2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

emelcim aşıyı pazartesiye bırak bence bu haftasonu yapalım arzucum bu ay 100tl artırabilmiştim :)))
bu arada madem zeynebe 2haftada uymuyo hiç değilse hülyayı yakalayalım :)))
emelcim sen kayrayı alıp bize doğru gelirsin taksiyi bizden çağırırız olmaz mı tasarruf ederiz :))telefonlaşırız olmazsa hülyayada soralım bu hafta olsun madem

canım 18 ay aşısı ateş yapmıyor ayrıca 18 ay aşısı illaki 18.ayı doldurduğu gün yapılması gerekmiyormuş bizde ecrinin aşısını cumartesiye geliyordu sağlık ocağı kapalıydı pazartesi yaptırmıştık.sende geç yaptırsan sorun olmaz canım

nagihancım sana güveniyorum kızları topla gelin bana :)) kesin kararı bugün verelim kızlar, eşim cumada nöbetci eve geç gelir bu yüzden eksiklerimi yarın aldırmam lazım alışverişe carrefoura gideceğimiz için kararlar perşembeye kalmasın lütfen

kızlar zaten 18. ayını dolduralı 2 hafta geçti geç kalmasın birde
ama 2 günden bişey olmaz herhalde
nagişim tamam taksiyle gidelim ama soğuk olursa çıkamam yusuf kayra yeni yeni iyileşti daha, sen taksiye binersin bizim evi biliyorsun zaten , bende binerim beraber gideriz olurmu canım, tekrar hastanelerde sabahlamak istemiyorum
telefonlaşırız gene
ozaman birtek hülya kaldı, oda tamam derse cumartesi arzudayız
keşke zeynepçimde gelebilseydi

nagihancım ve emelcim şimdi kesin geliyorsunuz değilmi sonradan oyun bozanlık yapmayın tamam mı hülyaylada konuşup bana haber verin kızlar . nagihancım hava soğusada farketmez güzel pastalar sıcacık kalorifer yanan bir ev en önemliside sıcacık güzel arkadaşlığımız hepimizi ısıtır canım.
emelcim zeynep şansını zorlayıp yarım saatte olsa uğramaya çalışacak canım. inşallah bu sefer ekip tam olur

ya kızlar kızmayın da bende bu işi anlamıyorum gün dedik listede 7 kişi olduk iş ciddiye bindi kaldı 5 kişi ok dedik iş toplanmaya geldi bu seferde bir sürü sorun çıktı yarın hülyada doğum yapınca kaldı 3 kişi ya birazcık özveride bulunulacak yada bu gidişle hiçbişey yapamıcaz zaten gün demekteki amaçta her ay düzenli görüşebilmekti malesef herkes yoğun çocuklu anneleriz aynı zamanda eş sorumluluklarımız çok fazla ama ayda birkez birkaç saat kaçamak yapabiliriz sanıyorum kızmayın valla içimden geçeni yazdım

ah ben canlarım toplanmak ne kadarda zor
arzucum cumartesıye kadar doğurmazsam birde allah işi karışmazsa geleırım canım
gerçi sancılarım oluyor arada ama bu arada görüşemezsem sızınle ara bayağı acılacak hem sızlerı de çok özledım

nagihan sana kesinlikle katılıyorum biraz çabalarsak buluşma işini düzene sokabiliriz inşallah

hülyacım senin erken doğurma riskini zaten biliyoruz canım ama doğurmazsan mutlaka gel canım.

kızlar hülyada tamam dediğine göre cumartesi sizleri bekliyorum sizlere güzel mamalar yapıcam gelmezseniz hepsini ben yerim haberiniz olsun

kızlar belki gözünüzden kaçar diye tekrar yazıyorum bu cumartesi bende toplanıyoruz kesinlikle gelmeye çalışın sizlerle sohbeti çok özledim . ceren ve özlem sizlerde müsait olursanız oturmaya beklerim kızlar

arzucum ben kesin geliyorum ama şimdiden söyleyeyim erken gelirim 12de gelirim çünkü paşamın uyku saati normalde 11:30 uyuyo ama yarım saat ancak oyalayabilirim uyku saati geçince çok huysuz oluyo o sebepten sorun olurmu ?bide 16/16:30 gibide eşim almaya geleceği için daha çok oturmuş olurum zaten çocuklardan bişey anlaşılmıyo
emelcim ben yürüyerek dolaşa dolaşa bulmuştum senin evi taksiye tarif edemeyebilirim hemde erken gideceğim için arzuda görüşürüz cnm öpüyorum herkesi

nagihancım istediğin zaman gelebilirsin bizim için sorun olmaz canım. eşine söylede biraz geç alsın seni enazından 5 den sonra gidersin hem emelde 18:00 'a kadar oturmuştun kıskanırım yoksa :))

slm kızlar bende bursada oturuyorum 1yıllık evliyim fakat bebegim yok henüzbende buluşma aktivitesiyle ilgili konu açmıştım bursada yaşıyan arkadaşlar buluşalım diye siz buluşuyorsunuz sanırım

slm kızlar bende bursada oturuyorum 1yıllık evliyim fakat bebegim yok henüzbende buluşma aktivitesiyle ilgili konu açmıştım bursada yaşıyan arkadaşlar buluşalım diye siz buluşuyorsunuz sanırım

baharcım hoşgeldin aramıza ,hayırlısıyla en yakın zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim. açtığın topici görmedim ,görsem sana yazardım canım. evet kızlarla buluşuyoruz hatta başarabilirsek gün yapacağız :)) okumuşsundur bu cumartesi bende buluşuyoruz eğer istersen sende buyur gel canım. ayrıca hangi semtte oturuyorsun ve biraz kendini tanıtırmısın

arzucum bende geliyorum bakalım iyi olursak inşallah
nagiş ektin beni kız, hadi bakalım öyle olsun
ben zaten o kadar erken çıkamam, yusuf kayra geç yattığı için 10-11 de kalkıyor, kahvaltısı falan 12 yi geçiyor
ben onu doyurduktan sonra çıkabilirim
şimdi aşı yaptırmayımmı yarın ? kararsız kaldım

ev sahibi olarak arzucum davet etmiş ama bende edeyim buyur sende gel cnm ammaa bebişin yokmuş kafanın şişmesini göze alarak gel
aramızada hoşgeldin bu arada bende bursanın yabancısı olarak epey bursa konusu gezdikten sonra burada karar kıldım epeyde güzel arkadaşlığımız oldu inş böylede devam eder tabi sayımızda artarak arzucum iyiki bu başlığı atmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…