2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

Zeynepçim çok sıcak gerçekten
ben artık bardakla veriyorum canım,
plastiklerin hepsi kokuyor
alıştır bence yavaş yavaş
gerçi çoğunu üstüne döküyor ama öyle öyle öğrencek

kızlar sitede sorun var birsayfa dolusu yazdım ama msjı yayınlamıyor her neyse bende kızımda çok iyiyiz umarım sizlerde iyisinizdir sizleri çok özledim

ecrin 2-3 gündür salonda koltuklar arasında gezmeyi ilerletti nerdeyse odanın içinde koşuyorduki bugün beni çok şaşırttı. mutfakta ona yemek hazırlarken bir baktımki mutfağa

yürüyerek gelmiş hem şaşırdım hem çok mutlu oldum hemen kızımı kucaklayıp bir taraftan onu öptüm bir taraftan ağladım. ya çok güzel bir duyguymuş.bu güzel yanı ah birde zor

yanı var ki tüm gün tüm evi gezdi hiç durmadan yürümek istiyor bende arkasından onu takip ettim. maşallah yürümeyi bayağı ilerletti.sizlerlede paylaşmak istedim bu

mutluluğumu.

zeynepcim ecrin chicoonun ayıcık şeklinde biberonuyla,bardakla yada aventin yandan kulpları olan magic cupu var bunların 3ünü kullanıyor. yani canı hangisinden su içmek

isterse onu kullanıyoruz. aventin cupunu tavsiye ederim koku hissetmedim şimdiye kadar.resmini bu linkten bakabilirsin canım

http://www.e-bebek.com/biberon_ve_b...c_cup_damlatmaz_bardak_kulplu_260_ml/PAV-2548

emelcim cnm bende arada bardakla veriyorum ama dediğin gibi hep üstüne dökülüyor ihtiyacı kadar içemiyor sanki canım.
arzucum çok sevindim ecrin adına canım ne mutlu size.allah yardımcn olsun cnm şimdi hayatta oturmaz:dance:.bende alayım cnm bari diğer biberon içime sinmiyor.
süt içmiyor ecrin bikaç kez denedim bıraktım sizler ne yapıyorsnz?
öptk sizi.bizde sizlerle olmayı çoook isteriz

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iidir. benimde mart 2009 dogumlu bir kızım var 12-13 haziran gibi bursaya geliyoruz kızımla birlikte. kayınvalidem bursada. 1 hafta falan kalıcaz kızımla ve eger uygun olursanız görüşmek isterim sizinle. korupark zafer plaza carfeour benim bildiğim yani arada geldiğimizde gidip geldiğimiz yerler sanırım oralara tek başıma gitmeyi başarabilirim. özelliklede ecrin yagmur seninle görüşmeyi çok isterim sende mart annesisin ve kızlarımızda adaş. benim kızımda ecrin eylül:) eger bir görüşme ayarlayabilirsek çok sevinirim hem dışarda takılmak için bana da bahane olur. kayınvalidemler ertugrulkentte oturuyorlar hani özlüce tarafı. hoş çokta ii bilmiyorum bursayı:)

emelcim ve zeynepcim teşekkür ederim vallahi dediğiniz kadar varmış yürümeye başlayınca gerçekten zor oluyormuş ama olsun kızımın yürüdüğünü görmek herşeye bedel. inşallah koştuğu günleride görürüm. emelcim evet havalar çok sıcak ,evde bunalıyoruz ecrin çok zor uyuyor, sıcaktan uykuya dalamıyor sizin bebişlerde aynımı?
zeynepcim ecrin milupanın sütünü içiyor arada pınarın çocuk sütünüde alıyorum şuan severek içiyor. sen hangi sütü içiriyorsun canım? sütü seviyoruz ama çok gaz yapıyor ecrine.sizlerdede gaz yapıyormu?
thanderc hoşgeldin canım 2009 mart anneleri topiğinden tanıyorum seni.arkadaşlarla şuan bir buluşma ayarlamayı istiyoruz ama nezaman olur bilemiyorum. en yakın zamanda buluşmayı istiyoruz umarım senin bursaya geldiğin zamana denk gelirde seninlede kızımın adaşı ecrinlede tanışırız.

merhaba kızlar
süt konusunda ben hala emziriyorum :nazar:
benim oğlumda sıcaktan durmuyor uyuyamıyor bakın saat 1 yeni uyutabildim
bir gün ayarlıyalım bende çok isterim görüşmek ama akşamüstü saatleri olsun
çok sıcakta çıkmayalım
hülya parkta gördüğümde geçen gün bilgisayarımız arızalı yaptırcaz demişti
bende merak ettim telefonunuda kaydetmemişim arayamıyorum :(

Ben bugün işsizlik maaşımı almaya gittim nagihanın ordan geçtim ama çekindim uğramaya şimdi yeni memur bişey derler kıza, hemen misafir çağırmış derler diye
ondanda ses yok unuttu bizi :)

emelcim maşallah kayraya emzirebildiğin kadar emzir canım. ek besinlerle arası nasıl oğlunun ,herşeyi yiyormu bari? genelde çok emenler süt dışındaki besinlere karşı soğuk oluyormuş umarım kayrada böyle bir sorun yoktur.
nagihan kardeşine kız bakmaya çankırıya gidecekti bursaya dönüp işe başladımı ki?
canım hülyanın bulantıları çoktu ya ondan merak ettim, ev telefonlarını kaç kere aradım telefona cevap veren yok umarım iyidir aklım onda kaldı.

Arzucum ben çalışırken ne emiyordu ne bişey yedirebiliyorlardı ama şimdi ben evde olunca yemeye başladı maşallah diyimde
kahvaltıda benimle beraber peynir ekmek yumurta pekmez yediriyorum
öğlende çorba
birde gece muhallebi veriyorum
onun dışında hep emiyor
ama bu aralar sıcak ya çok ondanda iştahsız galiba
yumurtayıda çok sıcak dokunur diye 3 -4 günde bir vermeye başladım
yoğurt hiç sevmiyor, meyveyide muhallebisine karıştırıyorum muz eziyorum mesela elma çilek falan
Ecrin nasıl , siz neler yediriyorsunuz kızlar
inşallah iyidir Hülya bende merak ediyorum onu
Nagihanda 31 mayıs demişti ya işe başlama tarihine
yoktur belkide haklısın
öptüm kızlar sizi
benim afacan bir dergi bulmuş yırtıyor
yutmasın kağıt yetişeyim

emelcim kayraya maşallah yesinki büyüsün yakışıklı. canım ecrin maşalllah herşeyi yiyor yemek konusunda pek zorluk çekmiyorum.tek sorunumuz yoğrt yemiyor önceleri yoğurt vereyim diye ağlardı şimdi ise yemiyor .yoğurt mayalıyorum içine meyve reçel falan koyuyorum oda zorla biraz yiyor. bende sütaş baby mix yoğurt veriyorum onu bayıla bayıla yiyor umarım geçici birşeydirde tekrar yoğurda başlarız. canım yazmaya sonra devam edeyim ecrin yürüyor hatta koşuyor peşinden gideyim düşmesin

merhaba herkese.dün evde yoktuk bakamdım aklım sizde kalıyor yahu...umarım herks iyidi.
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iidir. benimde mart 2009 dogumlu bir kızım var 12-13 haziran gibi bursaya geliyoruz kızımla birlikte. kayınvalidem bursada. 1 hafta falan kalıcaz kızımla ve eger uygun olursanız görüşmek isterim sizinle. korupark zafer plaza carfeour benim bildiğim yani arada geldiğimizde gidip geldiğimiz yerler sanırım oralara tek başıma gitmeyi başarabilirim. özelliklede ecrin yagmur seninle görüşmeyi çok isterim sende mart annesisin ve kızlarımızda adaş. benim kızımda ecrin eylül:) eger bir görüşme ayarlayabilirsek çok sevinirim hem dışarda takılmak için bana da bahane olur. kayınvalidemler ertugrulkentte oturuyorlar hani özlüce tarafı. hoş çokta ii bilmiyorum bursayı:)

hoşgeldin canım.evet buluşabilirsek çook güzel olur benim kızımında adı ecrin adaşlar çoğaldı:)
,arzucum bende süt içiiremiyorum ama yoğurdu çok seviyor.ama yemekle pek arası yok ecrinin.
emelcim bende herşeyden yediriyorum artık sabah kahvaltı yapıyor arada yoğurt meyve,öğlen çorba öğlen gelince emiyor arada meyve yada ne uygunsa oan.akçam bizle yemek yediriyorum gece yatarken muhallebi yediriyorum böyle söylediğime bakmayn yemek bizde tam bir tören bazen çoooook zor ve çok az yiyor.yemesede yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor.
evet hülya ne yaptı acaba inşaallah iyidir.kızlar sayımız azalıyormu ne unuttularmı yoksa bizi.
emelcim ecrinde bayılıyor kağıt yırtıp ağzına almaya.demekki ortak zevkleri busırnaşık şey
arzucum seni iyice zayıflatacak ecrin.yavrum benim şimdi sürekli koşturma halindesinizdir gözümün önünde canlanıyorsırnaşık şey
ecrinin sıcaktan boynu ve ensesei isilik gibi olmuş kaşınıyor.kalın giydirmiyorum geceleri fakan tek badi ile yatıyor ama terliyor galibane yapacağımı şaşırdım nasıl geçer?fikriniz varmı kızlar?

Zeynepçim maşallah ecrine, eğer bunların hepsini yiyorsa çok güzel
kayra zorla yiyor o kadar da değil ama emiyor yoğun olarak herhalde ondan az yiyor
isilik için bizimde oluyordu geçen yaz ama daha bu sene başlamadı
zeytinyağı sür istersen iyi gelir
ben kısakollu yatırıyorum artık bunalıyor yoksa çocuk
kaç tane ecrin oldu şimdi :)
maşallah hepsine :)

meraba kızlar.inşallah hrkes iyidir.ben memleketten döndüm.çok güzel geçti ama oğluşumun bütün düzeni bozuldu.gece uykulrımız mahvoldu.ama şimdi evimizde tekrar düzen kuruyoruz.inşallah dü<liek.birde ayakta sallamaya alışmıştı onuda bırakıyoruz yavaş yavaş.çok zormuş çocukla tatil yapmak.ama yinede güzeldi.sizler nasılsınız bebişlerinide iyidir inşallahh...

kızlar merhaba umarım herkes iyidir ecrinle çok yoğun günler geçiriyoruz o geziyor ben onun peşinden koşuyorum bu böyle bir süre daha gidecek galiba :) nete fazla giremiyorum kusura bakmayın sizlere yazamıyorum ama aklım hep sizde.
zeynepcim ecrinde sıcaktan bunalıyor boyun kısmı isilik olmasada çok hassas hemen kızarıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama hergün yaptırmak gerekecek galiba. askılı badi ve şortla yatırıyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum.

meltemcim hoşgeldin.güzel bir tatil geçirmişsin senin adına sevindim darısı bizlere inşallah.

hlymms sende hoşgeldin kendini tanıtırmısın.

meraba kızlar.inşallah hrkes iyidir.ben memleketten döndüm.çok güzel geçti ama oğluşumun bütün düzeni bozuldu.gece uykulrımız mahvoldu.ama şimdi evimizde tekrar düzen kuruyoruz.inşallah dü<liek.birde ayakta sallamaya alışmıştı onuda bırakıyoruz yavaş yavaş.çok zormuş çocukla tatil yapmak.ama yinede güzeldi.sizler nasılsınız bebişlerinide iyidir inşallahh...
Hoşgeldin meltemcim,
bizde temmuz başı gidicez ilk tatilimiz kayrayla birlikte napıcam bilmiyorum

merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum ama ilçedeyim
hoşgeldin canım

kızlar merhaba umarım herkes iyidir ecrinle çok yoğun günler geçiriyoruz o geziyor ben onun peşinden koşuyorum bu böyle bir süre daha gidecek galiba :) nete fazla giremiyorum kusura bakmayın sizlere yazamıyorum ama aklım hep sizde.
zeynepcim ecrinde sıcaktan bunalıyor boyun kısmı isilik olmasada çok hassas hemen kızarıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama hergün yaptırmak gerekecek galiba. askılı badi ve şortla yatırıyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum.

meltemcim hoşgeldin.güzel bir tatil geçirmişsin senin adına sevindim darısı bizlere inşallah.

Arzucum sen demiyormuydun yürümüyor çok üzülüyorum diyen
koş bakalım şimdi :)
bizimki banyodan çok korkuyor çığlık çığlığa bir görseniz gözünde yaş kalmıyor
o yüzden çok sık yıkayamıyorum 3-4 gündür yıkamadım artık yarın yıkamam lazım
nasıl sevdircem suyu bilmiyorum :((

Zeynepçim maşallah ecrine, eğer bunların hepsini yiyorsa çok güzel
kayra zorla yiyor o kadar da değil ama emiyor yoğun olarak herhalde ondan az yiyor
isilik için bizimde oluyordu geçen yaz ama daha bu sene başlamadı
zeytinyağı sür istersen iyi gelir
ben kısakollu yatırıyorum artık bunalıyor yoksa çocuk
kaç tane ecrin oldu şimdi :)
maşallah hepsine :)
canım ecrinde çook zoe yiyor tabağın sonunu görmek çook zor.ama azda olsa tatsın istiyorumonun için yemesede yapıyorum.zeytinyağını deneyeyim cnm evet ecrinler çoğldııı:):):)

hoşgeldin cnm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.1günlük tatil bile çocukların düzenini bozuyor gerçekten.deneyimlerini paylaşırsın bizimle

merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum ama ilçedeyim
hoşgeldin cnm arzunun dediğigibi kendini tanıtırsan çok sseviniriz.

evet canım sadece uyku zamanlarında dinleniyorlar.oturmak yooookkaydirigubbakcemile evet giremiyoruz bu ara insanın aklı kalıyor
umarım herkes iyidir.hepinizi öpüyoruz

Back
X