2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

günaydın bursalı annişler maşallah topik baya hareketlenmiş inşallah böyle devam eder güze güzel buluşmalar gerçekleştiririz bizde yorucu bi hafta sonu geçirik baya gezdik kızım çok yoruldu iyi bi uyku çeker dedim ama nerde dişler mahetti kuzumu dogru düzgün uyuyamadı bende uykusuzum neyse bu günlerde geçicek

merhaba arkadaşlar,
bende sizlerle tanışmak isterim
ismim Emel , oğlum 11. ayın içinde Yusuf Kayra
etibankta merinosun altında oturuyorum
çalışan anne olduğum için pek alışverişe fırsat bulamıyorum, haftasonu temizlik çocuk anlamadan geçiyor
ama almak lazım artık yazlık bişeyler

meraba.ben meltem.daha öncede yazmıştım.antalyalıyım ama işimizden dolayı burdayz.artık bursalıyım :) 2.5 aylık demiralp isminde bi oğluşum var...

merhaba arkadaşlar,
bende sizlerle tanışmak isterim
ismim Emel , oğlum 11. ayın içinde Yusuf Kayra
etibankta merinosun altında oturuyorum
çalışan anne olduğum için pek alışverişe fırsat bulamıyorum, haftasonu temizlik çocuk anlamadan geçiyor
ama almak lazım artık yazlık bişeyler

şekerkız yoksa komşumuyuz zemuszemus
çok yakınız

merhaba 2009 ocak annesıyım
eyüp asaf adında bır oğlum var şimdilık selam vereyım benım mınık uyanıp olduğu zaman pek ızın vermıyor psye bakmaya sonra uğrarım
topık hayırlı olsun

Nagihan ,
tam nerdesin canım, ben köymen caddesinde oturuyorum, hani tofaş servisleri varya başında o cadde
komşumuyuz yoksa :)
ama şuan işteyim tabi annem var evde benim küçük canavarımla uğraşıyor

Nagihan ,
tam nerdesin canım, ben köymen caddesinde oturuyorum, hani tofaş servisleri varya başında o cadde
komşumuyuz yoksa :)
ama şuan işteyim tabi annem var evde benim küçük canavarımla uğraşıyor

ben daha aşağıdayım cnm karacabey caddesinde
bende hem canavarımla uğraşıyorum hemde bebek görmeye misafirim gelecek ileri geri koşturuyorum hoş nerdeyse sünnet olacak hala bitmedi :kızgın:
ben aslen bursalı değilim eşim bursalı benimde burda olma sebebin aşk :lepi:

ne güzel canım aşk içinde geçsin ömrün :)
bende yeniyim bu mahallede, bilmiyorum hangi cadde o, çalışkan marketin olduğu caddemi?
ihsaniyedeydim evlendim etibanka geldik
kolay gelsin sana
kızlar merinos parkımız var çok güzel oldu,
isterseniz bir gün orda buluşalım
bu kadar kalabalığı bir tek orası alır sanırım :)

biz de geldik kızlar adım Berrin 2 aylık kızım var hamitlerde oturuyorum havalar sıcaklayınca, ipek de biraz palazlanınca biz de katılırız buluşmalara

ne güzel canım aşk içinde geçsin ömrün :)
bende yeniyim bu mahallede, bilmiyorum hangi cadde o, çalışkan marketin olduğu caddemi?
ihsaniyedeydim evlendim etibanka geldik
kolay gelsin sana
kızlar merinos parkımız var çok güzel oldu,
isterseniz bir gün orda buluşalım
bu kadar kalabalığı bir tek orası alır sanırım :)

kocişle aşk içinde de diğerlerini saymıyorum şekercim alsanaalsanasmile

merhaba ben de mudanyada da oturuyorum 2 yasında bir oglum var nisan 2008 annesiyim ben de gorusmek tanısmak isterim :)

hoşgeldin cnm
havalar ısınsın hemen kaynaşak kaydirigubbakcemile5

biz de geldik kızlar adım Berrin 2 aylık kızım var hamitlerde oturuyorum havalar sıcaklayınca, ipek de biraz palazlanınca biz de katılırız buluşmalara

sende hoşgeldin
bebeler küçük bu senede yaz gelmedi bursaya ya :umursamaz:

ben daha aşağıdayım cnm karacabey caddesinde
bende hem canavarımla uğraşıyorum hemde bebek görmeye misafirim gelecek ileri geri koşturuyorum hoş nerdeyse sünnet olacak hala bitmedi :kızgın:
ben aslen bursalı değilim eşim bursalı benimde burda olma sebebin aşk :lepi:
hoşgeldın canım bursa ya nereden geldın bakalım
ben istanbuldan gelın geldım
kocişle aşk içinde de diğerlerini saymıyorum şekercim alsanaalsanasmile

aynen canım sana katılıyorum :)

yakınmısınız kayınvalidenizle kızlar,
benim iki üç sokak var aramız, iyi sayılırlar gene, karşılıklı idare ediyoruz :)

hoşgeldiniz arkadaşlar ne güzel epey kalabalık olmaya başladık.bende işten geldim kuzumu uyuttum birde size bakayım dedim.ben öğretmenim okul zaten yoğundu birde 23 nisan çalışmaları ilkgünden yoruldum.gerçi asıl mesai evde yeni başlıyor:):):)

Acıbiber , seda ,sezen10, şekerkızcandy , rapunzel26; beris , hepiniz hoşgeldiniz kızlar. bu topici açarken bukadar hızlı katılım olacağını düşünmüyordum beni yalnız bırakmadınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sohbette maşallah artmış umarım çok güzel paylaşımlar elde ederiz.
kızlar liste yaptım listede bilgileri eksik olan ve yeni gelen arkadaşlar listeyi alıntı yaparak bilgilerini eklesin lütfen bende düzeltmeleri yaparım.
şuana kadar topice katılanların hepsi anneliği tatmış.Bizler bebişlerimize kavuştuk onları büyütmeye çalışıyoruz sezencim de anne adayıymış Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar nasip etsin sezencim inşallah.

merhaba arkadaşlar
davetiniz için teşekkür ederim
ben 34 yaşındayım ilk defa hamiel kaldım 5+6 haftalık hamileyim cts günü keseyi gördük darısı kalp etışlarının başına..

hayırlı olsun inşallah Allah elinize almayıda
nasip etsin minik bebeğinzi...

Selamlar, bende bursadayım . 2009 temmuz annesiyim Beyaz Melekle gibi.
9 aylık bir oğlum var adı Ali Eymen. İpekçilik tarafında oturuyorum ama yazın nilüfer tarafına taşınıcam kısmetse. Hatta ertuğrulkent olabilir :bbo:
Sizlerle tanışmak isterim güzel bir topic olmuş, hatta tanıştığımıza şimdiden sevindim :)

Back
X