2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
emelcim teşekkür ederim cnm.bugün gözümdeki bandı çıkardık çok şükür
arzucum teşekkür ederim cnm arayarak çok mutlu ettin beni.Allah beterinden korusun hepimiizi
hülyacım canının istediği bişey varsa söyle hemen yapalım canım.
öpüyoruz hepinizi

hülyacım genç osmanda itfaiyede olucam kısmetse 31i iş başı bir değişiklik olmazsa
arzucum tabikide beklerim işyeri ev hiç fark etmez bana muhabbet olsun hem siz merak etmeyin ben buluşmalarda yetişirim inş

arzu neden durduk yere kendıne rakıp yaratıyorsun sen bakayım
saka saka kısmetse emelınkıde olur
sağol canım bakalım ne olacak ama ben erkek istıyorum
ay benımkı delı cesaretı valla
evet kız ben oğlanı durduramıyorum bakalım bu nasıl olacak
yakında benı olımpıyatlarda gorursenız şaşmayınkafamçokkarıştı

hülya daha önce bu topicte kim ne istese oluyor diye yazmışsın yeni farkettim aslında haklısın önce nagihan şimdi sen dileklerinize kavuştunuz. inşallah benle emelde dileklerimize kavuşuruzda kpss de atanırız canım. hülyacım bu topicte rakip olmak yok dua ile destek olmak var bu özelliği ben kpssyede taşıyorum kaydirigubbakcemile5
canım kaç haftalık bebişin ?

arzucum teşekkür ederim cnm arayarak çok mutlu ettin beni.Allah beterinden korusun hepimiizi
öpüyoruz hepinizi

zeynepcim bandı çıkarmana en çok ecrin sevinmiştir alkisalkisalkis .anne uff diye üzülüyordu kuzucuğun.
canım tekrar geçmiş olsun aman dikkat et yağ çözücülerden uzak dur. rica ederim bende bir problem yaşasam eminim sende arardın canım.

hülyacım genç osmanda itfaiyede olucam kısmetse 31i iş başı bir değişiklik olmazsa
arzucum tabikide beklerim işyeri ev hiç fark etmez bana muhabbet olsun hem siz merak etmeyin ben buluşmalarda yetişirim inş

nagihancım hadi hayırlısıyla başlarsın inşallah yeni işine. canım sen iş yerine beklersin saol da işyerindekiler bu kadar çocuğu birarada görünce ya bizi kovalar yada kendileri kaçarmış delikafaduldendelikafadulden buluşma gerçekleşirse zaten sende gelirsin bahane kabul etmeyiz kaydirigubbakcemile ilk tanışmada 4 kişiydik zeynepte gelirse beşi biryerdeyi tamamlamış oluruz :teytey::teytey::teytey:

öpüyoruz hepinizi
sağol canım
şimdilik yok canım düşünmen yeterli

ooooooooooo ıyı ben her ay uğrarır sana
hemen altında su faturasını yatırıyorum :))))))))))))))))))
hülya daha önce bu topicte kim ne istese oluyor diye yazmışsın yeni farkettim aslında haklısın önce nagihan şimdi sen dileklerinize kavuştunuz. inşallah benle emelde dileklerimize kavuşuruzda kpss de atanırız canım. hülyacım bu topicte rakip olmak yok dua ile destek olmak var bu özelliği ben kpssyede taşıyorum kaydirigubbakcemile5
canım kaç haftalık bebişin ?

zeynepcim bandı çıkarmana en çok ecrin sevinmiştir alkisalkisalkis .anne uff diye üzülüyordu kuzucuğun.
canım tekrar geçmiş olsun aman dikkat et yağ çözücülerden uzak dur. rica ederim bende bir problem yaşasam eminim sende arardın canım.

nagihancım hadi hayırlısıyla başlarsın inşallah yeni işine. canım sen iş yerine beklersin saol da işyerindekiler bu kadar çocuğu birarada görünce ya bizi kovalar yada kendileri kaçarmış delikafaduldendelikafadulden buluşma gerçekleşirse zaten sende gelirsin bahane kabul etmeyiz kaydirigubbakcemile ilk tanışmada 4 kişiydik zeynepte gelirse beşi biryerdeyi tamamlamış oluruz :teytey::teytey::teytey:

arzucum saka olsun dıye yazdım canım
ben sızlerı görmeden pc başında sevdım sonra gordum bırkat daha sevdım
tabıkı de herkez elinden geldığınce bırbırıne yardım etmeli
canım inşallah sen de emelde istedığınıze kavuşursunuz

canım 6 haftalık hamileyım
buluşmada az kişiydik ama harıkaydık zeynepte gelırse altın kızlar tam olmuş olacak
inşallah bır dahakıne tam kadro
arzu ecrın başladı mı tam yurumeye bakalım
kuzulara ve annelere kocaman opucukler

Canlarım napıyorsunuz
bir sürü alıntı yaptım ama kocam bilgisayarı istiyor vergi zamanıymış çalışçakmış gece bile
o yüzden yazamıyorum
müsait olursanız hepinizi beklerim doğumgünümüze
hala inanamıyorum daha dün gibi 1 yıl ne zaman geçti
hülyacım gel canım ne istersen ye, canın bişey çekerse yaparım istersen
arzucum zeynepçim sağolun canlarım
nagişim ne zaman başlıyorsun sen buluşalım bir kere daha
özledim kızlar ben sizi yaa

arzucum saka olsun dıye yazdım canım
ben sızlerı görmeden pc başında sevdım sonra gordum bırkat daha sevdım
tabıkı de herkez elinden geldığınce bırbırıne yardım etmeli
canım inşallah sen de emelde istedığınıze kavuşursunuz

canım 6 haftalık hamileyım
buluşmada az kişiydik ama harıkaydık zeynepte gelırse altın kızlar tam olmuş olacak
inşallah bır dahakıne tam kadro
arzu ecrın başladı mı tam yurumeye bakalım
kuzulara ve annelere kocaman opucukler

hülyacım şaka yaptığını biliyorum canım zemuszemus. maşallah 6 haftalıkmış misafirimiz,hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsin sonrada sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.hülyacım biliyorum dua ediyorsundur ama hamilelerin duaları daha çabuk kabul olur derler ya gerçekten öyle, sende benim için ve emel için dua et lütfen şu lanet sınavdan yüksek puan alıp atanalım canım.inşallah en kısa zamanda beşi bir yerde buluşuruz benim dopinge ihtiyacım var ders çalışmak bunalttı beni :uhm: canım ecrin kendi başına yürümüyor ben arkasından gidiyorum yada tek elinden tutuyorum. hoş bu aralar fazla yürütmüyorum galiba gücüm kalmıyor yorgunluktan.buda kızımın tam yürümesini geciktiriyor gibi geliyor bana. acaba çok yürütmek şartmı yoksa kendiliğinden başlarmı yürümeye ne dersiniz kızlar?

Canlarım napıyorsunuz
bir sürü alıntı yaptım ama kocam bilgisayarı istiyor vergi zamanıymış çalışçakmış gece bile
o yüzden yazamıyorum
müsait olursanız hepinizi beklerim doğumgünümüze
hala inanamıyorum daha dün gibi 1 yıl ne zaman geçti
hülyacım gel canım ne istersen ye, canın bişey çekerse yaparım istersen
arzucum zeynepçim sağolun canlarım
nagişim ne zaman başlıyorsun sen buluşalım bir kere daha
özledim kızlar ben sizi yaa

emelcim gelmek isterdim ama yarın doktor randevumuz var şimdiden doğum gününüz kutlu olsun,nice mutlu yıllara kayracım. inşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz. dediğin gibi 1 yıl çabucak geçiveriyor gözümüzün önünde hemencecik büyüyorlar.Allah nazarlardan saklasın hepsini :nazar: canım kayranın damatlığınıda görürsün inşallah. bol bol resim çek bizde görelim oğlumuzun 1 yaş resimlerini annesi.
evet ilk fırsatta görüşelim bende özledim kızlar sizi

Son düzenleme:
emelcim kayranın doğum günü kutlu olsun,nice mutlu senelere... kayracım annenle babanla hep mutlu ol yakışıklım. kayracım ecrinle beraber seni ve anneni öpüyoruz canım.

Kızlar listemizin son hali aşağıdaki gibidir.

Bilgileri eksik olanlar lütfen bu listeye eklesin yada söylesinki eksik kalan yerleri

dolduralım.

:nazar::nazar::nazar:

1- ecrin yağmur.................. Arzu.................. Ecrin Yağmur .........2009 Mart

2- s_eker........................... Zeynep ..............Ecrin......................2009 Mart

3- h.mine........................... ZeynepCeylin....................................2008 Kasım

4- Trackeki..........................Sabriye..............Hayrunisa................2009 Eylül

5-ballım .....................................................................................2009 Ocak

6-meltemşahin..............................................Demiralp.................2010........

7-sampuan..........................Burçin................BurakKayra.............2009 Ağustos

8- nagieymen .....................Nagihan .............Eymen ...................2009 Kasım

9- derinzlm..........................Özlem ...............Derin ......................2009 Şubat

10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz

11-dilasa ............................Sema..................Nur........................2009 Ekim

12-Hamişim ben .........................................................................2008 Nisan

13-ozkerem ........................Özlem.................ArdaKerem.............2008 Ağustos

14-alyaduaninannesi.................................. .................................2009 Ekim

15-crescentrose..................Gülay...................Arda......................2009 Aralık

16-_sakura_........................Merve............... ..Reyyan..................2009 Eylül

17-cemre88.........................Hilal....................Efe........................2008 Ekim

18-seda1986..................................................Duru.......................................

19-sekerkızcandy................Emel...................YusufKayra............2009 Mayıs.

20-rapunzel26.....................Hülya...................EyüpAsaf...............2009 Ocak

21-Beris.......................................................................................................

22-çiçeks.......................................................AliEymen..............2009 Temmuz

23-ceyda85........................Burçin...................Naz......................2009 Aralık

24-Esma80................................................................................2009 Nisan

25-Yasemin1984..........................................................................................

26-leadangel...................................................Tuğkan.................2009 Kasım

27-nehir333................................................................................2009 Mart

25-ZeynoZuzuMurti..............Havva....................Zeynep.................2009 Haziran

26-sezen10.................................................................................Hamile

:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar liste epey kalabalık ama aktif olan 5 kişiyiz neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
bencede buluşalım güzel oluyo şu havalarda düzelmedi gitti ya
emelcim kayranın yeni yaşı bütün güzellikleriyle gelsin inş darısı sünnetine,düğününe zaman çabuk geçiyo

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.benim gözüm daha iyi çok şükür hepinize sıcak dostluğunuz için teşekkür ederim
kayracım yakışıklı kuzum doğum günün kutlu olsun.ailenle sağlıklı mutlu nice senelere inşaallah.
haftasonu hava bozuk olunca kötü oluyor gerçektende.evdeyiz bizde.
öpüyoruz sizi kendinize iyi bakın

hülyacım şaka yaptığını biliyorum canım zemuszemus. maşallah 6 haftalıkmış misafirimiz,hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsin sonrada sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.hülyacım biliyorum dua ediyorsundur ama hamilelerin duaları daha çabuk kabul olur derler ya gerçekten öyle, sende benim için ve emel için dua et lütfen şu lanet sınavdan yüksek puan alıp atanalım canım.inşallah en kısa zamanda beşi bir yerde buluşuruz benim dopinge ihtiyacım var ders çalışmak bunalttı beni :uhm: canım ecrin kendi başına yürümüyor ben arkasından gidiyorum yada tek elinden tutuyorum. hoş bu aralar fazla yürütmüyorum galiba gücüm kalmıyor yorgunluktan.buda kızımın tam yürümesini geciktiriyor gibi geliyor bana. acaba çok yürütmek şartmı yoksa kendiliğinden başlarmı yürümeye ne dersiniz kızlar?

emelcim gelmek isterdim ama yarın doktor randevumuz var şimdiden doğum gününüz kutlu olsun,nice mutlu yıllara kayracım. inşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz. dediğin gibi 1 yıl çabucak geçiveriyor gözümüzün önünde hemencecik büyüyorlar.Allah nazarlardan saklasın hepsini :nazar: canım kayranın damatlığınıda görürsün inşallah. bol bol resim çek bizde görelim oğlumuzun 1 yaş resimlerini annesi.
evet ilk fırsatta görüşelim bende özledim kızlar sizi
Arzucum canım çok teşekkür ederim herşey için, dün arayıp heyecanımı paylaştığın için
arkadaşlığın için herşey için
ecrinin sevdiği bir oyuncağı karşı koltuğa falan olabilir koy , git al annecim de
yada onu uzağa koy ayağa gel sarıl annecim de aç kollarını
daha çabuk yürüyecek bak göreceksin
resimleri gönderebilirim ama mail adresi verirseniz
nete koyamıyorum ben

emelcim kayranın doğum günü kutlu olsun,nice mutlu senelere... kayracım annenle babanla hep mutlu ol yakışıklım. kayracım ecrinle beraber seni ve anneni öpüyoruz canım.
Canım çok sağol bizde sizi öptük

slm kızlar liste epey kalabalık ama aktif olan 5 kişiyiz neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
bencede buluşalım güzel oluyo şu havalarda düzelmedi gitti ya
emelcim kayranın yeni yaşı bütün güzellikleriyle gelsin inş darısı sünnetine,düğününe zaman çabuk geçiyo
Sağol canım, biz atlattık darısı eymen paşanın başına

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.benim gözüm daha iyi çok şükür hepinize sıcak dostluğunuz için teşekkür ederim
kayracım yakışıklı kuzum doğum günün kutlu olsun.ailenle sağlıklı mutlu nice senelere inşaallah.
haftasonu hava bozuk olunca kötü oluyor gerçektende.evdeyiz bizde.
öpüyoruz sizi kendinize iyi bakın

Zeynepçim teşekkür ederiz canım
kızlar hiçbirimiz çalışmadığımıza göre hafta içide buluşabiliriz
ne dersiniz?

bursa başlığını görünce selam vermeden geçemedim
ne güzel buluşmalar düzenleniyor...

yusuf kayranında doğum günü sanırım.
yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun...

emelcim dediğin gibi yapıyorum zaten ,koltuktan koltuğa yürüyor 15-20 adım kadar atabiliyor. benim isteğim adım sayısını nasıl arttırabilirim? canım kızım evin içinde bıcır bıcır dolaşsın istiyorum . biliyorum zamanla olacak ama işte belki farklı yöntemlerle dengesini sağlayarak düşmeden yürümesini sağlamak istiyorum. kayrada yürüme isteği , çabası varmı?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.sınav haftası bu hafta o yüzden giremiyorum pek
semihacım hoş geldin canım
emelcim doğum gününüz çok güzel geçmiştir eminim.birde buluşup kuzularımızın toptan doğum gününü kutlayalım:lepi:
arzucum ben ecrine bu alışveriş arabaları gibi çocuklar için oyuncağı var ilk yürüdüğünde onu verdim onu sürükleyerek çok pekiştirdi birde oyuncak atı var onuda çok sürüdü ben faydasını gördüm araba bazen hafif geldi düştü falan ama sonunda dengeyi kurdu istersen resmini eklerim cnm belki sizede faydası olur.
öpüyoruz hepinizi geçmişi pek okuyamadım

emelcim dediğin gibi yapıyorum zaten ,koltuktan koltuğa yürüyor 15-20 adım kadar atabiliyor. benim isteğim adım sayısını nasıl arttırabilirim? canım kızım evin içinde bıcır bıcır dolaşsın istiyorum . biliyorum zamanla olacak ama işte belki farklı yöntemlerle dengesini sağlayarak düşmeden yürümesini sağlamak istiyorum. kayrada yürüme isteği , çabası varmı?
kayrada öyleydi 10-15 adım atıyordu kendi kendine , bir gün görümceme gittim 3 oğlu var, koşturuyor çocuklar evin içinde, benimkisi onlara yetişmek için çırpınıyor,
baktım yürüyor, o gün bu gündür ben peşinde koşuyorum :))

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.sınav haftası bu hafta o yüzden giremiyorum pek
semihacım hoş geldin canım
emelcim doğum gününüz çok güzel geçmiştir eminim.birde buluşup kuzularımızın toptan doğum gününü kutlayalım:lepi:
arzucum ben ecrine bu alışveriş arabaları gibi çocuklar için oyuncağı var ilk yürüdüğünde onu verdim onu sürükleyerek çok pekiştirdi birde oyuncak atı var onuda çok sürüdü ben faydasını gördüm araba bazen hafif geldi düştü falan ama sonunda dengeyi kurdu istersen resmini eklerim cnm belki sizede faydası olur.
öpüyoruz hepinizi geçmişi pek okuyamadım
zeynepçim sağol canım,
evet güzel geçti hep birlikte de kutlayalım ne güzel olur
yine buluşalımmı kızlar
bir gün belirleyelim hadi kızlar, hangi gün müsaitsiniz?

Back
X