2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

meraba kızlar.inşallah hrkes iyidir.ben memleketten döndüm.çok güzel geçti ama oğluşumun bütün düzeni bozuldu.gece uykulrımız mahvoldu.ama şimdi evimizde tekrar düzen kuruyoruz.inşallah dü<liek.birde ayakta sallamaya alışmıştı onuda bırakıyoruz yavaş yavaş.çok zormuş çocukla tatil yapmak.ama yinede güzeldi.sizler nasılsınız bebişlerinide iyidir inşallahh...

slm kızlar bende meltem gibi tatilden yani annemden geldim veeee bütün düzen alt üst :sinifsinif: çocuklu insan evden çıkmıcakmı ya
14 haziran iş başı dediler bende bu yıl izin yok diye annemlere gittim sonra eymenin ek gıda işi zorluyo beni gün içinde emmeyi reddediyo kavga kıyamet geçiriyoruz ama gecede saat başı kalkıp emiyo kafamçokkarıştı delirmek üzereyim umarım geçicidir
buluşalım bir ara dicem ama yine yağmurlar başladı :1:

merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum ama ilçedeyim

hoşgeldin cnm

slm kızlar bende meltem gibi tatilden yani annemden geldim veeee bütün düzen alt üst :sinifsinif: çocuklu insan evden çıkmıcakmı ya
14 haziran iş başı dediler bende bu yıl izin yok diye annemlere gittim sonra eymenin ek gıda işi zorluyo beni gün içinde emmeyi reddediyo kavga kıyamet geçiriyoruz ama gecede saat başı kalkıp emiyo kafamçokkarıştı delirmek üzereyim umarım geçicidir
buluşalım bir ara dicem ama yine yağmurlar başladı :1:

evet canım ya en iyissi evden çıkmamamk.bizimde herşey altüst oldu ama çok şükür yerine geldi syılır.seninde düzelir merak etme.bu bebişler çok akıllı evlerini yataklarını biliyolar.

kızlar merhaba umarım herkes iyidir ecrinle çok yoğun günler geçiriyoruz o geziyor ben onun peşinden koşuyorum bu böyle bir süre daha gidecek galiba :) nete fazla giremiyorum kusura bakmayın sizlere yazamıyorum ama aklım hep sizde.
zeynepcim ecrinde sıcaktan bunalıyor boyun kısmı isilik olmasada çok hassas hemen kızarıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama hergün yaptırmak gerekecek galiba. askılı badi ve şortla yatırıyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum.

meltemcim hoşgeldin.güzel bir tatil geçirmişsin senin adına sevindim darısı bizlere inşallah.

hlymms sende hoşgeldin kendini tanıtırmısın.

hoşbulduk canım:) oğluşun düzenini saymazsak güzel bi tatildi.daha güzel bi tatilde sen geçirirsin inşallah ::)

hoşgeldin cnm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.1günlük tatil bile çocukların düzenini bozuyor gerçekten.deneyimlerini paylaşırsın bizim

hoşbulduk canım.malesf öyle ya.bir gün bile bozuyo çocukları.bizimki yatağını da aramış resmen.daha 4aylık ne anlıyosa yataktan :) en kötüsü ayakta sallamaya alıştırmışlardı.şimdi düzeliyo biraz.benim kayınvalidemlerle annemler aynı yerdeler çok yakınlar.bi oraya bi oraya çok yoruldu kuzum.bende hamilelik öncesi kiloma döndüm.hatta dahada gidiyorum.ama tatilsiz gezmesizde olmuyor.şimdid elazığda düğünümüz var oraya gidicez ama gitmyi hiç istemiyorum.bakalım nasıl olcak.

kızlar merhaba nasılsınız umarım herkes iyidir.ben hem iyiyim hem değilim.

iyiyim çünkü kayınvalidem ben ders çalışıyorum diye ecrine bakmak için geldi.sağolsun

onun sayesinde bayağı ders çalışıyorum çok yardımı dokunuyor bana.

kötüyüm çünkü 5 haziran cumartesi sabahı biz uyuyorduk gece 4 e kadar ders

çalışmıştım sabahta ecrinin sütünü içirirp tekrar yatmıştım. sabah 11 de kalktım kızımı

öpmek için salona gittim bir baktımki ecrin kayınvalidemin kucağında uyuyor ama çenesi

morarmış kızarmış birde soyulmuş beynimden vurulmuşa döndüm başladım ağlamaya.

salıncaktan indirirken nasıl olduysa ecrin yüz üstü düşmüş çenesini salıncağın demirine

vurmuş kapı kapalı olduğundan birde demekki çok yorgunuzki ağlama sesini hiç

duymamışız. kayınvalidemde yazık çok korkmuş çok üzülmüş sadece nasıl olduğunu

sordum başka birşey diyemedim. hoş kızımı çok seviyor eminim onunda canı çok yandı

kendine kızıp durdu bende napalım olmuş bir kere dedim. hoş ben başındaykende böyle

bir kaza yaşayabilirdik Allah beterinden saklasın (amin) Allahtan ucuz atlattık başına

burnuna falan birşey olmadı. inanın çok üzüldüm hala morarma geçmedi kuzumun canı

acıdı diye ogün kendimi çok suçladım keşke uyumasaydım belki düşmezdi dedim ama

ders çalıştığımiçin çok geç yatıyorum vücudum fazla dayanamadı uykusuzluğa .

bir taraftanda düşünüyorum benim yanımdada aynısı olabilirdi ay ne bileyim işte kızımın

çenesine baktıkça içim sızlıyor ve kendimi suçluyorum. offf ne bileyim çok doluyum

sizlere içimi dökmek istedim .Allahım birdaha böyle birşeyi kızımada diğer bebişlerede

yaşatmasın . (amin)

arzucum çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun çocuklarımız yaşam kaynagımız ayakları sürçse içimiz parçalanıyo ama hayat kader daha neler görecekler bizde annelerimiz gibi onlara üzülerek yaşlanacağız birde bakmışsın büyümüşler

Merhaba kızlar , bende oğluşu uyuttum size bir bakayım dedim
Arzucum çok geçmiş olsun, kolay bişey değil ama çocuk düşe kalka büyür,
Allah beterinden korusun hepimizin evlatlarını , üzülme dicem ama ana yüreği sonuçta üzülüyorsun
şu salıncaktan çok korkuyorum bende heryeri demir , yusuf kayrada altından emekleyerek geçmek istiyor hep kafasını çarpıyor
Nagiş hoşgeldin canım sende
diş geliyor olabilir belki ondandır saat başı kalkması

kızlar selam
geçen hafta annanemi kaybetıyorduk neredeyse kızlar
istanbula gıtmek zorunda kaldık apar topar
çok şükür şimdi ama çok korktuk
bızde yenı geldık eve geçmişe bakamadım soyle bır selam vereyım evı bıraz toplayayım sonra bakacağım hepınıze mucklar

hülyacım geçmiş olsun sen nasılsın bebişinle aran nasıl oğluşun nasıl ıyyy acayip oldu naniknanik
valla emelcim diş miş yok daha ama gündüzleri emmeyi reddediyo görsen halimi şekilden şekile giriyorum emsin diye gecede acısını çıkarıyo böyle giderse sütüm kesilir epey azaldı :çok üzgünüm:

merhaba kızlar
nagihancım hoşgeldin cnm özlemiştik seni.bizim ecrinde geceleri nerdeyse saat başı kalkacak ama azıları çıkarıyr cnm.ecrinde gündüzleri emmiyor amma gece full time süt gelmesde illaki emecek
arzucum çook geçmiş olsn cnm.Allah beterinden korusun cnm tabiki k.validende çok üzülmüştür oda istemezdi sonuçta olacaksa eğer sen olsanda olacaktı.sennde dinlenmen lazım yoksa hasta olursn öyle düşünme cnm.bizde yaşadk böyle bişey ecrine k.validemle görümcem bakıyorya cuma günü oynarken koltuğn kenarına yüzünü çarpmış ecrin bir geldm yanağı kıpkırmızı şimdi ise mor içim acıdı resmen bişey demedm bende onlarda istemezdi.geçer Allahn izniyle geçer cnm
hülyacım hoşgeldn cnm çookgeçmiş olsun cnm.ALLAH beterinden korusun cnm.büyük kuzun ve minik lokumun nasıl cnm?seni merak ettik .bulantıların nasıl oldu?

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın sıze haber vermeden apar topar çıkıp gıttık çok kötü olmuş annanem sabah kalkarken düşmüş hemen anbulas cağırmışlar ugraşmışlar ama çok umutlanmayın oluyor demişler hemen bıze de aradılar valla evden nasıl çıktık bılmıyorum gıderken çocuğun eşyalarını aldım o kadar
çok şükür şimdi bıraz daha ıyı hafıza kaybı var
rabbım herkez için herseyın hayırlısını versın

maşallah arzucum bak ecrın yürümeye başlamış hadı bakalım benım gıbı peşınden koşma zamanına az kaldı
arzucum şu sınavı hayırlısıyla bır atlatın dualarında hep varsınız canım
ecrınde çok geçmiş olsun canım bunlar olan seyler ama anne yureğı dayanamıyor sankı ben baksaydım olmayacak gıbı düşünüyor
oooooooo benımkını bır gorseydın ama hepsı gececek
bak ne güzel kayınvalıden ayrdıma gelmış allah razı olsun

emelcım kayra neden korkuyor acaba banyodan
bendede bır tana ağlayan var ama çıkmamak için
sevdığı bırkaç oyuncak koy bakalım belkı onlarla oyalanırken sende yıkarsın

zeynepcım ıkı kuzumda şimdilık çok ıyı benımde bulantıların hafıfledı artık sadece sabahları uyandığımda oluyor o kadar o zamanda hemen bır çubuk kraker atıyorum ağzıma geçıyor

nagış eymen nasıl
ıyı hemencık alışmış ek gıdalara maşallah koca bır somon ekmek yerken gordum :))))))))
hepınızı çok ozledım kızlar ıyıkı varsınız

emel şu borek olayını da unutmuş değilim haberın olsun

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.bizde biraz dışarı çıktık geldik ecrini uyuttum şimdi ev işleri varr:(:(
hülyacım Allah şifa versin tekrar cnm.çook daha iyi olur inş tez zamanda anneannen.çook sevindim iyi olmana canım.sen canın neyli börek istiyorsa ondan yaptırır belki emel:):):tabi bizde faydalanırız belki bu durumdandelikafadulden
kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapmayı düşünüyormusunuz?ben bir cd hazırlayayım diyorum ecrinle babasının resmileri olsun diye.ne almalı bilmiyorum.erkeklere hediye almakda zor yahu..
bu arada face kullanan yokmu?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.bizde biraz dışarı çıktık geldik ecrini uyuttum şimdi ev işleri varr:(:(
hülyacım Allah şifa versin tekrar cnm.çook daha iyi olur inş tez zamanda anneannen.çook sevindim iyi olmana canım.sen canın neyli börek istiyorsa ondan yaptırır belki emel:):):tabi bizde faydalanırız belki bu durumdandelikafadulden
kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapmayı düşünüyormusunuz?ben bir cd hazırlayayım diyorum ecrinle babasının resmileri olsun diye.ne almalı bilmiyorum.erkeklere hediye almakda zor yahu..

canım hülya ve benim var face

kızlar selam
geçen hafta annanemi kaybetıyorduk neredeyse kızlar
istanbula gıtmek zorunda kaldık apar topar
çok şükür şimdi ama çok korktuk
bızde yenı geldık eve geçmişe bakamadım soyle bır selam vereyım evı bıraz toplayayım sonra bakacağım hepınıze mucklar
çok geçmiş olsun canım, Allah uzun ömürler versin ananeciğine

hülyacım geçmiş olsun sen nasılsın bebişinle aran nasıl oğluşun nasıl ıyyy acayip oldu naniknanik
valla emelcim diş miş yok daha ama gündüzleri emmeyi reddediyo görsen halimi şekilden şekile giriyorum emsin diye gecede acısını çıkarıyo böyle giderse sütüm kesilir epey azaldı :çok üzgünüm:
bizde 6 ay civarı böyle bir dönem geçirdik canım, 3-4 gün kadar hiç emmek istemedi
artık göğüslerim şişip acıyordu, sağıp lavaboya döküyordum ama sonra düzeldi emmeye başladı, diştenmi ama bilmiyorum

merhaba kızlar
nagihancım hoşgeldin cnm özlemiştik seni.bizim ecrinde geceleri nerdeyse saat başı kalkacak ama azıları çıkarıyr cnm.ecrinde gündüzleri emmiyor amma gece full time süt gelmesde illaki emecek
arzucum çook geçmiş olsn cnm.Allah beterinden korusun cnm tabiki k.validende çok üzülmüştür oda istemezdi sonuçta olacaksa eğer sen olsanda olacaktı.sennde dinlenmen lazım yoksa hasta olursn öyle düşünme cnm.bizde yaşadk böyle bişey ecrine k.validemle görümcem bakıyorya cuma günü oynarken koltuğn kenarına yüzünü çarpmış ecrin bir geldm yanağı kıpkırmızı şimdi ise mor içim acıdı resmen bişey demedm bende onlarda istemezdi.geçer Allahn izniyle geçer cnm
hülyacım hoşgeldn cnm çookgeçmiş olsun cnm.ALLAH beterinden korusun cnm.büyük kuzun ve minik lokumun nasıl cnm?seni merak ettik .bulantıların nasıl oldu?
Geçmiş olsun kıyamam kuzuma, olcağı varsa oluyor canım işte
Allahım korusun evlatlarımızı

kızlar kusura bakmayın sıze haber vermeden apar topar çıkıp gıttık çok kötü olmuş annanem sabah kalkarken düşmüş hemen anbulas cağırmışlar ugraşmışlar ama çok umutlanmayın oluyor demişler hemen bıze de aradılar valla evden nasıl çıktık bılmıyorum gıderken çocuğun eşyalarını aldım o kadar
çok şükür şimdi bıraz daha ıyı hafıza kaybı var
rabbım herkez için herseyın hayırlısını versın

emelcım kayra neden korkuyor acaba banyodan
bendede bır tana ağlayan var ama çıkmamak için
sevdığı bırkaç oyuncak koy bakalım belkı onlarla oyalanırken sende yıkarsın

emel şu borek olayını da unutmuş değilim haberın olsun
Gel canım ben yaparım sana börek, görümcem çok güzel yapıyor aslında ama doğumgünü için yapalım beraber dedim yapmadı, gerçi düşmüştü kolu şişti ama şimdi tekrar söylemek istemiyorum ben yaparım size börek,inşallah beceririm kaydirigubbakcemile3

kızlar ozaman bir gün belirleyelim bana buyrun gelin
nagiş biliyor evi merinos parkının altında
ben sizi alırım parkın ordan
neyli börek istiyorsunuz bakalım cokacimcoook

Son düzenleme:
selam kızlar.herkes iyidir inş.bende çook istiyorum görüşmeyi hafta içi olsun bence daha iyi olur sanki.biz ev bakıyoruz inş.Allahın izniyle bu hafta onun işleri olacak galiba ama uygun olursa geliriz inş kızımla.çok öpüyoruz sizi

Back
X