2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

meraba kızlar.negüzel sohbetler ilerlemiş.benimde antalyadan eldim buraya.ve fazla arkadaşım yok malsef.KKdan tanıştığım arkadaşlarım var sadce:)) zaten KK olmasaymış naparmışım bilmiyorum.bu arada ben bigilerimi nasıl eklicem bilmiyorum.ekler misiniz. ismim meltem.2010 ocak doğumlu oğlum.ayrıcada üçevlerle beşevker arası bi yerde oturuyorum.

merhaba güzel anneler.ben bugün eve geç geldim kuzumla ilgilenip daha yeni uyuttum ben eve geç gelince hiç uyumak istemiyor ve çok huysuz oluyor yavrumbenim kıyamam....
ama ben sohbete geç kalıyorum yaaaaa:çok üzgünüm:
bizim doktorum medikalde arif bey çok memnunuz.bu arada kızlar sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz kuzularınıza?biz minadex kullanıyoruz sadece
ooo süper yemekleri hazır olanlar var.ben daha hiç birşey yapmadım
acaba eşime bugün yemek yapamadım dışardan söyledimmi desemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Hoşgeldin canım ben daha çalışıyorum 7 de evde oluyorum
sende öyle yap canım daha iyi , bende herzaman yapamıyorum , çok yorgunsam bide köfteci yusuftan söylüyoruz eve getiriyorlar:)
oğluma vitamin olarak multitabs, ferro sanol , ve flor verdi dişleri sağlam çıksın diye ama adını hatırlamıyorum

meraba kızlar.negüzel sohbetler ilerlemiş.benimde antalyadan eldim buraya.ve fazla arkadaşım yok malsef.KKdan tanıştığım arkadaşlarım var sadce:)) zaten KK olmasaymış naparmışım bilmiyorum.bu arada ben bigilerimi nasıl eklicem bilmiyorum.ekler misiniz. ismim meltem.2010 ocak doğumlu oğlum.ayrıcada üçevlerle beşevker arası bi yerde oturuyorum.

Hoşgeldin canım sende , Allah bağışlasın oğluşunu

ben sadece d vitamini veriyorum henüz küçüküz biz teyzeleri
bacılar bana dua edin yarın belediyenin eleman alım sınavına gidiyorum ammaaa torpilim yok
benimde torpilim sizlerin duaları olsun mu :kedi:

slm kızlar ben hürriyette oturuyorum 7 aylık bi kızım var sizlerle tanışmak isterim buluşma olursa seve seve katılırım

slm kızlar ben hürriyette oturuyorum 7 aylık bi kızım var sizlerle tanışmak isterim buluşma olursa seve seve katılırım

hoşgeldin cnm ohh ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz
acaba buluşma için düğün salonumu ayarlasak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ee malum hergelen 2 kişi anne + bebeişi

slm kızlar ben ihsaniyede oturuyorum 8 aylık bir oğlum var..buluşmalara katılmak isterim tabiki de hem deneyimlerimizi paylaşırız hemde çocuklarımız için arkadaş çevresiigamyoncuiremsu

hoşgeldin cnm ohh ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz
acaba buluşma için düğün salonumu ayarlasak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ee malum hergelen 2 kişi anne + bebeişi

hoşbulduk tatlım....

İnş güzel dostluklar kurulur bebişlerimizde güzel güzel oyunlar oynar...

sende gel napalım eşimi yollarız artık eyvahedigeldismile sezen in canı çekerse o kötübilmiyorumkismile hadi sizde yazın benimde canım çeksin ödeşelim:lepi:

gel demen yeter canım yemiş kadar oldum saol. benim eşim bua kşam geç gelecek mesai var o yüzden yemek yapmadım dünden yemeğim var oda bana yeter.

canım ben eklerim bilgilerini

merhaba güzel anneler.ben bugün eve geç geldim kuzumla ilgilenip daha yeni uyuttum ben eve geç gelince hiç uyumak istemiyor ve çok huysuz oluyor yavrumbenim kıyamam....
ama ben sohbete geç kalıyorum yaaaaa:çok üzgünüm:
bizim doktorum medikalde arif bey çok memnunuz.bu arada kızlar sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz kuzularınıza?biz minadex kullanıyoruz sadece
ooo süper yemekleri hazır olanlar var.ben daha hiç birşey yapmadım
acaba eşime bugün yemek yapamadım dışardan söyledimmi desemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet evet dışardan söyle bazen bende öyle yapıyorum :) multitabs ve diş çürümesini önleyici hap kullanıyoruz ismini şimdi hatırlayamadım

ben sadece d vitamini veriyorum henüz küçüküz biz teyzeleri
bacılar bana dua edin yarın belediyenin eleman alım sınavına gidiyorum ammaaa torpilim yok
benimde torpilim sizlerin duaları olsun mu :kedi:

canım dualarım seninle inşallah işe girersin.nagihan aşkolsun eleman alımı oluyor insan bizede haber verirdi :) ben dersanede matematik öğretmeniydim ama artık dersanede çalışmak istemiyorum hatta iş arıyordum keşke haberim olsaydı bende başvururdum

gel demen yeter canım yemiş kadar oldum saol. benim eşim bua kşam geç gelecek mesai var o yüzden yemek yapmadım dünden yemeğim var oda bana yeter.

canım ben eklerim bilgilerini

evet evet dışardan söyle bazen bende öyle yapıyorum :) multitabs ve diş çürümesini önleyici hap kullanıyoruz ismini şimdi hatırlayamadım

canım dualarım seninle inşallah işe girersin.nagihan aşkolsun eleman alımı oluyor insan bizede haber verirdi :) ben dersanede matematik öğretmeniydim ama artık dersanede çalışmak istemiyorum hatta iş arıyordum keşke haberim olsaydı bende başvururdum

kız bacım itfaiyeci alıyo sen itfaiyecimisin :hulya:
ben ünv itfaiye okudum a bakımdan yani :lepi:
hem geç değil gel balım birlikte yarışırız perşembe cuma başvuru

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi
Nagiş hayırlısı olsun , dualarım seninle, sende çalışan anneler kervanına katılcan demek,
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese

Back
X