esracım mrb çok geçmiş olsun benim oğlumda çok şiddetli öksürük olmuştu bronşlara inmeden müdahale edildi 4 tane iğne verdi acildeki dr sonrada antibiyotık ve balgam söktürücü valla bana sorarsan iğneler ii geldi çabuk toparladı hoş yapılırken içim gitti ama

((( geçti şükür
emelcim kreş işi çok zor ben ruhsat için gidiyorum kreşlere hepsi hapishane gibi

(( osmangazi belediyesinin kreşi süper ama çalışan çocukları için malesef

(
çarşamba günü hülyacım fatura ödemeye giderken bende bahçedeydim grştük ayak üstü hastayım asafa ama sevdirmedi kendini:))
zeynepcim sanada katılıyorum ben çok inattım babanne bakmıcak diye ama bakıcıyla neler oldu biliyosunuz herkesten iisi babanne :)))
sonra bu ara işten geldiğim saatten uyuyana kadar sürekli ya yürüyoruz yada yapışık geziyoruz iş yerinde de pc gelmedi daha giremiyorum sık sık
bu arada cumartesi itfaiyecilik haftası ya üniforma giyip törene katılacakmışız yawww insanlar garip garip bakıyo bide gazeticiler falan hep bizi çekiyo bayanız diye en ön sıraya koyuyolar slm vermeyi bilmem bişey bilmem ne sinir ya oldum olasıda göz önünde olmaktan hoşlanmam şimdiden strese girdim:sinifsinif: