- Konu Sahibi ecrinyagmur
günaydın kızlar nasılsınız bebişşler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumhuriyet lisesinden hangi yıl mezun oldun canım?kızlar lise üniversite nerelerde okudunuz yazsak belki sınıf arkadaşı falan çıkarız
ne dersiniz?
ben liseyi Cumhuriyet Lisesinde
üniversiteyi Uludağ Üni. ışletme okudum 2000 mezunuyum
yaşlandım baya yani :)
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydın canımGünaydın kızlar,
Rapunzel günaydın canım, ben iyiyim geç kaldım işe yeni geldim ama çalışmak gelmiyor içimden
sizler nasılsınız bugün?
canım ben aslen bursalı değiılm buyüzden liseyi bursa dışında okudum görev nedeniylebursadayız , üniversiteyide 19 mayıs üniversitesinde okudumkızlar lise üniversite nerelerde okudunuz yazsak belki sınıf arkadaşı falan çıkarız
ne dersiniz?
üniversiteyi Uludağ Üni. İşletme okudum 2000 mezunuyum
günaydınn kızlar...uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahlarım bazen günlerce ......................bilmem anlatabiliyor muyum !!!
kızlar gunaydın,
biz dunden beri Toprak trakeit ( soluk borusu iltihabı) onunla ugrasıyoruz, doktor antibiyotik verdi cekirge doruk tıp da hakan bey, onu iciremiyoruz mecburen igneye donduk, krese de gidemedi oglusum.
Ben liseden Bursa Ataturk lisesinden mezunum, universite de ODTÜ den mezunum.
Cocuklarınızı hangi doktorlara goturuyorsunuz? ben doruk tıp da dogum yaptıum orada berna hanım cok iyiydi ama oradan ayrıldı sonra yine doruk tıp da nilıfer ulku hanıma goturduk o da iyyidi ama o da ayrıldı ( bu iki doktor dogum yapıp ayrıldı ) ben de erkek doktora goturmeye karar verdim, yine doruk tıp da hakan beye gittik cok memnunum baska nerelere gidiyorsunuz memnunmusunuz?
kızlar gunaydın,
biz dunden beri Toprak trakeit ( soluk borusu iltihabı) onunla ugrasıyoruz, doktor antibiyotik verdi cekirge doruk tıp da hakan bey, onu iciremiyoruz mecburen igneye donduk, krese de gidemedi oglusum.
Cocuklarınızı hangi doktorlara goturuyorsunuz? ben doruk tıp da dogum yaptıum orada berna hanım cok iyiydi ama oradan ayrıldı sonra yine doruk tıp da nilıfer ulku hanıma goturduk o da iyyidi ama o da ayrıldı ( bu iki doktor dogum yapıp ayrıldı ) ben de erkek doktora goturmeye karar verdim, yine doruk tıp da hakan beye gittik cok memnunum baska nerelere gidiyorsunuz memnunmusunuz?
canım ben bursalı değilimkızlar lise üniversite nerelerde okudunuz yazsak belki sınıf arkadaşı falan çıkarız
ne dersiniz?
üniversiteyi Uludağ Üni. İşletme okudum 2000 mezunuyum
kızlar gunaydın,
günaydın kıslar ebnde dorukta erdoğan yüzkollara gidiyorum memnunum
saol canım amin özellikle birkaç gündür işim dahada zorlaştı gecede uyumuyor uykuya zor dalıyor kızım Ecrine üzülüyorum harap oluyor kuzum.valla canım strese giriyorum dediğin gibi herşeye kızasım geliyor inşallah bu günleri çabuk atlatırız. canım birde ismini yazarmısın listeyede ekleyeyimecrıncım allah yardımcı olsun canım ya uykusuzluk çok kotu ınsanın her seye kızası gelıyor .
yasemincim bebişin 6 aylık gözüküyo ne zaman oturttun kuzunu benimki tam 5 aylık bugün
ama oturmak istiyo kalkıyo resmen dr kontrolümüzde cumartesi daha sormadım
3 gündür falan oturtuyorum sen ne dersin
deneyimli anneler yardım edin kaydirigubbakcemile5
saol canım amin özellikle birkaç gündür işim dahada zorlaştı gecede uyumuyor uykuya zor dalıyor kızım Ecrine üzülüyorum harap oluyor kuzum.valla canım strese giriyorum dediğin gibi herşeye kızasım geliyor inşallah bu günleri çabuk atlatırız. canım birde ismini yazarmısın listeyede ekleyeyim
Nagihancım bebekler 6. aydan sonra oturmaya başlıyor ama erken de oturmak isteyebilir kızımda 5.ayında destekli oturuyordu bebişinin yanlarına yastık koyarak oturmasına destek verebilirsin uzun süre oturamaz vücudunu kaydırır yada yana dogru destek alarak oturur.başlarda çok uzun süre oturtma yavaş yavaş oturmayı denet canım
Benim oğlum 11 aylık nerdeyse playskool renkli varillerle çok oynuyor üstüste dizyoruz deviriyor
onları takmaya çalışıyor birbirine daha çok yapamasada benim nasıl yaptığıma bakıyor oda yapmaya çalışıyor fiyatıda 6 tl gibi bişey
Nagihancım ben 6. aydan sonra oturtmaya başlamıştım, birde bazı bebekler oturmaya istekli olu Arzunun dediği gibi, çok sık oturtma şimdilik, zaten bir süre sonra kendi oturmak isticek
çok erken oturması kemik gelişimi için zararlıymış