2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

hamişim geçmiş olsun..bebişim oturmaya bayılıyo 6. ayı bitecek 2 hafta sonra oturuyo kendi istiyo hatta ayakta çivi gibi duruyo yatmayı istemiyo bazen altını zor alıyorum:))

kızlar imkanınız tv seyretme imkanınız varsa şuan kanal D de çocuklarda şiddet konusu işleniyor izleyin ilerki dönemlerde dinleyeceğimiz bilgiler işimize yarayabilir

Kızlar ecrin yağmurum 13 aylık oldu oynadığımız oyunlardan biraz sıkıldık onunla farklı oyunlar oynamak istiyorum bebişlerinizin gelişimleri için sizler neler yapıyorsunuz hangi oyunları oynuyorsunuz

Merhaba ben oglumun gelisimi icin montessori aktivitelerini yapmaya calısıyorum, internette bir cok forum var anneler ve egitmenler cocuklaırn aylaırna gore yaptıkları ve onerilen aktiviteleri orada yazıyorlar . tavsiye ederim .

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim , oglusum iyilescek insallah bugun daha iyi gibi, istahı da arttı kac gundur agzına bir lokma koymuyordu bugun yedi masallah.

Bu arada ne zmn buluscaz?

buluşmak konusunda ecrinyağmura katılıyorum bencede burda biraz daha tanışıp kaynaşalım havalarda ısınır hem sonra buluşalım derim tabi çoğunluk ne der bilmem

merhabalar nasılsınız anneler
1 2gündür bende uğrayamadım benim oğlumda diş çıkarıyo rahatsız
biraz huysuz bu aralar :ecrin_bebek:
doktor konusuna bende deyineyim baharda doğum yapmıştım
doğdu gün efeyi muayene eden doktora devam ettik 9 aylık olana kadar
sonra üst dişlerini çıkarırken
çok hastalanmıştı mikrobik ishal olmuştu 2 gün götürdüm
hiç bişey anlamdılar bizde doruğa geçtik ülkü hanıma çok iyiydi
devam ettik ona ama gitti şuan sürekli bi doktorum yok
arıyorum ama tavsiyeleriniz varsa alalbilirim bende

merhabalar nasılsınız anneler
1 2gündür bende uğrayamadım benim oğlumda diş çıkarıyo rahatsız
biraz huysuz bu aralar :ecrin_bebek:
doktor konusuna bende deyineyim baharda doğum yapmıştım
doğdu gün efeyi muayene eden doktora devam ettik 9 aylık olana kadar
sonra üst dişlerini çıkarırken
çok hastalanmıştı mikrobik ishal olmuştu 2 gün götürdüm
hiç bişey anlamdılar bizde doruğa geçtik ülkü hanıma çok iyiydi
devam ettik ona ama gitti şuan sürekli bi doktorum yok
arıyorum ama tavsiyeleriniz varsa alalbilirim bende

valla cnm baharda ümit bey,doç.mustafa bey sonra turgay bey üçünüde denedim
ama ayla hnmı tavsiye ederim d vitaminini bile kanına bakmadan vermedi yaşlı bir kadın zaten sadece öğleye kadar çalışıyo

ben dorukta mustafa özgen e gidiyorum memnunum şükür...güzelce inceliyo bende tavsiye üzerine gitmiştim şimdi bende tavsiye ediyorumm :))

yemek seçiminde zorlanan arkadaşlar yaptığımız yemekleri paylaşalım demişti bende paylaşıyorum :))akşama yemeğe yoğurt çorbası karnıyarık pilav yaptım yanına da salata...sizde paylaşın aklımızda olsun hergün yemek seçimi zor oluyo gerçekten

ben dorukta mustafa özgen e gidiyorum memnunum şükür...güzelce inceliyo bende tavsiye üzerine gitmiştim şimdi bende tavsiye ediyorumm :))

yemek seçiminde zorlanan arkadaşlar yaptığımız yemekleri paylaşalım demişti bende paylaşıyorum :))akşama yemeğe yoğurt çorbası karnıyarık pilav yaptım yanına da salata...sizde paylaşın aklımızda olsun hergün yemek seçimi zor oluyo gerçekten

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:oklava::oklava::oklava:
zaten boğazımı zor tutuyom karnıyarığa bayılırım
doğumdan kalma kilolar var sende yemek saymışın :roflol::roflol::roflol:

teşekkürler
bende turgay beye gidiyodum ama sonra çok sinir oldum
9 ay her ay götürdüm o zamanlar hiç hasta olmadı Allahtan ama bi ker hasta oldu ondada hiç bişey anlamayıp benide oğlumuda perişan ettiler ama hastane olarakta bana yakın bilmiyorum canım ya yine de

dorukda çok iyi bi hastane aslında doktorları iyi güzel ilgileniyolar
uzak bize ama memnun olduğu bi doktor çıkarsa gideriz yinede oğlum için hep en iyisini ararım

bu gün bizim balık günümüz ben
hiç sevmem aslında ya ama eşimde oğlumda çok seviyo ee
onlar için mecbur yapıyorum artık
sebzeli mercimek çorbası salata tamam
:lepi:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:oklava::oklava::oklava:
zaten boğazımı zor tutuyom karnıyarığa bayılırım
doğumdan kalma kilolar var sende yemek saymışın :roflol::roflol::roflol:

ayyy gel canım ya sende hepimize yeter :)))

kilo olmaz olur mu göbişim önde 6 kilo fazlam varr bi arada beraber şu kiloları verelim ne dersinizzz

canım bugün yemeğe sendeyiz mönü güzelmiş kaydirigubbakcemile3 iyiki hamile değilim canım çekti valla :)))

bu gün bizim balık günümüz ben
hiç sevmem aslında ya ama eşimde oğlumda çok seviyo ee
onlar için mecbur yapıyorum artık
sebzeli mercimek çorbası salata tamam
:lepi:

afiyet olsun canım..bizim balık günümüz pazar..valla bende eskiden sezmezdim eşimde sevmezdi hamileliğimde alıştık şimdi neden daha önce yememişiz diyoruz

kilo almaya çalışanları hiç anlayamıyorum bende
benim verecek çok kilom var 90 kiloyum boyum 175 , ama az yiyorum artık dikkat etmeye başladım
ben akşamdan patlıcan musakka yaptım bugüne hazır olsun diye, mercimek çorbası var biraz , biraz biber kızartması var acele yapmıştım işten gelince
şimdi gidince pilav yapıcam yeter
menülerimiz benziyor bu akşam kızlar :)

Back
X