2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

arzucum merak etme canım yuruyecek ecrıncım
zamanı geldığınde tek başına 10 adım atıyorsa tamamdır bu iş zaten canım
yavaş yavaş arttıracaktır
valla ben oğluma yurusun dıye bırsey yapmadığım için o konuda pek tecrubem yok
hadı buluşalım

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.sınav haftası bu hafta o yüzden giremiyorum pek
semihacım hoş geldin canım
emelcim doğum gününüz çok güzel geçmiştir eminim.birde buluşup kuzularımızın toptan doğum gününü kutlayalım:lepi:
arzucum ben ecrine bu alışveriş arabaları gibi çocuklar için oyuncağı var ilk yürüdüğünde onu verdim onu sürükleyerek çok pekiştirdi birde oyuncak atı var onuda çok sürüdü ben faydasını gördüm araba bazen hafif geldi düştü falan ama sonunda dengeyi kurdu istersen resmini eklerim cnm belki sizede faydası olur.
öpüyoruz hepinizi geçmişi pek okuyamadım

maşallah ecrine darısı benim ecrinime inşallah. zeynepcim alışveriş arabaları gibi dediğin oyuncak nasıl birşey resmini eklermisin merak ettim. canım galiba ben biraz aceleciyim hemen koşsun istiyorum . birde düşer kafasını vurur diye korkuyorum bir kaç kere böyle kötü deneyim yaşamıştık. buyüzden hep arkasında dolaşıyorum .bugün ben mutfaktayken herzamanki gibi koltuğa dayanarak ayağa kalmış koltuklar arasında yürüyor farkettirmeden izledim çok hoşuma gitti hoş düşecek diyede içim gitti. galiba peşinden koşmadan yürümesi için serbest bırakmalıyım. zamanla ilerletecek inşallah.

kayrada öyleydi 10-15 adım atıyordu kendi kendine , bir gün görümceme gittim 3 oğlu var, koşturuyor çocuklar evin içinde, benimkisi onlara yetişmek için çırpınıyor,
baktım yürüyor, o gün bu gündür ben peşinde koşuyorum :))

zeynepçim sağol canım,
evet güzel geçti hep birlikte de kutlayalım ne güzel olur
yine buluşalımmı kızlar
bir gün belirleyelim hadi kızlar, hangi gün müsaitsiniz?

maşallah kayra'ya darısı ecrinin başına inşallah. emelcim acaba görümcenlere bende mi gitsem belki benim kızda bu sayede koşar. kaydirigubbakcemile3

arzucum merak etme canım yuruyecek ecrıncım
zamanı geldığınde tek başına 10 adım atıyorsa tamamdır bu iş zaten canım
yavaş yavaş arttıracaktır
valla ben oğluma yurusun dıye bırsey yapmadığım için o konuda pek tecrubem yok
hadı buluşalım

hülyacım eyüp asafı görünce zaten daha bir heveslendim negüzel koşuyor maşallah. darısı ecrinime inşallah.

kızlar buluşmalara ben hafta sonları gelebilirim hepinizin evi birbirine yakın ben uzaktayım bu yüzden eşim olmadan gelemem.ecrinin arabasını almasam ben rahat edemem arabayı alsam buluşma yerine getirmem zor olur. bu hafta sonu buluşma olursa ben gelemem. yarın belki eskişehire gideceğim hafta sonuda ankaraya geçebilirim yarın kesinleşecek . gitmesem bile hafta sonu eşimin işi var beni bırakması zor gibi.benim açımdan diğer hafta olabilir . yarın size kesin birşey söylerim . öpüyorum hepinizi

merhaba kızlarbugün bir yorgunluk var üzerimde uyumak istiyorum sanki ama ecrin ben uyumaya niyetlenince hemen uyandığı için aklımdan geçiremiyorum:)
evet buluşalım benim için fark etmez nezaman derseniz bir mani olmazsa gelirim.arzucum kızlara uyarsa as merkez tarafıda olur.evet hepimiz için çocuklarla gelmek heryere zor oluyor.mudahale etme cnm evet düşüyorlar ama midahale edince geriliyorlar sanki geçen ikeada ecrin yürümek istedi indirdik hızını alamadı yere düştü yavrumun dişi dudağını patlattı çook kanadı içim acıdı resmen.Allaha emanetler kendi hallerine bırakmak lazım yapabildiklerini anlayınca cesaretleniyorlar.resmi ekliyorumcnm
dscf3060t.th.jpg
[/URL][/IMG]

merhaba kızlarbugün bir yorgunluk var üzerimde uyumak istiyorum sanki ama ecrin ben uyumaya niyetlenince hemen uyandığı için aklımdan geçiremiyorum:)
evet buluşalım benim için fark etmez nezaman derseniz bir mani olmazsa gelirim.arzucum kızlara uyarsa as merkez tarafıda olur.evet hepimiz için çocuklarla gelmek heryere zor oluyor.mudahale etme cnm evet düşüyorlar ama midahale edince geriliyorlar sanki geçen ikeada ecrin yürümek istedi indirdik hızını alamadı yere düştü yavrumun dişi dudağını patlattı çook kanadı içim acıdı resmen.Allaha emanetler kendi hallerine bırakmak lazım yapabildiklerini anlayınca cesaretleniyorlar.resmi ekliyorumcnm
dscf3060t.th.jpg
[/URL][/IMG]

hafta içi olursa asmerkez bana yakın rahat gelebilirim ama kızlar ne der bilemiyorum. zeynepcim içim gitti ecrine ,kıyamam nasıl canı yanmıştır . nasıl dayandın be güzelim. ecrinin dudağı düzeldimi? canım geçmiş olsun.valla işimiz çok zor canları acımadan hayırlısıyla bir büyütsek bu afacanları.
oyuncak güzel nerden aldın canım? zeynepcim tekerlekler hızlı gidince ecrin çok düştümü? Allah korusun yüz üstü düşüp canları yanmasın.evde yürütecini iterken öne doğru dengeyi kaybediyordu aynı şeyleri yaşamasından korkuyorum ondan soruyorum. ay bende ne kadar evhamlıyım değilmi? biraz rahat olmayı başarmalıyım ama nasılllll?

arzucum sorma canım resmen gözlerim doldu içim acıdı yavrumunda kan görünce.Allah beterinden korusun canım.
canım oyuncakçılarda var ama ben şaypadan aldım hem daha uygun galiba.hafif biraz devriliyor biraz ama içine oyuncaklarından koydum ağırlık yapınca pek devrilmedi düşsede çok büyük sorun yaşamadık.korkmamak mümkün değil canım ama çokda müdahale dersek gerilerler sanki.tabi dikkati elden bırakamamak lazım.

hoşbulduk kızlar
sağolun samimiyetiniz için.
buluşma as merkez denmiş.
belki katılabilirim.
berra yada değişiklik olur birden çok çocuk görmek...

ecrinyağmur kızımızın yürümesi için acele etme canım.herşeyin zamanı var elbette.yürümesi koşması rabbimin izniyle olacak şeyler.
en basitinden aklıma gelen koltuğa oyuncaklarından koy karşıya geçip yürümesini bekle.inan hiç anlamayacaksın kendiliğinden elini bırakıp koşmalara bile başlayacak annesi.hatta ay azcık oturda dinlen diye ağlanacaksın bile...

hoşbulduk kızlar
belki katılabilirim.

ecrinyağmur kızımızın yürümesi için acele etme canım.herşeyin zamanı var elbette.yürümesi koşması rabbimin izniyle olacak şeyler.
en basitinden aklıma gelen koltuğa oyuncaklarından koy karşıya geçip yürümesini bekle.inan hiç anlamayacaksın kendiliğinden elini bırakıp koşmalara bile başlayacak annesi.hatta ay azcık oturda dinlen diye ağlanacaksın bile...

mrb semihacım.evet kuzular için değişiklik oluyor gerçektende yaşıtlarını görmek.canım kızın nekadarlıktı?
kızlar nerelerdesiniz?niye kimseler yok

slm canlarım kusura bakmayın çok yoğunum şimdide kardeşciğim geldi
hakkariden sonra şükürler olsunki tayini istanbula çıktı ayın 14ünde iş başı yapıyorum
bu arada çankırıya gidicem kardeşçiğime kız bakıcaz ayyyy bendende ne görümce olur korktum valla kaydirigubbakcemile4 aaa sizleride unutmadım önümüzdeki hafta yokum sonra gelirim haziranın 2. haftası buluşma olursa seve seve geliriz oğlumla ben öpüyorum herkesi ve kuzucukları

arzucum sorma canım resmen gözlerim doldu içim acıdı yavrumunda kan görünce.Allah beterinden korusun canım.
canım oyuncakçılarda var ama ben şaypadan aldım hem daha uygun galiba.hafif biraz devriliyor biraz ama içine oyuncaklarından koydum ağırlık yapınca pek devrilmedi düşsede çok büyük sorun yaşamadık.korkmamak mümkün değil canım ama çokda müdahale dersek gerilerler sanki.tabi dikkati elden bırakamamak lazım.

amin canım Allah hepimizin evlatlarını korusun.2 gündür ecrin evin içinde daha doğrusu salonda kendiliğinden kalkıp yürüyor bende bakmıyormuş gibi yapıyorum galiba biraz daha cesaretleniyor. artık çok acele etmicem demekki yürümesi için kendisinin istemesi gerekiyor bunu bu 2 günde daha iyi anladım. ben bursadayım eskişehire gitmedim.

hoşbulduk kızlar
belki katılabilirim.

semiha iyi dileklerin için teşekkür ederim.aslında biliyorum zamanla kendi daha rahat yürüyecek ama naparsın biran önce koştursun diye sabırsızlanıyorum.2 gündür kendine güveni daha çok geldi bende sabırla beklicem bıcır bıcır koşmasını.canım bizim bir listemiz var oraya senide ekleyeyim bilgilerini yazarsan sevinirim. ayrıca hangi semtte oturuyorsun?

hakkariden sonra şükürler olsunki tayini istanbula çıktı ayın 14ünde iş başı yapıyorum
bu arada çankırıya gidicem kardeşçiğime kız bakıcaz ayyyy bendende ne görümce olur korktum valla kaydirigubbakcemile4 aaa sizleride unutmadım önümüzdeki hafta yokum sonra gelirim haziranın 2. haftası buluşma olursa seve seve geliriz oğlumla ben öpüyorum herkesi ve kuzucukları

canım gözün aydın.hadi hayırlısıyla atlatırsınız inşallah kız bakma işini. aman görümcelik yapayım deme kız korkup vazgeçmesin :oklava: nagihancım eminim görümceden çok abla olursun gelin adayınıza. Allah tamamına erdirsin. topice gelen giden yok hülya ve emelde ortalıkta yok buluşma şuan için ayarlanırmı bilmiyorum canım. sana iyi yolculuklar canım

gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım once ya geldı topık sakınleştı gerçı oncedende bellı kısıler yaıyordu ya hadı neyse
kızlar ben çok kotuyum bu bebiş benı maf ettı. yemek yıyemıyorum ya :(

arzucum sen ecrını kendı halıne bırakınca bak nasılda cabalıyor mınık kuzum ya
o kadar korumacı olma annesı bu modeller düşe kalka buyuyecek
ah benımkını bır gorseydın sen yenı yurumeye başladığında hemen heryer mordu
tamam ben bıraz rahatım o konuda :)

nagişim hadı hayırlısı canım
senden çok ıyı abla olur ne goruncesı kız
ıyı yolculuklar canım sana

zeynepcım eccrın nasıl ?

emelı geçen gun parkta gordun ıyıydı valla sınava çalışıyormuş hatun
valla kayınvalıdesıyle gelmıştı parka kocamanda bır kıtap çalışmak için :)
her fırsatı değerlendırıyor emelcım benım
kocaman optum sızı kızlar

canlarım merhaba
herkes bir yerlere gitmiş galiba,
bende anneme geldim kalmaya gerçi pek uzak sayılmaz ihsaniye 2 gün kalıcam
bizede bir değişiklik olur
evet kitaplarımı her yere taşıyorum ama daha sayfasını açamadım,
inşallah güzel bir yere atanırız arzuyla
Arzucum gidelim görümceme hem süper boşnak böreği yapıyor yeriz :))
buluşmayıda madem herkesin olduğu bir güne bırakalım
kadroda eksik olmasın
Hülyacım bulantılarınmı başladı ben leblebi yiyordum iyi geliyordu dene istersen
neyse ben kaçtım öptüm sizi

Zeynepçim geçmiş olsun çok üzüldüm kuzum kıyamam Ecrine
nazar mı oluyor acaba
size böyle üstüste geldi hepsi Allah beterinden korusun
senin gözün nasıl geçtimi?

gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım once ya geldı topık sakınleştı gerçı oncedende bellı kısıler yaıyordu ya hadı neyse
kızlar ben çok kotuyum bu bebiş benı maf ettı. yemek yıyemıyorum ya :(

arzucum sen ecrını kendı halıne bırakınca bak nasılda cabalıyor mınık kuzum ya
o kadar korumacı olma annesı bu modeller düşe kalka buyuyecek
ah benımkını bır gorseydın sen yenı yurumeye başladığında hemen heryer mordu
tamam ben bıraz rahatım o konuda :)

emelı geçen gun parkta gordun ıyıydı valla sınava çalışıyormuş hatun
valla kayınvalıdesıyle gelmıştı parka kocamanda bır kıtap çalışmak için :)
her fırsatı değerlendırıyor emelcım benım
kocaman optum sızı kızlar

hülyacım mide bulantın çokmu canım. bende hamileyken midem çok bulanıyordu afedersin hep çıkarıyordum. yemek yemeyi bırak su bile içemiyordum. doktorum helikobakter testi yaptırmamı istedi, bu bakteri hamilelikte ortaya cıkabiliyormuş oda bulantı kusma yapıyor. istersen sende bu tahlili yaptır. dışkıdan baktır tahlile daha net sonuç çıkıyor. inşallah sende yoktur. eğer doktor tahlilden sonra ilaç kullan falan derse bu bakterinin tedavisinde 3lü set olan ilacı kullanma sakın.test edilmemiş ilaçlardan biri ve Allah korusun bebeğe zarar verebilirmiş. sonucu banada bildir canım.evi 2 kere aradım bu testten bahsetmek için galiba evde değilsin.

hülyacım rahatlıkta senin onda birin olsam daha ne isterim.napayım canım huy işte, ecrine belli etmemeye calışsamda korumacılık içimde var.bende rahat olmak için çaba harcıyorum bakalım nekadar başarılı olacağım.

canlarım merhaba
herkes bir yerlere gitmiş galiba,
bende anneme geldim kalmaya gerçi pek uzak sayılmaz ihsaniye 2 gün kalıcam
bizede bir değişiklik olur
evet kitaplarımı her yere taşıyorum ama daha sayfasını açamadım,
inşallah güzel bir yere atanırız arzuyla
Arzucum gidelim görümceme hem süper boşnak böreği yapıyor yeriz :))
buluşmayıda madem herkesin olduğu bir güne bırakalım
kadroda eksik olmasın
Hülyacım bulantılarınmı başladı ben leblebi yiyordum iyi geliyordu dene istersen
neyse ben kaçtım öptüm sizi

emelcim ay negüzel annenin yanındasın ya bende çok özledim annemi keşke yakınımda olsaydı offf...
canım ders çalışmıyorum diyorsun ama bak seni parklarda kalın bir kitapla ders çalışırken görmüşler,her anı değerlendiriyormuşsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana iyi yapıyorsun her fırsatı değerlendirmek lazım. canım inşallah atanırız vallahi çok dua ediyorum.biz elimizden geleni yapalım hoş çocuklarla işimiz zor ama olsun pesetme canım inşallah başarıcaz.
biz buluşma yerini görümcenlerin evi olarak ayarlayalım hem börekte var ne zaman gidiyoruz delikafadulden

merhaba herkese.umarım herkes iyidir.dün evde yoktuk çarşıda işlerim vardı bakamadım size.ecrine kitap ve oyuncak aldım

öncelikle hayırlı yolculuklar nagihancım.hayırlısı ile gönlünüze göre olsun inşaallah.senin gibi görümce bulmuşda daha ne istiyorlar.bizi ihhmal etme ama...

Zeynepçim geçmiş olsun çok üzüldüm kuzum kıyamam Ecrine
nazar mı oluyor acaba
size böyle üstüste geldi hepsi Allah beterinden korusun
senin gözün nasıl geçtimi?
emelcim teşekkür edrim cnm.gerçekten üst üste geldi allah hepimizi beterinden korusun cnm.benim gözüm iyi çok şükür.ecrininde dudağı geçti sayılır.canım dualarım sizinle şu sınavı hayırlısı ile iyi bir şekilde atlatın inş.bende istiyorum boşnak böreği yaaaaa kaydirigubbakcemile

hülyacım Allah yardımcın olsun cnm.kuzunla beraber mide bulantısı dahada zor oluyordur.bana çubuk kraker iyi geliyordu bende 3 ay çokkkkk yaşadım bunu .ecrin daha iyi teyzesi allah hepimizin kuzularını korusun inş.

arzucum demekki artık tamamen yürüyecek cnm ne güzel evet canları isteyince yürüyorlar.sennde Allah yrdmcn olsun cnm çocukla ders çalışmak gerçekten çok zor

çok işim var kızlar daha geçen hafta temizlik yaptık ama banyoda lavobonun borusu patladı heryer su oldu banyo takımım falan tekrar yıkanacak her yer temizlenecek zaten iş bitmiyordu birde bu çıktı.içimi döktim size:bbo: öptük sizi

mrb semihacım.evet kuzular için değişiklik oluyor gerçektende yaşıtlarını görmek.canım kızın nekadarlıktı?
kızlar nerelerdesiniz?niye kimseler yok

kızım 33 aylık canım...

amin canım Allah hepimizin evlatlarını korusun.2 gündür ecrin evin içinde daha doğrusu salonda kendiliğinden kalkıp yürüyor bende bakmıyormuş gibi yapıyorum galiba biraz daha cesaretleniyor. artık çok acele etmicem demekki yürümesi için kendisinin istemesi gerekiyor bunu bu 2 günde daha iyi anladım. ben bursadayım eskişehire gitmedim.

gözünaydın diyelim o zaman bak sen rahat bıraktığında nasılda mücadele ediyor zilloş...

semiha iyi dileklerin için teşekkür ederim.aslında biliyorum zamanla kendi daha rahat yürüyecek ama naparsın biran önce koştursun diye sabırsızlanıyorum.2 gündür kendine güveni daha çok geldi bende sabırla beklicem bıcır bıcır koşmasını.canım bizim bir listemiz var oraya senide ekleyeyim bilgilerini yazarsan sevinirim. ayrıca hangi semtte oturuyorsun?

düzenli gelemem ki canım foruma...böyle arada uğrar cee yapabilirim ama değilmi? osmangazi kemerçeşmede oturuyorum canım ben...

semihacım sen kuzun tam abla olmuş artık.Allah bağışlasın cnm
kızlar nerelerdesiniz?böyle sessiz sakin olmuyor amasenağlama

iyi pazarlar kızlar.gezmeyemi çıktınız.. yoksa?dışarısı çok sıcak biz belki akşam üzeri çıkarız.kızlar suyu biberonlamı içiyor kuzularınız?ben ecrine ucu silikonlu üç delikli başlığı olan biberonla veriyorum ama içinde su bir gece bekleyince kokuyor sanki.sizinkiler ne marka acaba ben değiştireceğimde...

Back
X