2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

hülyacım ve zeynepcim çok teşekkür ederim bebişimiz sabah 4 de dünyaya geldi zor bir doğumolmuş ama Allahtan bebişte annede iyi. kızımızın adını ışıl su koymuş annesi ile babası. görmek için sabırsızlanıyorum yarın akşamyada cumartesi gideceğim Allahtan birşey çıkmazsa.
hülyacım darısı sana:) inşallah sende hayırlısıyla doğumunu yapar bebişini kucağına alırsın canım
hülyacıminşallah eyüp asaf çabucak iyileşir kalpteki üfürük inşallah kapanır canım. kontrolünüzün sonucuda iyi çıkar inşallah

zeynepcim bizimkisi merkezi sistem oyüzden ev soğuk site yönetimi nezaman açılış yaparsa ozaman ısınmaya başlayacağız inşallah çabucak kaloriferler yanmaya başlar. canım durmadan aksilikler çıkması gecikmelerin olması taşınacağın evi dahada değerli kılmaya başlamıştır :)) hayırlısıyla yerleş bak bu sıkıntıları çabucak unutacaksın canım

kızlar nerelerdesiniz?ben haftasonu yoktum anneme gittim işlerim var ama önce size bakayım dedim kimseler yazmamış.herkes iyimi?

zeynepcim biz çok ama çok hastayız oğluşum nerdeyse bronsit olmuş (kötü anne)
iğnelerimiz var onları vurduruyoruz kıyamam yavruma nasıl ağlıyor
acıyo dıye bağırıyor salı gunu kontrolumuz var inşallah iğneler işe yarar
o kadar mutsuzum kı ya nasıl oldu anlamadım ne oksuruyordu ne de ateşlendı kontrol gıbı goturdum doktora of
siz nasılsınız

hülyacım cnm çok üzüldüm çoooook grçmiş olsun.nasıl oldu böyle cnm ya nasıl öksürük olmadan bronşit oluyor?nereye götürdün cnm başka yerede götürseydin ahh kuzum kıyamam.pekmezi ısıtıp içine tereyağı çok az un koyup pişirip ılık ılık yedir kuzuna bronşite iyi gelir.canım ya nasıl oluyor böyle hiçbir belirti yokken bende anlamadım

valla zeynepcim bende anlamadım nasıl oldu
normalda hastalıkta hiç ıhmal etmem ama salgın avr dedi doktorumuzyenı bır virüs varmış dedıler :(
inşallah çabuk geçer
soyledığın seyı yapayım
doktor da doruka goturdum

kızlar merhaba,
yazdıklarım gitti tekrar yazıyorum bakalım bu gitçekmi
hülyacım çok üzüldüm çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin kuzuma
ışıl su bebeciğide Allahım uzun ömürler versin, analı babalı halalı büyüsün:)
bizimde bilgisayar bozuktu giremedim bir kaç gündür
laptopun üstünde zıpladı benim canavar
neyse yaptırdık artık aranızdayım

gunaydın kızlar nasılsınız bakam
kayıplardamıyız bılmıyorum ama oğlumla ılgılenıyorum arada gırıp bakıyorum kımsecıkler bırsey yazmamış
buyuk ıhtımalle herkez aynı seyı yapıyor :)
emelcım kayra yıne iş başında
yıne ortada telefon yok

benımkıde ılaçını saklamış bulamıyorum canım
tabıkı bızde yenısınıı aldık yavrum açı açı dıyor tatl kotu galıba :(

kıyamam kuzum acı gelmiştir, meyve suyuna falan karıştır istersen
sorma telefonu bulamassam yenisini alcaz mecburen
ama telefonlar resimler hepsi gitçek :(

her yerı aradın mı emelcım ya hiç olmadık yerlerden çıkyor boyle seyler
bır keresınde ablam anlatmıştı kendısıne çorap almış .yeğenımde ona almamış dıye kumbarasına saklamış çorapları kımın aklına gelır kı kumbaraya bakmak :))))))))))))

çocuk ıste ne zaman ne yapacağı bellı olmuyor

bizde bugun oğlumlu uzun bır aradan sonra dışarıya en yakın yer kent meydanı oraya gıttık
aman allahın az daha kayboluyordu boyuda ufak kaşla göz arasında hop kayboldu araya baktım yok buraya baktım yok tezgahtar seslenıyor burada dıye aman duyan kım
reyonların arkasına saklanmış aklın yerınden çıktı
kızsam anlamıyacak bılıyorum.
ay bu erkekler çok zor valla

kızlar çok ağrılarım var ya sizin hamılelığınız de de oluyormuydu?
az bıraz yol yuruduğum zaman çok fazla ağrım oluyor
erken doğum yapacağım dıye çok korkuyorum daha çok küçük ya
1500 kılo daha
yınede herşeyın en ıyısını rabbım bılır

canım aklıma gelen heryere baktım, bugün farkettim kredi kartımda yok, acaba çalındı yada dışarda düşürdümmü , of iyice sinir olmaya başladım
hülyacım benim hamileliğimde 9 ayım sancılı geçti, çok zor, kıvrandırıyordu böyle, çok yorulmamaya çalış dicem ama saçma olcak
Allah korusun Eyüp Asaf yaramaz kuzu napmış öyle, okurken bile kalbim çarpmaya başladı, kimbilir sen neler hissetmişsindir

4 gündür kimse yazmamışmı , nerdesiniz kızlar,
bugün hava çok güzeldi, bizde parka çıktık , yusuf kayra bir koşmaya başladı o önde biz arkada çok komiktik :)
önümüzdeki haftada hava güzel olursa görüşelimmi ne dersiniz
isterseniz bana buyrun gelin
şimdiden yazayımda bir haftada anca karar veririz :)

slm kızlar.herkes iyidir inş,geçmişi okuyamadım.biz taşındık çok şükür internetimiz henüz yok.nezaman olur hiç bilmiyorum.hepinizi çook öpüyoruzzz.taşınmak veeee yerleşmek çoook zormuşş,,

hayırlı olsun canım en sonun da yerleştın evıne
ecrınle işin zor hem okul hem ev ay kıyamam sna ya
inşallah en kısa zaman da toparlanırsın da ev görmesıne gelırız ben doğurmadan :)

tamam nagihancım cumartesi daha uygun pazar kocişler evde olur
buyrun gelin beklerim
arzuyla zeynebide arayalım görmemişlerdir belki
akşam yusuf kayranın saçlarını kazıdım permatikle :))
çok seyrek tüy gibiydi biraz sıklaşır inşallah

Back
X