2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

slm
valla kızlar emelcime katılmadan edemicem gün yapalım :hulya: o zaman mecburen görüşürüz şimdi grşmek epey zor oluyo kaydirigubbakcemile5

ii geceler kızlar..h.son uinegölde kayın validemlerdeydik... orda da oğluma doğum günü kutladık... mama sandalyesi işini de, eşimin kuzeninin 6 aylık oğlu var ona hediye gelmiş böle masaya adapte oluo ufak bişi hem yer kaplamıo, bi süreliğine ödünç aldık bakalım denicez bizimki kullanırsa alrz ondan...

merhaba kızlar,
yusuf kayra babasının sırtında uyudu, böyle sırtında oda oda gezerken :)
ve gece saat 2 anca uyudu
inanamıyorum bu çocuğa artık
Esracım iyi olmuş, bir denersiniz, paşa güzel güzel mamalar yesin inşallah sandalyesinde
Sedacım hoşgeldin sende tekrar
gün yapalım diyenler,
hadi hanımlar katılım bekliyoruz

meltemcim teşekkür ederim cnm taşınma işimiz inş 10 güne kadar doğal gaz açılmadı onu bekliyoruz bitmiyorki yapılacak şeyler.sizede Allah yardımcın olsun siz nereye taşınıyorsunuz cnm?

canım bizimkisi ertuğrul kentte.seneye teslim olcakta oyüzden rahatım şimdilik.ama şimdiden sıkıntı yapıyon nasıl taşınırım diye.evi temizlemek bile bir haftamı aldı :)siz nereye taşınıyosunuz?

ya kızlar gün diyosunuz ya.çokta güzel olur ama sanırım evlerimiz birnbşirimie uzak hep.geçen bana gelememiştiniz uzak diye...oğluşla benim gözüm yemez hiç...

meltemcim doğru söylüyorsun aslında kışta geliyor
hepimiz yakın olsak keşke,
gerçi yakındaki arkadaşlarlada görüşemiyoruzki :(

kızlar ben bugün çarşıya çıktım kışlık ciciler aldım oğluşuma, mevsimlik, kışlık kalın falan
birde yıkanabilir yorgan aldım 20 lira çok uygun geldi
ev ayakkabısı aldım oğluma küçük ayakları üşümesin
ama çocukla dışarı çıkmak resmen eziyet
bişeyde yemedi bütün gün aç açına uyudu yolda, bakalım kalkınca doyururum artık

slm kızlar
esracım sedacım hoşgeldiniz.
kzılar dediğiniz gibi sürekli görüşmek çok güzel ama havalarda soğuyor nasıl gelinip gidilecek onu düşünmek lazım
emelcim cnmbnm ya vallahi birtürlü görüşemedik.okul busene öyle yoğunki evede çok iş getiriyorum busene sınıfım ağır.birde taşınma telaşı olunca işler iyice karıştı.bu kadar yakınken bu sırfatı kaçırmamak lazım ah kuzum benim dişlerdenmi huysuz nedir yavrum.bende çarşıya çıktım bugün ecrine kışlık ayakkabı falan aldım ev için çok iyiy oldu.nasıl karşılaşmadık.güle güüle iyi günlerde giysin kuzum.çok güzellerdr eminim
meltemcim Allah yardımcınız olsun cnm.biz ihsaniyeye taşınıyoruz cnm inşaallah.

haberleşseydik keşke zeynepçim, görüşürdük, ben kayrayı büroya bıraktım heykelde, ordan çarşıya koştura koştura alışverişimizi yaptık geri döndüm, çarşıda koşan birini gördüysen o benimdir,
ecrin kuzumda güle güle giysin cicilerini
kız eşyaları daha güzel oluyor, çok özeniyorum :)
Esracım görüşürüz inşallah bir gün hep beraber

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
biz hastayız ya :(
bu erkekler hasta olacağına ben hasta oalyım daha ıyı gerçi bende çok iyi değilim .....
dün fakultedeydık oğluma daha önceden üfürüm teşisi koymuşlardı geçen gittiğimde çok ağladı bakamadılar dün çok şükür ağlamadan sorunsuz geçti.
son bır konrolumuz var onda da bır sey çıkmazsa doğuştan olan üfürüm olacak
zeynepcim emelcim ciciler alınmış kuzularınız ıyı günlerde giysin canların
esracım inşallah ben doğurmadan görüşürüz canım sonrası bizim için biraz zor

slm kızlar hülyacım çok geçmiş olsun cnm emelcim ve esracım bebişleriniz ii günlerde giysin cicilerini
benim kuzumda hasta grip oldu görseniz gözleri falan kıpkırmızı :((( üstüne düştükçe daha fena oluyo :((
geceleri kaçkez kalkıyoruz artık hesabını yapamıyorum bebekken daha iyiydi gece uykuları büyüdükçe çok uyanıyo galiba beni yokluyo yanındamıyım diye :((( havalarda soğudu dün ilk defa kombiyi yaktım benimde çarşıya gidip kilotlu çorap uzun kollu çıtçıtlı badi falan almam lazım oğluşuma mother&care de 7 tane badi 49 lira bana normal geldi sizce nasıl yani çarşıdan 3-5liraya aldıklarımı pek beğenmedim

kızlar merhaba ben biraz halsizdim sohbete pek katılamadım birde ecrin ankara gitmeden alerji olmuştu tam düzeldi derken bu hafta yine tekrarladı. ilaç kullanıyorduk ama yavrum yinede kaşınmadan uyuyamıyordu şimdi biraz düzeldi. pazartesi kan aldırmaya gittik ama koldan damarı bulamadılar canı çok yandı çok ağladı bende kan aldırmadım. salı tekrar gittik gene çok ağladık ama Allahtan hemşire uzun aramalardan sonra elınden damarı bulduda kanı aldırdık. ama bizde mahvolduk öyle acı acı ağladıki vallahi yürek dayanmıyor.
hülyacım gemiş olsun eyüp asafa, kızlar ecrin durmuyor yazmaya sonra devam edicem öptüm hepinizi

hülyacım,nagihancım çok geçmiş olsun.Allah şifalaar versin inş.ahhh kuzucuklar hasta olmasın inş.
emelcim bende ecrini k.valideme bırzktım hızlı hızlı aldım hemen.görüşsek iyi olurdu ama.cnm sende 2.ye cicili şeyler alırsın:):)
arzucum sizde çoook geçmiş olsun kıyamamm.ecrininde vucüt kuruluğu var sürekli kaşınıyor bebekyağı sürüyorum bende.ecrinnde vücudu allerjik yazın bizde atlattık böyle bir durum.neye karşı allerjisi var ecrinin cnm?ahh kuzum kıyamam ne çok canı yanmıştır.insanın o hemşireyi boğası geliiyor.tez zamanda iyileşsin inş
kızlar Allahın izniyle pazar taşınıyoruz. yarın yada cuma interneti falan kapattırabiliriz olurda bir süre giremezsem şimdiden söyleyeyim dedim.taşınmak diyince tüylerim kalkıyor.çokkk zorrr

slm kızlar hülyacım çok geçmiş olsun cnm emelcim ve esracım bebişleriniz ii günlerde giysin cicilerini
benim kuzumda hasta grip oldu görseniz gözleri falan kıpkırmızı :((( üstüne düştükçe daha fena oluyo :((
geceleri kaçkez kalkıyoruz artık hesabını yapamıyorum bebekken daha iyiydi gece uykuları büyüdükçe çok uyanıyo galiba beni yokluyo yanındamıyım diye :((( havalarda soğudu dün ilk defa kombiyi yaktım benimde çarşıya gidip kilotlu çorap uzun kollu çıtçıtlı badi falan almam lazım oğluşuma mother&care de 7 tane badi 49 lira bana normal geldi sizce nasıl yani çarşıdan 3-5liraya aldıklarımı pek beğenmedim

nagişim geçmiş olsun canım inşallah oğluşun çabucak iyileşir.
canım ben ecrin doğduğundan beri mother care dan alışveriş yapıyorum çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim hemfiyatı uygun hemde çok sağlıklı penyeleri var.mutlaka al derim canım

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
biz hastayız ya :(
bu erkekler hasta olacağına ben hasta oalyım daha ıyı gerçi bende çok iyi değilim .....
dün fakultedeydık oğluma daha önceden üfürüm teşisi koymuşlardı geçen gittiğimde çok ağladı bakamadılar dün çok şükür ağlamadan sorunsuz geçti.
son bır konrolumuz var onda da bır sey çıkmazsa doğuştan olan üfürüm olacak
zeynepcim emelcim ciciler alınmış kuzularınız ıyı günlerde giysin canların
esracım inşallah ben doğurmadan görüşürüz canım sonrası bizim için biraz zor

hülyacım tekrar geçmiş olsun eyüp asafa, ayrıca sanada . canım sende çok dikkat et kendine bak .üfürüm dediğin şey nedir kalpteki üfürük var onu duymuştum oda zamanla kapanıyormuş. senin dediğin nasıl bişey inşallah çabuk iyileşen tedavisi mümkün birşeydir canım.

haberleşseydik keşke zeynepçim, görüşürdük, ben kayrayı büroya bıraktım heykelde, ordan çarşıya koştura koştura alışverişimizi yaptık geri döndüm, çarşıda koşan birini gördüysen o benimdir,
ecrin kuzumda güle güle giysin cicilerini
kız eşyaları daha güzel oluyor, çok özeniyorum :)
Esracım görüşürüz inşallah bir gün hep beraber
emelcim güle güle kullansın oğluşun cicilerini. bende hafta sonu biraz alışveriş yaptım ecrine. dahada alacaklarım var. işimiz zor eksik bitmiyor :))

Bende aslında sizlerle ve bebişlerinizle tanışmayı çok istiyorum ama kısmet inşallah grşrz..

esracım inşallah seninlede enyakın zamanda tanışırız canım.

hülyacım,nagihancım çok geçmiş olsun.Allah şifalaar versin inş.ahhh kuzucuklar hasta olmasın inş.
emelcim bende ecrini k.valideme bırzktım hızlı hızlı aldım hemen.görüşsek iyi olurdu ama.cnm sende 2.ye cicili şeyler alırsın:):)
arzucum sizde çoook geçmiş olsun kıyamamm.ecrininde vucüt kuruluğu var sürekli kaşınıyor bebekyağı sürüyorum bende.ecrinnde vücudu allerjik yazın bizde atlattık böyle bir durum.neye karşı allerjisi var ecrinin cnm?ahh kuzum kıyamam ne çok canı yanmıştır.insanın o hemşireyi boğası geliiyor.tez zamanda iyileşsin inş
kızlar Allahın izniyle pazar taşınıyoruz. yarın yada cuma interneti falan kapattırabiliriz olurda bir süre giremezsem şimdiden söyleyeyim dedim.taşınmak diyince tüylerim kalkıyor.çokkk zorrr

canım çok saol neyin alerji yaptığını tam bilmiyoruz haftaya tekrar doktora gideceğiz.canım artık hayırlısıyla şu eve bir taşınsan da rahatlasan.canım yapabileceğim birşey olursa haber ver canım. ecrininde cicişleri hayırlı olsun.
ecrin uyandı sonra yazmaya devamederim

kızlar gelinimiz 1 saat önce doğuma girmiş,normal doğum yapacak neolur dua edin hayırlısıyla doğumyapar inşallah. ben burda 9 doğuruyom Allahım onada diğer doğum yapanlarada yardım etsin bir avazda kurtarsın amin

arzucum teşekkür ederim cnm.sormanız yeter saolasın.sen yazalı epey zaman geçmiş gelininiz doğurmuştur inş hayırlısı ile.Allah analı babalı büyütsün inş.halaoldun yani.ooohhh süper.ömrü uzun olsun.ecrininde allerjisi inş geçicidir cnm
bizimmde biraz canımız sıkıldı eşimin iş için şehir dışına gitmesi lazım.taşınma işimiz yine ertelenecek taşıma şirketi falan hazırdı.kısmetten ötesi olmuyor.Allah herşeyin hayırlısını versin herşeyin bir zamanı var işte.acayip sıkıntıl ıbir durumdayım.böyle karman çorman çok zor.

arzucum teşekkür ederim cnm.sormanız yeter saolasın.sen yazalı epey zaman geçmiş gelininiz doğurmuştur inş hayırlısı ile.Allah analı babalı büyütsün inş.halaoldun yani.ooohhh süper.ömrü uzun olsun.ecrininde allerjisi inş geçicidir cnm
bizimmde biraz canımız sıkıldı eşimin iş için şehir dışına gitmesi lazım.taşınma işimiz yine ertelenecek taşıma şirketi falan hazırdı.kısmetten ötesi olmuyor.Allah herşeyin hayırlısını versin herşeyin bir zamanı var işte.acayip sıkıntıl ıbir durumdayım.böyle karman çorman çok zor.

zeynepcim iyi dileklerin için tşk ederim doğum hala olmadı annem kardeşim hepsi hastanedeler suni sancıda vermişler sabah 4-5 i bulabilir demişler. hayırlısıyla fazla acı çekmeden gelinimiz doğum yapsa rahatlıcaz aklım orda kaldı . canım 2.kez hala olucam Allah nasip ederse.
cuma akşamı yada c.tesi sabahı Allah kısmet ederse Ankaraya gideceğim.işin komik yani 9 ekim c.tesi evlilik yıldönümümüz muhtemelen yeğenimizi severek kutlayacağız :)) eşimin görevi olurda gelemezse ilk defa ayrı kutlamış olacağız neyse bundada vardır bir hayır.
ecrinin alerjisi azaldı canım kremlerini kullanıyoruz umarım iyileşirde birdaha tekrarlamaz.
zeynepcim moralini bozma bundada vardır bir hayır . böyle ikilemde kalmak eminim çok zordur ama canını sıkma tatlım Allahım taşınmanız için hayırlı bir gün nasip edecektir.eşin inşallah hayırlısıyla gider gelir ondan sonrada cici evine taşınırsın canım.

kızlar merhaba ,nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür havalar soğudu ya eve kapandık çok zor oluyor kayrayı zaptetmek
arzucum bebiş doğmuştur muhtemelen Allah analı babalı büyütsün , ömrü uzun olsun kuzunun
ecrin kuzumada geçmiş olsun
hülyacım eyüp asafada geçmiş olsun, hiç duymadım öyle bir hastalık, inşallah geçici birşeydir
Allah şifa versin kuzuma
nagihancım, eymenede çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, uykusuz birde işe gidiyorsun dimi , öyle zorki Allah yardımcın olsun canım seninde
Zeynepçim, her işte vardır bir hayır, geç olsun güç olmasın, hiç taşınmasan aslında ben daha çok sevinirim :)

kızlar merhaba ,nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür havalar soğudu ya eve kapandık çok zor oluyor kayrayı zaptetmek
arzucum bebiş doğmuştur muhtemelen Allah analı babalı büyütsün , ömrü uzun olsun kuzunun
ecrin kuzumada geçmiş olsun
hülyacım eyüp asafada geçmiş olsun, hiç duymadım öyle bir hastalık, inşallah geçici birşeydir
Allah şifa versin kuzuma
nagihancım, eymenede çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, uykusuz birde işe gidiyorsun dimi , öyle zorki Allah yardımcın olsun canım seninde
Zeynepçim, her işte vardır bir hayır, geç olsun güç olmasın, hiç taşınmasan aslında ben daha çok sevinirim :)

emelcim iyi dileklerin için saol canım beklemedeyiz bebiş hala doğmadı. ecrinde aynı canım gezme istiyor dış kapıyı açmaya çalışıp addaya gidelim anne parka gidelim diye ağlıyor valla neyapacağız bilmiyorum canım. geçmiş olsun dileğin için de saol canım

günaydın kızlar
arzucum artık bu saatlerde doğmuştur bebişiniz allah analı babalı buyutsun canım gelininize bol sütlü günler diliyorum caım benım için de kokla bebişi gittiğinde

zeynepcim her işte vardır bir hayır canım olayların hep ıyı tarafından bak canım kı yaşamın daha güzel olsun

emelcim bizde park için kuduruyoruz ama akşam baba geldiğinde gitçez diyorum kuzum kanıyor.
yalancı anne :(
nagişim eymene geçmiş olsun canım ya havalar çok aldatıcı hasta olmamaları imkansız gibi bir sey
yınede allah beterınden korusun evlatlarınızı

üfürüm bir hastalık değil kızlar her yenı doğan bebekte kalp kapakcığı delık olarak doğar bu bebeklerde doğumdan sonra hemen kapanır
bazılarında ise kapanmaz bu da kalpında sorun olduğu yada daha geç kapanacağı anlamına gelır .
çok şükür şimdilık kotu değil son bır kontrolumuz var ondada bır sey çıkmazsa içim çok rahat edecek

sağolun kızlar.evet haklısınız.herşeyde vardır bir hayır.eşim hayırlısı ile gidip gelsin önemli olan o.kısmet bu işler rabbim herşeyin en iyisni bilir
arzucum doğmuştur inş. bebeğiniz inş çok acı çekmemiştir gelininiz.sağlıklı ömürlü olsun.nice senelere cnm ayrı olmak üzücü olur belki ama güzel birşey için ayrılıyorsunuz.bizim içinde kokla kuzuyu.ismi neolacak halası?
hülyacım cnm inş son kontrollerde temizçıkar.içiniz rahatlar inş
emelcim evet evde tutmak çok zor.biz açtık kombiyi evler çok soğuk bizim öyle yani.yazın çok sıcak kışında çok soğuk oluyor.ısınma sorunumuz çok oldu.şuan yanıyor yğksek derecede açarsak anca ısınıyor..inş taşınınca böyle bir sorun olmaz dua ediyorum çok önemli çünkü.yeterki hasta olmasın kuzular.

Back
X