2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

arzucum en uygun yer neresi bilmiyorumki düşündümde ??aylardan birine açsak yine sınırlı sayıda kişi görmezmi daha genel bir yer varmı?senn bildiğin bir şey varsa ben dediğim gibi uyarım canım.

zeynepcim ecrin sıralıyor ama tam olarak yürümüyor 4-5 adım atıyor sonra düşüyor galiba korkuyor ama tişörtünün ense kısmından tuttuğumda nerdeyse koşuyor canım inşallah kendi başına yürür. ecrinin yürümesi için sen bişeyler yaptınmı yoksa kendiliğindenmi yürüdü? ben elime sevdiği oyuncakları alarak bana gelmesini sağlamaya calışıyorum ama tam başaramıyorum galiba kızım yürümeye tam hazır değil .
12 ay içinde yeni topik açsak bursalı anneleri bekliyoruz gibi birşeyler yazsak bizim topicimizinde linkini yazsak görenler olur diye düşünüyorum sen nedersin buna ? ayrıca başka fikir gelirse aklına yaz canım

selam kızlar bende mümkün oldugunca katılırım sohpetlerinize benim kızım biraz abla 2008 kasım annesiyim ismi zeynep ceylin şu an 1,5 yaşında ben kızıma nerde hoşuma giderse ordan alıyorum genellikle zeyland bücürük zara kanz mothercare panço lc waikiki nipperland mc tintini buralardan alışveriş yapıyorum

canım sohbetlere katılırsan çok sevinirim hem bak zeynep ceylin bizim kızların ablası sayılır sen bize göre deneyimlisin belki bazı konularda senden fikirde isteyebiliriz. bu arada ismin minemi canım birde sen hangi semtte oturuyordun yazarsan iyi olur ilerde buluşacağımızda hepimizin rahat gelebileceği bir mekan ayarlamada fikir verir bize

zeynepcim 2009 annelerinin tümüne konuşma sayfalarına
''Merhaba arkadaşlar Bursada oturan anne ve bebeklerinin tanışması için bir topik açtık .Bursada oturan annelerimizi bu topice bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...7-2009-annelerinden-bursada-oturan-varmi.html''
şeklinde yazdım davet ettim sırada 2008 ve 2010 anneleri var hepsine bu şekilde ulaşırsak katılımı arttırabiliriz canım.

Selam 2009 şubat annesiyim Adım Özlem kızımın adı Derin ,Çekirge tarafında oturuyorum buluşma olursa katılmak isterim :))) Alışverişlerimi Koruparktan yapıyorum genellikle Zara ve Benetton

merhaba arkadaşlar,
2009 temmuz ayı annesiyim ben de...07.07.2009 doğumlu öykü isimli tatlı bi kızım var..9 aylık şu anda birlikte birbirimizin tecrubelerinden yararlanabiliriz güzel bi topik olmuş hayırlı olsun
iyi paylaşımlar

2009 ekim annesiyim kızım var benimde..herkese merhabalar :))) bebişlerinizide öpüyorum

Son düzenleme:
Nagieymen, özlem, beyaz melek, dilasa hepiniz hoş geldiniz kızlar. valla çok mutlu oldum sizleri aramızda görünce. arkadaşlar isimlerinizi ve bebişlerinizin isimlerinide yazarsanız birbirirmizi tanımamız daha kolay olur.inşallah çok güzel arkadaşlıklar ve paylaşımlar elde ederiz

Kızlar nicklerimizi isimlerimizi, bebişlerimizin isimlerini ve doğum aylarınıda yazalımmı hepinizin ismini bilmiyorum o yüzden sizlerde eksik kalan yerlere ekleme yaparmısınız

ecrin yağmur Arzu Ecrin Yağmur 2009 Mart

s_eker Zeynep Ecrin 2009 Mart

h.mine ZeynepCeylin 2008 Kasım

Trackeki Eylül

ballım 2009 Ocak

meltemşahin 2010

nagieymen Nagihan Eymen 2009 Kasım

derinzlm Özlem Derin 2009 Şubat

BEYAZMELEK Öykü 2009 Temmuz

dilasa 2009 Kasım

hamişim ben 2008 Nisan

ozkerem Özlem Kerem 2008 Kasım

Son düzenleme:
hoşbulduk canım önceden bende kk daydım sonra bazı şeyler oldu bizde dönem annelerimizle facede grup kurduk ordan haberleşiyoruz..

ismim özlem elektronik haberleşme mühendisiyim 27yaşındayım oğlumun adı arda kerem 29ağustos 2008 doğumlu(erken doğum 35haftalık- erken geldi ben seminerdeyken ankarada)

türk telekomdayım ataevlerde oturuyorum şimdilik bu kadar kızlar..

merhaba hanımlarr

benim de 2 oğlum var
büyüğü 4 yaşında
küçüğü 2009 ağustos doğumlu

25 yaşındayımm

buluşursak gelmek isterim bende
güzel dostluklar kurmak dileğiylee ....

Kızlar nicklerimizi isimlerimizi, bebişlerimizin isimlerini ve doğum aylarınıda yazalımmı hepinizin ismini bilmiyorum o yüzden sizlerde eksik kalan yerlere ekleme yaparmısınız

1- ecrin yağmur.................. Arzu................ Ecrin Yağmur ..........2009 Mart

2- s_eker........................... Zeynep .............Ecrin...................... 2009 Mart

3- h.mine........................... ZeynepCeylin................................... 2008 Kasım

4- Trackeki........................................................................................ Eylül

5-ballım ....................................................................................2009 Ocak

6-meltemşahin.......................................................................... 2010

7-sampuan................................................................................2009 Ağustos

8- nagieymen ..................Nagihan ...............Eymen ....................2009 Kasım

9- derinzlm......................Özlem ..................Derin .....................2009 Şubat

10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz

11-dilasa ........................Sema......................Nur........................2009 Ekim

12-Hamileyim ben ......................................................................2008 Nisan

13-ozkerem ....................Özlem.................. Kerem.................... 2008 Ağustos

Son düzenleme:
ecrinyağmur cum ben ekim annesiyim yanlışlıkla yazmışım pardon...adım sema kızımın adı nur beşevlerde oturuyorum..bakalım seyri nasıl olacak bu topiğin güzel olur inş. özellikle tecrübeliler bizi aydınlatsın :))

Back
X