- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.121
cumartesi olması benimde işime gelir para mevzu biraz düşündürüyo ama halletmeye çalışırım
çünkü hem maaşlarımız sıkıntılı hemde başka bir günde para gezdiriyorum 3 maaşım var içerde ama ne zman alıcam meçhul
sizler kararlaştırın ben uymaya çalışırım elimden geldiğince
sizler ne tarafta oturuyorsunuz birbirimize uzakmıyız yakınmıyız
şimdik canlarım iş yerinde avareyken çekilişi affınıza sığınarak yaptım sonuçları açıklıyorummmmmmmmmmm
1-aralık ***ceren
2-ocak ***arzu
3-şubat ***nagihan
4-mart ***emel
5-nisan ***hülya
6-mayıs ***özi16
7-haziran***zeynep
NOT:Zeynepcim sırana talibim malum kardeşimin düğününe yakın alırsam ii olur sıra bu şekilde hanımlar değişikliğe açıktır.
valla arzucum 3te 4 te uygundur milletin 6-7 çeşiti abartı geliyodu bana ama 4 olsa daha ii olur sanki bu arada cerenden ses çıkmazsa senden devam ederiz ayın 18inde ya acele etmek değilde ben pek sonuçlanmamış işlerden hoşlanmıyorum onun içinde muallakta kalsın istemiyorum canlarım öpüyorum
ooo çekiliş bilem yapılmış
hadi hayırlı olsun
biz iyiyiz kızlar sağolun, birtek ishali geçmiyor, ne yapayım tecrübeli anneler yardım
bol sıvı veriyorum başka bişey istemiyor, makarna yaptım inşallah iyi gelir, oğlumun tek sevdiği yiyecek makarnada(
slm kızlar sohbet epey ilerlemiş.arzucum,nagihancım,hülyacım hepiniz iyisinizdr inş.
özi16 hoşgeldin cnm çok mutlu oldum aramızda gördüğüme
akşama yatılı misafirim var onun için temizlik yapıyorum.
emelcim cnmbnm tekrar çok geçmiş olsun.patates haşlasan biraz tuzla yemezmi acaba.muzda iyi geliyor ishale.Rabbim kuzularımızı korusun.
ecrinde alerji oldu sanırım kolu ve boynunu mahfetti kaşırken bende götüreceğim dr.bu arada arif bey jimere geçmiş.
oooo çekilişler yapılmış süpersiniz eeee zengin olmak kolay değil hatunlar 100 100 girmiş.bende çok isterdim paralı girmeyi ama malesef canlarım kusura bakmayın.
süpürgeye hala karar veremedim nerdeyse tek tek herşeyi elimle temizlemeye çalışıyorumdeli olacağım.şarjlı süpürgede pek verimli olmuyor.:84::84::84:
ecrinin geçmedimi kaşıntısı kıyamam maviş kuzuma Allah şifa versin, ihmal etme canım götür mutlaka doktora , canı yanıyordur, bepanten sürsen iyi gelir tahriş olan yerlere
patates haşladım yemedi canım, ama muzu ezdim yarısını yedi zorla morla, arkada komşunun bahçesinde horoz var, ona bakarken yediriyorum anlamıyor :)
oturupta yemek yediği günleri görcekmiyim acaba
canım bizimde durumumuz pek iyi değil ama eşime sordum ayda bir ayarlarız istiyorsan gir dedi, bende iş bulursam biraz daha rahatlıcaz
hem çalışmak istiyorum hem kuzumdan ayrılmak istemiyorum
hafta sonu kımsecıler bakmamış
nasılsınız hepiniz bakalım soğuklarda geldı artık bız oğluşumla ıyıyız evd yuvarlanıp duruyoruz
ağlıyor benım kı bakayım sonra yıen yazarım
canlarım slm.evet havalar soğudu gerçektende aman hastalıklara dikkat.
hülyacım oğluşlarınla yuvarlan bakalım ohh..kilo aldınmı cnm?
arzucum cnm.eşin için sorun olur bence çocuk sesleri falanhafta içi olsa uymazmı kimseye..ecrin kuzucuğumuda öpüyorum
hala süpürge alamayan ben biraz daha araştırma yapayım
zeynepcim çok fazla kila almadım ama bakalım doğumdan sonra ne halde olacağım ılk doğumdan 4 kilo kalmıştı bende bundan kaç kalır bılmem inşallah çok kalmaz .
inşalalh bır an önce karar verirsin canım makıne için yoksa çok zor oluyor.
arzucum buranın demır başları bızız galıba ne olursa olsun yınede buradayız :))))
cerenden ses çıkmazsa benım için sorun olmaz .gunun sende olması
kayınvalıden sızdeymiş canım aslında bız sızın rahatınızı bozmayalım.yoksa ne olacak onun evde olması hatta sana yararı bıle olur yardımcı olur mamaları hazırlarken
asıl sorun eşin bızden rahatsız olmasın malum çocuklar ve kadınlar bır araya gelınce gürültü kirliliği meydana gelıyor :))))))))))))))
oğlum ecrinin fotoğrafını gördü.
anne ecin diyor ecin:))))
merhaba kızlar bi selam vereyim istedim
çok yoğunum evleriniz bana çok uzak çok ters istikametlerdeyiz
şu gün olayı benim için askıya alınabilir onun için söz vermiş olmak istemem
onun için siz beni listeye dahil etmeyin olurmu ama toplantı kimse olur belki o hafta gelmek isterim aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?