....................................................................................2009 Ocak
6-meltemşahin..............................................Demiralp.................2010........
7-sampuan..........................Burçin................BurakKayra.............2009 Ağustos
8- nagieymen .....................Nagihan .............Eymen ...................2009 Kasım
9- derinzlm..........................Özlem ...............Derin ......................2009 Şubat
10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz
11-dilasa ............................Sema..................Nur........................2009 Ekim
12-Hamişim ben .........................................................................2008 Nisan
13-ozkerem ........................Özlem.................ArdaKerem.............2008 Ağustos
14-alyaduaninannesi.................................. .................................2009 Ekim
15-crescentrose..................Gülay...................Arda......................2009 Aralık
16-_sakura_........................Merve............... ..Reyyan..................2009 Eylül
17-cemre88.........................Hilal....................Efe........................2008 Ekim
18-seda1986..................................................Duru.......................................
19-sekerkızcandy................Emel...................YusufKayra.............................
20-rapunzel26................................................EyüpAsaf...............2009 Ocak
21-Beris.......................................................................................................
22-çiçeks.......................................................AliEymen..............2009 Temmuz
23-ceyda85........................Burçin...................Naz......................2009 Aralık
24-Esma80................................................................................2009 Nisan
25-Yasemin1984..........................................................................................
26-leadangel...................................................Tuğkan.................2009 Kasım
27-nehir333................................................................................2009 Mart
25-sezen10.................................................................................Hamile
Canım bizde stres yaptık, hadi bitir şu işi gelvalla cnm marka takıntın yoksa açık çarşıda da çok güzel şeyler var
Hülyacım görmemişim canım
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
işten ayrılıcam galiba kızlar, karışık biraz durumlar
bir yandan seviniyorum oğlumun yanında olucam hep diye
bir yandan üzülüyorum 6 yıldır çalışıyordum burda
merhaba güzel bayanlarrrrrrrrr.inşallah herkes iyidir.
nagihan gelmemiş heralde sınav nasıl geçti acaba merak ettim .inşallah iyidir.
kuzumu uyuttum şimdi yemek yapma zamanı.zor yahu bu yemek işi hergün düşün ayrı bir stres.
arzucum kahvem orta şekerli olsun canım..![]()
yok canım çok yoğun işlerim yetiştiremiyordum, yanıma birini aldılar yardımcı oda laylaylom bişey yapmıyor ama yinede çok yoğunmuş sorsan, öyle insanlar vardırya,canım hayırdır kriz durumumu yoksa canını sıkan bişeylermi oldu.haklısın çalışmak hem bazı yönlerden iyi çalışmamak ise yavrularımızın yanında olacağımız için güzel.hakkında hayırlısı canım inş canını sıkan bir durum olmadan senin için güzel olacak şekilde sonuçlanır.
Hayırlısı olsun canım, inşallah olurgeldimde bir gelişme yok bacım bugün spor bitti sözlüyü yarına bıraktılar hergün hergün bebişimi sağa sola bırakmaktan usandım görseniz bugün kapıdan sesimi duyunca nasıl çırpınıyo senağlama ya olacağınada değilde bir umut işte
ben varya bu cüsseyle sporda koştum uçtuk kaçtım 15 m itfaiye merdiveninde yere atladım eyyyytttttttttt Çok üzgünüm çoook
hayırlısı olsun cnm ama inan çalışan insana evde oturmak çok zor
Canım gelirsen çok sevinirim,
C&A da güzel şeyler varmış , benimde çıkmam lazım alışverişe
çocukla bir yere gidilmiyorki
Canım asıl buluşma değil işte çocukları gezdirirken görüşçez
benim evime çok yakın park bizde değiştirebilirsin istersen canım
merinos parkıda eskiden merinos fabrikası vardı ya onu şimdi park yaptılar
çok büyük çok güzel oldu
yusuf kayra mayıs 2009 doğumlu canım
geldimde bir gelişme yok bacım bugün spor bitti sözlüyü yarına bıraktılar hergün hergün bebişimi sağa sola bırakmaktan usandım görseniz bugün kapıdan sesimi duyunca nasıl çırpınıyo senağlama ya olacağınada değilde bir umut işte
ben varya bu cüsseyle sporda koştum uçtuk kaçtım 15 m itfaiye merdiveninde yere atladım eyyyytttttttttt Çok üzgünüm çoook
yok canım çok yoğun işlerim yetiştiremiyordum, yanıma birini aldılar yardımcı oda laylaylom bişey yapmıyor ama yinede çok yoğunmuş sorsan, öyle insanlar vardırya,
benim de raporlar yetişmeyince genel müdür kızıyormuş, bir böyle iki böyle çıkarın ozaman emeli demiş, eşide genel müdür yardımcısı , ben çıkmasını istemiyorum bir şans daha verelimdemiş en çok buna kızdım ben suçlumuyum da şans verceklermiş,
bende benim hatam yok çıkarcaksanız çıkarın dedim, öyle işte
Hayırlısı olsun canım, inşallah olur
herşey kısmet sonuçta
geldimde bir gelişme yok bacım bugün spor bitti sözlüyü yarına bıraktılar hergün hergün bebişimi sağa sola bırakmaktan usandım görseniz bugün kapıdan sesimi duyunca nasıl çırpınıyo senağlama ya olacağınada değilde bir umut işte
canım çok saol düşünmen yeter. merinos parkı tam olarak nerde kent meydanı yakınındamı? eski fabrikayı bilmiyorum otarafta kültür parkta var galiba ona yakınmı? ben yasemin parktayım sitenin servisi var otaraftan geçiyorsa gelmeye çalışırım eğer buluşursanız canım.
almira hotel var onun karsısında canım
servis o tarftan geçmiyor canım galıba kız geçen hafta sızın oraya geldım ben bılseydım yasenımde oturduğunu senı de cağırırdım arkadaşa ne guzel olurdu :)
rapunzel : hulyacanım eklersen sevınırımKızlar listemizin son hali aşağıdaki gibidir.
Bilgileri eksik olanlar lütfen bu listeye eklesin yada söylesinki eksik kalan yerleri
dolduralım.
![]()
1- ecrin yağmur.................. Arzu.................. Ecrin Yağmur .........2009 Mart
2- s_eker........................... Zeynep ..............Ecrin......................2009 Mart
3- h.mine........................... ZeynepCeylin....................................2008 Kasım
4- Trackeki..........................Sabriye..............Hayrunisa................2009 Eylül
5-ballım .....................................................................................2009 Ocak
6-meltemşahin..............................................Demiralp.................2010........
7-sampuan..........................Burçin................BurakKayra.............2009 Ağustos
8- nagieymen .....................Nagihan .............Eymen ...................2009 Kasım
9- derinzlm..........................Özlem ...............Derin ......................2009 Şubat
10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz
11-dilasa ............................Sema..................Nur........................2009 Ekim
12-Hamişim ben .........................................................................2008 Nisan
13-ozkerem ........................Özlem.................ArdaKerem.............2008 Ağustos
14-alyaduaninannesi.................................. .................................2009 Ekim
15-crescentrose..................Gülay...................Arda......................2009 Aralık
16-_sakura_........................Merve............... ..Reyyan..................2009 Eylül
17-cemre88.........................Hilal....................Efe........................2008 Ekim
18-seda1986..................................................Duru.......................................
19-sekerkızcandy................Emel...................YusufKayra............2009 Mayıs.
20-rapunzel26................................................EyüpAsaf...............2009 Ocak
21-Beris.......................................................................................................
22-çiçeks.......................................................AliEymen..............2009 Temmuz
23-ceyda85........................Burçin...................Naz......................2009 Aralık
24-Esma80................................................................................2009 Nisan
25-Yasemin1984..........................................................................................
26-leadangel...................................................Tuğkan.................2009 Kasım
27-nehir333................................................................................2009 Mart
25-sezen10.................................................................................Hamile
![]()
Kızlar hafta sonu buluşalım mı? Nagihan kent meydanını önermişti sizler ne dersiniz? kent meydanında bebek bakım odası varmı? ben pek gitmediğim için fazla bilgim yok.