2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

slm kızlar bu akşam hülyacımı gördüm valla çok mutlu oldum ama parkta gezerken sevgiliş eşimle yok yere atışınca gergindik hülyacım kusura kalma
maşallah asaf çok tatlı olmuş şu tatiller falan bitsin grşelim yawwww
hülyayı grünce inanın akrabamı görmüş gibi oldum olumunekankayizsmile

saol cnm bizde ev alma telaşı ile uğraşıyoruz.ecrin iyi teyzesi çok şükür biraz huysuzluğumuz var hayır olsun inş. senin kuzular nasıl?özledik valla muhabbet etmeyi[/QU
ecrinin huysuzluğu inşallah sadece dişlerindendir canım
ev içinde hayırlı olsuncanım taşonma derdınde olacak sonra ama olsun
insanın kendı evı gıbısı yok
benım kuzular ıyı oğlum artık ıyıce yaramaz oldu yada ben yetemıyorum karnımdakıne gelınce ayın on yedısınde doktora gıdeceğim bakalım cınsıyetını soyleyecek doktor
ay ben sızı çok ozledım senı gormeden daha sevıyorum sorduğumde herhalde ayı yavrusunu severken oldururmuş muhabbetı yapacağım

slm kızlar bu akşam hülyacımı gördüm valla çok mutlu oldum ama parkta gezerken sevgiliş eşimle yok yere atışınca gergindik hülyacım kusura kalma
maşallah asaf çok tatlı olmuş şu tatiller falan bitsin grşelim yawwww
hülyayı grünce inanın akrabamı görmüş gibi oldum olumunekankayizsmile
seni nasıl yakaladım nagıhancım ama
canım eymen kocaman olmuş maşallah
inşallah benden dolayı tartışmamışsınızdır canım
o kadar özlemişimki seni nagihan valla çok sevındım
kız maaş almadın mı daha bakam sen

merhaba kızlar
bizim tatil 3 gün sürdü yusuf kayra durmadı geldik
o kadar yorgunumki, sadece bedenim değil ruhumda yorgun
eşimle tartıştık çok fena galiba boşanıcaz
çok çaresiz hissediyorum kendimi ve kimseye anlatamıyorum
telefonumu da kaybettim tatilde
hattı mattı herşeyi gitti
yarın anneme gidiyorum ordan girerim nete
telefon işini halledincede numaralarınızı tekrar gönderirsiniz bana
neyse iyi geceler herkese
görüşürüz yine

emelcim çok üzüldüm canım ya tatilinin kötü geçmesine ama çocuk işte evını arıyor
canım şimdi sinirlisin bıraz annene git kafanı topla canım sonra da şu boşanma işini iyice bir düşün bir anlık öfke patlaması olabilir canım

emelcim canım çocuklarla tatil çok zor oluyor haklısın.anlık sinirle böyle düşünüyorsunuzdur canım bencede biraz kafanı dinleyince halledersiniz allahın izniyle.insan böyle anlarda paylaşmak istiyor biz nezaman istersen yanındayız canım.Allahın izniyle bu günleride atlatırsınız canım.

yok hülyacım senden dolayı tartışmadık bu arada maaşı aldım sıra ikincide :))))
emelcim cnm sıkma canını anlık öfkeyle yanlış kararlar alma git annene azıcık sakinleş
arzucumun sınavı bu haftasonu tekrar yazamazsam şimdiden başarılar diliyorum
şekercim senide öpüyorum Şeniz

Canlarım sağolun desteğiniz için,
gitmedim anneme, onlar aradı çocuğu özledik geliyoruz dedi, ne dicem ben size taşıncaktımmı dicem,
eşimle aramız soğuk kavga etmiyoruz ama konuşmuyoruzda
bilmiyorum bir yandan oğluşum küçük, ana baba ayrı büyümesin diyorum
bir yandanda sinirlerim bozuldu
telefonumda otelde kalmış kargoyla gönderdiler sağolsunlar
sınavada az kaldı hiç çalışamıyorum ümidimde yok zaten
arzu kazansın bu sene , ben seneye daha düzgün hazırlanırım :)

yok hülyacım senden dolayı tartışmadık bu arada maaşı aldım sıra ikincide :))))
emelcim cnm sıkma canını anlık öfkeyle yanlış kararlar alma git annene azıcık sakinleş
arzucumun sınavı bu haftasonu tekrar yazamazsam şimdiden başarılar diliyorum
şekercim senide öpüyorum Şeniz

canım iyi günlerde harca paranı okadar çalıştın tabi hakettin.artık ikinci maaşı beraber kutlarız:):)

Canlarım sağolun desteğiniz için,
gitmedim anneme, onlar aradı çocuğu özledik geliyoruz dedi, ne dicem ben size taşıncaktımmı dicem,
eşimle aramız soğuk kavga etmiyoruz ama konuşmuyoruzda
bilmiyorum bir yandan oğluşum küçük, ana baba ayrı büyümesin diyorum
bir yandanda sinirlerim bozuldu
telefonumda otelde kalmış kargoyla gönderdiler sağolsunlar
sınavada az kaldı hiç çalışamıyorum ümidimde yok zaten
arzu kazansın bu sene , ben seneye daha düzgün hazırlanırım :)
canım benim bugünlerde geçecek doğru söylüyorsun dçocuklar nekadar büyükde olsa Allah korusun boşanmak çook etkiler.öfkenin yatışınca belki bakışınız değişir.oğlun aranızı yumuşatacaktır Allahın izniyle.sorunu bilmediğimiz için yanlış yorumlerde yapmak istemem.inş herşey yoluna girer.

kızlar ecrin yanımızda yatmaya çok alıştı.gece çoooooooooooook sık uyanıyor bende yanımda emzirirken uyuyakalıyorum.yatağına koymamla kalkması bir oluyor.ne yapacağım ben bana bir fikir verin.öptük hepiniziiii

Zeynepçim sağol canım, düzelcek inşallah ,belli değil daha
canım bende öyle yanıma alınca uyuyaklıyorduk ana oğul sonra düşüyordu kuzum kenarda olduğu için,
bizde bebek karyolasının ön parmaklıklarını kestik bizim yatağa dayadık, hem yanımda uyuyor hemde beşiğinde :)
gecede olduğu yerde emziriyorum kalk al , yeniden yatır derdi olmuyor
tavsiye ederim

kızlar merhaba sizleri çok özledim yoğun bir tempoda ders çalıştım elimden geldiğince eksiklerimi tamamlamaya çalıştım inşallah Allahım yardım ederde iyi bir puan alabilirim.başlarda dersler yüzünden nete giremedim sonrada internet bağlantısında sorun vardı .nete giremesemde aklımdaydınız hep. hayırlısıyla cumartesi sınava gireceğim hayırlısıyla atlatırım inşallah.kızlar cumartesi sınavdan sonra tatile antalyaya gideceğiz 15 gün yokum geldiğimde inşallah bol bol vakit geçiririz bu ayrılığı telafi ederiz.bana dua etmeyi unutmayın canlarım.
emelcim telefonun olmadığı için sana ulaşamadım canını sıkma olur böyle tartışmalar.inşallah çabucak barışırsınız canım
kızlar sizleri çooooook öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.tatilde nete girmeye çalışırım
kucak dolusu sevgiler ve öpücekler gönderiyoruz kızım ve ben.

kızlar kandiliniz mübarek olsun. bu gece emele ve bana sınav için dua etmeyi untmayın.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız tekrardan öpüyorum sizleri

arzucum canım bizde seni çook özledik.hep beraber sohbet etmeyi hepimiz özledik sanırım.canım şimdiden iyi tatiller.inş gönlünüzce çook güzel bir tatil geçirirsiniz.sınavda başarılar cnm.Allah yardımcın olsun emeğiinn karşılığını alırsın inş.

emelcim sanada sınavda başarılar.Allah yardımcın olsun.inş çook güzel geçer.telf numaran olmadığı için arayamadım.
meltemde hiç uğramıyor artık.yaz gelince herkes uğramaz oldusenağlama umarım herkes iyidir.
hülyacım nagihancım sizleride öpüyoruz .bizde 1 hafta anneannemize gideceğiz inş yarın balıkesire.oradan yazmaya çalışırım.kendinize iyi bakın kızlar....

kızlar merhaba,
kk ya girilmiyordu iki gündür düzelmiş ama bazı yazdıklarım silinmiş
kızlar iyi tatiller size
gelince görüşelim artık çok özledim sizi

merhaba kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir. biz antalyadayız tatil çok güzel geçiyor ecrinin keyfi yerinde maşallah havuzdan çıkmak istemiyor.sınav fena değildi busene genelde yoruma dayalı sorular çıktı okadar şey çalıştım çoğundan çıkmadı kime sorsam busene ösym sınav soru şeklini değiştirdi çalıştıklarım çıkmadı diyor hayırlısı bakalım. emelcim senin sınav nasıl geçti? kızlar hepinizi çok öpüyorum

merhaba kızlar
Arzucum ,iyi geçti sayılır canım, ben çalışmamıştım pek , yorum olunca kolay geldi banada
ama pazar günkü lisans sınavı çok zordu
neredeyse hepsini sallama usulu yaptım :)
kaç alcam merak ediyorum
bugün sen aklıma geldin arıcaktım ama tatilde rahatsız etmeyim dedim
maşallah ecrinimede su kuşumu oldu , yerim ben onu
keşke yusuf kayra da sevseydi denizi bizde geri dönmeseydik :(
ama napalım
öptüm kızlar sizi görüşürüz

slm kızlar
emelcim nasıl düzeldimi eşinle aranız
arzucum iyi tatiller benim yerimede eğlen hülyaaa nerdesin
öpüyorum hepinizi

O maşallah herkezcıkler tatıl de
kızlar pek gıremıyorum canım annem bıze geldı
kızlar umarım sınavınız çok ıyı geçmiştir
ecrının suyu sevmesıne çok sevındım arzucum
emel eşinle aranın ıyı olmasına çok sevındım canım
geçen bizde havuza gittik kızlar oğlum bayındı hiç çıkmadı şimdi nerede bır su bırıkıntısı görse girmek istiyor
nagıhancım sen nasılsın canım ?
zeynep sen nasılsın tatlım
hadı kızlar gelınde bı görüşelim çok özledim hoş sohbetınızı

selam kızlar biz anneannemizden döndük.umarım herkes iyidir.pek yazışamamışsınız sizlerede sanırım.yaz olunca herkes bir yerde.bizde taşınacağımız evin işleri ile uğraşıyoruz yapılacak şeyler var onun için giremiyorum.ecrinde artık sürekli oyun istiyor gezmek istiyor hiçbrişeye fırsat kalmıyor.ağlama numarası yapmayı öğrendi şirinlikle herşeyi yaptıryor vallahi:):)
arzucum tatilinizin iyi geçmesine sevindim.kızlar tatilde kuzuların yemek ve uyku durumlarını ne yapıyorsunuz bizde birkaç gün düşünüyoruzda?
emelcim durumların düzelmesine çok sevindim.
hülyacım,nagihancım sizlerdede herşey yolundadır inş.çooook öpüyoruz sizleri

merhaba kızlar,
zeynep hoşgeldiniz canım, sağol canım iyiyiz şimdilik
senin çok işin vardır şimdi, kolay gelsin , ama kızın var senin yardım eder :)
son yazılanlar silinmiş siteden herhalde, problem vardı dün, en son yazdıklarım yok

Back
X