2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar nerelerdesiniz?kimse giremiyor galiba nete.havalar sıcak gezmeyede pek gidilmez ama.size diyorum ama bende giremiyorum haklısınız::)okullar kapandı çok şükür ama biz 2 hafta daha devam..

canım hayırlı olsun süper gerçekten.bende istiyorum ecrine.ama boyutu ne kadar olsa kestirermiyorum.sizinki nekadar cnm?oyyyyy çok tatlıdır kayra şimdi suyun içinde yirim onuuuuuuuuuuuuuu..
sağol canım, şimdi kutusundan baktım ölçülerine 159*159*50 , bütün salonu kapladı,
yusuf kayra havuzda olmadığı zamanlarda eline ne geçerse gidip içine atıyor, ne mandal kalmış, ne ayakkabı, benim cep telefonumu bile atmış ,
çok yaramaz oldu çok :)

zeynepcim nasılsın canım ecrın nasıl
al kuzum al havuz yerın varsa bızde gelır yıkanırız :))))))))))))
kızlar benım yaramaz bugun gözune oyuncağını soktu o an bırsey yoktu şimdi baktım kanlanmaya başlamış of ya of ne yaramaz bunlar
bır goz doktorundan randevu almak lazım

arzudan haberı olan varmı ya çok merak edıyorum
Canım geçmiş olsun, yerim ben yaramaz eyüpümü, bencede götür göz doktoruna için rahat olsun en azından
Arzuyu aradım ben yoğun bir şekilde ders çalışıyormuş, selam söyledi hepinize
iyiymişler, kayınvalidesi birkaç güne kadar gitçekmiş, o varken çalışıyorum dedi

slm kızlar face ekledim hepinizi
bu hafta hiç nete giremedim işten gelince bütün vaktimi oğluma ayırdım o uyuyuncada ev işleri falan
gıcık bir müdüre denk geldim çalışanları hiç ii demiyo ama bakalım ben işimi düzgün yaparsam onada laf düşmez diye düşünüyorum ammaaaa süz iznini kopardım hemde 2 saat 11:30 eve gelicem 13:30da tekrar işe akşamda 4te çıkıcam haftasonu evdeyim buluşma olursa mutlaka arayın beni gelirim özledim herkesi ama havalar fazla sıcak :(((( hepinizi öptüm
çalışma saatlerin süpermiş canım, boşver gıcık müdürü,
görüşelim bir ara ben özledim sizi kızlar ya,

bugün benimde karacabeydeki arkadaşımın kızının doğumgünüydü oraya gittik burayada yazmıştı hatırlarsanız buluşmaya gelmek istiyor
ama kayra hiç durmadı yollarda kaç kere durduk , tatile gidemeyeceğiz galiba 1 saatlik yolda durmadı 4 saatte nolur bu çocuk , parayıda ödemiştik bir günlük, iptal ettirirsek oda gitçek
tatile gitmeyi çok istemiştim üzüldüm bugün
napalım herşey kısmet sonuçta :(

slm kızlar face ekledim hepinizi
bu hafta hiç nete giremedim işten gelince bütün vaktimi oğluma ayırdım o uyuyuncada ev işleri falan
gıcık bir müdüre denk geldim çalışanları hiç ii demiyo ama bakalım ben işimi düzgün yaparsam onada laf düşmez diye düşünüyorum ammaaaa süz iznini kopardım hemde 2 saat 11:30 eve gelicem 13:30da tekrar işe akşamda 4te çıkıcam haftasonu evdeyim buluşma olursa mutlaka arayın beni gelirim özledim herkesi ama havalar fazla sıcak :(((( hepinizi öptüm
nagihancım her iş yerinde illaki oluyor böyleleri.dediğin gibi sen işine bakarsan kimse karışmaz.senin sorun yaşayacağını hiç düşünmüyorum.evet cnm haklsın yavrun özlüyordur seni.çalışma saatlerin çok güzel çok sevindim senn adına cnm

zeynepcim nasılsın canım ecrın nasıl
al kuzum al havuz yerın varsa bızde gelır yıkanırız :))))))))))))
kızlar benım yaramaz bugun gözune oyuncağını soktu o an bırsey yoktu şimdi baktım kanlanmaya başlamış of ya of ne yaramaz bunlar
bır goz doktorundan randevu almak lazım

arzudan haberı olan varmı ya çok merak edıyorum
saol hülyacım iyiyiz çok şükür.ecrin dışarıya çıkmaya çok alıştı.canı sıkılınca hemen kapıya koşuyor kafasına vurup attiii diyor kuzum...yeni yeni kelimeler öğreniyor otuuuuuuuuu diyor bana oturacakmışım:)Allah esirgesin kuzularımızı çok tatlı zamanları bir okadarda zor tabi.sen iyisin inş canım bulantı kalmamaıştır heralde..

emelcim havuzunuz epeyyyyy büyükmüş evde nereye sığdırdın cnm onu.ama süper valla bende alınca ecrinle beraber girerimalkisalkisalkisdelikafadulden her an herşeyi yapıyorlar cnm bizde bugün 2.kez tırnak makasını kaybettik bugün artık almaya utanıyorum nereye koyuyor bulamıyorum inanamazsınız.olmadık biryerden çıkacak bakalım.çok becerikliler çoooooook..
arzu ile bende konuştum k.validesi varken sıkı bir şekilde ders çalışıyormuş.Allah yardmcsı olsun.ecrinde kendide iyiyimiş.

iyi geceler herkese........

şekeler nerdesınız bakayım
tamam emel hasta
arzu ders çalışıyor
eeeeeeeeeee zeynep ve nagıhan
neredesınız bakayım kızlar

tamam emel hasta
arzu ders çalışıyor

canım haklısın ya kimseler yok artık özledik muhabbet etmeyi.bizde dün doktora gittik ecrin 10gündür gece hiiiiiç uyumuyor yarımsaatte bir ayakta yemekde hiç yememeye başladı.en sonunda 2 kez yemeği görünce kustu korktum dün dr gitiik 2ayda sadece 200gr almış kilosu çok az üzüldüm tabiki sağlıklı olsunlar öenmli olan o ama insan okadar uğraşıyor neler neler deniyor ama alamayınca kilo üzülüyor işte çokda huzursuz dr 4 azı dişi aynı anda çıkardığında görünce çocuk mahfolmuşdur dedi.birkaçgün daha sürerse tekrar gideceğiz.bu ara tadımız yok yani onun içinde yazamadım cnm.
emel cnm çok geçmiş olsun.hayırdır neyi var?
hülyacım senn iyi olmana ssevindim.
nagihannnnnnnnnnnnn unuttun bizi
arzuda iyice özletti kendini.
herkesin bir telaşı var işte.yeterki sağlıklı olunda

unutmadım siziii
akşam geliyorum bütün vaktim oğlumla geçiyo o uyuyuncada ertesi günün hazırlıkları biberon steril etmek falan filan bir bakıyorum saat 12 olmuş iş yerinde net var ama malum daha çömeziz :emir_bebek:
buluşma olursa arayın mutlaka

tamam emel hasta
arzu ders çalışıyor
ben burdayım tatlış , gribim çok fena , kayrada hapşırıyor ateşlendi bugün yine
sen yakınsın kız çık gel birgün otururuz ama iyileşelimde ondan sonra, sana ve kuzularına geçmesin mikrop
ben senin ev telini kaydetmemişim canım ondan arayamıyorum
yollasana özelden

canım haklısın ya kimseler yok artık özledik muhabbet etmeyi.bizde dün doktora gittik ecrin 10gündür gece hiiiiiç uyumuyor yarımsaatte bir ayakta yemekde hiç yememeye başladı.en sonunda 2 kez yemeği görünce kustu korktum dün dr gitiik 2ayda sadece 200gr almış kilosu çok az üzüldüm tabiki sağlıklı olsunlar öenmli olan o ama insan okadar uğraşıyor neler neler deniyor ama alamayınca kilo üzülüyor işte çokda huzursuz dr 4 azı dişi aynı anda çıkardığında görünce çocuk mahfolmuşdur dedi.birkaçgün daha sürerse tekrar gideceğiz.bu ara tadımız yok yani onun içinde yazamadım cnm.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak çıkar kıyamam kuzuma,
dişleri çıkınca rahatlar annesi bol bol yer inşallah
hiç üzülme
bende grip oldum yaz günü işte ana oğul hastayız

unutmadım siziii
akşam geliyorum bütün vaktim oğlumla geçiyo o uyuyuncada ertesi günün hazırlıkları biberon steril etmek falan filan bir bakıyorum saat 12 olmuş iş yerinde net var ama malum daha çömeziz :emir_bebek:
eski günlerim aklıma geldi, çok zor canım Allah kolaylık versin
nasıl bakıcıdan memnunmusun?
gündüz ne yiyor, süt sağıyormusun?
ne meraklıyım dimi :))

çok geçmiş olsun ecrıne kıyamam ya yavrum bütün dişlerı aynı anda çıkartmaya çalışıyorum teyzem tek tek
ay ne zor gunlerdı ya şimdi hatırladım zeynep azı dişlerı diğerlerıne gore daha zorluyor canım bıraz boyle geçecek yemek yemek ıstemıyorlar valla bende ağlıyordum nıye yenıyor dıye sonradan anladık dişlerden dıye
rabbım başka hastalık vermesın canım

unutmadım siziii
nagişim daha çok yenısın sıvrılme iş yerınde canım bız nede olsa buralardayız ama bızı de unutma
çocuk koca biberon üçlüsüne bızlerde ekle
canım şu kpss bitöeden buluşma falan olmaz baksana arzuya ulaşmak mumkun değil :)

merhaba kızlar nasılsınız?
ben çok feci öksürüyorum ilaçta alamıyorum emzirdiğim için, mesir macunu iyi gelir dediler öksürüğe onu yiyorum iki gündür
sizler napıyorsunuz ?
eşim bu aralar geç geliyor hep çok sıkıldım şu vergi dönemlerini hiç sevmiyorum
hülyacım aldım mesajını canım
buyrun gelin hepinizi beklerim
havalarda düzelsinde gidelim bir yerlere yine kızlar

emelcim çok geçmş olsun cnm.kıyamam sizeeee.ballı zencefilde iyi geliyor cnm
kızlar arzu ilekonuştum k.validesi gitmiş ama interneti bozukmuş hepinize çok slmı var sizleri çok özlemiş
havalar kışa giriyormuşuz gibi düzelsede buluşsak.öptükkk sizi

zeynepcım ev buluşması yapacağız galıba artık baksana havalar hep kapalı
ya ben arzuyu arıyorum açmıyor bana küs mü acaba ya ?
ay şu sınav bıtsın artık ......
ecrın nasıl zeynep ne zaman bıtecek sizin okul tatlım

merhaba kızlar nasılsınız?
ben çok feci öksürüyorum ilaçta alamıyorum emzirdiğim için, mesir macunu iyi gelir dediler öksürüğe onu yiyorum iki gündür
sizler napıyorsunuz ?
eşim bu aralar geç geliyor hep çok sıkıldım şu vergi dönemlerini hiç sevmiyorum
hülyacım aldım mesajını canım
buyrun gelin hepinizi beklerim
havalarda düzelsinde gidelim bir yerlere yine kızlar

emelcım mesir macunu herseyeı ıyı gelır sonra kayraya kardeş almayın bak demedı deme:))))))))))))))))

pekmezle saf zeytın yağı karıştı iç canım o da ıyı gelıyor

Zeynepçim sağol canım,
Hülyacım hazır iştende çıktım alayım bir tane daha :))
aman aman bu zıpır mahvetti beni, kolay kolay düşünmem ikinciyi

zeynepcım ev buluşması yapacağız galıba artık baksana havalar hep kapalı
ya ben arzuyu arıyorum açmıyor bana küs mü acaba ya ?
ay şu sınav bıtsın artık ......
ecrın nasıl zeynep ne zaman bıtecek sizin okul tatlım

evet cnm haklısın öyle olacak galiba.hülyacım bizim okul 1temmuza kadar cnm.
arzu duymamıştır cnm.ecrinle ders falan çalışamıyorum diyordu birde belki telf sesi kısıksa bende oluyor çünkü çalınca ecrin uyanmasın diye sonra unutulup kalıyor.
iyi geceler hanımlarrrrrr öpüyoruz sizi

emelcim iyi tatiller canım inş gönlünüzce güzel bir tatil geçirirsiniz.
hülyacım kimseler uğramaz oldu.nasılsın cnm?bende ev meselesi ile uğraşıyoruz oyüzden yazamıyorum.
umarım herkes iyidir.öptükkk

iyiyim canım sen nasılsın tatilin başladı senınde galiba
evet ya kimseler gelmiyor ya
ecrin nasıl sen nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın tatilin başladı senınde galiba
evet ya kimseler gelmiyor ya
ecrin nasıl sen nasılsın

saol cnm bizde ev alma telaşı ile uğraşıyoruz.ecrin iyi teyzesi çok şükür biraz huysuzluğumuz var hayır olsun inş. senin kuzular nasıl?özledik valla muhabbet etmeyi

Back
X