2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

2008 anneleri ve 2010 anne adaylarının tümünün konuşma topiclerine bu topicin ismini vererek davet yaptım umarım bize katılırlar . Haydi Bursadaki 2008-2009 anneleri ve 2010 anne adayları bizi yalnız bırakmayın

ooo süper topiğimiz hareketlenmiş
arzucum ellerine sağlık canım çok güzel bir davet olmuş.
nagieymen.derinzlm,hamileyimben,beyazmelek,dilasa,özkerem,sampuan,alyaduaannesi,hepiniz hoşgeldiniz...iyiki geldiniz.
eminim güzel paylaşımlar olacaktır.
bu arada alyaduanınannesi forumda kuzunun hasta olduğunu görmüştüm.durumu nasıl? çoook geçmiş olsun tekrardan.tüm hasta kuzulara allah şifa versin.Allah onları korusun(onlara bakmak için bizleride tabi..)

ooo süper topiğimiz hareketlenmiş
arzucum ellerine sağlık canım çok güzel bir davet olmuş.
nagieymen.derinzlm,hamileyimben,beyazmelek,dilasa,özkerem,sampuan,alyaduaannesi,hepiniz hoşgeldiniz...iyiki geldiniz.
eminim güzel paylaşımlar olacaktır.
bu arada alyaduanınannesi forumda kuzunun hasta olduğunu görmüştüm.durumu nasıl? çoook geçmiş olsun tekrardan.tüm hasta kuzulara allah şifa versin.Allah onları korusun(onlara bakmak için bizleride tabi..)

canım rica ederim ne demek :) herşey bebişlerimiz için. sağolsun arkadaşlarımızda bizleri yalnız bırakmıyorlar

Kızlar nicklerimizi isimlerimizi, bebişlerimizin isimlerini ve doğum aylarınıda yazalımmı hepinizin ismini bilmiyorum o yüzden sizlerde eksik kalan yerlere ekleme yaparmısınız

1- ecrin yağmur.................... Arzu................ Ecrin Yağmur ..........2009 Mart

2- s_eker............................. Zeynep .............Ecrin...................... 2009 Mart

3- h.mine............................. ZeynepCeylin................................... 2008 Kasım

4- Trackeki.......................................................................................... Eylül

5-ballım ......................................................................................2009 Ocak

6-meltemşahin............................................................................ 2010

7-sampuan..................................................................................2009 Ağustos

8- nagieymen ....................Nagihan ...............Eymen ....................2009 Kasım

9- derinzlm........................Özlem ..................Derin .....................2009 Şubat

10- BEYAZMELEK..........................................Öykü..................... 2009 Temmuz

11-dilasa ..........................Sema......................Nur........................2009 Ekim

12-Hamileyim ben ........................................................................2008 Nisan

13-ozkerem ......................Özlem.................. Kerem.................... 2008 Ağustos

14-alyaduaninannesi.....................................................................2009Ekim

selam hanımlaaarrr :))))
ben de bursadayım diyeceğim ama... inegöldeyim desem daha uygun sanırım...

merve ismim, 22 yaşındayım, açıktan 3. sınıf okuyorm ve muhasebe işindeyim, iş bulursam mecbur çalışıcam..
kızım 21 eylül 2009 doğumlu, o da Reyyan :)
ankara ve istanbulda yaşamdan sonra inegölden nefret ediyorum -tatlicadiarzu-
fırsatım ve imkanım oldukça bursaya kaçıyorum :)) görümcem de bursada oturuyor zaten...
zübeydede doğum yaptım, pişmanım çünkü doğumdan sonra baharda yırtık ameliyatı oldum bi daha...

neyse çoookkk uzattım yine :roflol:
tanışmak ve olursa görüşmek isterim :))

selam hanımlaaarrr :))))
ben de bursadayım diyeceğim ama... inegöldeyim desem daha uygun sanırım...

merve ismim, 22 yaşındayım, açıktan 3. sınıf okuyorm ve muhasebe işindeyim, iş bulursam mecbur çalışıcam..
kızım 21 eylül 2009 doğumlu, o da Reyyan :)
ankara ve istanbulda yaşamdan sonra inegölden nefret ediyorum -tatlicadiarzu-
fırsatım ve imkanım oldukça bursaya kaçıyorum :)) görümcem de bursada oturuyor zaten...
zübeydede doğum yaptım, pişmanım çünkü doğumdan sonra baharda yırtık ameliyatı oldum bi daha...

neyse çoookkk uzattım yine :roflol:
tanışmak ve olursa görüşmek isterim :))

mervecim hoşgeldin senide listeye eklerim. geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir

Kızlar nicklerimizi isimlerimizi, bebişlerimizin isimlerini ve doğum aylarınıda yazalımmı hepinizin ismini bilmiyorum o yüzden sizlerde eksik kalan yerlere ekleme yaparmısınız

1- ecrin yağmur.................... Arzu................ Ecrin Yağmur ..........2009 Mart

2- s_eker............................. Zeynep .............Ecrin...................... 2009 Mart

3- h.mine............................. ZeynepCeylin................................... 2008 Kasım

4- Trackeki.......................................................................................... Eylül

5-ballım ......................................................................................2009 Ocak

6-meltemşahin............................................................................ 2010

7-sampuan..................................................................................2009 Ağustos

8- nagieymen ....................Nagihan ...............Eymen ....................2009 Kasım

9- derinzlm........................Özlem ..................Derin .....................2009 Şubat

10- BEYAZMELEK..........................................Öykü..................... 2009 Temmuz

11-dilasa ..........................Sema......................Nur........................2009 Ekim

12-Hamileyim ben ........................................................................2008 Nisan

13-ozkerem ......................Özlem.................. Kerem.................... 2008 Ağustos

14-alyaduaninannesi.....................................................................2009 Ekim

15-crescentrose................Gülay.....................Arda.......................2009 Aralık

16-_sakura_......................Merve....................Reyyan...................2009 Eylül

merhabalar linkini
gördüm bende bursadayım aynende buralıyım
her topiğe kendimi, tanıtır ooldum valla adım hilal
oğlum efe biz 2008 ekim doğumluyuz 18 aylık
merkezdeyim bu kadar şimdilik..

merhaba ben seda bursada gazcılarda oturuyorum.
1 tane kızım var 15 aylık DURU
bursalıların burada toplanması çok iyi olmuş çok sevindim

adım BURÇıN oğlumun adı BURAK KAYRA

15 AĞUSTOS 2009 DOĞUMLU

TELEFERıĞıN altında yeni mahallede oturuyorum

günaydınnn
evet acaip uykum var
byük oğlanda anaokuluna gidiyor erkenden kalkıyozz maleseff
kardeşide uyanıyo

merhaba arkadaşlar
davetiniz için teşekkür ederim
ben 34 yaşındayım ilk defa hamiel kaldım 5+6 haftalık hamileyim cts günü keseyi gördük darısı kalp etışlarının başına..

merhaba arkadaşlar
davetiniz için teşekkür ederim
ben 34 yaşındayım ilk defa hamiel kaldım 5+6 haftalık hamileyim cts günü keseyi gördük darısı kalp etışlarının başına..

hayırlı olsun cnm Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin
bu arada günaydın misafir gelecek oğlum kucakta uyuyo ben burdayım biri beni kaldırsınnnnnn

Back
X