2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

sezen 96 yılında mezun oldum canım
Dilasa, Nagihan günaydın canım, iyiyim benim oğlumda iyi emzirdim uyuyordu çıktım arkadan zil çalmış sağlık ocağından gelmişler sabahın köründe hane halkı taramasıymış , makul bir saatte gelin bari uyanmış çocuk

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın çok uykusuzuuuuuuuuuuum kuzum gece pek uyumadı sabahta sağolsun erken uyandı senağlamasenağlamasenağlama

Günaydın kızlar,
Rapunzel günaydın canım, ben iyiyim geç kaldım işe yeni geldim ama çalışmak gelmiyor içimden
sizler nasılsınız bugün?
günaydın canım
kızlar lise üniversite nerelerde okudunuz yazsak belki sınıf arkadaşı falan çıkarız
ne dersiniz?
ben liseyi Cumhuriyet Lisesinde
üniversiteyi Uludağ Üni. İşletme okudum 2000 mezunuyum
yaşlandım baya yani :)
canım ben aslen bursalı değiılm buyüzden liseyi bursa dışında okudum görev nedeniylebursadayız , üniversiteyide 19 mayıs üniversitesinde okudum

günaydınn kızlar...uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahlarım bazen günlerce ......................bilmem anlatabiliyor muyum !!!

günaydın canım ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aynen beni tarif etmişsinhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar gunaydın,

biz dunden beri Toprak trakeit ( soluk borusu iltihabı) onunla ugrasıyoruz, doktor antibiyotik verdi cekirge doruk tıp da hakan bey, onu iciremiyoruz mecburen igneye donduk :(, krese de gidemedi oglusum.

Ben liseden Bursa Ataturk lisesinden mezunum, universite de ODTÜ den mezunum.

Cocuklarınızı hangi doktorlara goturuyorsunuz? ben doruk tıp da dogum yaptıum orada berna hanım cok iyiydi ama oradan ayrıldı sonra yine doruk tıp da nilıfer ulku hanıma goturduk o da iyyidi ama o da ayrıldı ( bu iki doktor dogum yapıp ayrıldı ) ben de erkek doktora goturmeye karar verdim, yine doruk tıp da hakan beye gittik cok memnunum baska nerelere gidiyorsunuz memnunmusunuz?

Günaydın canım,
çok geçmiş olsun
ben medical park yeşim keskine götürüyorum
memnunum çok herhangi bişey olsa 24 saat arayabiliyorum cebinden

kızlar gunaydın,

biz dunden beri Toprak trakeit ( soluk borusu iltihabı) onunla ugrasıyoruz, doktor antibiyotik verdi cekirge doruk tıp da hakan bey, onu iciremiyoruz mecburen igneye donduk :(, krese de gidemedi oglusum.

Cocuklarınızı hangi doktorlara goturuyorsunuz? ben doruk tıp da dogum yaptıum orada berna hanım cok iyiydi ama oradan ayrıldı sonra yine doruk tıp da nilıfer ulku hanıma goturduk o da iyyidi ama o da ayrıldı ( bu iki doktor dogum yapıp ayrıldı ) ben de erkek doktora goturmeye karar verdim, yine doruk tıp da hakan beye gittik cok memnunum baska nerelere gidiyorsunuz memnunmusunuz?

Günaydın canım öncelikle geçmiş olsun,Allah şifa versin. Ben jimerde doğum yapmıştım o dönemde jimerin çocuk doktoru Dilek Arıydı ilk ona muayene olmuştu kızım sonrada Dilek Hanıma devam ettik .Şuan memnunuz

kızlar gunaydın,

valla cnm ben çok doktor gezdim en son baharda ayla şahine karar verdim süper valla bir dene derim

kızlar lise üniversite nerelerde okudunuz yazsak belki sınıf arkadaşı falan çıkarız
ne dersiniz?
ben liseyi Cumhuriyet Lisesinde
üniversiteyi Uludağ Üni. İşletme okudum 2000 mezunuyum
yaşlandım baya yani :)
canım ben bursalı değilim
lise mezunuyum eşim dolayısıyla bursadayım

kızlar gunaydın,

çok geçmiş olsun canım ya
inşallah ıyı bır doktor bulursun caım deneme yanılma yontemıyle bulunuyor canım ya
bır başkasına ıyı gelen senınkıne ıyı gelmıyor anlayacağım .
şuna goturuyorum dıye bıleceğim duzenlı bır doktorumuz yok canım
çok sık hasta olmuyoruz

günaydın kıslar ebnde dorukta erdoğan yüzkollara gidiyorum memnunum

yasemincim bebişin 6 aylık gözüküyo ne zaman oturttun kuzunu benimki tam 5 aylık bugün
ama oturmak istiyo kalkıyo resmen dr kontrolümüzde cumartesi daha sormadım
3 gündür falan oturtuyorum sen ne dersin
deneyimli anneler yardım edin kaydirigubbakcemile5

ecrıncım allah yardımcı olsun canım ya uykusuzluk çok kotu ınsanın her seye kızası gelıyor .
saol canım amin özellikle birkaç gündür işim dahada zorlaştı gecede uyumuyor uykuya zor dalıyor kızım Ecrine üzülüyorum harap oluyor kuzum.valla canım strese giriyorum dediğin gibi herşeye kızasım geliyor inşallah bu günleri çabuk atlatırız. canım birde ismini yazarmısın listeyede ekleyeyim

yasemincim bebişin 6 aylık gözüküyo ne zaman oturttun kuzunu benimki tam 5 aylık bugün
ama oturmak istiyo kalkıyo resmen dr kontrolümüzde cumartesi daha sormadım
3 gündür falan oturtuyorum sen ne dersin
deneyimli anneler yardım edin kaydirigubbakcemile5

Nagihancım bebekler 6. aydan sonra oturmaya başlıyor ama erken de oturmak isteyebilir kızımda 5.ayında destekli oturuyordu bebişinin yanlarına yastık koyarak oturmasına destek verebilirsin uzun süre oturamaz vücudunu kaydırır yada yana dogru destek alarak oturur.başlarda çok uzun süre oturtma yavaş yavaş oturmayı denet canım

saol canım amin özellikle birkaç gündür işim dahada zorlaştı gecede uyumuyor uykuya zor dalıyor kızım Ecrine üzülüyorum harap oluyor kuzum.valla canım strese giriyorum dediğin gibi herşeye kızasım geliyor inşallah bu günleri çabuk atlatırız. canım birde ismini yazarmısın listeyede ekleyeyim

Nagihancım bebekler 6. aydan sonra oturmaya başlıyor ama erken de oturmak isteyebilir kızımda 5.ayında destekli oturuyordu bebişinin yanlarına yastık koyarak oturmasına destek verebilirsin uzun süre oturamaz vücudunu kaydırır yada yana dogru destek alarak oturur.başlarda çok uzun süre oturtma yavaş yavaş oturmayı denet canım

saol cnm zaten kaydırıyo kendini yanlarınada destek veriyorum çok uzun sürede oturtmuyorum
valla nasıl oynatayım nasıl oyalayayım şaşırdım artık
ve en kötüsü çok tv bakmak istiyo bende kapatıyorum ama çok yorulduğum zamanda kurtarıcı oluyo kısa vadede olsa

Kızlar ecrin yağmurum 13 aylık oldu oynadığımız oyunlardan biraz sıkıldık onunla farklı oyunlar oynamak istiyorum bebişlerinizin gelişimleri için sizler neler yapıyorsunuz hangi oyunları oynuyorsunuz

Benim oğlum 11 aylık nerdeyse playskool renkli varillerle çok oynuyor üstüste dizyoruz deviriyor
onları takmaya çalışıyor birbirine daha çok yapamasada benim nasıl yaptığıma bakıyor oda yapmaya çalışıyor fiyatıda 6 tl gibi bişey
Nagihancım ben 6. aydan sonra oturtmaya başlamıştım, birde bazı bebekler oturmaya istekli olu Arzunun dediği gibi, çok sık oturtma şimdilik, zaten bir süre sonra kendi oturmak isticek
çok erken oturması kemik gelişimi için zararlıymış

Benim oğlum 11 aylık nerdeyse playskool renkli varillerle çok oynuyor üstüste dizyoruz deviriyor
onları takmaya çalışıyor birbirine daha çok yapamasada benim nasıl yaptığıma bakıyor oda yapmaya çalışıyor fiyatıda 6 tl gibi bişey
Nagihancım ben 6. aydan sonra oturtmaya başlamıştım, birde bazı bebekler oturmaya istekli olu Arzunun dediği gibi, çok sık oturtma şimdilik, zaten bir süre sonra kendi oturmak isticek
çok erken oturması kemik gelişimi için zararlıymış

Emelcim bizdede kuleler ve benzeri oyuncaklar var biraz oynuyor sıkılıyor çevreye atıyor oyuncakları aynı şeylerden sıkılıyor galiba . belkide dişi çıkacak bu yüzden huysuzlaşıyor ay ne bileyim valla bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum

Back
X