- Konu Sahibi ecrinyagmur
sağol canım, şimdi kutusundan baktım ölçülerine 159*159*50 , bütün salonu kapladı,kızlar nerelerdesiniz?kimse giremiyor galiba nete.havalar sıcak gezmeyede pek gidilmez ama.size diyorum ama bende giremiyorum haklısınız::)okullar kapandı çok şükür ama biz 2 hafta daha devam..
canım hayırlı olsun süper gerçekten.bende istiyorum ecrine.ama boyutu ne kadar olsa kestirermiyorum.sizinki nekadar cnm?oyyyyy çok tatlıdır kayra şimdi suyun içinde yirim onuuuuuuuuuuuuuu..
yusuf kayra havuzda olmadığı zamanlarda eline ne geçerse gidip içine atıyor, ne mandal kalmış, ne ayakkabı, benim cep telefonumu bile atmış ,
çok yaramaz oldu çok :)
Canım geçmiş olsun, yerim ben yaramaz eyüpümü, bencede götür göz doktoruna için rahat olsun en azındanzeynepcim nasılsın canım ecrın nasıl
al kuzum al havuz yerın varsa bızde gelır yıkanırız :))))))))))))
kızlar benım yaramaz bugun gözune oyuncağını soktu o an bırsey yoktu şimdi baktım kanlanmaya başlamış of ya of ne yaramaz bunlar
bır goz doktorundan randevu almak lazım
arzudan haberı olan varmı ya çok merak edıyorum
Arzuyu aradım ben yoğun bir şekilde ders çalışıyormuş, selam söyledi hepinize
iyiymişler, kayınvalidesi birkaç güne kadar gitçekmiş, o varken çalışıyorum dedi
çalışma saatlerin süpermiş canım, boşver gıcık müdürü,slm kızlar face ekledim hepinizi
bu hafta hiç nete giremedim işten gelince bütün vaktimi oğluma ayırdım o uyuyuncada ev işleri falan
gıcık bir müdüre denk geldim çalışanları hiç ii demiyo ama bakalım ben işimi düzgün yaparsam onada laf düşmez diye düşünüyorum ammaaaa süz iznini kopardım hemde 2 saat 11:30 eve gelicem 13:30da tekrar işe akşamda 4te çıkıcam haftasonu evdeyim buluşma olursa mutlaka arayın beni gelirim özledim herkesi ama havalar fazla sıcak((( hepinizi öptüm
görüşelim bir ara ben özledim sizi kızlar ya,
bugün benimde karacabeydeki arkadaşımın kızının doğumgünüydü oraya gittik burayada yazmıştı hatırlarsanız buluşmaya gelmek istiyor
ama kayra hiç durmadı yollarda kaç kere durduk , tatile gidemeyeceğiz galiba 1 saatlik yolda durmadı 4 saatte nolur bu çocuk , parayıda ödemiştik bir günlük, iptal ettirirsek oda gitçek
tatile gitmeyi çok istemiştim üzüldüm bugün
napalım herşey kısmet sonuçta