2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

şimdik canlarım iş yerinde avareyken çekilişi affınıza sığınarak yaptım sonuçları açıklıyorummmmmmmmmmm

1-aralık ***ceren
2-ocak ***arzu
3-şubat ***nagihan
4-mart ***emel
5-nisan ***hülya
6-mayıs ***özi16
7-haziran***zeynep

NOT:Zeynepcim sırana talibim malum kardeşimin düğününe yakın alırsam ii olur sıra bu şekilde hanımlar değişikliğe açıktır.

akşam bir sürü sey yazdım hata verdım bende bır daha uğraşmadım
ama safya almış başını gitmiş

özlemcım hoşgeldın canım nasılsın görüşmeyeli kızın kocaman olmuştu.gururla soyluyorum ıkıncıye hamıleyım hatta sayılı gunlerım kaldı .ay gunde falan doğurmayayım
ceren sende hoşgeldın
zeynepcım onemlı olan beraber olabılmek para gün bahane ge gune olurmu senı bırde ecrım prensesı çok merak edıyorum artık gerçi kafanda senın için bır resim çızdım bakalım ona uyacakmısın :)
süpürge demek el ayak demek gibi bır sey canım bende oğlumun doğumuna ıkı hafta kala süpürgesiz kalmıştım allahım eskı usul el süpürgesiyle süpürmüştüm bir kaç gun ama bır taraftan süpürürken diğer taraf toz oluyor
benım makıne bosch canım çokta memnunum toz torbalı kendı annem sulu halı yıkama kullanıyor çokta memnun ama bır teklık çok gelmişti o zaman bana sana uyarsa ondan al çok ıyı

nagihancım aramışsın eve geldığımde gördum ama o gun hava çok güzeldı bızım mınık oğlanı sızın orada kı parka götürdüm hatta sana uğrayayım mı dıye de düşündüm ama iş yerındemısafıre kızarlar mı düşündüm uğramadım .kalb kalbe karşıymış canım

emelcim allah yardımcın olsun canım inşallah yenı yılda hiç hasta olmazsınız canım ya
gerçi senın hastalığına değil ama kayranın hasta olup serum yenesıne ç.ok üzüldüm

gelelım güne kura bıle çekmişsiniz canlarım
sıra bana uyar hatta zeynebım yerı bıle olur
para olarak 100 tl de olur

şimdi ceren kabul ederse bu ayın 18 başlıyor oyle mı gün
hadi hayırlısı

Özlemcim 100 lira seni zorlarsa sen daha az miktarla katılabilirsin nagihanında dediği gibi amaç birlikte olmak güzel vakit geçirmek.canımben yasemin parktayım zeynep ihsaniyede emel hülya nagihan kültürparka yakınlar. cerenin nerde oturduğunu hatırlayamadım. ayrıca sen ne tarafta oturuyordun söylemişmiydin hatırlayamadım canım.

flaş flaş flaş nagihan gün lafını duyunca dayanamadı hemen çekiliş yaptı :)) canım iyi yapmışsın ben mesajlarını geç okuduğum için çekiliş yapmamıştım hadi hayırlı olsun çekilişimiz. kızlar sıralama benim için farketmez bana hertürlü uyar eğer içinizden ödemesi olupta günü önceden yapmak isteyen olursa sıramı değiştirebilirim isteyen olmazsa bu sırada devam ederim

kızlar limitimiz 100 lira olsun çoğunluk kabul ediyor daha az miktarla kabul edenlerde miktarlarını belirtsinler. cerende yazılanları okuyup bize haber verırse ayın 18inde başlarız günümüze.

çekiliş sonucu gün sıralaması ve katılım miktarları:

1- aralık..........ceren.......................

2- ocak...........arzu...............100 lira

3- şubat..........nagihan..........100lira

4 -mart...........emel...............100lira

5- nisan .........hülya..............100lira

6- mayıs.........özlem.......................

7- haziran.......zeynep.....................

kızlar mamalar kaç eşit olsun 3 mü 4 mü oylamaya başlayalım

valla arzucum 3te 4 te uygundur milletin 6-7 çeşiti abartı geliyodu bana ama 4 olsa daha ii olur sanki bu arada cerenden ses çıkmazsa senden devam ederiz ayın 18inde ya acele etmek değilde ben pek sonuçlanmamış işlerden hoşlanmıyorum onun içinde muallakta kalsın istemiyorum canlarım öpüyorum

ooo çekiliş bilem yapılmış
hadi hayırlı olsun
biz iyiyiz kızlar sağolun, birtek ishali geçmiyor, ne yapayım tecrübeli anneler yardım
bol sıvı veriyorum başka bişey istemiyor, makarna yaptım inşallah iyi gelir, oğlumun tek sevdiği yiyecek makarnada (

slm kızlar sohbet epey ilerlemiş.arzucum,nagihancım,hülyacım hepiniz iyisinizdr inş.
özi16 hoşgeldin cnm çok mutlu oldum aramızda gördüğüme
akşama yatılı misafirim var onun için temizlik yapıyorum.
emelcim cnmbnm tekrar çok geçmiş olsun.patates haşlasan biraz tuzla yemezmi acaba.muzda iyi geliyor ishale.Rabbim kuzularımızı korusun.
ecrinde alerji oldu sanırım kolu ve boynunu mahfetti kaşırken bende götüreceğim dr.bu arada arif bey jimere geçmiş.
oooo çekilişler yapılmış süpersiniz eeee zengin olmak kolay değil hatunlar 100 100 girmiş.bende çok isterdim paralı girmeyi ama malesef canlarım kusura bakmayın.
süpürgeye hala karar veremedim nerdeyse tek tek herşeyi elimle temizlemeye çalışıyorumdeli olacağım.şarjlı süpürgede pek verimli olmuyor.:84::84::84:

Son düzenleme:
ecrinin geçmedimi kaşıntısı kıyamam maviş kuzuma Allah şifa versin, ihmal etme canım götür mutlaka doktora , canı yanıyordur, bepanten sürsen iyi gelir tahriş olan yerlere
patates haşladım yemedi canım, ama muzu ezdim yarısını yedi zorla morla, arkada komşunun bahçesinde horoz var, ona bakarken yediriyorum anlamıyor :)
oturupta yemek yediği günleri görcekmiyim acaba
canım bizimde durumumuz pek iyi değil ama eşime sordum ayda bir ayarlarız istiyorsan gir dedi, bende iş bulursam biraz daha rahatlıcaz
hem çalışmak istiyorum hem kuzumdan ayrılmak istemiyorum

nagihancım sadece sana takılayım dedim bende senin gibiyim herşey planlansın sonuca ulaşsın isterim. mamalarımızda 4 çeşit olsun ozaman.

emelcim zeyneple aynı fikirdeyim patates yediremiyorsanda muzu mutlaka yedir yemeklerinize az yağlı yapmaya çalış canım inşallah çabucak iyileşir kayracık.

zeynepcim misafirin geliyormuş kolay gelsin canım benim arkadaşım hamarattır misafir dediğin nedir ki üstesinden gelir :)
ecrinede geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benim ecrinde alerjiden çok çekti doktorumuz 2 kremvermişti çok iyi geldi istersen isimlerini verebiliirm. zeynepcim daha öncede dediğim gibi gün yapmamızın asıl amacı birlikte olmak senin paralı olarak katılamaman önemli değil kendine sıkıntı yapma zaten okuldada güne girmişsin birde ev aldınız inşallah bir sonraki güne paralı girersin :))

emelcim kendine sıkıntı yapmakayra hastalıktan iştahsız yakında düzelir ecrinde hastayken hiçbirşey yemiyordu Allaha şükür düzeldi darısı kayraya canım. iş konusunda da hayırlısı olsun şimdi kuzunla güzel vakit geçir tadını çıkar iş bulursanda çalışırsın canım

hafta sonu kımsecıler bakmamış
nasılsınız hepiniz bakalım soğuklarda geldı artık bız oğluşumla ıyıyız evd yuvarlanıp duruyoruz
ağlıyor benım kı bakayım sonra yıen yazarım

canlarım cerenden haber yok siteye uğramıyor galiba. eğer cerenden haber çıkmazsa nagişin dediği gibi sıralama bana geçiyor ve ilk günümüzü bende yaparız. sizlere 2 şey söyleyeceğim umarım sizin için bir sorun teşkil etmez. bayram dönüşünde kayınvalidem bizle bursaya gelmişti şuan bizde birsüre daha kalıcak muhtemelen gündede bizde olur umarım sizin için sorun olmaz . ikinciside eşim hafta sonları bensiz pek dışarı çıkmaz kahve kültürü falanda yoktur bu yüzden hafta sonu eğer başka bir işi olmazsa evde dinlenir günümüz olduğundada nöbeti falan olmazsa evde olabilir hoş o içerde oturur .umarım sizler için bir sorun olmaz

hafta sonu kımsecıler bakmamış
nasılsınız hepiniz bakalım soğuklarda geldı artık bız oğluşumla ıyıyız evd yuvarlanıp duruyoruz
ağlıyor benım kı bakayım sonra yıen yazarım

hülyacım kızımla bende iyiyiz :)) soğukların gelmesiyle bizde eve kapandık şu yaz gelsede havalar çabucak ısınsa ,soğukları hiç sevmiyorumda ((

canlarım slm.evet havalar soğudu gerçektende aman hastalıklara dikkat.
hülyacım oğluşlarınla yuvarlan bakalım ohh..kilo aldınmı cnm?
arzucum cnm.eşin için sorun olur bence çocuk sesleri falan hafta içi olsa uymazmı kimseye..ecrin kuzucuğumuda öpüyorum
hala süpürge alamayan ben biraz daha araştırma yapayım

zeynepcim eşim için sorun olmaz o içerde oturur çocuk sesi demişsin ya ecrinden alışkın babası :)) ama sizler rahat edemeyiz derseniz hafta içide olur benim için farketmez .nagihan çalışıyor özlemde hatırladığım kadarıyla çalışıyor onların izin alması kolay olurmu bilmem, neyse konuşup ortaklaşa bir karar verelim

zeynep ecrinin alerjisi ne durumda kaşıntıları devam edıyormu ecrinin kullandığı kremler iyi geldi kullanmak istersen isimlerini vereyımmı kıyamam hemen geçer inşallah kaşıntıları . öpüyorum onu

zeynepcim çok fazla kila almadım ama bakalım doğumdan sonra ne halde olacağım ılk doğumdan 4 kilo kalmıştı bende bundan kaç kalır bılmem inşallah çok kalmaz .
inşalalh bır an önce karar verirsin canım makıne için yoksa çok zor oluyor.

arzucum buranın demır başları bızız galıba ne olursa olsun yınede buradayız :))))
cerenden ses çıkmazsa benım için sorun olmaz .gunun sende olması
kayınvalıden sızdeymiş canım aslında bız sızın rahatınızı bozmayalım.yoksa ne olacak onun evde olması hatta sana yararı bıle olur yardımcı olur mamaları hazırlarken
asıl sorun eşin bızden rahatsız olmasın malum çocuklar ve kadınlar bır araya gelınce gürültü kirliliği meydana gelıyor :))))))))))))))

oğlum ecrinin fotoğrafını gördü.
anne ecin diyor ecin:))))

merhaba kızlar bi selam vereyim istedim
çok yoğunum evleriniz bana çok uzak çok ters istikametlerdeyiz
şu gün olayı benim için askıya alınabilir onun için söz vermiş olmak istemem
onun için siz beni listeye dahil etmeyin olurmu ama toplantı kimse olur belki o hafta gelmek isterim aranıza alırsanız sevinirim

hülyacım demirbaş konusunda sana katılıyorum tatlım :)))

canım gün çekilişini nagihan yapmıştı cerenden ses çıkmazsa senden devam ederiz demişti sizlerede sormuştum sırayı almak isteyen varmı diye ,kimseden

ses çıkmayınca sıra benden devame diyor. hülyacım ne rahatsızlığı olurmu canım çok memnun oluruz gelmenize ,zaten sizi ağırlamayı çok istiyorum ve de

sohbetinizi çok özledim. dediğin gibi kayınvalidemin bana yardımı çok olur size mama hazırlarken ecrine bakması yeter bile :)) ecrine küçük hamur tahtası ile

oklava aldık afacanla pasta yaparken bende yapıcam diye tutturuyor :)) sadece siz rahatsız olurmusunuz diye sormak istemiştim

canım eşim rahatsız olmaz o kapısını kapatır içerde oturur ama rahat edemem diyen olursa başka yol buluruz. ya hafta içi gelirsiniz yada başka bir seçeneğim

daha var diyecektimki biraz önce eşimle konuştuk ,eşim bu hafta kesin nöbetçiymiş eğer isterseniz günümüzü 1 hafta önceye çekip bu cumartesi bana

gelebilirsiniz fikirlerinizi bekliyorum

yerim senin oğluşunu :)) hemen de tanırmış arkadaşını eyüp asafım :))

özlemcim herzaman buyur gel beklerim canım. benim evimde kızlara ters ama kızlarla buluşmak isteyince eşim sagolsun arabayla bırakıyor kızımla tek başıma bende biryere gidemiyorum zor oluyor kızlar gelirkende muhtemelen onlarıda eşleri bırakacak arabanız varsa gelmen daha kolay olur tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…