2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

Cevap yazmana sevindim canım. hangi semtte oturuyorsun? özeldende yazabilirsin. Galiba 2. bebişde geliyor? Allah tamamına erdirsin canım.

merhabalar bende 2008 kasım annesiyim buluşma olursa katılmak isterim

merhaba katılım olursa bende buluşup tanışalım istiyorum ama merhaba diyen birdaha topice uğramıyor:( aslında bizler tanışsak sohbet etsek katılım artabilir. BURSADA OTURAN ANNELER NERELERDESİNİZ HADİ GELİN TANIŞALIM

merhaba tüm bursalı annelere güzel bir topik olmuş.tüm bursalı annelerle konuşup görüşürüz inş.bende 2009 mart annesiyim.

merhaba tüm bursalı annelere güzel bir topik olmuş.tüm bursalı annelerle konuşup görüşürüz inş.bende 2009 mart annesiyim.

sanada merhaba canım inşallah topice katılım artar . arkadaşlar topice arada yazın konuşalım birbirimizi tanıyalım böyle çok kopuk oluyor hiç sohbet ortamı olmuyor

güzel ve yakışıklı bebişlerin anneleri ecrinyağmur haklı bu topik aktif olsun.sizlere bişey soracağı belki bir sohbeti başlatmış oluruz.nerlerden alışveriş yapıyorsunuz kuzularınıza bursada?

sekercim dediğin gibi aktif bir topic olması için biz sohbete başlayalım diğer arkadaşlarda katılırlar inşallah. şeker ,benim ismim Arzu senini sminide öğrenebilirmiyim ayrıca bebeğinin ismi nedir? canım ben kzım ecrin yağmura zara mothercare benetton başta olmak üzere zeyland panço ceylan kanzdan alışveriş yapıyorum sen nerelerden alışveriş yapıyorsun? birde hangi semttesin canım?

çok sevindim tanıştığıma arzucum.bende zeynep.benim kızımın ismide ecrin adaşlar yani ne güzel. bende zara,ceylan, kanz,zeyland alıyorum.bu ara ceylandan aldık epey aldım indirimler vardı.ben merinos tarafındayım canım.sen neredesin?başka kimse yok galiba bursada???fisfisfis

zeynepcim bende seninle tanıştığıma sevindim,kızlarımızın isimlerinin aynı olmasıda çok hoş. ben terminal tarafındayım yeşil bursa diyorlar bu tarafa. bu aralar bende alışverişe başlamayı düşünüyorum dediğin gibi indirimler başladı yararlanmak lazım. zeynepcim belkide çoğu kişinin açtığım bu topicten haberi yok bu yüzden katılmıyor olabilir. Acaba 12 ayın annelerinin konuşma topiclerine yazıp bursalı anneleri haberdar etsek mi canım

selam kızlar bende mümkün oldugunca katılırım sohpetlerinize benim kızım biraz abla 2008 kasım annesiyim ismi zeynep ceylin şu an 1,5 yaşında ben kızıma nerde hoşuma giderse ordan alıyorum genellikle zeyland bücürük zara kanz mothercare panço lc waikiki nipperland mc tintini buralardan alışveriş yapıyorum

evet canım haklısın olabilir söylediğin yerde açılabilir.ben takip etmeye çalışırım hafta içi epey zor oluyor benim için bakmak çalıştığım için eve gelincede ecrinle uğraşmaktan daha doğrusu peşinde koşmaktan:)kuzum yeni yürüdüğü için hep yürümek istiyor onun için pek nete fırsat kalmıyor ama mümkün olduğunca takip edip yalnız bırakmamaya çalışırım.ecrin yürüyormu canım?

Back
X