2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar merhaba
gerçekten çalışırken hep aralarda yazıyordum
evde hiç fırsat olmuyor
kayra hiç durmuyor uyusada en fazla bir saat
temizlik yapıyorum camları sildim üstüne yağmur yağdı:(
cumartesi akşamı doğumgünümüz
arzucum magnetleri hazırladım çok güzel oldu , tekrar teşekkür ederim

canlarım ben geldimm çokkk özür dilerim uğtayamadığım için :(((
bakıcı buldum 400tl eve gelecek yemeğide yapacak tanıdık oldu inş sonu iyi olur pazartesi başlıcak 1 hafta birlikte olacaz sonraki pazartesi iş başı üzülerek bırakıcam paşamı
annemleri uğurladım :((sonra eymene yazlık alışveriş yaptım sonra 6 ay kontrolümüz ve aşılarımız yapıldı malumunuz ateşimiz falan oldu
yaz temizliğine başladım ama bitmek bilmiyo emelin dediği gibi cam sildim yağmur yağdı :((
arzucum sanada başarılar dilerim inş seninde gönlüne göre olsun
hülyacım paşamada çokk geçmiş olsun
zeynepcim kızının cicileri süper ii günlerde giysin
emelcim yeni yaşınız yusuf kayraya bütün güzellikleriyle gelsin inş
yeni gelenler hoşgeldi arkadaşlar atladığım varsa özür dilerim herkese slm bebişleri öpüyorum

canımbenim teşekkür ederim.daha iyisi sizin olsun inş.
hülyacım kuzunun iyi olmasına sevindim cnm
arzucum dualarımız seninle canım.Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin cnm.çook iyi anlıyorum seni.bu kpss insanı bunalıma sokuyor.
ben evlendikten sonra atandım 3 sene oldu.ilk görev yerimde van dı.,1.5 yıllık evliydim oraya gittiğimde hamileliğimi de orada geçirdim yanlız sadece son iki ayımda evimde ailemleydim çok zordu yani.ahh anlatacak çok şey var kızlar yani buluşalım hep beraber dertleşiriz.Allaha şükür zorda olsa gelebildim buraya senin bölüm neydi cnm
öpüyorum hepinizi

Allah razı olsun canım duaların için tşkler zeynepcim. valla ne bunalım ne bunalım ecrinle beraber çok zor oluyor elimden geldiğince çalışıyorum ama gündüzleri imkansız gibi birşey fırsat olmuyor gece çalışıyorum. bünyem nereye kadar dayanır bilmiyorum .ya çocukla nekadar başarabilirim bilmiyorum hoş şuan iyi gidiyor çalışmam,ama dualarınızı etmeyi ihmal etmeyin lütfen.
zeynepcim seni anlayabiliyorum zor günlerdir mutlaka ama neyse atlatmışsın işine başlamışsın darısı bana inşallah. ben istatistik mezunuyum canım formasyon var ama bizim atamaları yıllardır yapmıyorlar bende memurluk için çabalıyorum. senin branş neydi ? valla bir ara buluşalım sohbet hepimize iyi gelir.

arzucum tabıkı de senın için dua etedeğim canım
rabbım hayırlı kapılar acsın sana
eeeeeeeee devlete kapağı attım mı dıyorsun iş tamamdır:)))))))))))))))))

emelcım bır zamanlar kendım yazıyorum kendım cevaplıyorum yazıyordum
eeeeeeeeeee artık bızı anlamışsındır canım çocuklarla evde o kadar musaıt olmuyor

hülyacım Allah razı olsun canım teşekkür ederim.her daim dualarınızı bekliyorum bak nagihanı işe soktuk sıra bende olsun değil mi? :teytey:ay keşke devlete girebilsem daha ne isterimki? canım sınav 10 temmuzda.

kızlar merhaba
evde hiç fırsat olmuyor

emelcim seni anlıyorum hiç boş zaman kalmıyor evdeyken hep koşuşturmaca hep koşuşturmaca... bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsunda napalım canım. magnetleri yapabildiğine sevindim eminim güzel olmuştur. ay ne güzel şimdi sende doğum günü telaşı vardır...
umarım herşey istediğin gibi olur kayra prensimizin doğum gününde.

bakıcı buldum 400tl eve gelecek yemeğide yapacak tanıdık oldu inş sonu iyi olur pazartesi başlıcak 1 hafta birlikte olacaz sonraki pazartesi iş başı üzülerek bırakıcam paşamı
annemleri uğurladım :((sonra eymene yazlık alışveriş yaptım sonra 6 ay kontrolümüz ve aşılarımız yapıldı malumunuz ateşimiz falan oldu
yaz temizliğine başladım ama bitmek bilmiyo emelin dediği gibi cam sildim yağmur yağdı :((
yeni gelenler hoşgeldi arkadaşlar atladığım varsa özür dilerim herkese slm bebişleri öpüyorum

nagihan sevindim canım bakıcı bulduğuna,hem ucuz bulmuşsun.üzülme annesi sen eymenin geleceği için çalışacaksın birazcık ayrı kalacaksın ama Allahın izniyle her akşam kollarında olacak.annenler gitmiş Allah kavuştursun canım.eymen prensimiz cicilerini güle güle kullansın canım eminim çok yakışmıştır.iyi dileklerin için saol canım, sendende bol bol dua bekliyorum unutma tatlım

sağol canım benim, darısı eymenimin başına , sizde kutlarsınız inşallah
bakıcı 400 e çok iyi bulmuşsun canım, hemde yemek yapıcakmış çok iyi
hayırlı olsun canım

Allah razı olsun canım duaların için tşkler zeynepcim. valla ne bunalım ne bunalım ecrinle beraber çok zor oluyor elimden geldiğince çalışıyorum ama gündüzleri imkansız gibi birşey fırsat olmuyor gece çalışıyorum. bünyem nereye kadar dayanır bilmiyorum .ya çocukla nekadar başarabilirim bilmiyorum hoş şuan iyi gidiyor çalışmam,ama dualarınızı etmeyi ihmal etmeyin lütfen.
zeynepcim seni anlayabiliyorum zor günlerdir mutlaka ama neyse atlatmışsın işine başlamışsın darısı bana inşallah. ben istatistik mezunuyum canım formasyon var ama bizim atamaları yıllardır yapmıyorlar bende memurluk için çabalıyorum. senin branş neydi ? valla bir ara buluşalım sohbet hepimize iyi gelir.

emelcim seni anlıyorum hiç boş zaman kalmıyor evdeyken hep koşuşturmaca hep koşuşturmaca... bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsunda napalım canım. magnetleri yapabildiğine sevindim eminim güzel olmuştur. ay ne güzel şimdi sende doğum günü telaşı vardır...
umarım herşey istediğin gibi olur kayra prensimizin doğum gününde.

nagihan sevindim canım bakıcı bulduğuna,hem ucuz bulmuşsun.üzülme annesi sen eymenin geleceği için çalışacaksın birazcık ayrı kalacaksın ama Allahın izniyle her akşam kollarında olacak.annenler gitmiş Allah kavuştursun canım.eymen prensimiz cicilerini güle güle kullansın canım eminim çok yakışmıştır.iyi dileklerin için saol canım, sendende bol bol dua bekliyorum unutma tatlım
Arzucum Allah yardımcın olsun
inşallah çok iyi bir yere girersin
bende kpss ye girmek istiyorum ama nerden başvurulacağını bile bilmiyorum
okullardan mı form alınıyor
gerçi daha hiç çalışmadım kazanamam ama bir şansımı denemek istiyorum

merhaba herkese kuzum bugün çok huzursuzdu azı dişlerimahfetti yavrumu.uyudu şimdi biraz.bende hem size bakayım dedim hemde maç skorunu takip ediyırum malum bursa belki şampiyon olur.
kızlar merhaba
evde hiç fırsat olmuyor
emelcim ohh mis gibi olmuştur heryer gerçi kuzulara dayanmıyor anında heryer dağılıyor.oohh paşanın doğum günü gelmiş abi oldu artık sağlıklı uzun ömürlü olsun inş

nagihancım hayırl ıolsun canım inş.istediğin gibi olur haklsın zor olacak ama eymen için çalışıyorsun öle düşün cnm.teşekkür ederiz cnm eminim sizin cicilerinizde çok güzzeldir musait olursan bizde görürüz belki paşanın cicilerinii.
arzucum Allah yardımcıın olsun cnm yapasın inananıyorum ben.benim bölüm sınıf öğrtmnlği cnm.evet kuzularla çalışması zor.inş yakın zamanda he beraber görş

emelcim 2008-2009 da sınava girdinmi eğer daha önce sınava girdiysen www.osym.gov.tr adresinden başvuracaksın. bu sene forum dağıtılmayacak . başvurular başladı galiba 21 mayıs son,internetten başvuru yapıcaz şifren varsa sorun değil ama yoksa sınav başvuru merkezlerinden alabiliyorsun. ösym nin sitesinde tüm bilgiler mevcut bir bak istersen. canım şansını dene belki bildiğin konulardan soru çıkar iyi puan alısın.benimde ecrinle zor oluyor ama elimden geleni yapıyorum inşallah yerleşiriz .

zeynepcim geçmiş olsun inşallah ecrinin acıları dinerde kolay çıkartır dişlerini. bizimde 1 gün iyiysek 2. gün diş sancımız oluyor seni iyi anlıyorum.hayırlısıyla acısız çıkartabilseler şu dişleri kuzucuklarımız.

bursasporlu arkadaşlar tebrikler şampiyon oldunuz.

hülyacım sen çocuklu kadınsın gecenin bir yarısı sokakta ne işin var tatlım otur evinde. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana canım git tadını çıkar bol bol eğlen bağır çağır stresini at

Son düzenleme:
merhaba kızlar kimse topiğe uğramamış galiba herkes için yoğun bir gün. benim için çok yorucu bir gün... dün gece 3e kadar ders çalıştım tam yatacaktımki kızım uyandı 5e kadar onunla uğraştım dişinden dolayı çok ağladı sabah 7 de uyandı ve gün boyunca huzursuzdu, uymadı ağladı hep. uykuyada dalamıyor daha yeni uyutabildim.bende okadar yorgun uykusuz ve bitkin bir haldeyim anlatamam. bu dişler çıkana kadar daha nekadar acı çekecek ecrin yağmurum.valla kıyamıyorumda inanın kendimi çok çaresiz hissediyorum.bu dönemi rahat geçirmesi için dentinox jel sürüyorum, soğuk dişlik veriyorum ama hepsi kısa süreli çözümler oluyor. sizlerin bu konuda bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir ?

merhaba herkese evet kimseler uğramamıl bugün.umarım herkes iyidir
arzucum Allah yardımcın olsun canım.aynı sorun bizdede var bende çok huzursuzolduğunda gece yatmadan ağrı kesici veriyorum.gündüz havuç elma salatalık sert bişeyler veriyorum ama dediğin gibi anlık oluyor.zor bir dönem gerçektende bende 15dk önce ecrini uyuttum 15dkdrı 3.ağlayarak uyanması şimdi tekrar uyuttum bu gece uzun olacak galiba.Allah ağrısız acısız çabucak dişlerinin çıkarmayı nasip etsin inş.

merhaba kimse uğramaz oldu topiğimize
arzucum çok teşekkür ederim linkini bile vermişsin
resmi tatilya bugün yarın başvurcam
bir denemiş olurum çok umutlu değilim ama kısmet
kızlar neeeerdeesiiiniiiiiiiiz ?

merhaba herkese umarım herkes iyidir evet emelcim kimseler uğramamış topiğe.bende dün temizliğe başladım başıma bir ev kazası geldi.aspiratörü temzilerken gözüme yağ çöz şıçradı.o an hiç bir şey göremedim ömrümden ömür gitti.Allah kimseye böylee şeyler vermesin.Allahtan ben şeffaf lens kullanıyorum numaralı o gözümü korumuş acile gittik hemen 2gündür gözüm kapalı gözümde yanık oluşmuş.Allah beterinden korusun ama çokz zor bişey.ecrin kuzum uff uff diyip gözümü öpüyor.bizde durumlar böyle aman Kızlar dikkatli olun görünmez kaza diye buna diyorlar anlık bişey anlamıyorsun bile.Allah herkesi korusun.umarım çabuk iyileşir.

merhaba herkese umarım herkes iyidir evet emelcim kimseler uğramamış topiğe.bende dün temizliğe başladım başıma bir ev kazası geldi.aspiratörü temzilerken gözüme yağ çöz şıçradı.o an hiç bir şey göremedim ömrümden ömür gitti.Allah kimseye böylee şeyler vermesin.Allahtan ben şeffaf lens kullanıyorum numaralı o gözümü korumuş acile gittik hemen 2gündür gözüm kapalı gözümde yanık oluşmuş.Allah beterinden korusun ama çokz zor bişey.ecrin kuzum uff uff diyip gözümü öpüyor.bizde durumlar böyle aman Kızlar dikkatli olun görünmez kaza diye buna diyorlar anlık bişey anlamıyorsun bile.Allah herkesi korusun.umarım çabuk iyileşir.

çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
bende bütün evrak işlerimi hallettim teslim ettim itfaiye üniforma giydiği için elbiseler için ölçüler alındı falan filan ya kızlar ben işe başlamadan gelin bana birgün oturmaya
bak demedi demeyin sonra istesenizde alamam dermişim delikafadulden

uzun zaman oldu kızlar yazamıyorum sıze
bursaspor şampıyon oldu bız karı koca nerede kutlama var o tarafa koşuyoruz valla :))
delımıyız neyız anlamadım :)))))))))))))))))
zeynepcım allah beterınden korusun canım
verılmiş sadakan varmış
nagihancım hadı hayırlısı canım
ınşallah hersey istediğin gibi olur
eeeeeeee şekerım sen ne zaman işe başlayacaksın bakalım
inşallah senı çok kaybetmeyız arada yıne uğrarsın topiğe

kızlar alın sıze bomba ben hamıleyım oğluma kardeş gelıyor
arzu bu topikte kım ne ısterse oluyor tatlım bak zeynepte sen de kız lafı ettınız ........
emelcim sen nasılsın yaptınız mı doğum gununu bakalım
kız çok merak ettım şu buzdolabı suslerını fotoğrafı varsa koyda bakalım canım ya
sızı ve kuzuları çok öptum

bende bütün evrak işlerimi hallettim teslim ettim itfaiye üniforma giydiği için elbiseler için ölçüler alındı falan filan ya kızlar ben işe başlamadan gelin bana birgün oturmaya
nagihancım teşekkürederim canım.Allah korusun gerçekten tek gözüm kapalı geziyorum.ne zaman işe başlıyorsun canım görüşelim inş. bende çook istiyorum.

bursaspor şampıyon oldu bız karı koca nerede kutlama var o tarafa koşuyoruz valla :))
verılmiş sadakan varmış

arzu bu topikte kım ne ısterse oluyor tatlım bak zeynepte sen de kız lafı ettınız ........
kız çok merak ettım şu buzdolabı suslerını fotoğrafı varsa koyda bakalım canım ya

canımmmmmm hayırlı olsun.evet hülyacım okadar dedik küçük hülya yaparsın diye..gerçekten bombaa gibi bir haber.ayyyy kuzum oğluşun abi olacak ölemi yerim ben onları....nekadarlık canım?biraz özel olacak galiba ama süprizmi oldu.:kedi:
canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ALLAH hepimizi korusun inş görünmez kaza işte çok dikkatli olmak lazım.

kız hülyaaa çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
zaten zayıfsın şimdi 2.olunca hepten uçarsın opuyorumnanaktan

Canımm çok geçmiş olsun, asit sonuçta yakmıştır , çabucak iyileşir inşallah
boşver pis kalsın yapma bişey

hayırlı olsun canım, görüşelim bir gün şu doğumgününü atlatalımda
banada gelin bir gün yada gün yapalım :)

verılmiş sadakan varmış

aaaaaaaaa
hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin
inşallah ikinci kuzun bari uslu olur

bencede uçucak :))

Kızlar bizim doğumgünümüze 2 gün kaldı
bir atlatsam şu telaşı
yine uğrarım arada öptüm sizi

merhaba kimse uğramaz oldu topiğimize
arzucum çok teşekkür ederim linkini bile vermişsin
resmi tatilya bugün yarın başvurcam
bir denemiş olurum çok umutlu değilim ama kısmet
kızlar neeeerdeesiiiniiiiiiiiz ?

canım rica ederim,emelcim şansını dene kısmet ya atanırsak kaydirigubbakcemile5

zeynepcim geçmiş olsun Allah korumuş valla. bundan sonra dikkat et canım,inşallah çabucak iyileşirsin.

nagihan nezaman başlıyorsun mesaiye ? üniformalı resmini merak ediyorum topice koyda görelim canım. eve davet edemezsen üzülme canım biz kızlarla toplanıp iş yerine geliriz :teytey::teytey:

verılmiş sadakan varmış

hülyacım tebrik ederim senin adına sevindim Allah tamamına erdirsin. kız daha oğluşun büyümeden 2 yi doğuracaksın vay senin haline eyvahedigeldismile oğluşunun peşinden koşturup hızına yetişemiyorsun 2. de gelince ay aman düşünemiyorum seni kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile şaka bir yana sağlıklı bir şekilde doğsun kızında sen halledersin . aaa kız dedim galiba ,içimemi doğduki? alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canımm çok geçmiş olsun, asit sonuçta yakmıştır , çabucak iyileşir inşallah
boşver pis kalsın yapma bişey

aaaaaaaaa

bir atlatsam şu telaşı

emelcim inşallah güzel bir doğum günü geçirirsiniz. bol bol resim çekte bizede göster.

amin canım
ya ben çok zayıf değilim ki
ama ıkıncı de olduktan sonra nasıl olurum bılmemm

aaaaaaaaa

bir atlatsam şu telaşı
sağolun canların uf ya özledım ben sızı goruşelimmmmmmm
emelcım yardıma ıhtıyacın varsa geleyım tatlım
tabıkı mısafırlere bırsey bırakırmıyım bılmem hamişim ya :))))))))

canım rica ederim,emelcim şansını dene kısmet ya atanırsak kaydirigubbakcemile5

zeynepcim geçmiş olsun Allah korumuş valla. bundan sonra dikkat et canım,inşallah çabucak iyileşirsin.

nagihan nezaman başlıyorsun mesaiye ? üniformalı resmini merak ediyorum topice koyda görelim canım. eve davet edemezsen üzülme canım biz kızlarla toplanıp iş yerine geliriz :teytey::teytey:

hülyacım tebrik ederim senin adına sevindim Allah tamamına erdirsin. kız daha oğluşun büyümeden 2 yi doğuracaksın vay senin haline eyvahedigeldismile oğluşunun peşinden koşturup hızına yetişemiyorsun 2. de gelince ay aman düşünemiyorum seni kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile şaka bir yana sağlıklı bir şekilde doğsun kızında sen halledersin . aaa kız dedim galiba ,içimemi doğduki? alkisalkisalkisalkisalkisalkis

emelcim inşallah güzel bir doğum günü geçirirsiniz. bol bol resim çekte bizede göster.

arzu neden durduk yere kendıne rakıp yaratıyorsun sen bakayım
saka saka kısmetse emelınkıde olur
sağol canım bakalım ne olacak ama ben erkek istıyorum
ay benımkı delı cesaretı valla
evet kız ben oğlanı durduramıyorum bakalım bu nasıl olacak
yakında benı olımpıyatlarda gorursenız şaşmayınkafamçokkarıştı

Back
X