2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

bencede güzel bi topikalkisalkisalkis olmuş havalarda ısınıyo
burdaki bazı arkadaşlarla konuşuyoduk bi ara hepimizin bebekleri
vardı havalarda soğuktu kaldı sonra umarım görüşmek nasip olur

şimdi geldim fırsatbulup durudan nasılsınız
benim kayınvldemde bana yakın aramız çok uzak değil 3 sokak kadar kendi annemde öyle yakın olması çok iyi bence

Sezen Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
topic için bende teşekkür ederim
benim bursada pek arkadaşım yok
sizinle tanıştığıma çok memnun oldum şimdiden

bende gelmiş olan ve gelecek olan arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum..havalar ısınsa da çıksak artık..kızımla gezmek istiyorum nisanı atlatalım da hayırlısıyla malum salgın varmış

kaynanaları sormuşsuznuz kızlar benim ki üst katımda oturuyo
anlatmaya gerek yok standart kaynana işte banada pek yardımı var diyemem
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
büyükşehir belediyesinde çalışan var ise bana acil ulaşabilirmi

Acıbiber , seda ,sezen10, şekerkızcandy , rapunzel26; beris , hepiniz hoşgeldiniz kızlar. bu topici açarken bukadar hızlı katılım olacağını düşünmüyordum beni yalnız bırakmadınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sohbette maşallah artmış umarım çok güzel paylaşımlar elde ederiz.
kızlar liste yaptım listede bilgileri eksik olan ve yeni gelen arkadaşlar listeyi alıntı yaparak bilgilerini eklesin lütfen bende düzeltmeleri yaparım.
şuana kadar topice katılanların hepsi anneliği tatmış.Bizler bebişlerimize kavuştuk onları büyütmeye çalışıyoruz sezencim de anne adayıymış Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar nasip etsin sezencim inşallah.
amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben henüz sadece anne adayıyım sizin topiğin konusuna ters aslında ben sadece arada size bir merhaba derim..sevgiler

Sezen Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
topic için bende teşekkür ederim
benim bursada pek arkadaşım yok
sizinle tanıştığıma çok memnun oldum şimdiden
sağol şeker arkadaşım amiiin canım..daha 5+6 haftalığız ve çok endişelerim var korkuyorum ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ya..sadece bol bol dua ediyorum ve kendime çok iyi bakıyorum ve doktoruma çok güveniyorum başka da elimden bişey gelmiyor..hepiniz çok tatlısınız hepinize kucak dolusu sevgiler

bugun hava mudanyada cok guzel, oglumuzu babası ile krese bıraktık deniz kenarında kahvaltı yaptık simdi eve geldik calısıyoruz, insanın ici neseyle doluyor boyle gunlerde :)

kızlar benim oglan 3 gundur dis yuzunden aksam 6 da yatıyor sabah 8 e kadar boyle gozleri sis sis ama mutlu uyanıyot ama yawrum pek bişey yiyemiyor tombikim eridi valla cok uzuluyorum ama fazlalıklar ona yetiyordur :)

nasıl yani 6 dan 8 e kadar uyanmıyo mu hiç kaç aylıktı bebişin?

2 yasına canım arada aglıyo ama emziriyorum yine uyuyor bu arada hala emiyor bir de dis yuzunden emmeye daha cok dustu nasıl bıraktırcam bilmiyorum.

Neyseki ben gormeyince istemiyor, ama bu kadar cok uyudugu icin kreste uyumuyor haliyle :(

maşallah çok güzelmiş uykusu,
benimki 11-12 gibi uyuyor gece 3-4 kere kalkıyor emiyor, sabahta 7 de ayaktayız :(
işte süt sağıyorum çok zor oluyor ama mecbur işte kesilmesin diye uğraşıyorum

annem geliyo aklıma 2 gündür ağlıyorumm ne zormuş bizde böyle büyüdük demi sanki hep böyledikk canım annem şimdi burda da değil çok özledimm 15 gündür göremyrm ağlıyorum

Back
X